|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
23.2.2010 15:27:31   
baguSka
Baguška - danes je 9 dan ko imam Menopur - jutri na 10 dan pa ima UZ. Me pa je že začelo špikat kar drugi dan po dajanju Menopurja

A pa si ga tud pred tem ze mela? Ker men je ze zdej- predno sem ga zacela jemat reku, da bom mela UZ na 8.dan user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.2.2010 15:30:44   
baguSka
Sicer me ne nič boli, samo malo napihnjena sem. Se bojim, da to ni dober znak, glede na to kar so napisale punce. Mah, bomo vidli jutri na UZ.

Kaj pa so napisale punce!?user posted image Hjoj.. ze vidm da sm kiksnla da sm prsla na to temo.. zdej bom pa za vsak drek trepetala.user posted image

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.2.2010 15:37:35   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sicer me ne nič boli, samo malo napihnjena sem. Se bojim, da to ni dober znak, glede na to kar so napisale punce. Mah, bomo vidli jutri na UZ.

Kaj pa so napisale punce!?user posted image Hjoj.. ze vidm da sm kiksnla da sm prsla na to temo.. zdej bom pa za vsak drek trepetala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med namiuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.2.2010 16:24:04   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

miklarom če so zarodki bili stari 5 dni ob zamrznitvi, potem bo transfer 7. dan po pozitivnem testu za ovulacijo (vsaj tako delajo v Lj.). Tako kot v samem postopku ivf - 7 dni po stop injekciji je transfer.

Aja, tak to gre to pa nisem vedla, sam a ni to pol malo pozno, šele 7.dan po pozitivnem testu, takrat že pol po navadi pride nova user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.2.2010 16:41:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

miklarom če so zarodki bili stari 5 dni ob zamrznitvi, potem bo transfer 7. dan po pozitivnem testu za ovulacijo (vsaj tako delajo v Lj.). Tako kot v samem postopku ivf - 7 dni po stop injekciji je transfer.

Aja, tak to gre to pa nisem vedla, sam a ni to pol malo pozno, šele 7.dan po pozitivnem testu, takrat že pol po navadi pride nova user posted image

ma jaz sem imela točno peti dan transfer, ko je folikel počil, je bil dan 0........z zamrznjenčki in brez stimulacije......

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.2.2010 16:50:15   
Buska
ojla!

imela bi eno vprasanje. moja kolegica je imela uspesen transfer in ji je danes pokazal + (14 dan) ... do kdaj mora jemati aspirin (v postopku je bila pri Resu)
Hvala :)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.2.2010 17:39:03   
špica84
dobro jutro koncno sem se zbezlala s postle,sem bila prevec utrujena in sm komaj zdj ustala.
sestro miro pa najdes vrata nasprot wc,kjer je narocanje.
a gres jutri tam jona.mogoce pa te jst pridem pogledat ko grem z nocne

moja tecnoba se pa pocas posljavlja user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.2.2010 17:55:21   
nhaya
Buska aspirin naj neha jemati..meni je rekel ata Reš, da če bo test pozitiven, treba nehat jemat, Prometrium pa še nekaj časa si vstavljat.. 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.2.2010 18:30:39   
Buska
nhaya: hvala :)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.2.2010 19:00:24   
miklarom
lana - tud jest sem sedaj brez stimulacije, zdej pa res ne vem kdaj ti ga pol vstavijo, koliki dan po pozitivnem testu, mal me zdej vse tole begauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.2.2010 19:01:07   
Rakica_80
Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
MP30 - ET
TittyK - UZ
HANYBANY - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo opravite jutri, MP30 ti pa lepo sprejmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.2.2010 19:02:58   
Rakica_80

lana - tud jest sem sedaj brez stimulacije, zdej pa res ne vem kdaj ti ga pol vstavijo, koliki dan po pozitivnem testu, mal me zdej vse tole begauser posted image

Koliko sem razumela Lano, je po pozitivnem testu, še hodila na UZ, dokler ji ni folikel počil, pol pa 5 dan ETuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.2.2010 19:03:48   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Buska aspirin naj neha jemati..meni je rekel ata Reš, da če bo test pozitiven, treba nehat jemat, Prometrium pa še nekaj časa si vstavljat.. 

