Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:03:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj pridita!!!! bom vidla kaka bo noč pa če bove jutri dovolj hitro pr dohtaru zrihtali...odvisno kdaj bo kakala Kakala? Upam,da prideta! Daj ji za pit slivov sok od hippa. Bosta pred vsemi nami v Tušu. Ne, sej se hecam. Ko opravita, pa pridita.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.1.2010 22:04:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:04:16
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:07:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši Jaz nebi o preteklih nočeh .Glede na to ,da me skor 14 dni ni blo na compu pol mislim ,da ti je vse jasno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:08:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa daj mi nekaj povej kaj to mate za slikanje srečanje al samo tako?,ker je piruri v totih krajah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:09:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa daj mi nekaj povej kaj to mate za slikanje srečanje al samo tako?,ker je piruri v totih krajah. Oboje. Ne, v prvi vrsti je srečanje s čvekom in kofetom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:10:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši da bo čim prej spet boljše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:14:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši Jaz nebi o preteklih nočeh .Glede na to ,da me skor 14 dni ni blo na compu pol mislim ,da ti je vse jasno. Jap, vse jasno Se tolažim s tem, da je bilo pri nas tudi v prvo pri devetih mesecih najslabše s spanjem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:15:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši da bo čim prej spet boljše. Hvala! Kako pa tvoji princeski?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:20:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:22:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Po dolgem času je bil eden izmed lepih večerov.Lepo mi bodite ,pa še priletite kaj .Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:23:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Blaž in Maruša vse najboljše za 10. mini roj.dan VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:24:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Po dolgem času je bil eden izmed lepih večerov.Lepo mi bodite ,pa še priletite kaj .Lahko noč vsem. Lahko noč obema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:24:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši da bo čim prej spet boljše. Hvala! Kako pa tvoji princeski? A sem že omenila, da imamo en zob? No, ne vsi skupaj, Nika ima enega. Dobro smo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:26:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sem že omenila, da imamo en zob? No, ne vsi skupaj, Nika ima enega. Dobro smo. Nika za zob Mi smo še brez Samo matrajo ga pa fajn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:27:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika LIJA ISKRENE ČESTITKE ZA 11-ko Drugi mesec pa bo veselo.... VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:41:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, mojemu pa zgornji štirje zobki ven lezejo. Vse je napeto. Bogi pikec. da bio imel čimmanj težav. a drugače ga matra? je kar tečen ja...pa še ta prehlad ga daje...sem mu dala pred spanjem kapljico operila v nosnici, da bo lažje spal. ma pol še ni tak hudo. Jaz se malemu, kr čudim, sem mislila,da bo sranje kot je blo pri Larisi- za vsako , ko so zobki začeli izraščat je fajn zbolela, visoka vročina, pri 8ih mesecih sva šle v bolnico ( tam so ji pol 3-je zobki dlesen predrli) Bogica! Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari. naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat... Tolažite se s tem,da je po 3 letu boljš Jaz se pri starejšem s tem tolažim Sedaj je že 3 pa bomo videli, če to drži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:47:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mi dobimo kar po pošti. a to vam ne dajo v posvetovalnici? mi še nismo tak daleč prišli, da bi po pošti pošiljali Pri nas moramo pa kar sami. Oni povabijo šele pri treh letih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:59:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je Zs!!
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.1.2010 23:00:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 23:02:51
|
|
|
|
Nina00
|
Tak živahen večer je bil tu gor danes, jaz pa vse zamudim. Tipično zame Ko ste pa vse tako pozno čvekale, sem pa jaz že zdavnaj omagala Lepo se imejte jutri
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.1.2010 23:03:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 10:14:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 12:03:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Dan a nisi na srečanju?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 12:28:50
|
|
|
|
trezika
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 12:40:13
|
|
|
|
trezika
|
Vam moram povedat, kako je moje dete ratalo izbirčno pri hrani zjutraj sn ji na kruh namazala maslo in marmelado, kar je jedla že ničkolikokrat...pa je naredila 3 grižljaje več pa za nič na svetu nisem spravla vanjo... potem pa ji je Matej prinesel kruh z rezino sira in poli salame....in frajla je zmazala vse do zadnje drobtinice Mateju pa se je samo smejalo, ker je s tem še enkrat dokazala da je celi ati... js pa se že obremenjujem kaj ji dat za večerjo....mislim, da bo zrasla le od kruha in sira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 13:27:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Pri nas pa zadnje čase spet bolj slabo spimo. Saj prav dobro nismo nikoli , a sedaj ga zgleda da matrajo zobki pa od včeraj ponoči se mu še nosek maši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 13:33:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate drugi pa smo doma . Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C. Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. Nič, grem se mal cartat... zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam
|
|
|
Ali po vašem mnenju nardijo carki rez tudi v drugo?Rosana29Da (
74%)
Ne (
26%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!