Anonimen
|
dobro jutro! zobek še ni prišel,... U. ponoči še več joškal in zraven ščipal,... vmes sem mu še plenico menjala,... zjutraj pa se zbudi kot največji zadovoljnež na svetu (v smislu: mami dobro sem spal!)... mu je odpuščeno še dobro da sem včeraj z O.jem zaspala,... pa ve, ste se naplesale včeraj? Papua, enkrat pojedo več drugič manj,... dokler se še doji, se mi zdi, da ni panike,... če je kakšna nova hrana je po moje v redu, če poje samo žličko,... ravno toliko, da dobi nov okus,... šivilja, kaj pa veš, mogoče H. ravno te jaslice premamijo in spodbudijo k plazenju jaz jih imm rajši na polici, je U. nor na hlevček... že pripravljate večerjo za danes? kaj boste skuhale? mi bomo jedli taščino francosko (upam, da ne bo dodajala kuhanih jajc) bo pa po novem letu vsekakor potrebna telovadba, upam, da se vama pridružim, petrazg, tubby,... Leela, tvoj L. je pa res posrečen! maja, pri tebi istospolna starša, pri *Lini* samohranilka,... no, dokler ne zlepim našega Jožeta, bo tudi pri nas,... ah, VHM, ti se imaš ta trenutek najtopleje! bi šla tudi jaz na Vis,... lepo se imejte še naprej! tubby, zdaj boš pa dišala! petraa, čuuuudovita pesmica! zdaj pa je U. že bolj sitkan,...
|