Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 14:29:55
|
|
|
|
nhaya
|
Ja Urshy,sem prej delala Cb, pa ni pluseka..čeprav moj vztraja da ga v sredo še enkrat nrdim ..sam verjetn bi danse že pokazalo, ker je že 12. dan..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 14:34:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Pozdravljene punce, prav vesela sem ko vidim tukaj dobre novice Imam pa eno vprašanje. Sedaj sem na Menopurju - v sredo imam ponovni UZ. A je to normalno da me ful špika v jajčnikih? Komaj sedim, komaj hodim,... A lahko kaj vzamem proti bolečinam. Bolečine so tako kot pri ta . Hvala vam za odgovore in lep dan vam želim!! m. To je normalno pri Menopurju, ker ti rastejo folikli
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 14:43:58
|
|
|
|
nhaya
|
A ktera ve, a moram jst zdej Rešu javit, da nam ni uspelo? (ker pr njemu pač delaš test samo doma).. Katero M greš spet lahko v postopek? Če se ta sedaj šteje kot prva, a potem tretjo ali četrto?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:12:35
|
|
|
|
MP30
|
Nhaya, Rešu po tlefonu javi, da ni uspelo, pa kar prašaj, kdaj lahko ponovno začneš. Če si imela stimuliran postopek, boš po vsej verjetnosti morala počakati 3 cikluse, vključno s tem. Če imaš kaj pingotov, je pa verjetno zadeva drugačna. Mogoče katera ve kako je v primeru, da ne uspe, pa imaš pingote? Kako potem izgleda situacija? Ješ kakšna zdravila, se špikaš,... akdaj greš po pingote,...? Kakršnekoli izkušnje zaželjene! LP
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:14:26
|
|
|
|
mismis
|
No ljubice moje, da ne boste jutri predolgo čakale na moje lepe novičke, vam kar danes povem, da jih ne bo... Moja lepa se je odločila, da je bilo dosti z@****ncije in mi poslala opozorilni signal v obliki izcedka, tako da mislim da je to, to. Tudi mi smo prišli do konca, sicer ne srečnega, ampak zdaj vsaj vemo na čem sem in si lahko privoščim tudi kakšnega hajnija. Pa ne biti preveč žalostne, po tolikih porazih jaz sploh ne vem več, ali naj se smejem ali jokam, eh bo že. Držte se, mi gremo pa naprej, marca po zadnjega pingvina, potem bomo pa videli...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, jaz še vedno držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:43:09
|
|
|
|
lučka 25
|
mismis, nimam besed.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:51:01
|
|
|
|
loremi
|
mismis kaj to berem ne noooo ma nej gre vse skup v .... draga moja, glavo pokonci, me imamo pestk in želja še na pretek in ni vrag, da upajmo že naslednjič tebi sreča potrka na vrata!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:55:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pa sej ne moreš verjet, mismisu moj, kaj ne bi še malo počakala? Sej veš sama, da dokler se ne vlije je še upanja. Vseeno te bom objemčkala, danes sem res full žalostna zaradi takih novic
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 15:57:42
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mišmiš...ne, no bemtiš, pa saj ne more biti res...sej vem da je malo upanja, ampak vseeno, lahko da je lažni izcedek...dej bodi še mal pozitivna pls... mislim nate skoz...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 16:10:02
|
|
|
|
miklarom
|
Evo mene nazaj iz UZ - ja in situacija je sledeča pri meni pa je takole bilo danes na 10 dan od , endometrij - 9 , ; desno veliki od 12 -14mm, desno pa 10 - 12 mm, DR. je rekel da se je že začelo nekaj dogajati, če pa se bo dogajalo do konca pa ne ve, in bomo videli, dal mi je danes ovulacijske teste za 6.dni in si moram vsako jutri narediti test in ko b o na testu obarvano pozitivna črtica pa takoj pokličem gor in grem po pingota. , če pa se ne bi pa potem ponoviti vajo pri naslednjem ciklusu s tabletkami. Upam, da bo že sedaj uspešno in ne bo treba ponavljati mismis - ne se mi hecat dokler se čist ne ulije je še možnost, držim pesti zate da bo pri tebi tako in da se ti ne ulije. M islim nate evo mal pika pok BEBIII - srce moje evo mene , kako si mi ti, se ti je zdaj umirilo. Ti mi samo lepo počivaj in čuvaj svojo pikico pa bo kmalu velik +. RTM Loremi - ma tebe pa res zafrkavajo ti izcedki, upam da se ti bodo kmalu umirili in naj pikice lepo rastejo. Zarja1 - kje pa se ti skrivaš te full pogrešam, kaj dogaja s tabo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 16:17:48
