Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 8:36:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Kakšno jutro, če je že dan? Mater sem, ko en penzionist
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 10:06:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro je še to zame...Kdaj pa si vstala, spps? Jaz danes ob 06.30h, pa ne po svoji volji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 10:17:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro je še to zame...Kdaj pa si vstala, spps? Jaz danes ob 06.30h, pa ne po svoji volji. Zbudila sem se ob 4ih, nisem mogla spat do 6.3o sem že 2 stroja oprala kako ste kaj? A pri vas tud piha?Grrr
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 10:32:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro je še to zame...Kdaj pa si vstala, spps? Jaz danes ob 06.30h, pa ne po svoji volji. Zbudila sem se ob 4ih, nisem mogla spat do 6.3o sem že 2 stroja oprala kako ste kaj? A pri vas tud piha?Grrr Ufffffffff, to pa je hitro...jaz pa bi tak spala, pa mi ne pusti. Ja, tukaj tudi tak piha, da bo glih streho dvignilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 10:35:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako vreme, ha? Jaz prekipevam od dobrega razpoloženja. Pa še deda pride sedaj po V. in ga malo pelje na sneg. Jaz pa kuham in poslušam muziko. Je treba izkoristiti! Najaa, Cita, Tasa- kaj boste kaj pekle torte za RD? Jaz nimam nobenega dobrega recepta! Se priporočam. Mi bomo tortico naročii doma pa mislim da bova z Lauro spekli kakšno čokoladno nekako tako se nagibam...bomo pa vidli še mal cincam...kok sem jezna kličem v službo do kdaj sem doma pa še poslovodja nič ne ve ne ve niti kam bom šla delat pol pa se pejt kej... ehhhh brez veze
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 13:09:35
|
|
|
|
trezika
|
ALoALo! MB naju jutri žal ne bo.... avto še ni popravljen, ker jutri šele dobiva to črpalko, ki jo je treba menjat...atiju pa ne moreva avta vzet, ker zvečer ni koga, da bi šel po njega v službo.... Maruša pa ob 21 seveda že spi..... upam, da se bomo za drugi teden tudi zmenle...ve pa uživajte še za naju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 18:12:10
|
|
|
|
mediuhec
|
trezika, škoda da vaju ne bo! ostale - glede parkiranja: tokrat imam biper samo za 1. rampo, pa se nekam bliz živo modre fieste parkirajte. upam da vam kak stari atek ne bo težil :-) ostale pa se vidimo!! TORTA: nutela rula, z višnjami, v kremo, njamsi. mojmu jo bom sama spekla. smo pa vsi bolj čoko tortarji, pa nas sadne ne zanimajo najbolj he he (hočem rečt nimam niti preizkušenih receptov za sadne)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 19:24:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trezika, škoda da vaju ne bo! ostale - glede parkiranja: tokrat imam biper samo za 1. rampo, pa se nekam bliz živo modre fieste parkirajte. upam da vam kak stari atek ne bo težil :-) ostale pa se vidimo!! TORTA: nutela rula, z višnjami, v kremo, njamsi. mojmu jo bom sama spekla. smo pa vsi bolj čoko tortarji, pa nas sadne ne zanimajo najbolj he he (hočem rečt nimam niti preizkušenih receptov za sadne) Trezika škoda! Mediuhec, midva prideva, le če naju slučajno oni, ki nam jutri pripelje kurilno olje, zajebe in ne bo prišel zgodaj zjutraj, kot je obljubil. V tem primeru javim, če naju ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 19:26:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa, DOBER VEČER!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 20:46:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ne bo nobene?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 20:59:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ne bo nobene? jaz sem tu samo grem danes vija postelja sem včeraj preveč ponočevala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 21:09:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ne bo nobene? jaz sem tu samo grem danes vija postelja sem včeraj preveč ponočevala Vredi te!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 21:32:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 21:35:58
|
|
|
|
Nina00
|
Se samo javim, da smo ok. Me moj spet ne pusti k računalniku. Ima delo. Kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.2.2010 21:36:09
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA si pa hitro obupala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 7:46:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 7:58:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA si pa hitro obupala. Ja, kaj čem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 7:59:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Jutro nazaj,pa lepo jutro je ,prečudovito .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 8:01:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Še marsovci bi me lahko odnesli tako močno sem spala ,pa še bi kako uro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 8:22:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Še marsovci bi me lahko odnesli tako močno sem spala ,pa še bi kako uro. Mene tudi....super je bilo a prekratko tudi zame! Se vidimo, midva prideva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 19:51:13
|
|
|
|
trezika
|
Kaj pa zdaj to pomeni, da nas moram na drugi strani iskat?????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 19:51:33
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 19:52:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj pa zdaj to pomeni, da nas moram na drugi strani iskat????? jah, to pomeni da smo že na drugi strani BRAVO me Dober večer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 19:56:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak pozdravla sem vas, zdaj pa grem nek verz iskat pol pa likat. Juhey To sem si najbolj želela danes. so mi v vrtcu rekli,da bodo Lijo čez dan toliko otrudli,da bo samo padla v posteljo zvečer. Aha, se mi zdi. Frajla se je najedla, zaigrala da je zaspala, ko pa sem jo nesla v posteljo, še prav vrat nisem zaprla, ko je že stala pa se drla: mama, ata, baba .. Tak da je zdaj na puzzlih in se igra z Hello Kitty. No, če bo spet spala do 6.30 pol je še lahko malo gor Nič lepo bodite, se tipkamo kaj jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 20:46:46
|
|
|
|
Najaa
|
Čer... A spet nobene blizu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?