Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:17:43
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Hahahah..Kako si? Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:18:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To pa poznam ja..kaj samo to jima daš zvečer za jesti? Koliko ml? Ob petih sta jedla oba en krof(babi pekla) mlečni riž doma skuhan ,mogoče malo prej ob sedmih pa 210ml takega mleka.Anžeju dam veliki cucelj mislim veliko luknjo ,ker lepo na njo pije in hitro poje ,ker drugač melje in melje da prej nazaj zaspim . Ne mislim ,da je prišo sam do tega ,da je začel mleko zavračat ,tak,da ni vse mleko krivo .Je,pa za probat.Men je P rekla da naj s tem probam ,če nisem več onega mleka sposobna kupovat.Sploh ni to,da ne morem več ,jaz se ne morem več vstajat ponoči .Cena ,pa tudi ni glih mala.Malo manj je ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:19:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Hahahah..Kako si? Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto res je..danes je bilo čudovito vreme..tudi midva sva ga izkoristila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:20:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To pa poznam ja..kaj samo to jima daš zvečer za jesti? Koliko ml? Ob petih sta jedla oba en krof(babi pekla) mlečni riž doma skuhan ,mogoče malo prej ob sedmih pa 210ml takega mleka.Anžeju dam veliki cucelj mislim veliko luknjo ,ker lepo na njo pije in hitro poje ,ker drugač melje in melje da prej nazaj zaspim . Ne mislim ,da je prišo sam do tega ,da je začel mleko zavračat ,tak,da ni vse mleko krivo .Je,pa za probat.Men je P rekla da naj s tem probam ,če nisem več onega mleka sposobna kupovat.Sploh ni to,da ne morem več ,jaz se ne morem več vstajat ponoči .Cena ,pa tudi ni glih mala.Malo manj je ja. aha...tak je torej recept...No, upam, da dolgo tako zdrži.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:21:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Hahahah..Kako si? Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto res je..danes je bilo čudovito vreme..tudi midva sva ga izkoristila... A se še hodite kaj sankat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:21:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
sedaj pa jaz grem... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:22:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Hahahah..Kako si? Super! Je bil danes tak lep sončen dan, da sem kar baterije nafilala. Očitno sem ratala na sončni pogon. Spanec je le še za lepoto res je..danes je bilo čudovito vreme..tudi midva sva ga izkoristila... A se še hodite kaj sankat? ja, okoli hiše, ko ni nobenega brega mu ni zanimivo in bi on sanke tišal in se ne bi sankal...na breg bomo pa šli čez vikend spet..pa vi? Ste že pogruntali dvosed?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:23:57
|
|
|
|
Nina00
|
Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:25:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden Držim pesti, da si ga pogruntala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:26:54
|
|
|
|
Nina00
|
Pri nas pa je Brin naše sankanje že 2x prespal. Lepo v vozičku parkiranem ob vznožju hriba. Tako da mu sankanje prav paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:28:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pri nas pa je Brin naše sankanje že 2x prespal. Lepo v vozičku parkiranem ob vznožju hriba. Tako da mu sankanje prav paše Faca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:28:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden Držim pesti, da si ga pogruntala! Hvala! Ma imam še nekaj časa do službe. Do takrat pa bi ga res rada. Kako pa imata to vidva poštimano? Persidin recept sem ravno prebrala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:29:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pri nas pa je Brin naše sankanje že 2x prespal. Lepo v vozičku parkiranem ob vznožju hriba. Tako da mu sankanje prav paše Ni ga čez komot.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:30:45
|
|
|
|
Nina00
|
Persida zakaj naj bi bilo to mleko v prahu boljše kot navadno mleko? Ali je v čem drugem fora, da ti je to svetovala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:30:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zadnji dve noči delam poskus s svojim sinom Sem začela sumit, da ga ponoči matra lakota. Sedaj je čez dan že čisto na GH, ker nima časa, da bi v joško gledal in se matral, ko pa lahko okoli šiba Tako se dojiva le zvečer, ponoči in zjutraj. Seveda se tam nekje po drugem nočnem dojenju začne bunit, da ni več mleka on pa še ni sit. Sem mu najprej dajala za pit pa mi je spil že tri deci na noč. Sem sedaj že presedlala na AM. Spije tam od 60-100 ml. No, občutek je, da malo boljše spi. Če je to res pa poročam čez kak teden Pri nas ni čudežev nič delalo .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hin
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:33:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ni čudežev nič delalo .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hin Ja, saj bo pri nas zgleda enako, le, da imaš ti x2 Ampak upanje ostane. To si pa ne pustim vzet. Sem šla že enkrat čez to pa bom menda še enkrat zdržala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:34:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Persida zakaj naj bi bilo to mleko v prahu boljše kot navadno mleko? Ali je v čem drugem fora, da ti je to svetovala? Nimam pojma ,če mene vprašaš ena in ista figa .Samo meni je lažje v prahu za ponoči ,ker imam kuhinjo v spodnjem štuku drugač uporabljam oboje oziroma troje ,ker Am še tudi mata.Sem na uvajanju km ,ker mi je am že brezveze dajat ,ker je nonstop lačn po njem,ne vem tak se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:35:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ni čudežev nič delalo .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hin Ja, saj bo pri nas zgleda enako, le, da imaš ti x2 Ampak upanje ostane. To si pa ne pustim vzet. Sem šla že enkrat čez to pa bom menda še enkrat zdržala A ti kaj drugega preostane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:36:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tak sedaj še en sendvič ruknem te ,pa črta.Ja ne morem zdržat moram ga mahnit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:37:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja pol,pa nič Lahko noč .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 23:39:53
|
|
|
|
Nina00
|
Lahko noč! Sem šla samo pod tuš pa mi je računalnik zasedel. Ja, je našel trenutek za zbudit se Pa ena budnica je že bila vmes. Sedaj grem pa tudi jaz spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 23:40:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Persida zakaj naj bi bilo to mleko v prahu boljše kot navadno mleko? Ali je v čem drugem fora, da ti je to svetovala? Nimam pojma ,če mene vprašaš ena in ista figa .Samo meni je lažje v prahu za ponoči ,ker imam kuhinjo v spodnjem štuku drugač uporabljam oboje oziroma troje ,ker Am še tudi mata.Sem na uvajanju km ,ker mi je am že brezveze dajat ,ker je nonstop lačn po njem,ne vem tak se mi zdi. aha, razumem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 23:40:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ni čudežev nič delalo .Sprobane vse variante,mati,pa skoro hin Ja, saj bo pri nas zgleda enako, le, da imaš ti x2 Ampak upanje ostane. To si pa ne pustim vzet. Sem šla že enkrat čez to pa bom menda še enkrat zdržala A ti kaj drugega preostane Jasno, da ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.2.2010 8:03:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 2.2.2010 9:18:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?