|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
22.2.2010 19:24:17   
Urshy78
jona klara, o super, potem pa še naprej uživajta maximalno. saj če je pa slabše vreme, se pa lahko tudi po svoje malo zabavata, a ne user posted image user posted image

glede uvajanja boš imela pa po moje kar veliko dela, sploh ker jo boš mogla tako v hitrem času naućiti. upam, da bo punca hitro vse pokapirala user posted image

jst moram biti v sredo na GK ob devetih, če bo avto že popravljen, imam ga na servisu, te bom počakala, da se spoznava in vidiva za par minut. saj se bova vse zmenile, je še malo časa.

dr. Tomaževič je pa meni delal laparo in histero in napisal mi je napotnico za IVF, to je vse.

ti ga kar v sredo vprašaj če ti bo delal punkcijo in ET, zgubiti nimaš kaj user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.2.2010 19:26:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No ljubice moje, da ne boste jutri predolgo čakale na moje lepe novičke, vam kar danes povem, da jih ne bo...

Moja lepa user posted image  se je odločila, da je bilo dosti z@****ncije in mi poslala opozorilni signal v obliki izcedka, tako da mislim da je to, to.
Tudi mi smo prišli do konca, sicer ne srečnega, ampak zdaj vsaj vemo na čem sem in si lahko privoščim tudi kakšnega hajnija.

Pa ne biti preveč žalostne, po tolikih porazih jaz sploh ne vem več, ali naj se smejem ali jokam, eh bo že.

Držte se, mi gremo pa naprej, marca po zadnjega pingvina, potem bomo pa videli...

... a si ti sigurna, res sigurna???user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.2.2010 19:26:59   
jona klara
špica -jaz sem kr okej, napeto čakam dan d, tako kot ti, se mi kr smiliš s temile nočnimi, na kerem odd. pa delaš?lahko napišeš na ys, če želiš, jaz dobim v ponedeljek novo nadomestilo, ker grem po punkciji v bolniško, sva se zdaj s šefom tako zmenila, da ne bom kr neki manjkala, pa ima pol stroške z dvema, pa tudi zame bo bolj mirno, imam pa čas do 10.3, tkrat dobim M, v sredo grem k miri, daj mi prosim povej kje jo najdem, da se prepričam ali jo naj ko dobim M, pokličem in potempridem 5 dan za mild po hormone, ali kr pridem takrat tja, pa da se prepričam da bo to res takrat v marcu, kot mi je obljubila sestra gina, me še vedno mal skrbi, ker se je takrat milica čudno pogovarjala, ampak sestra gina mi je obljubila, pa če že bom pri tomaževiču, grem še to preveriti, da bom mirna, verjetno pa se bova takrat srečale na gineku, saj bo v zelo podobnem času.Pa kaj niso tebi obljubili, že v tem februarskem ciklusu? no meni je važno, da bo najkasneje do aprila se res začelo, že postajam nestrpna, me pa kar skrbi tale punkcija, ne vem zakaj v lj ne dajo narkoze tako kot v mb, lepo bodi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
22.2.2010 19:29:20   
jona klara
upam da bo jutri sonček, da grem energijo spuščati po hribu navzdol, saj tele skrbi kr preveč tiščijo v prsih, tam pa vsaj malo pozabim na to....vsem trepatalkam srečno-mislim na vas pa da bo vse dobro za vse kolikor je najbolj mogočeuser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.2.2010 19:39:34   
Buska
... pa pojdimo v 2. krog ICSI-ja ... M prisla danes (prvic po dolgem casu tocna in rdeca s pomocjo KT) ... jutri dvignem Menopur (4x doza) .... nekje od 10. dneva dalje pa bom prejemala se Cetrotide, saj v prvem postopku nisem imela celic, pa tut folikli niso rasli

Buska (2.ICSI, PO, dr. Reš)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.2.2010 19:43:19   
jona3
Miklarom a ti si v postopku v mb. tudi jaz sem šla lani po pingvinčka in je šlo vse dosti prej kot sam postopek. brez zdravil sam na dan et sem dobila v trebuh injekcijo. kolk pa maš pingotov?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.2.2010 20:29:55   
miska73
mišmiša upam, da se sicer motiš in da še ni konec.
Če pa je, pa ene par hajnijov ruknat, kak odklop privoščit, pol pa nabirat nove energije za nov poskus.
Kot ves RR tudi naša mišja zalega misli in navija za vas.

mikla ojla, a ti pa v nizkem štartu na pingota. Že držim pestke.

