Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:30:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, gemelli, dober večer! Kaj bo dobrega? Otroci že spijo? je že šla al pa šel. Res verjameš, da so dedci taki radovedneži?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:31:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A si še vedno v gužvi? ni neke sile več..jutro bo over...šlus A lahk še jaz zvem, za kaj se gre? Firbec pač...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:32:21
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, gemelli, dober večer! Kaj bo dobrega? Otroci že spijo? je že šla al pa šel. Res verjameš, da so dedci taki radovedneži? A to govorimo o ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:32:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj Zakaj bi se, sej me vsi poznajo. a-a jaz te nena Se lahk mal opišeš prosim Poglej moj avatar. To sem mala jaz. lep avatar a to si ti.. si mi nekam znana A sva se že kdaj videli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:33:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, gemelli, dober večer! Kaj bo dobrega? Otroci že spijo? je že šla al pa šel. Res verjameš, da so dedci taki radovedneži? A to govorimo o ? jaaaa Čuj, moj dedc je že radovednež na kubik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:34:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Komu ti to? vsem marčevkam me nekaj pipa pa.. joj, joj, joj....deklina...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:35:17
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, gemelli, dober večer! Kaj bo dobrega? Otroci že spijo? je že šla al pa šel. Res verjameš, da so dedci taki radovedneži? A to govorimo o ? Ker če, ne razumem zakaj so sploh logirani, pa sej nas lahko berejo tud, če se ne logirajo. Se tud skrit ne znajo, bebčki!!!! Jaz se nisem skrivala, ker nisem imela slabih namenom, samo če imajo pa namen špijunirat, pa sej se lahko skrijejo. Mogoče sem jih zdej kej naučila in nas naslednjič ne bodo več živciral, ampak bodo naskrivaj špijuniral.
< Sporočilo je popravil mmmc -- 3.12.2009 21:36:42 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Komu ti to? vsem marčevkam me nekaj pipa pa.. joj, joj, joj....deklina... saj bom zdaj čist resna,OK?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:35:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj Zakaj bi se, sej me vsi poznajo. a-a jaz te nena Se lahk mal opišeš prosim Poglej moj avatar. To sem mala jaz. ja, po moje tudi...Nika je... Superca...ai jo namerno obrnila al je tak slikano?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:36:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ker če, ne razumem zakaj so sploh logirani, pa sej nas lahko berejo tud, če se ne logirajo. Se tud skrit ne znajo, bebčki!!!! Jaz se nisem skrivala, ker nisem imela slabih namenom, samo če imajo pa namen špijunirat, pa sej se lahko skrijejo. Mogoče sem jih zdej kej naučila in nas naslednjič ne bodo več živciral, ampak bodo naskrivaj šijuniral. neee, še vedno se bodo prjavli in nas tak čekirali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:37:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ooooo, gemelli, dober večer! Kaj bo dobrega? Otroci že spijo? je že šla al pa šel. Res verjameš, da so dedci taki radovedneži? ja, ker mislim, da sam adva taka poznam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:39:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ai jo namerno obrnila al je tak slikano? Tak je slikano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:39:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A si še vedno v gužvi? ni neke sile več..jutro bo over...šlus A lahk še jaz zvem, za kaj se gre? Firbec pač... nič takega, Najaa..no nek beden razgovor...več pa ne tukaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:41:17
|
|
|
|
trinity22
|
Dober večer Celi dan smo bile zunaj, ker je bil ful lepi sonček, nazeblo pa nas je vseeno in zdaj se mi prav nič ne ljubi, bom šla kar spat Tasa ful sta lepi z Lijo ob Miklavžu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:41:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A si še vedno v gužvi? ni neke sile več..jutro bo over...šlus A lahk še jaz zvem, za kaj se gre? Firbec pač... nič takega, Najaa..no nek beden razgovor...več pa ne tukaj... Kje pa? Pridi do mene, no. Te pa daj na zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:41:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Komu ti to? vsem marčevkam me nekaj pipa pa.. joj, joj, joj....deklina... saj bom zdaj čist resna,OK? Ti???? Pa daj, saj ne znaš biti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:41:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, mi RR taaaaak počasi dela pa odpira da lahko znorim zraven. Grem spat. Lahko noč in prijetne sanje vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:42:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ti???? Pa daj, saj ne znaš biti. ja pa znam sj boš videla zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:43:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Meni tudi ful šteka RR. Grem jaz tudi..Tasa..nočko. Mirno in dolgo, ti želim. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 21:43:33
|
|
|
|
mmmc
|
Lahko noč tudi od mene!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 22:10:49
|
|
|
|
trinity22
|
lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 22:17:24
|
|
|
|
trezika
|
zdaj ko js pridem pa kr vsem nekaj šteka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 7:15:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika zdaj ko js pridem pa kr vsem nekaj šteka če pa je rs ful RR včeraj štekal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 8:01:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Noč je bila okej...očitno pomaga KM, ki ga zmešam s čokolinom.
|
|
|
Svinjska gripaSanikaaSe boste cepili proti "svinjski" gripi?Da, vsi družinski člani. (
3%)
Da , samo odrasli. Otroke ne. (
2%)
Samo otroke. (
0%)
Ne! (
87%)
Še ne vem. (
9%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!