Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: mmmc NoBady: pri nas pa mali nikoli sam ne zaspi. Ko ga skopamo in poje večerjo, ga eden od naju odnese v njegovo pojstlco, ga zapakira v vrečo. Potem pa se uležem zraven na svojo pojsteljo, ugasnem luč, potegnem uspavanko, da zaigra in še mal sama zabrundam, tako da mali zaspi. Včasih takoj, včasih traja 15 minut in včasih ga je potrebno dokler ne zaspi za rokico držat. Ne vem, jaz ga nikoli ne pustim v pojstlci, da sam zaspi, tudi čez dan sem zraven dokler ne zaspi, potem pa grem stran. A delam narobe? Jaz mislim, da ni nič narobe, če si zraven dokler ne zaspi. Samo je pa res, da nas se ne poseda sredi noči, hihihihiihi. Enkrat na teden mu zadogaja ponoči in gre na kravce, se razgovori, jaz pa ga obrnem, mu dam čaj, dudo in ga primem za rokice, tko da se ne more več nazaj obrnt, pa uboga, ker se rad za rokice drži. Baje je bila moja sestra ista, da je skoz rokice iz pojstlce vn molela. ni narobe da si zraven dokler ne zaspi, sej sm jst tudi 5 metrov stran - za compom ... odvisno zdej s katere strani gledaš, sej jaz sem napisala da čez dan me ne bi tolk motilo z njim zaspat če bi ponoč spal sam... glede držanja za rookoice je pa tko, ful se hitro navadijo na to in potem več sploh ne zaspijo brez da bi kdo jih držal za roko in problem nastane ko je treba v vrtec, ker tam jih že ne bojo za rokice držal, sej zato js gledam da bi že zdej sam zaspal, da potem ne bo nepotrebnega joka in odvajanja od takih in drugačnih navad... to je moje mišljenje, ti pa sama najbolje veš kaj in kako... morm pa priznat da je tko lep občutek ko se stisneš k svojemu otroku in skupaj zaspita... js se rada cartam Moj svak je do 5 leta ponoči kričal roko, roko, sam zato, ker je ona imela kindepet ob pojstli in mu čez noč držala roko