Pozdravček vsem IVF borkam.
Danes pred enim letom sem jst imela ET in dobila k sebi dve prelepi blastocisti, ki sta danes dva živahna čudovita otročka.
Punce, splača se trudit.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.2.2010 20:43:21   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Mišmiša, nisem nič posebi pisala pa vendar ves čas držala pesti in mislila nate. Kar se mene tiče, ne verjamem, dokler mi z negativnim testom al pa negativnim izvidom bete ne pomahaš pred nosom user posted image ! Če pa res ni uspelo, pa se ti z veseljem pridružim pri hajniju - v mislih ali pa v živo! Drži se!

Jaz se kar pod tole podpišem.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.2.2010 20:45:03   
D0aisy
IVYY in nhaya

Moja user posted image nagaja. Včeraj so se začeli rjavi izcetki, danes ni več nič. Ne pomnim kdaj sem nazadnje toliko čakala M. Rada bi že enkrat začela s svojim prvim IVF. Po moje je psiha vsega kriva!
Buska, upam da bo drugi postopek bolj uspešen.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.2.2010 21:16:42   
miklarom
miška73 - ojla, ja kje si ti meni, te kar pogrešam, a ti mala dva jemljeta veliko časa a ne, saj prav samo da sta zdrava in da ste srečni vsi skupaj, če boste kaj v naših koncih pa se le oglaste.  J mi smo že v štartu za pingota in sedaj samo upamo da pridemo do njega in potem do pozitivnega testka, naprej me bo pa pol tako imel MB čez. pozdravčke in poljubčke Roku in Nejcuuser posted image

Blanč - madonca tudi tvoja dva hitro rasteta , sej ne moreš verjet kak hiter cajt bežiuser posted image , sta tko luštna in prava korenjaka.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.2.2010 22:13:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

miška73 - ojla, ja kje si ti meni, te kar pogrešam, a ti mala dva jemljeta veliko časa a ne, saj prav samo da sta zdrava in da ste srečni vsi skupaj, če boste kaj v naših koncih pa se le oglaste.  J mi smo že v štartu za pingota in sedaj samo upamo da pridemo do njega in potem do pozitivnega testka, naprej me bo pa pol tako imel MB čez. pozdravčke in poljubčke Roku in Nejcuuser posted image

Sej bo kmal pomlad... pol bomo pa začel kej po savinjski vozičkat...
Ti pa glej da mi boš takrat lepo grela svojga pingota in uživala doma na terasi.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.2.2010 22:29:49   
miklarom
Sej bo kmal pomlad... pol bomo pa začel kej po savinjski vozičkat... vi kar privozičkajte po savinski, vas bomo čakaliuser posted image
Ti pa glej da mi boš takrat lepo grela svojga pingota in uživala doma na terasi.  iz tvojih ust v moj trebušček user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.2.2010 22:30:36 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.2.2010 7:05:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

In lep dan vsem!
miklarom navijam zate! user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.2.2010 7:14:33   
Anonimen
Jutro.

mismis, kako je? Jaz še vedno upam zate! user posted image user posted image user posted image

Mene je pa danes ponoči tako zvijalo, da sem mislia, da bom dobila M. Sedaj pa se je stanje malo umirilo. V prejšnjem postopku sem ravno na 7 dan dobila M (danes), tako, da upam, da tokrat le ne bo tako.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.2.2010 7:33:50   
špica84
jona delam na dializi v kcju.jah vcasih je kar stresno.

meni je bilo lazje iti do nje in se na stiri oci zmenit.probaj se ti nimas kaj izgubiti :)

< Sporočilo je popravil špica84 -- 23.2.2010 7:34:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.2.2010 8:29:33   
miklarom
Loremi - jutro! kako kaj stanje pri tebi, a se kaj umirjajo izcedki?

SS - nič ne misli na zvijanje, sej bo vse kot mora biti in si srečka user posted image

mismis - je vse vredu, še belina in nič izcedka, mislim nate id držim pestke zateuser posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.2.2010 8:35:53   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Loremi - jutro! kako kaj stanje pri tebi, a se kaj umirjajo izcedki?

Ne nič se ne umirjajo, skoz naprej so še prisotni. user posted image

skuštrana suzi navijaaam! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.2.2010 9:02:30   
IVYY
Dobro jutro punce,

Žal se je boj končal. Danes sem dobila menstruacijo v vsej svoji razsežnosti. Tudi test sem naredila in je bil negativen.
Nič, glavo gor in gremo dalje. Obupali ne bomo in upamo, da zmagamo v naslednjem krogu. Je pa hudo za umret!

