Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 8:31:38
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Naša noč tudi ok, že druga po vrsti. A se vračamo v stare tire? Bi bilo res lepo... Tija je v vrtcu, Nika se pa krega z radiem Hit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 8:58:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Noč je bila okej...očitno pomaga KM, ki ga zmešam s čokolinom. bravo mami IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč tudi ok, že druga po vrsti. A se vračamo v stare tire? Bi bilo res lepo... Tija je v vrtcu, Nika se pa krega z radiem Hit. jeeeeeiiii,.. Ja, pol že kaj prav ne govorijo na radiu Hit. Drugače se nebi kregala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 9:07:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa jaz bom diplomirala z tem Lijinim spanjem dopoldan . Zaspana je pune, a spala nebo. Če greva zdaj ven, zunaj tud nebo spala. Včeraj je bila verjetno pa čist naključna sreča, da je v vozičku spala debeli 2.uri. Zdaj si je muziko nardila..tista lunica, ko mora vrvico dol potegnit. Mogoče bo zdaj sama zaspala, ko si je uspavanko nardila Eh, spet jamram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 10:35:29
|
|
|
|
mediuhec
|
SPOROČILO: tasa_m Pa jaz bom diplomirala z tem Lijinim spanjem dopoldan . Zaspana je pune, a spala nebo. jaz sem ravno porabila 30 minut, da je končno zaspal. gledal ko koma, samo ne- on ne bi spal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 10:48:24
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Noč je bila okej...očitno pomaga KM, ki ga zmešam s čokolinom. A res! Mi začnemo ta vikend!!! Ampak z zajtrkom. :) Smo pa tudi mi danes spali brez hrane! Od 19:30 - 6:30 No vmes je blo treba dudo popravt, se mal pocartat, pa mal čajčka pit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 10:52:02
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec SPOROČILO: tasa_m Pa jaz bom diplomirala z tem Lijinim spanjem dopoldan . Zaspana je pune, a spala nebo. jaz sem ravno porabila 30 minut, da je končno zaspal. gledal ko koma, samo ne- on ne bi spal. Moj pikec je zaspal v treh minutah. Tko kot vedno. Vidim, da si učke menca in mu dam mal čajčka. Pol pa duda in CD s pesmicami. Čez dan nimamo nikoli problemov s spanjem, zvečer pa včasih rabi 5 minut, včasih pa pol ure. Aja pa DOBRO JUTRO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 11:18:14
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Mi smo se pa včeraj naspali v avtu ko smo se domov peljali...smo zaspali ob 23 uri smo pa spali do 6, malo mleka spili in dalje do 8.30
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 12:09:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj Se tipkamo kaj.. mmmc ti pa imaš res srečo Saj jaz jo tud dam spat ko vidim, da začne očke mencat, ji dam čaj pa dudo. Pa zaspi za pol minute pol pa je že auf
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 13:04:58
|
|
|
|
Lolita23
|
EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 13:08:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM kak je že velika :D na sliki sploh ne zgleda, da še nima 1 leta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 13:10:52
|
|
|
|
spps
|
Kako ste punce? Mi spimo še kr za en drek, kljub temu,da je polna luna mimo . Pa zdaj se je še začel tak grdo dret ( zacvili ornk), da me bo neko noč infarkt . Prav zadoni mi po glavi... A zbira katera linote za koledar? Ima mogoč katera kašnega viška? rabila bi jih za 5oog
< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2009 13:14:32 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 14:39:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM kak je že velika :D na sliki sploh ne zgleda, da še nima 1 leta a ne de, tak odraslo deluje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 15:01:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kako ste punce? Mi spimo še kr za en drek, kljub temu,da je polna luna mimo . Pa zdaj se je še začel tak grdo dret ( zacvili ornk), da me bo neko noč infarkt . Prav zadoni mi po glavi... A zbira katera linote za koledar? Ima mogoč katera kašnega viška? rabila bi jih za 5oog Čuj jaz jih mam nekaj a to je to, ko ger iz Rižolina, Keksolina, ipd. a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 15:01:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM kak je že velika :D na sliki sploh ne zgleda, da še nima 1 leta a ne de, tak odraslo deluje res ful odraslo deluje ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 15:01:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Moje počutje po obisku Big Banga je takšno:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 15:22:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moje počutje po obisku Big Banga je takšno:
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 15:23:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM kak je že velika :D na sliki sploh ne zgleda, da še nima 1 leta a ne de, tak odraslo deluje res ful odraslo deluje ja.. pa kako šarmira
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 17:51:36
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM Tole je pa že velika punca!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 17:53:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moje počutje po obisku Big Banga je takšno: Taša, nasmeh na obraz, ker jutri je nov dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 19:08:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 19:46:47
|
|
|
|
mmmc
|
Čer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:02:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, kaj je to z Bing Bangom? Kaj si kupovala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:06:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 EVO ŠE SLIKE ZA SEZNAM Tole je pa že velika punca!!! se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:24:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer Mi smo prišli iz obiska, zdaj se Lija in ati hanita. Jaz pa grem voščilnice delat. Kokica, verejtno nebomo prišli, ker je gospodu se težko vstat zjutraj in it mal prej od doma Ker veš, ponavadi spimo ob sobotah do 11h ali kaj si misli. Ne vem no,koda nismo ob wikendih tud gor ob 7,30. Pa ni se mi z njim za "kregat" kr itak mam tak dan za poj v rit že danes. Če pa pride do sprememb pa ti javim zjutraj preko gsmja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.