Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:36:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:39:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je. Jo bo tvoj čuval?Pa Jureta?OMG jutri bi ga šle pa v Polje obiskat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:40:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:41:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je. Jo bo tvoj čuval?Pa Jureta?OMG jutri bi ga šle pa v Polje obiskat Pol pa magar jutera in hano pripeljita k mojemu Bo imel štiri na grbi. Nč tazga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:43:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn Prjatlca, žal tko je Ne samo pri vas, še marsikje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:43:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je. Jo bo tvoj čuval?Pa Jureta?OMG jutri bi ga šle pa v Polje obiskat Pol pa magar jutera in hano pripeljita k mojemu Bo imel štiri na grbi. Nč tazga A hočeš da se loči od tebe al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:44:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je. Jo bo tvoj čuval?Pa Jureta?OMG jutri bi ga šle pa v Polje obiskat Ah kje, vsi trije bi lepo pred računalnikom sedel in bi bil neverjeten mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:45:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn Prjatlca, žal tko je Ne samo pri vas, še marsikje... Jo imam na sumu, da počne kej drugega kot samo arhiteturne posle Ker tolk pa ne moreš enga kretena hvalit, no. Itak smo samo tri v biroju, tako da dobr ve da ni nč od nje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:45:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej ob 20.30 pri stopnicah. Jaz bom una z vrtnico v laseh kati kuga je s tabo?Že od včer zvečer se menimo za ob 20.30 BTW moj je reku, da gre danes samo na kratko v ZG-itak je tik pred prazniki in ma sam neki za podpisat in ene 2 darili za oddat partnerjem. A mislite da je doma?Nope!Kje pa je?Pojma nimam, se ne oglaša na telefon šivilja bravo!Mojstrica si!Imaš napačen nick! Moji piškoti tud hitro kopnijo. Sem jih hotla jutri k mojima odnest na večerjo, pa mislim, da jih ne bo nič ostalo.UPS! Tanja, če ne pa H. k nam pripelji pa je. Jo bo tvoj čuval?Pa Jureta?OMG jutri bi ga šle pa v Polje obiskat Pol pa magar jutera in hano pripeljita k mojemu Bo imel štiri na grbi. Nč tazga A hočeš da se loči od tebe al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:47:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn Prjatlca, žal tko je Ne samo pri vas, še marsikje... Jo imam na sumu, da počne kej drugega kot samo arhiteturne posle Ker tolk pa ne moreš enga kretena hvalit, no. Itak smo samo tri v biroju, tako da dobr ve da ni nč od nje No, sem hotla to rečt, samo se nisem upala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:49:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn Prjatlca, žal tko je Ne samo pri vas, še marsikje... Jo imam na sumu, da počne kej drugega kot samo arhiteturne posle Ker tolk pa ne moreš enga kretena hvalit, no. Itak smo samo tri v biroju, tako da dobr ve da ni nč od nje No, sem hotla to rečt, samo se nisem upala. Mislm, sej ni druge možnosti Če v biroju ne znaš printat in papirja zamenjat v printerju, je neki hudo narobe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:50:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
A STE SPLOH VIDLE MOJE LEPE JASLICE IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 23.12.2009 17:51:45 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:56:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati je brez besed nop...le ne gane me...se bom med lezbike upisala ooooooooohhhhhhhhhjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaahhhhhhhhhhh dudi....i got my eye on u ohhhhh mee too
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:57:21
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska krasneeeeeeee
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 17:57:31
|
|
|
|
majana79
|
Ja smoooo Samo sem stara in sklerozna, pa sem pozabila pohvalit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:00:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
haha, hvala hvala Sem vas mogla mal u rit brcnit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:01:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A STE SPLOH VIDLE MOJE LEPE JASLICE IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Krasne so Evo, moj je blagovolu dam prit. flaska no comment na sodelavko.Če bi mi smeškoti delal, bi tuki dala unadva k se taškata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:01:19
|
|
|
|
majana79
|
si nas mogla staškat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:02:54
|
|
|
|
majana79
|
Joj, skoz pozabim napisat. Mi se že na vse 4 dvigujemo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:03:53
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, skoz pozabim napisat. Mi se že na vse 4 dvigujemo! Zdej zdej bo kobacal. H. se že en 14 dni, samo ji kar ne rata kobacat doma. Dons na telovadbi je pa kobacala k profesorca-očitno ji airex blazine sedejo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:03:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, skoz pozabim napisat. Mi se že na vse 4 dvigujemo! Bravo!!! Tanja, sej. No comment. Uf.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:06:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A haha, hvala hvala Sem vas mogla mal u rit brcnit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:07:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, skoz pozabim napisat. Mi se že na vse 4 dvigujemo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:09:48
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, moj je pa ful priden, je šel po cd v avto, da ga presname. Pa točke ti moram prinest, moram prec v denarnico dat... aja, airex so itak ful dobre, samo drage pa tut
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:09:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, skoz pozabim napisat. Mi se že na vse 4 dvigujemo! iiiiiiiiiiiiii mi tud že par dni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?