Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 10:46:40
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: mismis Groza najbolje, da se danes kar odklopim od tega foruma in v miru počakam jutrišnji dan jaaa, pa nas jutri navsezgodaj razveseliš s slikico PLUSA!!!!!! vem, kako ti je, se še spomnim nenehnega odhajanja na WC in čekiranja beline in tudi tega, da me je šraufalo kot pred M. trepetam tako, kot bi šlo zame, mater sem čist na trnih. danes bi se bilo najboljš čez glavo s kovtrom pokrit, pa počakat na jutrišnji dan!!! tudi tele besede mislim da sem pred letom in pol napisala semle draga miška, res stiskam in trepetam zate. tudi jaz grem rajš dol s foruma, ker tole je preveč za moje živce. pikepoke za vse! Pod tole se pa kar podpišem. Pa tole za slikico plusa za jutri tudi. Mismis, ti pa se kar odklopi, boš mogoče lažje predihala dan do jutri.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 10:50:00
|
|
|
|
IVYY
|
Dobro jutro punce, Urshy…YES !!!!!!!!!!!! Čestitke draga moja !!!! Ful sem vesela zate J Nhaya, zelo mi je žal, vem kako se počutiš. Žal se ti bom kmalu pridružila. Že včeraj sem na papirju opazila med sluzjo opazila rdeče nitke, danes pa me fanj zvija in izcedek je vedno bolj rjave barve. Ful mi je hudo, a kot je naša piovit rekla: glavo gor in gremo dalje ! Bova pa midve zmagale v drugem krogu. Mismis, navijam zate !!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 10:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, le glej, da nam jutri postrežeš s slikico +!!!! In to še pred kavico!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 10:56:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, le glej, da nam jutri postrežeš s slikico +!!!! In to še pred kavico! kar misli si, a ti res misliš da imam zjutraj čas se še s tem ukvarjati,...mislim potem, ko odpeljem kužona v gozd, pa mu naštimam hrano, pa še sebe zrihtat za službo, no go...slika bo, če bo popoldne
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 10:58:04
|
|
|
|
mismis
|
Ivvy, držim pestke zate, da to ni ta grda nesramnica
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 11:11:00
|
|
|
|
loremi
|
mismis o ja bo slikca, pa tud če popoldne! IVYY počakajmo do zadnjega! skuštrana suzi upam, da špikanje pomeni dobro novičko! BEBIII ne morš bit na miru, kaj ! IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Loremi, hvala za kavico, kako je situacija pri tebi? Še vedno z izcedki, ampak če bo šlo s pikicama vseeno lepo naprej, naj pač bodo. Sredi marca imam komaj naslednjo kontrolo, je še takoooo daleč. Barbara31 držim pesti, da bo plusek, MP30 naj te pričakajo lepe blastociste, me navijamo, gospodarica, naj bo lep plusek! O kolk fajn se tle dogaja, morm tud jst stalno hodit za računalnik in čekirat!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 11:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, ja, boš pač 10 minut prej vstala iz postelje, ne? Problem rešen! Pa itak, da nam morš polepšat dan!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 11:29:23
|
|
|
|
nhaya
|
Ivyy ne še čist obupat..mogoče pa pri tebi ne bo . Držim peste in upam, da bo vse ok..upanje je še!! Mismis tebi pa veliko za jutri, da te razveseli lep plusek..navijam
