Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:42:06
|
|
|
|
trezika
|
danes pa niste kaj preveč zgovorne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:43:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika danes pa niste kaj preveč zgovorne... kot že kar nekaj dni zaporedoma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:44:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika, kako si? Prideš ti k Mediuhec v četrtek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:52:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, kako si? Prideš ti k Mediuhec v četrtek? jap, prideva...saj nimava kaj drugega za delat.... drugače pa sem super... popiz.... zraven rač...dragi je sedel prej za rač celo uro, zdaj ko sn pa js na vrsti pa tako veselo neke filme dol vleče in rač. tako poooočaaasiii dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:54:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, kako si? Prideš ti k Mediuhec v četrtek? jap, prideva...saj nimava kaj drugega za delat.... drugače pa sem super... popiz.... zraven rač...dragi je sedel prej za rač celo uro, zdaj ko sn pa js na vrsti pa tako veselo neke filme dol vleče in rač. tako poooočaaasiii dela super, te pa se tak vidimo... izklopi torent pa naj potem vleče, ko boš ti nehala čvekati
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 20:58:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. Valentinu za diplomo treziki za podelitev diplome, čeprav z malo nevšečnostjo tasa za vrtec danes pa same dobre novice
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 21:01:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 21:16:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, kako si? Prideš ti k Mediuhec v četrtek? jap, prideva...saj nimava kaj drugega za delat.... drugače pa sem super... popiz.... zraven rač...dragi je sedel prej za rač celo uro, zdaj ko sn pa js na vrsti pa tako veselo neke filme dol vleče in rač. tako poooočaaasiii dela super, te pa se tak vidimo... izklopi torent pa naj potem vleče, ko boš ti nehala čvekati superca.... aja, sn izklopla zadevo... ne bom js tu zraven živcev izgubljala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 21:38:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana? zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 21:42:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana? zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej saj bo bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 22:28:48
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo dobili vrtec. Z Lijo se začneva uvajat 01.02.2010 jeeee super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 22:31:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Moram se pohvaliti, da je danes moj Valentin dobil svojo prvo diplomo! Za plavanje dojenčkov! Ponosna mama jeeee čestitke Valentin Tiana pa jo je dobila že v soboto in je že v vetrini na častnem mestu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 22:32:07
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana? zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej saj bo boljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 22:44:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer jaz vas samo pozdravim. Take volje kot sem danes - žalostna , lahko na roke preštejem kolkokrat sem.Ampak tudi to mora bit očitno.Edina pozitiva sta tukaj moja dva sončka. Se tipkamo jutri ko prespim.Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 22:51:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer jaz vas samo pozdravim. Take volje kot sem danes - žalostna , lahko na roke preštejem kolkokrat sem.Ampak tudi to mora bit očitno.Edina pozitiva sta tukaj moja dva sončka. Se tipkamo jutri ko prespim.Nočko.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:17:08
|
|
|
|
spps
|
KKOOOOOKIIIIIIIIIII vse najbooeeeeeeee!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:18:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer jaz vas samo pozdravim. Take volje kot sem danes - žalostna , lahko na roke preštejem kolkokrat sem.Ampak tudi to mora bit očitno.Edina pozitiva sta tukaj moja dva sončka. Se tipkamo jutri ko prespim.Nočko. kaj boljše?
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2009 7:23:05 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:20:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana? zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej saj bo boljše join the club Jaz ta teden imava z malim posvetovalnico, petek grem na pol predavanja, potem na fešto (ima stric od mojga 6o let), v soboto dopoldan šolo, morala bi jutr še it popoldan na tečaj (pa ga bom izpustila, ker si moram mal matematiko pogledat), v torek izpit, naspana nisem, ker mali ponoči spet galami...še mal pa se bom začela smilit sama sebi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:37:04
|
|
|
|
spps
|
aja, pa dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:38:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričat ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko . spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot ***
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:42:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
KOKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A imaš dovolj likerja zaenkrat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:45:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričat ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko . spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot *** si boljše?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:51:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričat ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko . spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot *** si boljše? Ja je minla jeza .Ma včasih bi človeka lažje nosla ko prenašala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 7:51:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - in ti razen tega da si ful spočita,pa naspana?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 8:01:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - in ti razen tega da si ful spočita,pa naspana? uživam tak,da ne vem več zase
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?