Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 9:57:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Prišla sem vam sam zaželet eno lepo in mirno nočko. Tudi tebi eno tako Pa vsem ostalim tudi! Šibam spat, ker se oba ponoči zbujata zaradi kašlja. Brin pa ima od danes popoldne spet vročino za Brina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 9:57:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Maks in Lea vse naj,naj za vajino 1 svečko !!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 10:20:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - pridi na talk ,rabim te buuuuuuuuuuuuuu zdaj sem tu včeraj je bla utrujenost prevelika, da bi vztrajala tu gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 10:21:15
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Maks in Lea vse naj,naj za vajino 1 svečko !!!!! čestitke tudi od nas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 10:42:20
|
|
|
|
NoBady
|
Maks in Lea VSE NAJBOLJŠE!!! Nina00 -- za Brina
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 10:57:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Maks in Lea vse naj,naj za vajino 1 svečko !!!!! čestitamoooooooooooo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 11:01:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica- ti še mi dihaš? a-a , tisto prej je Valentin napisal Mala pripravi rit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 11:02:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica- ti še mi dihaš? Jaaaa! Pa ti? Bolj po škrgah ,gre ,pa le
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 11:04:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - pridi na talk ,rabim te buuuuuuuuuuuuuu zdaj sem tu včeraj je bla utrujenost prevelika, da bi vztrajala tu gor Te ,pa se prijavi na drugi strani ,da te nekaj vprašam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 11:08:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Končno ratala tišina zdaj ,pa gremo na brzino piskre skup metat Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 11:33:42
|
|
|
|
Najaa
|
Mi gremo pa na kontrolo na nfekcijsko. Držte pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 12:58:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica- ti še mi dihaš? a-a , tisto prej je Valentin napisal Mala pripravi rit bom rekla Liji ja,da jo naj pripravi. Ker edina mala pr nas je Lija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 12:58:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi gremo pa na kontrolo na nfekcijsko. Držte pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 12:59:14
|
|
|
|
tasa_m
|
grem kuhat, pol pa po mojo malo fračo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 13:10:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 13:11:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi gremo pa na kontrolo na nfekcijsko. Držte pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 13:44:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? Naju nebo , ker nimam Lije doma. Sem čist pozabla na RD V petek nam pridejo okna menjavat, v sob. pa je treba vse ploščice ven vtrgat in je zato Lija že od čet. v Lenartu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 13:56:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? A je to sploh potrebno govorit .Edino ,če si gostitelj premisli .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 13:58:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? Naju nebo , ker nimam Lije doma. Sem čist pozabla na RD V petek nam pridejo okna menjavat, v sob. pa je treba vse ploščice ven vtrgat in je zato Lija že od čet. v Lenartu. In ,če to ne bi bila ti? Kaj edino jaz še razmišljam o čagah ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 14:41:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? Naju nebo , ker nimam Lije doma. Sem čist pozabla na RD V petek nam pridejo okna menjavat, v sob. pa je treba vse ploščice ven vtrgat in je zato Lija že od čet. v Lenartu. Pa daj noooo....te pa pridi sama!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 14:41:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? A je to sploh potrebno govorit .Edino ,če si gostitelj premisli . Jeeeeee!!!! te pa se tak vidimo...kaj k Treziki tudi greste????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:29:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:31:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, da nas spravim na 1. stran...tam kamor sodimo! In drugače? Jaz sem sama doma..V. že spi...D. pa je v Angliji. Tak, da Bejbe kje ste??? oooo, sama si? Lahko pridem na 0,03
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:32:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? Naju nebo , ker nimam Lije doma. Sem čist pozabla na RD V petek nam pridejo okna menjavat, v sob. pa je treba vse ploščice ven vtrgat in je zato Lija že od čet. v Lenartu. In ,če to ne bi bila ti? Kaj edino jaz še razmišljam o čagah ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.3.2010 20:32:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj mariborske frajle, se vidimo v soboto na kakem RD? Naju nebo , ker nimam Lije doma. Sem čist pozabla na RD V petek nam pridejo okna menjavat, v sob. pa je treba vse ploščice ven vtrgat in je zato Lija že od čet. v Lenartu. In ,če to ne bi bila ti? Kaj edino jaz še razmišljam o čagah ? vsaj ena
|
|
|
Imenadiana 28Katero ime vam je najbolj všeč?Nik (
34%)
Kris (
8%)
Sebastjan (
14%)
Luka (
44%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!