yania
|
Čer...sploh nisem znala na našo stran pridet,,,,nisem nazaj nič brala, samo nekaj zadnjih postov,,,dežujejo čestitke,,pa prav je tako. Kako smo mame no? Res je- veliko se dogaja na FB, tale RR pa sameva,samo je res zoprno, tam res lahko napišeš marsikaj, pa to ostane tam, tu pa vsak bere, bere,,ma ni mi no,res. Persida ima prav- Kokica pridi še ti tja no,, Drugače pa, evo, bom danes prav zanalašč pisala tule, pa na FB ne bom nič, zanalašč Ta dež mi pa prav ne sede no, zoprno , a ni no? Timon mi je nekaj začel kašljati, pa prej sem mu izmerila je imel 38, upam da se ne poviša. Drugače pa že delamo prve korake, ene par jih naredi, samo je tako hecen, ko gre komaj, komaj,,,največ težav mu dela stanje na mestu. Če pa začne hoditi, potem kar gre...haha...spleza mi pa čisto povsod, danes mi je s postelje zgrmel, mu je zmanjkalo ravnotežja, sej drugače obvlada gor in dol s postelje, samo ne vem, je bil preveč utrujen, pa zraven sem bila, ko mu je uspelo nazaj past. Pa se je udaril v ročko od omare, rob ki je zelo oster in mu je nad ušeskom tekla kri, si je malo prebil :( Drugače pa je še vedno en smeško, tak kot vedno....