VHM
|
Punce živjo! Vidim, da ste šle na sneg (al pa dež) uživat decembersko idilo s kuhanim vinom itd in priznam, da mi je žal, ker nisem z vami. Ampak na drug način tudi mi uživamo. Smo na Visu. :-) Otroški del družine spančka (ah ja, morski zrak je enkraten!), prav tako moški del ekipe. :-) Danes je bilo SONCE in 19 stopinj. Vmes je sicer na južni strani otoka malo zapihal jugo, ampak to ni motilo prav nikogar. Naša prehlajena pikica je malce bolje... Upam, da bo kmalu prišel čas, ko bo spala celo noč... Še pohvalim jo lahko, da je kar naenkrat, in to zares KAR NAENKRAT začela jesti kašice in podobno. Prej sem se od polovice šestega meseca trudila, da je spravla v sebe vsaj eno žlico, sedaj pa gospodična poje za štiri velike žlice jabolčne čežane, ali pa skuhanega korenja s krompirjem, ali pa zvečer riževe kaše z jabolkom od Milupa. Vmes še pridno zahteva joško. Čisto zares je torej dejstvo, da eni otroci prej, eni kasneje. In da moramo včasih poslušati bolj izkušene, ki povedo svoje... (in ne babice, ki navadno pravijo... ja, pa imaš premalo mleka, ker tako joka; ja, pa pejdi k zdravniku, če pri sedmih mesecih in pol še nič ne je..., ja, pa nikakor v bazen, to je vsekakor slabo za ušesa in splošni prehlad, itd.). :-) Pozdravčke in vesel božič! Na dalmatinskem morskem zraku pa uživam še za vse vas! Vik.
|