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 11:38:52
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - res je.. zgubit nimam kej.. in hvala za izkusnjo, sej to rabim.. seveda bom povedala kako je blo in ce mi je uspelo iztrzit kaksno pojstlo.. ET se ne vem tocno kdaj mam, ker zdej najprej cakam M da pride, ki naj bi prisla tam enkrat okoli 2.3. Reby - ja sej to vem, ce mi je usojeno mi je.. in tud ce si bom izborila kaksno pojstlo, mi bo to usojeno.. v diskacu pa nism bla ze juhuhu let in dvomim da bi sla tja plesat po ET.. Urshy78 - cestitke iskrene se z moje strani!!! mojškra - drzim pesti da se cimprej pocajtas.. kako je blo na punkciji (je bolelo?).. drzim pesti da se cimvec celi oplodi.. Barbara31 - drzim pesti tud zate, da kmalu zagledas pozitiven rezultat!! ostani pozitivna se naprej.. mismis in gospodarica - a se nista delali testa!!? a cakata na maj? MP30 - super da je bila punkcija zate uspesna! kaj ataR rece, je pa itak drugopomensko.. suzi - spikanje je cist ok.. dokler je samo spikanje si na konju! IVYY - ne obupaj se... in drzim pesti tud za vse ostale.... sem pred casom rekla da ne bom sodelovala na tej temi haha.. poglejte me zdej. jezus
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 11:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ivyy, držim pesti zate še naprej! Mogoče je pa res samo izcedek!! baguska, ja, tako je.. Veš kok časa sem jaz samo brala, nisem upala nič napisat, ker se mi je zdelo, da se punce med sabo poznajo in da jim itak ne bom sledila. No, pol se pa "ulavfaš" in si kr ena izmed njih.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 12:01:08
|
|
|
|
baguSka
|
hehe.. suzi, men niti ni tok zarad tega.. ampak bl zarad tega, ker tolk notr pads, da si pol samo se bl zivcen!!! in ne trepetas samo zase, ampak se za druge... in ko vidis smolo in nesreco drugih, te je strah se zase.. seveda je pa tok bl sladko, ko preberes da je kateri uspelo!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 12:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hehe.. suzi, men niti ni tok zarad tega.. ampak bl zarad tega, ker tolk notr pads, da si pol samo se bl zivcen!!! in ne trepetas samo zase, ampak se za druge... in ko vidis smolo in nesreco drugih, te je strah se zase.. seveda je pa tok bl sladko, ko preberes da je kateri uspelo!! Ja, to je pa tud res. Sam te hitr zasvoji.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 12:38:12
|
|
|
|
baguSka
|
glede zasvojenosti z rr sploh ne govor.. ze od leta 2004 me zafrkava.. z eno vmesno pavzo, ampak mi ni uspelo, sem ze nazaj!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 12:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, ja, tud moj "stalež" na RRju je že kar dolg - nekje 5-6 let. Js mam pa spet eno vprašanje. V prejšnjem postopku sem dobila M 7 dan po ETju (ki ga sicer ni bilo, ker ni prišla noben zarodek do 5 dne). A mislite, da lahko zdaj NEpričakujem nekako isto ali je drugače ker še vedno jemljem Utrogestan??
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:05:59
|
|
|
|
HANYBANY
|
Ojla! Evo mene iz UZ, žal se je razvil le en folikel velik je 18mm, tak da jutr mam še UZ in najbrž bo kar stopka padla, potem pa kar bo bo... sedaj vso svojo energijo usmerjam v tega enega borčka in upam na najboljše...
