Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 8:21:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - in ti razen tega da si ful spočita,pa naspana? uživam tak,da ne vem več zase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 8:47:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
šit
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 9.12.2009 8:48:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:02:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA šit Kaj si napisala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:06:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA KOKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Upam da mi tokrat ne zbriše slik .Prej sem ti čokoladnega prilepla ,pa nič od tega.Upam,da bo to tud vredu .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:07:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA šit Kaj si napisala? kokici sem prilepla čokoladno torto,pa čokoladni liker ,pa nič od tega ni prilimalo .Iz googla sem kopiralapa nič kar nekaj no
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:08:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - Kako ,pa kaj dirkač mali?A ga obvladaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:21:12
|
|
|
|
tasa_m
|
KOKICA vse najboljše !!! in
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:29:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - Kako ,pa kaj dirkač mali?A ga obvladaš? tu se bi dalo debatirat- kdo koga drugače je pa zdrav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:33:18
|
|
|
|
spps
|
se bom poskusla še kasnej kaj oglasit... uživajte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:33:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Bom kratka, greva na sprehod. Persida pošlji mi sliko od malih dveh, pa ti bom nekaj nardila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 9:35:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Bom kratka, greva na sprehod. Persida pošlji mi sliko od malih dveh, pa ti bom nekaj nardila... a ji groziš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 10:15:07
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričat ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko . spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot *** si boljše? Ja je minla jeza .Ma včasih bi človeka lažje nosla ko prenašala . jaz tudi poznam kakšnega takega težaka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 10:16:49
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: vse naaaaaaaj!!!! kaj je dons tko tečen dan? (verjetno sem samo jaz, pa vreme je mal kislo). bo pa jutri bolje, ko pridejo marčevke!!! juhu! kao veseli december, pol pa samo neko letanje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 10:18:08
|
|
|
|
mediuhec
|
jutri mam sestanek za vrtec IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a ti di tudi dobila mesto? kateri vrtec pa točno? jaz tudi kličem, pa jih ne dobim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 11:08:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Bom kratka, greva na sprehod. Persida pošlji mi sliko od malih dveh, pa ti bom nekaj nardila... Katero pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:09:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps KKOOOOOKIIIIIIIIIII vse najbooeeeeeeee!!!!!!!!! Hvala, Spps! Čestitka pa je seveda v tvojem slogu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:09:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA KOKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A imaš dovolj likerja zaenkrat? Hvala! Ja, dovolj, še zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:09:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m KOKICA vse najboljše !!! in Mnjami...HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:10:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica: vse naaaaaaaj!!!! kaj je dons tko tečen dan? (verjetno sem samo jaz, pa vreme je mal kislo). bo pa jutri bolje, ko pridejo marčevke!!! juhu! kao veseli december, pol pa samo neko letanje... Hvalaaaaaa! Ne, danes je prav lep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:38:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Bom kratka, greva na sprehod. Persida pošlji mi sliko od malih dveh, pa ti bom nekaj nardila... a ji groziš? pa daj no, nea grozim..nekaj lepega ji bom nardila..sam sliko v Božičkovi opravi mi naj pošlje :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:39:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Bom kratka, greva na sprehod. Persida pošlji mi sliko od malih dveh, pa ti bom nekaj nardila... Katero pa? To ko imaš za ozadje :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:39:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami...HVALA! kaj zaj mnjami...leiker ali tortica?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:41:00
|
|
|
|
tasa_m
|
mediuhec.. mislim da gre na sestanek za PRIVAT vrtec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 12:50:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami...HVALA! kaj zaj mnjami...leiker ali tortica? oboje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.12.2009 13:09:27
|
|
|
|
trezika
|
KOKICA ISKRENE ČESTITKE!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?