Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 20:46:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica ti nekaj na mail pošiljam.. nekaj pune lepega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 20:53:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje? ŽE NAŠLA!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.12.2009 20:59:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 20:54:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica ti nekaj na mail pošiljam.. nekaj pune lepega že dobila...HVALA! Super! Si se potrudila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:03:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje? ŽE NAŠLA! še meni povej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:07:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje? ŽE NAŠLA! še meni povej evo: http://www.loonapix.com/
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:10:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje? ŽE NAŠLA! še meni povej evo: http://www.loonapix.com/ HVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUL dobro. Za tako sliko smo mi dali 2,1€ v Foto tabor kaj je tam nardila. Kaj mi te tega nisi prej pokazala Bi imeli čokoladnega pokritega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:11:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ima še katera shranjeno tisto int. stran, ko lahko svojo fotografijo daš v poljuben okvir oz. ozadje? ŽE NAŠLA! še meni povej evo: http://www.loonapix.com/ HVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUL dobro. Za tako sliko smo mi dali 2,1€ v Foto tabor kaj je tam nardila. Kaj mi te tega nisi prej pokazala Bi imeli čokoladnega pokritega Ej, nisem vedla...da tega nimaš..to je enkrat ena tu gor prilimala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:13:10
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:17:52
|
|
|
|
tasa_m
|
jej sem že našla..pa tak na veliko piše SAVE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:20:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:37:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-... nimam printerja sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:40:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-... nimam printerja sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam te pa ponovi postopek pa daj na ključek...pa ti naj T. v službi sprinta...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:48:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-... nimam printerja sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam te pa ponovi postopek pa daj na ključek...pa ti naj T. v službi sprinta... pametna ideja ja Sam nebom danes, sem danes glih slike poslala pa na slike napisala Vesel Božič in srečno 2010 . Bom videla kak bo uspelo. Če pa nebo, pa bo T. sprintal,saj je do 17. še v službi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 21:54:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, pa to lahko dam printat preko spleta? Kako to shranim?? ne, lepo si shrani na svoj računalnik, ko sliko dodelaš ali le okvir in potem printaš-... nimam printerja sliko pa sem shranla nekam, pa nimam pojma kam te pa ponovi postopek pa daj na ključek...pa ti naj T. v službi sprinta... pametna ideja ja Sam nebom danes, sem danes glih slike poslala pa na slike napisala Vesel Božič in srečno 2010 . Bom videla kak bo uspelo. Če pa nebo, pa bo T. sprintal,saj je do 17. še v službi Pridna. Jaz pa še moram V. slikati, pa se nekak ne spravim zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 22:11:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 22:13:48
|
|
|
|
spps
|
tu je še en link http://www.photofunia.com/
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 22:15:47
|
|
|
|
spps
|
Lepo spite :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 23:30:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy grrrrrrrrr, od 7:00 klicarim v otroško ambulanto in skoz zasedeno, pa centrala tudi zdravstvo za en k Kaj pa je? Greste h P? ja, Lea naj bi imela posvetovalnico pri 9ih; Žiga pa kašlja ko star deda in so zelenci prisotni tko da ga je treba peljat; sej itak bom pol mogla it si kupit sama sirupe in podobno samo bi rada vidla da ga pregleda, ker tudi mal težje diha za Žigo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 23:30:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - a si ruknila kerega že na slavljenko? Nisem, bom pa jutri nadoknadla, obljubim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.12.2009 23:30:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, naša Lijika pa je včeraj začela kobacat Zdaj se plazi kot specialec slov.vojske in kobaca kot kuža. Odvisno kakšno podlago ima si me nasmejala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 8:35:42
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Joj, me dolgo ni bilo tu - že sedmi del Se vam javim, da me ne zbrišete. Smo bili kar bogi. Starejši je imel virozo na virozo. Prejšnji teden pa smo končali na Pediatrični kliniki. Je šlo kar lepo skozi, kakor bi lahko bilo. Istočasno je bil seveda bolan tudi Brin, ki je tudi že boljši, a še vedno zelo kašlja in mu čuda iz nosu vlečem. Je bilo prav pestro. Sedaj bomo kar dolgo vsi trije doma, tako da bom imela malo manj časa za RR kot prej, a se bom potrudila, da vsaj vsake toliko malo poklepetam z vami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 8:37:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 8:37:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nina00
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 8:40:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nina00 še od mene en kup objemčkov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.12.2009 8:40:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Kokica, dobro jutro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?