|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
20.1.2010 22:03:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa daj pridita!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom vidla kaka bo noč pa če bove jutri dovolj hitro pr dohtaru zrihtali...odvisno kdaj bo kakala user posted image user posted image

Kakala?user posted image

Upam,da prideta! user posted image

Daj ji za pit slivov sok od hippa. Bosta pred vsemi nami v Tušu. user posted image user posted image user posted image

Ne, sej se hecam. Ko opravita, pa pridita.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.1.2010 22:04:17 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.1.2010 22:04:16   
Nina00
Dober večer!

Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli user posted image , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.1.2010 22:07:15   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer!

Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli user posted image , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nebi o preteklih nočehuser posted image .Glede na to ,da me skor 14 dni ni blo na compu pol mislim ,da ti je vse jasno.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.1.2010 22:08:18   
PERSIDA
Najaa daj mi nekaj povej kaj to mate za slikanje srečanje al samo tako?,ker je piruri v totih krajah.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.1.2010 22:09:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa daj mi nekaj povej kaj to mate za slikanje srečanje al samo tako?,ker je piruri v totih krajah.

Oboje. user posted image
Ne, v prvi vrsti je srečanje s čvekom in kofetom.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.1.2010 22:10:06   
Najaa

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image da bo čim prej spet boljše.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.1.2010 22:14:03   
Nina00

Dober večer!

Jaz nebi o preteklih nočehuser posted image .Glede na to ,da me skor 14 dni ni blo na compu pol mislim ,da ti je vse jasno.
Jap, vse jasno user posted image
Se tolažim s tem, da je bilo pri nas tudi v prvo pri devetih mesecih najslabše s spanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.1.2010 22:15:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image da bo čim prej spet boljše.

Hvala! Kako pa tvoji princeski?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.1.2010 22:20:14   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.1.2010 22:22:14   
PERSIDA
Po dolgem času je bil eden izmed lepih večerov.Lepo mi bodite ,pa še priletite kaj .Lahko noč vsem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.1.2010 22:23:46   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Blaž in Maruša vse najboljše za 10. mini roj.dan user posted image  user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.1.2010 22:24:10   
Nina00

LAHKO NOČ!user posted image

Po dolgem času je bil eden izmed lepih večerov.Lepo mi bodite ,pa še priletite kaj .Lahko noč vsem.

Lahko noč obema user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.1.2010 22:24:53   
Najaa

Dober večer!

Hvala! Kako pa tvoji princeski?

A sem že omenila, da imamo en zob? No, ne vsi skupaj, Nika ima enega. user posted image
Dobro smo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.1.2010 22:26:03   
Nina00

A sem že omenila, da imamo en zob? No, ne vsi skupaj, Nika ima enega. user posted image
Dobro smo.

user posted image user posted image user posted image  Nika za zob user posted image
Mi smo še brez user posted image  Samo matrajo ga pa fajn user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.1.2010 22:27:14   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

LIJA ISKRENE ČESTITKE ZA 11-ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugi mesec pa bo veselo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.1.2010 22:41:51   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Aja, mojemu pa zgornji štirje zobki ven lezejo. Vse je napeto. Bogi pikec.user posted image
user posted image user posted image  da bio imel čimmanj težav. a drugače ga matra?

je kar tečen ja...pa še ta prehlad ga daje...sem mu dala pred spanjem kapljico operila v nosnici, da bo lažje spal.

ma pol še ni tak hudo. Jaz se malemu, kr čudim, sem mislila,da bo sranje kot je blo pri Larisi- za vsako , ko so zobki začeli izraščat je fajn zbolela, visoka vročina, pri 8ih mesecih sva šle v bolnico ( tam so ji pol 3-je zobki dlesen predrli)

Bogica! user posted image

Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari.
naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat...

Tolažite se  s tem,da je po 3 letu boljšuser posted image
Jaz se pri starejšem s tem tolažim user posted image  Sedaj je že 3 pa bomo videli, če to drži user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.1.2010 22:47:28   
Nina00

mi dobimo kar po pošti. a to vam ne dajo v posvetovalnici?
mi še nismo tak daleč prišli, da bi po pošti pošiljali user posted image user posted image

Pri nas moramo pa kar sami. Oni povabijo šele pri treh letih user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.1.2010 22:59:35   
Nina00

Oh Persida, takih je pa veliko.

ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zs!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.1.2010 23:00:04 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.1.2010 23:02:51   
Nina00
Tak živahen večer je bil tu gor danes, jaz pa vse zamudim. Tipično zame user posted image  user posted image  user posted image
Ko ste pa vse tako pozno čvekale, sem pa jaz že zdavnaj omagala user posted image

Lepo se imejte jutri user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.1.2010 23:03:15 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.1.2010 10:14:56   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.1.2010 12:03:32   
PERSIDA

Dober dan!user posted image

Dan  a nisi na srečanju?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.1.2010 12:28:50   
trezika
Dober dan! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.1.2010 12:40:13   
trezika
Vam moram povedat, kako je moje dete ratalo izbirčno pri hrani user posted image zjutraj sn ji na kruh namazala maslo in marmelado, kar je jedla že ničkolikokrat...pa je naredila 3 grižljaje več pa  za nič na svetu nisem spravla vanjo... potem pa ji je Matej prinesel kruh z rezino sira in poli salame....in frajla je zmazala vse do zadnje drobtinice  user posted image user posted image user posted image   Mateju pa se je samo smejalo, ker je s tem še enkrat dokazala da je celi ati... js pa se že obremenjujem kaj ji dat za večerjo....mislim, da bo zrasla le od kruha in sira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.1.2010 13:27:52   
tasa_m

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.1.2010 13:33:02   
tasa_m
Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate user posted image drugi pa smo doma user posted image .

Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C.

Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah user posted image . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok.

Nič, grem se mal cartat...user posted image zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ali po vašem mnenju nardijo carki rez tudi v drugo?
Rosana29

Da (74%)

Ne (26%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!