Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... novo bodi vesela, da je mala jedec. Naša je taka zbirčna gospodična, da se mi včasih meša zraven. Pa tak se trudim, da je dobro in okusno, ona pa noče. Pa ji je že lepše kazalo, zadnje čase je pa spet mal slabše. Mene je v križu tak zagrablo, da se včasih komaj premikam. Najhuje je zjutraj, preden se sestavim. za čim hitrejše okrevanje! Ja, sej vem, da je boljše, da je jedec, sam včasih mi je kr groza, ko toliko poje, pa kr trese se, ko vidi koga, da je. No, vem za podoben primer kot pri vas, ko ni hotela jesti posebej skuhanega ampak samo tisto, kar so oni jedli. In tako je od 7 meseca jedla hrano "odraslih". Kaj pa tiste jedi, ki jih vi jeste? še za Niko, da Se ji povrne apetit. Včasih je kaj od mene. Sam premalo. Poje recimo nekaj grižljajev, ampak pol mora dobit še mleko. Tak je navajena na to svoje mleko, da če ga kak dan ne dobi eno flaško do popoldneva, je čist fertik in sam išče mleko. A trebušnjaki pomagajo pri križu? Ja itak... Bo treba mal migat. sej to ni nič narobe. Saj se ji bo še odprlo. Kaj pa kg? Jp, če imaš utrjene trebušne mišice, hrbtne manj trpijo. Kil ima 8, kar je čisto ok. Aja, banana - Ni njena favorite hrana. Poje jo, ampak ne veliko. Po NL začnem migat.
|