Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:11:08
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj vidim, da se piškotov čisto nič ne vidi. Kaj čmo pač bolje pečem kot slikam. Joj kok časa si pa vse to pekla??????????????????????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:11:44
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, moj je pa ful priden, je šel po cd v avto, da ga presname. Pa točke ti moram prinest, moram prec v denarnico dat... aja, airex so itak ful dobre, samo drage pa tut Ti ta tvoj je pa zlata vreden. Če bi šel z nami, bi mu dala za pivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, jz sem pa cel dan mal pospravlala, pol popoldne je pa pršla kolegica svojima malčkoma na obisk in je bilo mal veselo samo mož je bil mal manj vesel k ga nismo pustil spat zdej sem vas pa pršla mal pogledat, kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:12:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, moj je pa ful priden, je šel po cd v avto, da ga presname. Pa točke ti moram prinest, moram prec v denarnico dat... aja, airex so itak ful dobre, samo drage pa tut Ti ta tvoj je pa zlata vreden. Če bi šel z nami, bi mu dala za pivo mhm, ma momente tubby, čestitke M.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:18:15
|
|
|
|
tubby
|
Jaz sm tud danes mela čistilno akcijo, priznam me prov noge bolijo. Stanovanje je blo kot bi bomba padla pa tašče ni blo doma pa sm stvar u roke vzela... zdej me pa še telovadba čaka....jupi kok volje treba da greš učasih svojo leno rit razmigat punce ve ne verjamete amoak mam 7 kg viška, trebuh kot da bi bla vsaj 4-5 m noseča. ne jamram brezveze, nič dobro se ne počutim v svoji koži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:25:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, moj je pa ful priden, je šel po cd v avto, da ga presname. Pa točke ti moram prinest, moram prec v denarnico dat... aja, airex so itak ful dobre, samo drage pa tut Ti ta tvoj je pa zlata vreden. Če bi šel z nami, bi mu dala za pivo On je tko zlat, da bi te oprehitel in vse častil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Jaz sm tud danes mela čistilno akcijo, priznam me prov noge bolijo. Stanovanje je blo kot bi bomba padla pa tašče ni blo doma pa sm stvar u roke vzela... zdej me pa še telovadba čaka....jupi kok volje treba da greš učasih svojo leno rit razmigat punce ve ne verjamete amoak mam 7 kg viška, trebuh kot da bi bla vsaj 4-5 m noseča. ne jamram brezveze, nič dobro se ne počutim v svoji koži ej ti imaš sam 7kg viška, jz imam 30 kg viška
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:26:43
|
|
|
|
Dudica1
|
tubby jaz ti verjamem ampak jaz s trebuhom HB nimam problemov. Pica se peče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:27:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
a bomo šle na pico al morm zdele jest?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tubby jaz ti verjamem ampak jaz s trebuhom HB nimam problemov. Pica se peče ene imate pač srečo da nimate težav z kg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:27:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tubby jaz ti verjamem ampak jaz s trebuhom HB nimam problemov. Pica se peče Imava očitno enake želje glede večerje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas se pa kuha nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:31:28
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a bomo šle na pico al morm zdele jest? Ne zdej jest, k bi jst tud kej...bomo pol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem si pa kr privošla zdej čaj z rumom, raj bi kej ruzga sam nimam nič pri hiši pametnega, tako da bo tud to vredu dones se bi ga pa rada tojk napila da ne bi vedla zase, sam ni možno k ni alkota pri hiši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:38:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tubby jaz ti verjamem ampak jaz s trebuhom HB nimam problemov. Pica se peče Imava očitno enake želje glede večerje hehe ...res pejte nekam jest pa na pijačko pa se boste super mele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 18:54:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj zdej, a ste šle k frizerju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:00:42
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj zdej, a ste šle k frizerju Jaz grem jutri, sem k gozdni jože že. Zdej gledam TV. Pa gruntam kaj nej oblečem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:08:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj zdej, a ste šle k frizerju Jaz grem jutri, sem k gozdni jože že. Zdej gledam TV. Pa gruntam kaj nej oblečem Uuuu, a gremo žurat pol?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:31:45
|
|
|
|
KatMat
|
flaska zelo lepe jaslice.... jaz jih zgleda letos ne bom postavila ceprav sem jih izdelala sama....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:35:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska zelo lepe jaslice.... jaz jih zgleda letos ne bom postavila ceprav sem jih izdelala sama.... Katmat, hvala. Zakaj jih pa ne boš postavla? Sej je vseen če Mariji mal joške visijo pa Jože ni obrit. A prideš, majn freund?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:36:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska zelo lepe jaslice.... jaz jih zgleda letos ne bom postavila ceprav sem jih izdelala sama.... zakaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska zelo lepe jaslice.... jaz jih zgleda letos ne bom postavila ceprav sem jih izdelala sama.... Katmat, hvala. Zakaj jih pa ne boš postavla? Sej je vseen če Mariji mal joške visijo pa Jože ni obrit. A prideš, majn freund? hahahahahaa kruta mi smo pa jožeta zgubili in zdaj je marija samohranilka. ma sej je to itak moderno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj je pa res že čas, da se začnete "rihtat",... pa lep večer vam želim! U. je zaspal, O. je na vrsti... Papua, kaj sem prebrala, da boš zdaj samo tv gledala? ne pozabit na računalnik! šivilja, jaz bi tudi takšne tortice jedla,... mljask! FLASK_A prav lepa postavitev jaslic! pa J. je verjetno navdušen! pri nas se je tudi O. že "radostno" igral s figuricami,... in evo, moram že pastirju in Jožefu nazaj glavo limat,... sem bila huda nanj pa posledično on nazaj name, ko pa sem ga vprašala, če mu je kaj žal, so se mu pa kar solze ulile,... kaj čem, tudi jaz sem kdaj kakšno stvar razbila,... KatMat, nam zaupaš, kaj te danes tare?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:46:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, moj je pa ful priden, je šel po cd v avto, da ga presname. Pa točke ti moram prinest, moram prec v denarnico dat... aja, airex so itak ful dobre, samo drage pa tut Ti ta tvoj je pa zlata vreden. Če bi šel z nami, bi mu dala za pivo On je tko zlat, da bi te oprehitel in vse častil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:46:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zdaj je pa res že čas, da se začnete "rihtat",... pa lep večer vam želim! U. je zaspal, O. je na vrsti... Papua, kaj sem prebrala, da boš zdaj samo tv gledala? ne pozabit na računalnik! šivilja, jaz bi tudi takšne tortice jedla,... mljask! FLASK_A prav lepa postavitev jaslic! pa J. je verjetno navdušen! pri nas se je tudi O. že "radostno" igral s figuricami,... in evo, moram že pastirju in Jožefu nazaj glavo limat,... sem bila huda nanj pa posledično on nazaj name, ko pa sem ga vprašala, če mu je kaj žal, so se mu pa kar solze ulile,... kaj čem, tudi jaz sem kdaj kakšno stvar razbila,... KatMat, nam zaupaš, kaj te danes tare? nč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?