Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:06:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica punca je imela prav. Ona ima 3 naše slike jaz sem v šoku. Pisala administratorjem, da jo naj skenclajo drugače jo bom prijavila Policiji. In jaz to resno!! Od Lije??????? Pravilno si naredila...samo kaj, ko se bo prijavila pod drugim nickom in tako dalje... Jaz sem v kurji koži!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:07:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica punca je imela prav. Ona ima 3 naše slike jaz sem v šoku. Pisala administratorjem, da jo naj skenclajo drugače jo bom prijavila Policiji. In jaz to resno!! Od Lije??????? Pravilno si naredila...samo kaj, ko se bo prijavila pod drugim nickom in tako dalje... Jaz sem v kurji koži!!!! jaz pa v joku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:08:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica punca je imela prav. Ona ima 3 naše slike jaz sem v šoku. Pisala administratorjem, da jo naj skenclajo drugače jo bom prijavila Policiji. In jaz to resno!! O čem se gre? Je kaj hudega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:09:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hojla. Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za Ajde, pridem več kasno. Se podpišem! In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz! Da ne boš misla. Jaz sem se tud spomnila, da je treba plačat, ko smo že odhajale.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:09:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mi samo zdi ali tu gor samo še ene in iste vztrajamo??? vidite kaj je FB naredil... imaš prav ja... Hehe. Če bi brisale vse s seznama, bi nas glih kakih 5 al pa 6 ostalo Me tri ziher! Užaljena! A zato sem se vrnila, da me spregledate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:09:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mi samo zdi ali tu gor samo še ene in iste vztrajamo??? vidite kaj je FB naredil... Sem vam rekla... jaz sem tu, pa trezika tud to je neke vredno a ne Kokica? spps dela angleško nalogo ziher najaa mali dve spat spravlja, persida pa je včeraj svoj šiht na RR nardila. Več pa nas tak ni Res je. Nika je šele pozno popoldan oreng zaspala tak da je zdele mal več časa trajalo. No zdej pa spi ko topek in je ne moti loputanje po tipkovnici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:11:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mi samo zdi ali tu gor samo še ene in iste vztrajamo??? vidite kaj je FB naredil... imaš prav ja... Hehe. Če bi brisale vse s seznama, bi nas glih kakih 5 al pa 6 ostalo Me tri ziher! Užaljena! A zato sem se vrnila, da me spregledate? Si takoj v naslednjem mailu napisana in dobila opravičeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:11:14
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, hvala za sladkiše. Se pravkar bašem. Danes imam sladkarije za večerjo. tasa sej veš, da sem ful firbec. Ma upam, da ni kaj hudega no. Kaka zloraba al kaj? Grozno no. Če je kaj takega, kaj prijavi. Če smo na forumu pod nickom to še ne pomeni, da si lahko folk kar vse dovoli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:11:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hojla. Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za Ajde, pridem več kasno. Se podpišem! In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz! Da ne boš misla. Jaz sem se tud spomnila, da je treba plačat, ko smo že odhajale. Samo, da nisem edina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:12:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mi samo zdi ali tu gor samo še ene in iste vztrajamo??? vidite kaj je FB naredil... imaš prav ja... Hehe. Če bi brisale vse s seznama, bi nas glih kakih 5 al pa 6 ostalo Me tri ziher! Užaljena! A zato sem se vrnila, da me spregledate? Si takoj v naslednjem mailu napisana in dobila opravičeno. Ja ja, sej sem vidla pol. Sam ne brisat seznama več, ker pol to ne bo več jara kača, ampak en čisto kratek postek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:12:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hojla. Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za Ajde, pridem več kasno. Se podpišem! In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz! Da ne boš misla. Jaz sem se tud spomnila, da je treba plačat, ko smo že odhajale. Samo, da nisem edina. Ja, če si v dobri družbi in se zaklepetaš, se rado zgodi. Naslednjič si bom opomnik napisala, da moram jaz plačat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:12:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, hvala za sladkiše. Se pravkar bašem. Danes imam sladkarije za večerjo. tasa sej veš, da sem ful firbec. Ma upam, da ni kaj hudega no. Kaka zloraba al kaj? Grozno no. Če je kaj takega, kaj prijavi. Če smo na forumu pod nickom to še ne pomeni, da si lahko folk kar vse dovoli. Naj ti tekne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:13:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pošiljam slike, Najaa, na mail....daj še ti meni svoje....plisssss!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 21.1.2010 21:14:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:16:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pošiljam slike, Najaa, na mail....daj še ti meni svoje....plisssss! Oprosti, nimam kabla s sabo. V soboto pošljem ok? Tebi pa hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:17:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pošiljam slike, Najaa, na mail....daj še ti meni svoje....plisssss! Oprosti, nimam kabla s sabo. V soboto pošljem ok? Tebi pa hvala. Okej..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:17:55
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:18:49
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa zloraba ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:20:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:20:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:20:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate drugi pa smo doma . Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C. Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. Nič, grem se mal cartat... zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam Pa se ti kaj sanja kje je dobila gliste Že prebrala možnosti
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.1.2010 21:33:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:20:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa zloraba ja. Pa kje so tebe našli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:20:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa zloraba ja. Tasa: , ne joči, jutri javi na policijo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:21:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi? Brin ja Starejšemu pa ati še pravljico bere in uspava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:23:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamale nebi vedela, če jo vsak preboli... Do drugega leta praktično vsi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:23:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi? Brin ja Starejšemu pa ati še pravljico bere in uspava Kako zdravje? Boš kaj v Lj recimo drug teden?
|
|
|
Izbira imenaTallulahKatero ime za punčko vam je bolj všeč?Nely (
15%)
Mia (
60%)
Neli (
25%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!