Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:33:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? če pridete v naše kraje, potem ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:39:59
|
|
|
|
trezika
|
kaj zdaj ste pa vse ušle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:46:26
|
|
|
|
trezika
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:01:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:02:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? če pridete v naše kraje, potem ja če ne bom sama iz MB okoliša, potem pridemo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:07:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Če ni nobene več..pa vam želim LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:28:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:29:10
|
|
|
|
tasa_m
|
mi pa bomo jasmini oz. maruši darilo po pošti poslali, ker nas v soboto nebo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:29:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi pa bomo jasmini oz. maruši darilo po pošti poslali, ker nas v soboto nebo škoda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:30:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? če pridete v naše kraje, potem ja če ne bom sama iz MB okoliša, potem pridemo... Persida pravi, da pridejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:31:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi pa bomo jasmini oz. maruši darilo po pošti poslali, ker nas v soboto nebo škoda vem ja, saj meni je tud žal samo ne gre.. No, razen če se kaj spremeni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:42:24
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko nočko. Od jutri smo vsak dan vzunaj, dete zdravo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:47:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko nočko. Od jutri smo vsak dan vzunaj, dete zdravo. bravo Tija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 21:54:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 8:35:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko nočko. Od jutri smo vsak dan vzunaj, dete zdravo. Jeeeeeee!!!! Super!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 8:36:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? če pridete v naše kraje, potem ja če ne bom sama iz MB okoliša, potem pridemo... Persida pravi, da pridejo Superca!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 8:36:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla eh, naj raje T.!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 9:42:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla eh, naj raje T.! neeeee, ker njemu se stalno domov mudi Liji pa daš žemljo v roke pa je mir
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 9:56:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla eh, naj raje T.! neeeee, ker njemu se stalno domov mudi Liji pa daš žemljo v roke pa je mir hahhahahaha..te pa vredi! Kak ste drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 12:03:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla eh, naj raje T.! neeeee, ker njemu se stalno domov mudi Liji pa daš žemljo v roke pa je mir tako je zadnji čas z Marušo...bi samo od žemljic še živela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 12:41:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03 Oooo..ja, pridi...samo ne sama se peljati, ker potem boš imela spet izgovor, da ne smeš! bo Lija vozla eh, naj raje T.! neeeee, ker njemu se stalno domov mudi Liji pa daš žemljo v roke pa je mir tako je zadnji čas z Marušo...bi samo od žemljic še živela moj pa od Albert keksov!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 12:50:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo ok, stari kuha kosilo, Lija panča. Sem šla po njo po kosilu, da se nacartama še danes..zdaj je nebom do sobote imela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 13:14:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo ok, stari kuha kosilo, Lija panča. Sem šla po njo po kosilu, da se nacartama še danes..zdaj je nebom do sobote imela kaj te stari je še kuj doma? KAk boš te zdržala brez nje? Jaz ne bi mogla....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 13:38:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj te stari je še kuj doma? KAk boš te zdržala brez nje? Jaz ne bi mogla.... Ja, še kuj ja Če pa majo sneg, pa nemrejo delat Sam ena vem ki ma on sneg Ma, ko bom mela tolko za pucat, da verjetno nebom niti pomislila da je ni. Zvečer pa bom tak sam padla v posteljo, v soboto pa gasa po njo, takoj ko dajo ploščice ven v hodniku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.3.2010 15:42:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj te stari je še kuj doma? KAk boš te zdržala brez nje? Jaz ne bi mogla.... Ja, še kuj ja Če pa majo sneg, pa nemrejo delat Sam ena vem ki ma on sneg Ma, ko bom mela tolko za pucat, da verjetno nebom niti pomislila da je ni. Zvečer pa bom tak sam padla v posteljo, v soboto pa gasa po njo, takoj ko dajo ploščice ven v hodniku ste se pa konkretno lotila prenavljanja...pa kaj je bilo potrebno? Meni se ni zdelo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!