Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:10:44
|
|
|
|
trezika
|
Midve sva bli pa prej na sprehodu, seveda zadekani tako, da so se nama samo oči ven vidle....mi je Maruša v vozičku spala kakšne pol ure, sva prišli nazaj, se najedli, zdaj pa je spet zaspala je očitno res neki čuden dan dans....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:25:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami...HVALA! kaj zaj mnjami...leiker ali tortica? oboje ti si naša.. tak se govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:27:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami...HVALA! kaj zaj mnjami...leiker ali tortica? oboje ti si naša.. tak se govori drugač bi mogla biti kje drugje doma in ne na Štajerskem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:27:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala, Trezika!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:28:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami...HVALA! kaj zaj mnjami...leiker ali tortica? oboje ti si naša.. tak se govori drugač bi mogla biti kje drugje doma in ne na Štajerskem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:28:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, jutri se vidimo a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:28:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lija spi? Moj še malo pa bo pokonci.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:30:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, jutri se vidimo a ne? Jaaaa, če bom našla tja! Ti greš z avtom?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:30:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lija spi? Moj še malo pa bo pokonci. Lija spi že od nekaj čez 12-to ja. Bo vsak čas auf, razen če me preseneti pa bo spala dolgooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:30:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, jutri se vidimo a ne? Jaaaa, če bom našla tja! Ti greš z avtom? ne peš. Ni tak daleč. Mam en sprehod. Lhko pa tu parkiraš, pa grema skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, jutri se vidimo a ne? Jaaaa, če bom našla tja! Ti greš z avtom? ne peš. Ni tak daleč. Mam en sprehod. Lhko pa tu parkiraš, pa grema skupaj ne, hvala, pa ne da bi se branila sprehoda a moj se tako nerad vozi, da ne bi raje..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:33:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lija spi? Moj še malo pa bo pokonci. Lija spi že od nekaj čez 12-to ja. Bo vsak čas auf, razen če me preseneti pa bo spala dolgooo Uffff, te pa je potegnila. Kak pa so noči sedaj pri vas? Naš je spet začel jamrati ponoči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:38:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, te pa je potegnila. Kak pa so noči sedaj pri vas? Naš je spet začel jamrati ponoči. nikakšne. Jaz več nea vem kaj naj. Zbuja se gor med 0,30-1h pol sicer zaspi nazaj ampak je ob 5h spet auf je gor do 6h pol pa te zaspi do 8,15. Ma dokler ne dobi mleka, nebo spala Da ji bom nekaj v mleko kislega stisnila, da bo nehala ponoči jest. Ampak verjetno ker čez da štrajka z hrano, ponoči not dobi. Frajla noče ne zjtrka, ne malce..kosilo pa mogoče kako žlico pop. malice, pa zvečer mleko. Ni šans da bi kaj druga v njo spravla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:45:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, te pa je potegnila. Kak pa so noči sedaj pri vas? Naš je spet začel jamrati ponoči. nikakšne. Jaz več nea vem kaj naj. Zbuja se gor med 0,30-1h pol sicer zaspi nazaj ampak je ob 5h spet auf je gor do 6h pol pa te zaspi do 8,15. Ma dokler ne dobi mleka, nebo spala Da ji bom nekaj v mleko kislega stisnila, da bo nehala ponoči jest. Ampak verjetno ker čez da štrajka z hrano, ponoči not dobi. Frajla noče ne zjtrka, ne malce..kosilo pa mogoče kako žlico pop. malice, pa zvečer mleko. Ni šans da bi kaj druga v njo spravla. sedaj sem ful napisala pa me je ven vrglo... Eh, daj nehaj, prav spi nena ponoči? Moj vsaj spi, samo jamra in jamra in jaz ne morem spati. Ne vem kaj mu je. Sem mislila, da ga zebe, pa se zakurila še dodatno pečko, pa ni bilo nič bolje, pa ukinila KM, pa nipč bolje, pa ne vem... Sedaj sumim edino še one gumi račke za v bano, da se jih preveč naliže in so mogoče polne ftalatov, te neugodne kemikalije. aja, pa tudi jaz ga hranim ponoči...nocoj celo 2x, prvič že od 23.30h...potem pa je bil dober do 02H.