|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
21.1.2010 14:42:41   
leo**tia
oj pupe.pri nas je pestro.otroka se cel dan kregata.leo nagaja tiji,ta pa tud ne popustiuser posted image dobila je že 4zobekuser posted image user posted image jao cel dan cvilita ta 2user posted image user posted image ..pa tud apetit se je povečal tijiuser posted image odkar so zobki zunaj.me zanima kdaj bo 2rundauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.1.2010 15:02:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate user posted image drugi pa smo doma user posted image .

Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C.

Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah user posted image . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok.

Nič, grem se mal cartat...user posted image zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam user posted image

Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila.user posted image

Zakaj pa vročina? A bo imela 6.?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.1.2010 15:03:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

Dan  a nisi na srečanju?

Takrat še nisem bila, sedaj pa sem se že vrnila. Super je bilo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.1.2010 15:07:45   
spps

Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate user posted image drugi pa smo doma user posted image .

Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C.

Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah user posted image . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok.

Nič, grem se mal cartat...user posted image zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam user posted image

Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila.user posted image

Zakaj pa vročina? A bo imela 6.?

ko je bila naša mala- sploh nismo vedeli, da ima gliste, dokler  nismo dali blato k zdravniku. obnašala se je čist tako, kot,da je vse ok.

tašika, čimprej jih preženitauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.1.2010 15:29:23   
tasa_m
kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim user posted image user posted image da si niso mogli drugegega najemnika poiskat user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu user posted image

spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.1.2010 15:36:26   
leo**tia

kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim user posted image user posted image da si niso mogli drugegega najemnika poiskat user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu user posted image

spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala..

kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamaleuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.1.2010 16:29:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamaleuser posted image
nebi vedela, če jo vsak preboli... user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.1.2010 17:27:41   
spps

Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne.  Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.1.2010 19:20:20   
Najaa

Ma dej, a gliste? user posted image Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko.
user posted image user posted image za Lijiko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.1.2010 19:21:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne.  Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve...

Tija pa ne vem, če jo je mela. Okol 6m je imela tako visoko vročino ene 2-3 dni, potem pa pikice, sam P je rekla takrat, da je to normalno po vročini. user posted image Čeprav kasneje nikol ni mela pikic po vročini. Tak da jaz mislim, da je kar bila 6.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.1.2010 19:22:43   
Najaa
Hojla.

Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za user posted image

Ajde, pridem več kasno. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.1.2010 19:53:22   
tasa_m
user posted image  punce

je kdo tu?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.1.2010 19:53:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ma dej, a gliste? user posted image Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko.
user posted image user posted image za Lijiko.
ja, gliste je nekje dobila..nimam pojma kak in kje? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.1.2010 20:06:11   
KOKICA32

user posted image  punce

Jaz, jaz!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.1.2010 20:07:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hojla.

Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za user posted image

Ajde, pridem več kasno. user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.1.2010 20:10:05   
tasa_m

kako si Kokica?
Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.1.2010 20:13:43   
KOKICA32

kako si Kokica?
Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka user posted image

Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša?

Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to...user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.1.2010 20:14:43   
trezika

user posted image  punce

jaz tudi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.1.2010 20:16:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image  punce

jaz tudi user posted image

Oooo, Trezika!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.1.2010 20:17:58   
tasa_m
Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša?

Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to...user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala.

to sem tudi jaz prebrala na netu ja. Itak vse nese v usta tak da...je to to. Ker odkar imamo ateja doma je stanovanje sterilno user posted image user posted image možno da ko sva bile kje zunaj kaj dala v usta...pa razni piloti, gsmji, ipd.
Bomo že porihtali, boljme skrbi ta vročina user posted image Jo je pred kopanjem imela 38,2 pa pol padla na 36,9, zdaj ko pa je jedla pa je spet narasla na 38°C  user posted image .

Mi pa je všeč,da ima apetit user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.1.2010 20:18:14   
tasa_m
halo trezika, kako kaj? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.1.2010 20:18:44   
trezika
mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.1.2010 20:20:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

jaz pa bom do nekje 21h gor pol pa grem jaz tud spat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.1.2010 20:20:06   
trezika
boga Lija...no, vsaj je normalno...ko Maruša mela vročino, dva dni ni normalno jedla user posted image
zdaj je pa itak tako izbirčna ratala da joooooooooooojuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.1.2010 20:20:15   
KOKICA32
!!!!!! Za Taso in vse nas ostale:

http://www.zzv-nm.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=050101&Bes=19

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!