Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:25:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa zloraba ja. nič jasno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:25:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:26:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bomo že porihtali, boljme skrbi ta vročina Jo je pred kopanjem imela 38,2 pa pol padla na 36,9, zdaj ko pa je jedla pa je spet narasla na 38°C . Mi pa je všeč,da ima apetit Potem je pa res zelo verjetno 6. otroška bolezen, ker so običajno kljub visoki vročini otroci povsem neprizadeti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:27:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:28:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:28:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:28:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bomo že porihtali, boljme skrbi ta vročina Jo je pred kopanjem imela 38,2 pa pol padla na 36,9, zdaj ko pa je jedla pa je spet narasla na 38°C . Mi pa je všeč,da ima apetit Potem je pa res zelo verjetno 6. otroška bolezen, ker so običajno kljub visoki vročini otroci povsem neprizadeti Ja, pri nas je tudi tako bilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:29:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Kje pa si jih videla? FB?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:29:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Heloooo po sto letih ...sem prišla prilepit samo to krasno sličico od Valentina, ki je nastala danes na srečanju... ...in še moj sin s Kokico...kako sta lepaaaa.... Lepo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:31:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica punca je imela prav. Ona ima 3 naše slike jaz sem v šoku. Pisala administratorjem, da jo naj skenclajo drugače jo bom prijavila Policiji. In jaz to resno!! Kaj pa se je zgodilo? A lahko na ZS?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:31:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Kje pa si jih videla? FB? Aha .Kaj maš novo frizuro svetovana si.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:33:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Kje pa si jih videla? FB? Aha .Kaj maš novo frizuro svetovana si. Si! Hvala ...Moj dragi pa ne misli tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:34:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi? Brin ja Starejšemu pa ati še pravljico bere in uspava Kako zdravje? Boš kaj v Lj recimo drug teden? En dan sigurno, a je od tašče odvisno kateri. Ti javim, ko zvem pa se lahko kaj zmenimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:34:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Ne reče se nekaj, ampak nekdo. KOKICA pa res maš fajn frizuro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:35:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi? Brin ja Starejšemu pa ati še pravljico bere in uspava Kako zdravje? Boš kaj v Lj recimo drug teden? En dan sigurno, a je od tašče odvisno kateri. Ti javim, ko zvem pa se lahko kaj zmenimo Si mogoče za kopanje v Atlantisu? Predvisoma v četrtek bi šle... še yania in feliša.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:36:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer OOOO, Nina, kako? Deca spi? Brin ja Starejšemu pa ati še pravljico bere in uspava Kako zdravje? Boš kaj v Lj recimo drug teden? En dan sigurno, a je od tašče odvisno kateri. Ti javim, ko zvem pa se lahko kaj zmenimo Si mogoče za kopanje v Atlantisu? Predvisoma v četrtek bi šle... še yania in feliša. Ja, če bo le tašča lahko v četrtek vzela starejšega, ker se še vedno pazimo in ne hodimo na javna mesta z njim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:38:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Ne reče se nekaj, ampak nekdo. KOKICA pa res maš fajn frizuro! Hvala, Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:39:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa zloraba ja. pa kaj je dans s folkom no tasa verjamem, da ti je do joka, ampak se bo zrihtalo...js bi šla na tvojem mestu res na policijo....pa veš kdo je kriv? sicer pa se jih tako da izsledit....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:40:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Ne reče se nekaj, ampak nekdo. KOKICA pa res maš fajn frizuro! se ne bi mogla bolj strinjat...fuuuuuuuuuul je dobra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:41:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Aha .Kaj maš novo frizuro svetovana si. se popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:42:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si! Hvala ...Moj dragi pa ne misli tako. reci mu, da jih bo dobo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:42:41
|
|
|
|
Najaa
|
tasa pa kaj je blo?? Zdej me pa že skrbi. A lahko na zs al je preveč da si drznem vprašat? zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:42:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
HVALA, punce. Ste me potolažile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:43:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No sem sedaj malo fotke gledala s srečanja.Se vidi da se se mele lepo samo nekaj je falilo Ne reče se nekaj, ampak nekdo. KOKICA pa res maš fajn frizuro! Hvala za slovnični popravek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.1.2010 21:43:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Si! Hvala ...Moj dragi pa ne misli tako. reci mu, da jih bo dobo Bom!
|
|
|
Dudica.пеперутка16Do kdaj je imel vaš otrok dudico?Nikoli je ni imel. (
50%)
Samo prvih nekaj mesecev. (
3%)
Do 6. meseca. (
3%)
Do 1. leta. (
12%)
Do 2. leta. (
16%)
Do 3. leta ali dlje. (
16%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!