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:57:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj sem ful napisala pa me je ven vrglo... Eh, daj nehaj, prav spi nena ponoči? Moj vsaj spi, samo jamra in jamra in jaz ne morem spati. Ne vem kaj mu je. Sem mislila, da ga zebe, pa se zakurila še dodatno pečko, pa ni bilo nič bolje, pa ukinila KM, pa nipč bolje, pa ne vem... Sedaj sumim edino še one gumi račke za v bano, da se jih preveč naliže in so mogoče polne ftalatov, te neugodne kemikalije. aja, pa tudi jaz ga hranim ponoči...nocoj celo 2x, prvič že od 23.30h...potem pa je bil dober do 02H. mene je tudi ven vrglo Jaz nimam pojma, kaj Lijo muči. Mami mi je rekla, da ji mogoče lega postelje ne paše. Ja, zdaj 7. mesecev (preden se je to začelo) pa ji je pasalao al kak? Glej, nea vem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 14:09:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
očitno, Tasa, smo premalo pametne, da bi jih skapirale.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 14:13:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 očitno, Tasa, smo premalo pametne, da bi jih skapirale.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 14:55:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 očitno, Tasa, smo premalo pametne, da bi jih skapirale.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 14:59:00
|
|
|
|
trezika
|
saj Maruša ga tudi nekaj sračka zdaj so ji zobki rasli in je blo verjetno to krivo...samo so zdaj zobki že zunaj, zbujamo se pa še vedno pa vem da ponoči ni lačna, ker spije samo kakšnih 20 ml mleka...ampak očitno ji ravno to manjka ... ne velja pa ne čaj ne voda kaj šele kakšna duda... Mi pa ona čez dan tudi ne poje veliko...za zajtrk sploh noče kakšne mlečne kašice, mora bit kruh pa kakšen namaz...pa še tega poje par grižljajev...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 15:01:12
|
|
|
|
mmmc
|
KOKICA: VSE NAJ NAJ!!! Mi kr dobr spimo. Danes začnemo s kravjim mlekom, domače... Persida upama, da bo kul. Punce kaj dogaja, mislim, da jih kr neki jamra ( utrujenost, moški, otroci...) a je kej v vremenu? Jaz tuki bolj malo pišem, ker mi gre na živce, k eni pametnjakoviči berejo in so pol pametni. In to taka kokoška je pametna, ki nima pošlihtanih svojih stvari v življenju in je mal premaknjena. Tiste, ki redno berete vam lahko namignem, da ta kokoška, ki očitno mene bere je absolutno nasprotje leo***tia-e. Leo***tia s tem ne mislim, nič slabega o tebi. Tiste, ki berete si verjetno predstavljate kaj mislim z absolutnim nasprotjem. Ne zlata sredina... No tko da veliko vas bom brala, pisala pa na RR manj, na FB pa več. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 15:09:11
|
|
|
|
mediuhec
|
ejga kokica, kaj moram jest jutr mal alkota pripravit???? uf, dodatno delo :-) pri nas bolj malo pijemo, se vidi da je gorenjc pr bajti....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 15:10:46
|
|
|
|
mediuhec
|
SPOROČILO: mmmc Jaz tuki bolj malo pišem, ker mi gre na živce, k eni pametnjakoviči berejo in so pol pametni. pa kje ma folk cajt to delat! škoda da morajo eni zarad takih dol iz RR..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 16:55:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga kokica, kaj moram jest jutr mal alkota pripravit???? uf, dodatno delo :-) pri nas bolj malo pijemo, se vidi da je gorenjc pr bajti.... no, kaki 0,03 se bi prilegel ja (hecam se)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 19:33:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga kokica, kaj moram jest jutr mal alkota pripravit???? uf, dodatno delo :-) pri nas bolj malo pijemo, se vidi da je gorenjc pr bajti.... Kako vprašanje? Kaj ni to že v navadi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 19:33:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga kokica, kaj moram jest jutr mal alkota pripravit???? uf, dodatno delo :-) pri nas bolj malo pijemo, se vidi da je gorenjc pr bajti.... no, kaki 0,03 se bi prilegel ja (hecam se)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?