Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 14:42:41
|
|
|
|
leo**tia
|
oj pupe.pri nas je pestro.otroka se cel dan kregata.leo nagaja tiji,ta pa tud ne popusti dobila je že 4zobek jao cel dan cvilita ta 2 ..pa tud apetit se je povečal tiji odkar so zobki zunaj.me zanima kdaj bo 2runda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 15:02:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate drugi pa smo doma . Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C. Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. Nič, grem se mal cartat... zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam Lijika! Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila. Zakaj pa vročina? A bo imela 6.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 15:03:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Dan a nisi na srečanju? Takrat še nisem bila, sedaj pa sem se že vrnila. Super je bilo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 15:07:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate drugi pa smo doma . Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C. Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. Nič, grem se mal cartat... zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam Lijika! Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila. Zakaj pa vročina? A bo imela 6.? ko je bila naša mala- sploh nismo vedeli, da ima gliste, dokler nismo dali blato k zdravniku. obnašala se je čist tako, kot,da je vse ok. tašika, čimprej jih preženita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 15:29:23
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim da si niso mogli drugegega najemnika poiskat Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 15:36:26
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim da si niso mogli drugegega najemnika poiskat Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala.. kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 16:29:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamale nebi vedela, če jo vsak preboli...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 17:27:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamale nebi vedela, če jo vsak preboli... Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne. Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 19:20:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate drugi pa smo doma . Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C. Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. Nič, grem se mal cartat... zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam Ma dej, a gliste? Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko. za Lijiko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 19:21:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamale nebi vedela, če jo vsak preboli... Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne. Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve... Tija pa ne vem, če jo je mela. Okol 6m je imela tako visoko vročino ene 2-3 dni, potem pa pikice, sam P je rekla takrat, da je to normalno po vročini. Čeprav kasneje nikol ni mela pikic po vročini. Tak da jaz mislim, da je kar bila 6.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 19:22:43
|
|
|
|
Najaa
|
Hojla. Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za Ajde, pridem več kasno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 19:53:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma dej, a gliste? Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko. za Lijiko. ja, gliste je nekje dobila..nimam pojma kak in kje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:07:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hojla. Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za Ajde, pridem več kasno. Se podpišem! In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:10:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz, jaz! kako si Kokica? Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:13:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz, jaz! kako si Kokica? Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša? Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to... Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:17:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša? Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to... Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala. to sem tudi jaz prebrala na netu ja. Itak vse nese v usta tak da...je to to. Ker odkar imamo ateja doma je stanovanje sterilno možno da ko sva bile kje zunaj kaj dala v usta...pa razni piloti, gsmji, ipd. Bomo že porihtali, boljme skrbi ta vročina Jo je pred kopanjem imela 38,2 pa pol padla na 36,9, zdaj ko pa je jedla pa je spet narasla na 38°C . Mi pa je všeč,da ima apetit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:18:14
|
|
|
|
tasa_m
|
halo trezika, kako kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:18:44
|
|
|
|
trezika
|
mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:20:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač jaz pa bom do nekje 21h gor pol pa grem jaz tud spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:20:06
|
|
|
|
trezika
|
boga Lija...no, vsaj je normalno...ko Maruša mela vročino, dva dni ni normalno jedla zdaj je pa itak tako izbirčna ratala da jooooooooooooj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 20:20:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
!!!!!! Za Taso in vse nas ostale: http://www.zzv-nm.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=050101&Bes=19
|
|
|
nada56 (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 96Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!