Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:02:47
|
|
|
|
trezika
|
OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:03:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:03:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Res? Kak to? Kaki je recept? Pri nas pa ta luna nagaja... [/quote Pomurske mlekarne v prahu .Verjetno je ugotovil ,da se je preveč začel redit .Končno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:04:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:05:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:05:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Jaz bi se tudi stiskala ,pa se nimam s kom.Bom se mogla s kakim prstekom potolažit .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:05:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Ko bi še pri nas začel!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:05:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Res? Kak to? Kaki je recept? Pri nas pa ta luna nagaja... [/quote Pomurske mlekarne v prahu .Verjetno je ugotovil ,da se je preveč začel redit .Končno Aja? Kje pa se to dobi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:06:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš? JA. šE UGOTAVLJAJO kaj je šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:06:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Res? Kak to? Kaki je recept? Pri nas pa ta luna nagaja... [/quote Pomurske mlekarne v prahu .Verjetno je ugotovil ,da se je preveč začel redit .Končno Aja? Kje pa se to dobi? V Sparu, taki beli beby je gor narisan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:08:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš? JA. šE UGOTAVLJAJO kaj je šlo. Joj, škoda..te pa ji moram kak sms poslati... Kak pa te zdaj T. diplomsko piše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:08:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:08:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram ti povedat samo tak na tiho ,da pri nas že malo več spimo. Res? Kak to? Kaki je recept? Pri nas pa ta luna nagaja... [/quote Pomurske mlekarne v prahu .Verjetno je ugotovil ,da se je preveč začel redit .Končno Aja? Kje pa se to dobi? V Sparu, taki beli beby je gor narisan AHA..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:08:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:10:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Brezveze je spat ,če je človek tak naspan ko me .To je bolj naslanjanje na pojšter
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:11:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš? JA. šE UGOTAVLJAJO kaj je šlo. Joj, škoda..te pa ji moram kak sms poslati... Kak pa te zdaj T. diplomsko piše? Mislim,da jo je že oddal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:11:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš? JA. šE UGOTAVLJAJO kaj je šlo. Joj, škoda..te pa ji moram kak sms poslati... Kak pa te zdaj T. diplomsko piše? Mislim,da jo je že oddal. še sreča
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:12:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To pa poznam ja..kaj samo to jima daš zvečer za jesti? Koliko ml?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:12:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika bejži se stiskat al ,pa še kaj povej kokica ti se greš tudi kaj stiskat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:12:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Hahahah..Kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:13:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika bejži se stiskat al ,pa še kaj povej kokica ti se greš tudi kaj stiskat? S kom te?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:14:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezikaaaaaaa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:14:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj mislim Persida, to v zvezi s Taso? Me je zaskrbelo? p.s. mi ne pusti citirati! Računalnik je šel k Pri TAsi misliš? JA. šE UGOTAVLJAJO kaj je šlo. Joj, upam, da hitro ugotovijo kaj je in popravijo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:16:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Brezveze je spat ,če je človek tak naspan ko me .To je bolj naslanjanje na pojšter Ja, pa še, ko vem, da bo čez pol do eno uro prvi alarm, se mi sploh ne splača naslont
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.2.2010 22:17:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trezika OK...js vas oz. vaju zapuščam...se grem malo k dragemu stisnit...ga jutri cel dan ni NOČKO Pri meni pa že vsi spijo. Samo jaz, ki sem "najbolj naspana" še ne Brezveze je spat ,če je človek tak naspan ko me .To je bolj naslanjanje na pojšter Ja, pa še, ko vem, da bo čez pol do eno uro prvi alarm, se mi sploh ne splača naslont
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?