Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 18:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ste se pa konkretno lotila prenavljanja...pa kaj je bilo potrebno? Meni se ni zdelo! ja, okna so bila nujna oz. so nujna, ploščice pa tud meni niso.. Ampak saj veš..moški imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 19:52:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj te stari je še kuj doma? KAk boš te zdržala brez nje? Jaz ne bi mogla.... Ja, še kuj ja Če pa majo sneg, pa nemrejo delat Sam ena vem ki ma on sneg Ma, ko bom mela tolko za pucat, da verjetno nebom niti pomislila da je ni. Zvečer pa bom tak sam padla v posteljo, v soboto pa gasa po njo, takoj ko dajo ploščice ven v hodniku ste se pa konkretno lotila prenavljanja...pa kaj je bilo potrebno? Meni se ni zdelo! meni se tudi ni zdelo tako hudo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 19:52:55
|
|
|
|
trezika
|
aja, dober večer pikica že spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 19:53:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, dober večer pikica že spi večer. Pr nam Lija tud spi že od 18.40
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 19:54:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, dober večer pikica že spi večer. Pr nam Lija tud spi že od 18.40 pa to pol spi celo noč? mene je že zdaj malo strah, da bo enkrat sred noči pokonci, cela naspidirana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 19:58:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pa to pol spi celo noč? trezika, ti pa si res na hece danes Kaj je to cela noč? Ma, non stop se zadnje dni zbuja in eno uro joče oz. kriči. Te pa ne vem kaj jo tak muči. mene je že zdaj malo strah, da bo enkrat sred noči pokonci, cela naspidirana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 20:01:50
|
|
|
|
trezika
|
eh, mi že kakšna dva meseca ne vemo kako je spati celo noč ponavadi se prvič zbudi že po kakšni uri, takrat jo še brez problema nazaj uspavam, potem pa spet čez kakšni dve uri.... takrat sem pa potem lahko vesela, če po kakšnih dveh urah spet zaspi.... celi čas jamra, pa joče, pa se premetava, da stranice od posteljice samo pokajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 20:04:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Te pa mate tak pestro kot mi Jaz nea vem kaj jo muči. Sem krivila zobke lep čas, a zobkov kar ni..tak da očitno niso Men pa se prvič zbudi okoli 23-24h in je obvezno gor do 1h ali pa še malo dlje, dobi flašo pa te spi do 6,30-7h. Tak da pol se vsaj malo naspim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 20:12:21
|
|
|
|
trezika
|
pr nas pa mogoče so zobki, pa še kaj zraven.... je pred kratkim 5. ven prilezel, zdaj pa je še en spodaj na vrsti.... joj, zakaj se ne morejo že z zobmi rodit????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 20:28:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, zakaj se ne morejo že z zobmi rodit???? jaz se tud to sprašujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 21:20:33
|
|
|
|
Nina00
|
Čer! Se samo javim, da se pri nas borba z virozami nadaljuje. Trenutno je starejši ok, smo ga spravli z Ventolina, nos čist, le malo še kašlja. Zato pa ima Brin od ponedeljka vročino in je od včeraj na Ventolinu. No, od včeraj je vročičen in ves bogi tudi . Le jaz se še pogumno držim, zaenkrat Trenutno torej pri nas obsedno stanje. Bom bolj spet za klepete, ko se umiri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 8:07:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 8:43:18
|
|
|
|
trezika
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 9:22:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
O, Trezika! Kaj boš ti poslala kako pot do tebe oz. do kraja dogajanja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 12:12:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čer! Se samo javim, da se pri nas borba z virozami nadaljuje. Trenutno je starejši ok, smo ga spravli z Ventolina, nos čist, le malo še kašlja. Zato pa ima Brin od ponedeljka vročino in je od včeraj na Ventolinu. No, od včeraj je vročičen in ves bogi tudi . Le jaz se še pogumno držim, zaenkrat Trenutno torej pri nas obsedno stanje. Bom bolj spet za klepete, ko se umiri. za vse bolančke pr vam! Drži se, mama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 12:14:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Midve z Lijo v Lenartu. Lija spi, jaz pa čakam na kosilo, da pol šibenm proti Mb. Ne morem z praznim želodčkom na pot Drugače pa vse po starem.. persida zdaj pa je Lija v Lenartu..lahko priješ na kafe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 12:59:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O, Trezika! Kaj boš ti poslala kako pot do tebe oz. do kraja dogajanja? seveda seveda.... potem zvečer...zdaj šibamo v nabavo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 18:31:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čer! Se samo javim, da se pri nas borba z virozami nadaljuje. Trenutno je starejši ok, smo ga spravli z Ventolina, nos čist, le malo še kašlja. Zato pa ima Brin od ponedeljka vročino in je od včeraj na Ventolinu. No, od včeraj je vročičen in ves bogi tudi . Le jaz se še pogumno držim, zaenkrat Trenutno torej pri nas obsedno stanje. Bom bolj spet za klepete, ko se umiri. za tvojd tri fante. Ti se pa le drži, korenina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 18:35:06
|
|
|
|
Najaa
|
Kako je dan drugačen, ko greš ven, na sončka... Po tednih zaprte noter smo se danes spet naužile svežega zraka. Uh, je pasalo! Zdej Tija gleda risanko, Nika pospravlja omaro, jaz večerjam in pol postelja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 20:54:41
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Dogaja kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 21:20:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla! Trezika, nič ne dogaja. Tuga!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 21:25:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan. Midve z Lijo v Lenartu. Lija spi, jaz pa čakam na kosilo, da pol šibenm proti Mb. Ne morem z praznim želodčkom na pot Drugače pa vse po starem.. persida zdaj pa je Lija v Lenartu..lahko priješ na kafe Da ,pa tudi vse veš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 21:28:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla! Trezika, nič ne dogaja. Tuga! Ker mene ni .Moje baterije so prazne ,bit ,če bolje.Pol bom ,pa spet nakloftala ,da bo kaj dogajalo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.3.2010 21:28:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla! Trezika, nič ne dogaja. Tuga! Ker mene ni .Moje baterije so prazne ,bit ,če bolje.Pol bom ,pa spet nakloftala ,da bo kaj dogajalo . A spet ne spite ponoči? Kar spočij si, se v soboto vidimo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kontracepcijaožbejkakaj menite o sterelizaciji?vredu (
40%)
se ne strinjam (
27%)
ne vem (
33%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!