Rada pa bi vam nekaj priznala. Test sem delala že 8 dan in je bil rahlo pozitiven, zato sem bila tudi optimistična vse do 10.dne,
ko sem zagledala malo krvave sluzi. Sklepam, da sta se pikici prijeli, vendar se nista obdržali. Zakaj pride do tega?
Upam, da nisem jaz delala kaj narobe L L

Za vse, ki grejete držim pesti, ostalim v postopku pa  želim vso srečo.

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.2.2010 9:30:45   
Anonimen
ivyy, žal mi je zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar se tiče pa tega, da ti je 8 dan pokazal +, je pa možen tudi še vpliv stopke. Sicer se v telesu obdrži 14 dni, ampak mogoče pa tud kakšen dan več. Drži se!!

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.2.2010 9:43:43   
Reby
Ah, ta forum je čedalje bolj žalosten in kr nekako nimam volje pisat...
mismisu - kaj naj rečem, sem ti že včeraj napisala, kaj si mislim... user posted image  user posted image  user posted image  Life sucks!!!!
Ivyy - žal mi je tudi zate, vem, da je hudo, izjoči se, vzemi si nekaj časa samo zase in naberi novih moči. Pomlad prihaja, lepši dnevi prihajajo, sonček, samo pozitivno naprej user posted image
SS - sem vesela, da je še vedno belina, naj ostane še naprej user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.2.2010 9:45:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.2.2010 9:45:21   
Reby
miklca - mislim nate in doma vsi navijamo zate user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.2.2010 9:46:21 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.2.2010 9:59:24   
mojškra
vsem:

KO tole berem, izgubljam upanje. Jutri imam transfer ob 11 h.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.2.2010 10:27:46   
miklarom
Reby - hvala za navijanje in upam  da nam uspe, če pa ne gremo pa naslednji ciklus dalje, obupati in prenehati ne mislim, sem preveč zateglauser posted image

IVYY - user posted image user posted image user posted image user posted image , nimam besed in mislim nate in rada te imam, glavo gor in pojdi dalje, naslednji krog bo tvoj

mojškra - nič ne obupaj ne  isli na negativne stvari ampak samo na pozitivne, in kar veselo na transer, tukaj smo ženske ki smo že ogromno dale skozi, si ena drugo bodrimo in pomagamo, ter tolažimo in vse nekako lažje prenesemo, verjemi vsem bo enkrat uspelo, na tem delamo, le pogumno naprej smo vse s tabo in srečno jutri na ET- juuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.2.2010 10:57:50   
mojškra
miklarom- vem da ste veliko dale že skozi. Vem, da ne smem ubopati, že dolgo se bojujem z različnimi bolezni (najprej štirikrat operacija kolena, potem tumor v glavi, pa povečana hipofiza, pa neplodnost, pa ledvični kamni, pa hrbtenica)-skratka čisto sem raštelana, kot da bi jih imela 90. Skratka valjda da ne mislim obupati, sem zelo močna osebnost, sam mogoče nisem bila pripravljana na takšen rezultat. Statistično gledano, koliko žensk sploh zanosi v prvem ali drugem poiskusu umetne oploditve? Do danes kaj dosti o tem nisem razmišljala, priznam. Res je toliko odrekanja, toliko pričakovanja, enkratne ste vse, res. Me prav zanima kolikokrat bom jaz šla skozi vse to, kolikrat bom sposobna skozi to. Bomo videli. No jutri gremo po naše palčke, koliko se jih je oplodilo ostaja še vprašanje. Se jutri kaj javim. Lepo bodi, in hvala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.2.2010 11:51:55   
HANYBANY
IVYY user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis upam da je vse tako kot mora bit

jaz pa sem danes doživela tak šok z odnosom dr. na UZ, da se še zdej nisem pobrala, najprej me je nadrl da ne najde desnega jajčnika ker je vidt itak sam špeh in smo itak vse predebeleuser posted image , potem pa še da to itak ni nč, in da sploh ni folikla ampak cista user posted image user posted image in da naj grem kar k svoji dr.... rekel je da je veliko zdaj 19 mm, mu je sestra rekla "ja sej včer je bil pa 17" ampak ne to itak ni nč user posted image user posted image user posted image Jutri moram it še enkrat in počakat Bokalovo, tok da nimam pojma kaj se dogaja .....

A če je cista morem tud 3 mesce čakat na nov postopek al kok???? A katera ve?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?