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
hanybany, res ni veliko, ampak vseeno - držim pesti za tisti folikel - naj bo poln, naj bo v njem lepa zrela celica, ki te bo počakala do ETja in ostala v tebi še nadaljnjih 9 mesecev!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:26:26
|
|
|
|
šopka
|
Pozdravljene soborke! vm bolj malo pišem, vas pa veliko berem. Toliko samo da me daste na seznam; danes začnem z menopurjem sem v postopku z zamrznjenčki in to je moj 2. IVF v LJ. imam eno pikico, ki smo jo zamrznili novembra ko sem imela zadnji neuspeli postopek. ženske glavo gor in ne obupat jst imam vedno delno punkcijo vedno hiperstimulacijo in seveda vedno pristanem v bolnišnici tko da dajmo bit optimisti, he he... gremo v nove boje!!! lp
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:29:58
|
|
|
|
šopka
|
aha pa še to a je kateri uspelo z zamrznjenčki sem že pozabla tiste stare borke. kakšne izkušnje imate z menopurjem in zamrznjenčki? a mi katera lahko kaj svetuje se naj držim kakšnih posebnih metod?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:39:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi baguska, ja, tud moj "stalež" na RRju je že kar dolg - nekje 5-6 let. Js mam pa spet eno vprašanje. V prejšnjem postopku sem dobila M 7 dan po ETju (ki ga sicer ni bilo, ker ni prišla noben zarodek do 5 dne). A mislite, da lahko zdaj NEpričakujem nekako isto ali je drugače ker še vedno jemljem Utrogestan?? Ma jaz mislim, da Utrogestan nima veze z - saj jaz tako mislim, ker jaz sem jemala in se je prvič pojavila po ET 7 dan,2- 8 dan in 3- 9 dan. Ma sploh ne razmišljaj o tečki, kr pozabi na njo, sprijazni se, da je ne bo en lep cajt
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:39:53
|
|
|
|
HANYBANY
|
hanybany, res ni veliko, ampak vseeno - držim pesti za tisti folikel - naj bo poln, naj bo v njem lepa zrela celica, ki te bo počakala do ETja in ostala v tebi še nadaljnjih 9 mesecev!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja suzi hvala upam da bo res tako
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:41:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Ojla! Evo mene iz UZ, žal se je razvil le en folikel velik je 18mm, tak da jutr mam še UZ in najbrž bo kar stopka padla, potem pa kar bo bo... sedaj vso svojo energijo usmerjam v tega enega borčka in upam na najboljše... Da te malo potolažim. tudi jaz sem imela samo en folikel in je bil lih toliko velik in sedaj ga grejem že drugi dan Samo verjeti moraš, da je ta tapravi in itak da je
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:44:23
|
|
|
|
baguSka
|
HanyBany - sej je tud en OK, boljse kot nobeden!! tudi mi usmerjamo energijo v tvojga borcka in seveda ti zelimo vse najboljse.. šopka - bravo za optimizem!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 13:45:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: šopka aha pa še to a je kateri uspelo z zamrznjenčki sem že pozabla tiste stare borke. kakšne izkušnje imate z menopurjem in zamrznjenčki? a mi katera lahko kaj svetuje se naj držim kakšnih posebnih metod? Z zamrznjenčki tudi nisem imela sreče, tudi jaz sem jemala Menopur imela pa sem 2 pingota. Imaš pa našo Lano 70, ki ni zanosila s svežim zarodkom, drugi mesec je šla po zamrznjenčka in naslednji teden bo rodila lepo in živahno punčkico - naj še opomnem, da ni imela terapije.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 14:00:36
|
|
|
|
Urshy78
|
nhaya, potem misliš da je to to škoda res barbara 31, ne oziraj se na druge punce, nekaterim uspe v prvo, nekaterim v drugo, nekaterim žal nikoli, tako da to ni nobeno merilo. držim pesti da se bosta zarodka lepo vgnezdila. pridno ju čuvaj. skustrana suzy, vstavili so mi morulo in blastocisto. mismis, mene je 4 dni zvijalo tako kot pred M, sem bila nonstop na wc. odklopi se, če ti tako paše, jutri pa držim pesti, da nalulaš en lep močen plus ivyy, jaz mislim dokler se ti ne vlije, da so še vedno možnosti, saj veš. te še ne bom objemčkala ampak ti bom raje držala pesti, a velja še enkrat se vsem iz srca zahvaljujem za čestitke, še vedno ne morem verjeti, da se to res dogaja. gledam na testek, gledam na telefon slikco in se ščipam, če slučajno ne sanjam če sem katero pozabila omeniti, jo bom pa potem ko pridem domov, imam ful gužvo v službi. držim pesti za vse tukaj
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 14:27:13
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pozdravljene punce, prav vesela sem ko vidim tukaj dobre novice Imam pa eno vprašanje. Sedaj sem na Menopurju - v sredo imam ponovni UZ. A je to normalno da me ful špika v jajčnikih? Komaj sedim, komaj hodim,... A lahko kaj vzamem proti bolečinam. Bolečine so tako kot pri ta . Hvala vam za odgovore in lep dan vam želim!! m.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?