Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:10:50
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2). čakaj..sedaj pa ne štekam? Kaj Ematiara, ti čakaš 5. otroka? jap...sem pozabla da si se ti kasneje pridružla... Jaz? neeeeee, jaz sem že od nosečnosti zraven..si me zamenjala..samo sem pa res mislila, da pričakuješ 4. otroka..Kje pa živite? Mislim v hiši ne? Veliki? BRAVO!!! Za pogum...jaz ne bi zmogla... Jaz sem kasnej pršla, sm brala sem že prej, pa nisem vedla. Pr nas nas je blo tolk in isto (3+2), super je blo. Samo jaz se ne bi šla... Tko da mami ematiara!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:11:18
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2). čakaj..sedaj pa ne štekam? Kaj Ematiara, ti čakaš 5. otroka? jap...sem pozabla da si se ti kasneje pridružla... Jaz? neeeeee, jaz sem že od nosečnosti zraven..si me zamenjala..samo sem pa res mislila, da pričakuješ 4. otroka..Kje pa živite? Mislim v hiši ne? Veliki? BRAVO!!! Za pogum...jaz ne bi zmogla... res sem te zamenjala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:14:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem se odločla, da nebom danes delal voščilnic, jutri gre tomaž na nek roj.dan pa bom takrat imela čas pa predvsem MIR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:15:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:16:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem se odločla, da nebom danes delal voščilnic, jutri gre tomaž na nek roj.dan pa bom takrat imela čas pa predvsem MIR Toooo, danes boš čvekala..ker jaz imam čaaaaas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:16:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? jaz sem drugače tu. zdaj vas berem ker se mi več kaj drugega ne da. danes sem zlikala tisoč strojev cot in en se še suši, enega pa morem še oprat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:18:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:18:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem se odločla, da nebom danes delal voščilnic, jutri gre tomaž na nek roj.dan pa bom takrat imela čas pa predvsem MIR Toooo, danes boš čvekala..ker jaz imam čaaaaas! Si bila včeraj pri frizerju? Kako frizuro imaš zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:19:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:20:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš če pa bi ti pošiljala predolge pa ti tud nebi bilo prav . Kokica špara..saj pa veš da je recesija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:21:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre eh, sem neke zamešala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:21:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:22:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš če pa bi ti pošiljala predolge pa ti tud nebi bilo prav . Kokica špara..saj pa veš da je recesija hahahha, hvala Tasa..ni še tak hudo, je bil drug razlog....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:22:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš če pa bi ti pošiljala predolge pa ti tud nebi bilo prav . Kokica špara..saj pa veš da je recesija saj sms isto stane, če je kratek al pa če pokoristiš vso št. znakov... tak da ne vem kaj je blo - me ne mara več
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:23:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre eh, sem neke zamešala kar pazi ja. da te ne bojo jutri parkli odnesli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:24:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem se odločla, da nebom danes delal voščilnic, jutri gre tomaž na nek roj.dan pa bom takrat imela čas pa predvsem MIR Toooo, danes boš čvekala..ker jaz imam čaaaaas! Si bila včeraj pri frizerju? Kako frizuro imaš zdaj? Jaaaaa, kako? Tako kot sem imela ...kaj ti mene hecaš? Le malo me je postrigla in mi te neko friziro naredila, da nisem danes ljubljančanov preveč prestrašila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:24:55
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Maruša se je pa dans atiju, ko jo je kopal, v bano pokakala....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:25:11
|
|
|
|
trezika
|
aja, dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:25:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre ti tak vedno nekaj NENA veš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:25:57
|
|
|
|
trezika
|
dans pa imate energije za pisat...sploh ne sledim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:26:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre eh, sem neke zamešala Ajaaaaaa!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?