|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
1.2.2010 22:17:43   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni user posted image

NOČKO

Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne user posted image

Hahahah..Kako si?

Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.2.2010 22:18:49   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To pa poznam ja..kaj samo to jima daš zvečer za jesti? Koliko ml?

Ob petih sta jedla oba en krof(babi pekla)  mlečni riž doma skuhan ,mogoče malo prej ob sedmih pa 210ml takega mleka.Anžeju dam veliki cucelj mislim veliko luknjo ,ker lepo na njo pije in hitro poje ,ker drugač melje in melje da prej nazaj zaspimuser posted image .

Ne mislim ,da je prišo sam do tega ,da je začel mleko zavračatuser posted image ,tak,da ni vse mleko krivouser posted image .Je,pa za probat.Men je P rekla da naj s tem probam ,če nisem več onega mleka sposobna kupovat.Sploh ni to,da ne morem več ,jaz se ne morem več vstajat ponočiuser posted image .Cena ,pa  tudi ni glih mala.Malo manj je ja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.2.2010 22:19:16   
KOKICA32

OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni user posted image

NOČKO

Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne user posted image

Hahahah..Kako si?

Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto user posted image

res je..danes je bilo čudovito vreme..tudi midva sva ga izkoristila...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.2.2010 22:20:54   
KOKICA32

user posted image

Ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To pa poznam ja..kaj samo to jima daš zvečer za jesti? Koliko ml?

Ob petih sta jedla oba en krof(babi pekla)  mlečni riž doma skuhan ,mogoče malo prej ob sedmih pa 210ml takega mleka.Anžeju dam veliki cucelj mislim veliko luknjo ,ker lepo na njo pije in hitro poje ,ker drugač melje in melje da prej nazaj zaspimuser posted image .

Ne mislim ,da je prišo sam do tega ,da je začel mleko zavračatuser posted image ,tak,da ni vse mleko krivouser posted image .Je,pa za probat.Men je P rekla da naj s tem probam ,če nisem več onega mleka sposobna kupovat.Sploh ni to,da ne morem več ,jaz se ne morem več vstajat ponočiuser posted image .Cena ,pa  tudi ni glih mala.Malo manj je ja.

aha...tak je torej recept...No, upam, da dolgo tako zdrži.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.2.2010 22:21:23   
PERSIDA

NOČKO

Hahahah..Kako si?

A se še hodite kaj sankat?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.2.2010 22:21:40   
KOKICA32
sedaj pa jaz grem...

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.2.2010 22:22:49   
KOKICA32

NOČKO

Hahahah..Kako si?

A se še hodite kaj sankat?

ja, okoli hiše, ko ni nobenega brega mu ni zanimivo in bi on sanke tišal in se ne bi sankal...na breg bomo pa šli čez vikend spet..pa vi? Ste že pogruntali dvosed?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.2.2010 22:23:57   
Nina00
Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom user posted image  Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba user posted image  Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.2.2010 22:25:42   
KOKICA32

Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom user posted image  Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba user posted image  Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden user posted image

Držim pesti, da si ga pogruntala!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.2.2010 22:26:54   
Nina00
Pri nas pa je Brin naše sankanje že 2x prespal. Lepo v vozičku parkiranem ob vznožju hriba. Tako da mu sankanje prav paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.2.2010 22:28:38   
KOKICA32

Pri nas pa je Brin naše sankanje že 2x prespal. Lepo v vozičku parkiranem ob vznožju hriba. Tako da mu sankanje prav paše user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faca!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.2.2010 22:28:55   
Nina00

Držim pesti, da si ga pogruntala!user posted image

Hvala! Ma imam še nekaj časa do službe. Do takrat pa bi ga res rada.
Kako pa imata to vidva poštimano? Persidin recept sem ravno prebrala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.2.2010 22:29:25   
PERSIDA

Ni ga čez komot.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.2.2010 22:30:45   
Nina00
Persida zakaj naj bi bilo to mleko v prahu boljše kot navadno mleko? Ali je v čem drugem fora, da ti je to svetovala?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.2.2010 22:30:55   
PERSIDA

Pri nas ni čudežev  nič delalouser posted image .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hinuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.2.2010 22:33:14   
Nina00

Pri nas ni čudežev  nič delalouser posted image .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hinuser posted image
Ja, saj bo pri nas zgleda enako, le, da imaš ti x2 user posted image  Ampak upanje ostane. To si pa ne pustim vzet. Sem šla že enkrat čez to pa bom menda še enkrat zdržala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.2.2010 22:34:09   
PERSIDA

Persida zakaj naj bi bilo to mleko v prahu boljše kot navadno mleko? Ali je v čem drugem fora, da ti je to svetovala?

Nimam pojma ,če mene vprašaš ena in ista figauser posted image .Samo meni je lažje v prahu za ponoči ,ker imam kuhinjo v spodnjem štuku drugač uporabljam oboje oziroma troje ,ker Am še tudi mata.Sem na uvajanju km ,ker mi je am že brezveze dajat ,ker je nonstop lačn po njem,ne vem tak se mi zdi.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.2.2010 22:35:23   
PERSIDA

Ja, saj bo pri nas zgleda enako, le, da imaš ti x2 user posted image  Ampak upanje ostane. To si pa ne pustim vzet. Sem šla že enkrat čez to pa bom menda še enkrat zdržala user posted image

A ti kaj drugega preostaneuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.2.2010 22:36:23   
PERSIDA
Tak sedaj še en sendvič ruknem te ,pa črta.Ja ne morem zdržat moram ga mahnit.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.2.2010 22:37:03   
PERSIDA
Ja pol,pa nič Lahko nočuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.2.2010 23:39:53   
Nina00
Lahko noč! Sem šla samo pod tuš pa mi je user posted image  računalnik zasedel. Ja, je našel trenutek za zbudit se user posted image  Pa ena budnica je že bila vmes. Sedaj grem pa tudi jaz spat.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.2.2010 23:40:24   
Nina00

Nimam pojma ,če mene vprašaš ena in ista figauser posted image .Samo meni je lažje v prahu za ponoči ,ker imam kuhinjo v spodnjem štuku drugač uporabljam oboje oziroma troje ,ker Am še tudi mata.Sem na uvajanju km ,ker mi je am že brezveze dajat ,ker je nonstop lačn po njem,ne vem tak se mi zdi.
aha, razumem user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.2.2010 23:40:45   
Nina00

A ti kaj drugega preostaneuser posted image
Jasno, da ne user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.2.2010 8:03:41   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.2.2010 9:18:43   
spps

Dobro jutro!user posted image
Danuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?