Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:24:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ooooo, kaj je dobr zakumi ( maskota svetovnega nogometnega prvenstva) http://en.wikipedia.org/wiki/Zakumi ni slabi ne..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:30:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer Mi smo prišli iz obiska, zdaj se Lija in ati hanita. Jaz pa grem voščilnice delat. Kokica, verejtno nebomo prišli, ker je gospodu se težko vstat zjutraj in it mal prej od doma Ker veš, ponavadi spimo ob sobotah do 11h ali kaj si misli. Ne vem no,koda nismo ob wikendih tud gor ob 7,30. Pa ni se mi z njim za "kregat" kr itak mam tak dan za poj v rit že danes. Če pa pride do sprememb pa ti javim zjutraj preko gsmja. Okidoki...se čujemo, če se boste odločili iti..jaz bom tudi verjetno šla sama v V., ker je D. tečen ko driska...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:30:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ooooo, kaj je dobr zakumi ( maskota svetovnega nogometnega prvenstva) http://en.wikipedia.org/wiki/Zakumi ni slabi ne.. ni ne...so pa hitri, ni kaj...vse za fusbal...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:30:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okidoki...se čujemo, če se boste odločili iti..jaz bom tudi verjetno šla sama v V., ker je D. tečen ko driska... jaz imam tud enega takega doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:31:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:32:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okidoki...se čujemo, če se boste odločili iti..jaz bom tudi verjetno šla sama v V., ker je D. tečen ko driska... jaz imam tud enega takega doma joj, kam grema?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:40:00
|
|
|
|
ema tiara
|
da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:44:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Jeeeee, bravo za ! Glede cotik ti jaz ne morem pomagati. In veliko , da bosta starejša dva čimprej zdrava. In s čim povezujejo te njene trebušne bolečine? Torej boste imeli 2:2!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.12.2009 20:45:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:48:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:48:36
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Jeeeee, bravo za ! Glede cotik ti jaz ne morem pomagati. In veliko , da bosta starejša dva čimprej zdrava. In s čim povezujejo te njene trebušne bolečine? Torej boste imeli 2:2! 3:2 za punce...ne vedo od kod bolečine,so vsi izvidi ok,tak da jutri pride domov...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:49:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Čestitke za V katerem tednu pa si zdaj že? No, sam tud nekateri še nimajo zobkok, bodo že..enkrat In super za puzanje za ostale člane vaše družine, da se čimprej porihtajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:51:18
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Mi tud mamo fantka glede oblekc... Zdej sem šele dojela, da boste 6 članski.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:52:52
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Mi tud mamo fantka glede oblekc... Zdej sem šele dojela, da boste 6 članski. 7-članski
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:53:48
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Mi tud mamo fantka glede oblekc... Zdej sem šele dojela, da boste 6 članski. 7 čanska?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 20:55:58
|
|
|
|
mmmc
|
ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:00:08
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Čestitke za V katerem tednu pa si zdaj že? No, sam tud nekateri še nimajo zobkok, bodo že..enkrat In super za puzanje za ostale člane vaše družine, da se čimprej porihtajo. ta prva je dobla prve štiri zobke naenkrat pri desetih mesecih...sem pa v 22 tednu,kit pa za 9-mesecno-pa malo sem mela že podlage
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:01:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:01:45
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se javim na raport,potem pa vas grem nazaj brat,sem na 125strani prejšnega dela je bil lucas na antibiotikih,od danes je timi,naš tri-letnik,nastarejša je v bolnici zaradi bolečin v trebuhu...tak da je gužva...je pa potrjeno-imeli bomo ...tak da če katera več ne potrebuje cotik za babiko se priporočam ...drugače pa sedimo,od včeraj se puzamo-bolj z rokicami vlečemo a napredek pa je...zobekov še nima...se je pa naučil grist ...gre na bolj e... Mi tud mamo fantka glede oblekc... Zdej sem šele dojela, da boste 6 članski. 7 čanska? pet otrok-ta bo peti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:02:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:03:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2). čakaj..sedaj pa ne štekam? Kaj Ematiara, ti čakaš 5. otroka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:05:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:05:25
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2). čakaj..sedaj pa ne štekam? Kaj Ematiara, ti čakaš 5. otroka? jap...sem pozabla da si se ti kasneje pridružla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:07:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc ematiara: tko je blo pr nam, če veš na kaj mislim ( 3+2). čakaj..sedaj pa ne štekam? Kaj Ematiara, ti čakaš 5. otroka? jap...sem pozabla da si se ti kasneje pridružla... Jaz? neeeeee, jaz sem že od nosečnosti zraven..si me zamenjala..samo sem pa res mislila, da pričakuješ 4. otroka..Kje pa živite? Mislim v hiši ne? Veliki? BRAVO!!! Za pogum...jaz ne bi zmogla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:09:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:10:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz? neeeeee, jaz sem že od nosečnosti zraven..si me zamenjala..samo sem pa res mislila, da pričakuješ 4. otroka..Kje pa živite? Mislim v hiši ne? Veliki? BRAVO!!! Za pogum...jaz ne bi zmogla... tota pa mi je dobra
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?