Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 20:58:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Je kdo tu? JAz...sem mislila, da bo Najaa klepetala z mano, pa mi je pobegnila... Kako si? Prideš v četrtek v MB?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:06:14
|
|
|
|
trezika
|
čer še 1x Za četrtek pa še ne vem..... upam, da bova meli avto do takrat popravljen (ja, spet je na popravilu )...mogoče pa nama ga bo spet ati posodil...bomo videli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:07:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika čer še 1x Za četrtek pa še ne vem..... upam, da bova meli avto do takrat popravljen (ja, spet je na popravilu )...mogoče pa nama ga bo spet ati posodil...bomo videli Aha..razumem...upam, da prideta...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:12:29
|
|
|
|
trezika
|
In ti? Si že bolje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:23:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika In ti? Si že bolje? Ja, ja, hvala..sem bila že tisti dan boljša...ko sem šnops spila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:34:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
A mene kdo pogreša? Čer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:40:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. Nisem upala vprašati. Kako? Vi pridete v četrtek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:42:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. Nisem upala vprašati. Kako? Vi pridete v četrtek? Odvisno od udeležbe .Zadnjič ni vse štimalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:46:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. Nisem upala vprašati. Kako? Vi pridete v četrtek? Odvisno od udeležbe .Zadnjič ni vse štimalo pa če sem zbolela...Ta teden prideva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:47:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:52:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj babure bo kaka debata al grem raje spati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:53:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. vedno Kak je kaj v vaših krajih?Čuj naš avto je mogo tud na servisiranje že vse nekaj ruka pa cuka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:53:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj babure bo kaka debata al grem raje spati? začni....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:54:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mene kdo pogreša? Čer. vedno Kak je kaj v vaših krajih?Čuj naš avto je mogo tud na servisiranje že vse nekaj ruka pa cuka joj ti avti... ko mi bo prekipelo ga bom samo po goricah spustla.... drugače smo pa super.... dans sva se večino dneva potepali ko je blo tk lepo sončno...komaj čakam na pomlad
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:54:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj babure bo kaka debata al grem raje spati? Pa daj nehaj jaz sem v formi samo ne vem kje naj začnem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:56:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pomlad je lepa samo hice se ne veselim ,jaz že pozimi hodim okol v kratkih rokavah te veš kak mi je poleti.Ne shujšat,pa ne to,pa bog ne daj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:57:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pomlad je lepa samo hice se ne veselim ,jaz že pozimi hodim okol v kratkih rokavah te veš kak mi je poleti.Ne shujšat,pa ne to,pa bog ne daj saj tista ful hica meni tudi ne paše....je pa še vedno bolš ko mrrrrrrrazzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:57:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 21:58:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Joj kake heroglife mi dela kar naprej nekaj šteka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:00:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. bravo!!!!! le tako naprej!!!!! mi pa spimo kakor kdaj..... enkrat prespimo noč brez mleka, brez čaja, drugič samo brez mleka, spet tretjič pa rabi tri porcije mleka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:00:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj pri tasi ,pa so se razsipali? No saj vem ,da ni smešno,pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:01:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. bravo!!!!! le tako naprej!!!!! mi pa spimo kakor kdaj..... enkrat prespimo noč brez mleka, brez čaja, drugič samo brez mleka, spet tretjič pa rabi tri porcije mleka Le učte se kak je to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:01:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Res? Kak to? Kaki je recept? Pri nas pa ta luna nagaja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:02:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj male fašanke bote kaj naštimale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:02:38
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?