Točno tako!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.2.2010 19:11:42   
Rakica_80
Jaz pa imam non stop občutek, da bo user posted image  vsak čas priteklauser posted image  
Kar se pa tiče kajenja, sem zasledila, da ste nehale kadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem začela še bolj kadituser posted image Ni se za hvalit, povem kot je, očitno živčki delajo, v prvem postopku, sem nehala prej kadit in nisem kadila ene par mescev, pa vseeno mi ni uspelouser posted image tako da...pustimo se presenetit. Naše telo je že tako posr***od čikov, tako da bi morala ene par let se čistituser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.2.2010 19:27:56   
Barbara31
Malo sem zmedena... meni so rekli da po punkciji lahko vzamem karkoli samo aspirina ne. Tako da jaz ga ne jemljem. Nekaj bi še vprašala vse tiste ki ste imele ET pa ste zanosile... ali ste imele kakšne znake..ali čisto nič? Ker pri meni se nič ne dogaja...zato se bojim da ni nič ratal!user posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.2.2010 19:39:10   
spominčica
Nosečnostni znaki po et je.....jah....začeli so se nekje v 6 tednu z zgago in groznim spahovanjem. V 8 tednu pa se je zgagi pridrudružila še slabost, ki je trajala žal vse do splavauser posted image .
Marca pa gremo v ponoven boj za bebico in takrat se bom bolj aktivno udeleževala debat na RR. Upam da me punce sprejmejo medse.user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.2.2010 19:39:49   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
MP30 - ET
TittyK - UZ
HANYBANY - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo opravite jutri, MP30 ti pa lepo sprejmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem navijanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.2.2010 19:41:06   
Urshy78
Barbara31, jaz še vedno nimam nobenih znakov..sem danes naredila še enkrat test, ker še kar ne morem verjeti, daje uspelo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.2.2010 19:45:29   
Rakica_80
Urshy78user posted image , verjemi verjemi in uživaj maksimalno v temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
23.2.2010 20:15:00   
Anonimen
Ravno sem se spomnila, da mi je sestra po ETju govorila nekaj, da moram na krvnega prinesti napotnico. user posted image Od koga? Dr. Drobniča al osebnega G? A grem lahko tisti dan po napotnico al moram že prej?

Neposredna povezava do sporočila: 1745
23.2.2010 20:38:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Koliko sem razumela Lano, je po pozitivnem testu, še hodila na UZ, dokler ji ni folikel počil, pol pa 5 dan ETuser posted image

...jaz sem hodila na UZ-je in vsakič sem morala še lulat na tisto ploščico, pa še kri sem dajala...potem, ko je začela vrednost padat na krvnem testu, že nisem več delala tiste testke, so me pa spremljali na UZ-ju, da je folikel počil in takrat je bil dan 0. 5 dan je bil ET. A tebi nič ne jemljejo kri?

Neposredna povezava do sporočila: 1746
23.2.2010 20:39:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ravno sem se spomnila, da mi je sestra po ETju govorila nekaj, da moram na krvnega prinesti napotnico. user posted image Od koga? Dr. Drobniča al osebnega G? A grem lahko tisti dan po napotnico al moram že prej?

...ti greš na krvnega zjutraj in potem greš po napotnico čez cesto v sosednjo stavbo...če je krvni pozitiven, ti dajo napotnico, drugače ne.....mislim, da je mislila to napotnico, za UZ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
23.2.2010 20:58:26   
Rakica_80
Ooooo Lanica moja, hruškica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image LAV JUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
23.2.2010 20:59:48   
Rakica_80
Suzi kako si? Znakci?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.2.2010 21:48:29   
spominčica
Napotnico rabiš za Leonišče. Jaz sem bla zadnjič brez in je bla cela štala in sem krvnega morala plačat in še napotnice za UZ nisem dobila...tko da...boljše da jo imaš pa tud če jo na konc vržeš v smeti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?