|
|
|
|
cukica
|
Mismis nemorem verjet berem vsak dan forum in danes to,...kaj naj ti rečem sem brez besed,...drži se in vse smo s teboj,...ko končno že upam,da ti je ratalo pa to,...ma nemorem verjet,....rti Bebiii držim pesti zate in misli pozitivno,...rti Urshy tebi pa iskrene čestitke za plusek,... IVYY in nhaya
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 16:20:06
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis, ne bom obupala, dokler se ne vlije. Mislim nate.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 16:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Koliko od vas je kaj prakticiralo prehranska priporočila, ki so napisana v napotkih za IVF/ICSI... ALi pa če poznate katero, ki se je držala tega in ji je uspelo? Kaj pa tiste, ki vam je uspelo, ste kaj posebnega počele, jedle, se česa izogibale?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 17:09:58
|
|
|
|
mlinčka
|
Mišmiša, nisem nič posebi pisala pa vendar ves čas držala pesti in mislila nate. Kar se mene tiče, ne verjamem, dokler mi z negativnim testom al pa negativnim izvidom bete ne pomahaš pred nosom ! Če pa res ni uspelo, pa se ti z veseljem pridružim pri hajniju - v mislih ali pa v živo! Drži se!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 17:21:04
|
|
|
|
Urshy78
|
nhaya, a minus je mismis, pa ne no, pa tako sem bila prepričana da ti bo uspelo ampak jst bom vseeno držala pesti, dokler ne sporočiš da se ti je vlila... take novičke me pa ful razžalostijo anonimna, jaz se glede hrane nisem kaj dosti pazila, jedla sem tisto, kar mi je pasalo, seveda v normalnih količinah. sem pa tri mesece pila krvomočnico, ta mesec sem jedla kapsule Maca (hvala Grethy ), jemala sem centramed mami in pila E vitamin v olju..mogoče so te stvari kaj pripomogle k uspehu..no, škodile mi definitvino niso se moram pa pohvaliti, da sem od ET pa do danes skadila samo 3 cigarete, pa še te zato, ker sem bila prepričana, da mi ni uspelo. in od danes naprej sem nekadilka, čeprav sem kadila skoraj 17 let
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 22.2.2010 17:24:53 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 17:45:59
|
|
|
|
mojškra
|
Vrtnica-ja seveda lahko vzameš (lekadol lahko vzameš, tudi ketonal če je bolečina prehuda).
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 17:53:16
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-sem zelo vesela zate, kako noro občutje moraš čutiti v sebi, si kar predstavljam, a po novem si pa nekadilka?misliš da ti bo uspelo ?kaj pa znake kake druge že čutiš?zdaj pa boš mirno spala, kdaj pa moraš do tomaževiča, DA MU POVEŠ OZ,DA TE PREGLEDA?PAPA,fajn spančkite vsi 4 mismis- ne morem verjeti, še vedno upaj, saj še ni prave menstruacije, mogoče je to le izcedek, vem kako ti mora biti, mogoče pa te še preseneti?!upam, kateri tvoj postopek pa je to? oz. kaj je vzrok tvojih teđžav, sej si sigurno že napisala, ampak ne vem-drži se,
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 17:59:19
|
|
|
|
mojškra
|
mismis-ej ful mi je žal, da ti ni uspelo. Včasih se nam zdi, da ni pravice na tem svetu, in se venomer sprašujemo zakaj ravno jaz? V bistvu pa nikoli nisi sam in ugotoviš da je vse skupaj eno veliko trpljenje skozi katerega moramo skupaj-žal je tako. Vsako razočaranje nas potre, in ko že imaš končno neko upanje, ko to upanje čuvaš iz srca, potem pa se ti zalomi-takrat si žalosten in takrat je dobro da jočeš na ves glas. Verjemi, da vsaka stvar, pa naj bo že tako boleča, ima nek pomen-le upanje ne smeš izgubiti.l Ko izgubiš upanje, ko prenehaš sanjati, izgubiš vse. Vem da sem se razgovorila, in da nobena od nas v tistem trenutku ne razmišlja tako, pa vendar bo posijalo sonce tudi zate.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 18:04:12
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, saj boš tudi ti kmalu na mojem mestu, boš videla mislim, da s cigareti ne bo nobenih problemov, imam močno voljo, tako da me sploh ne skrbi razen šraufanja v trebuhu in rahlo bolečih prsi nimam še nobenih drugih znakov. sem pa prej začutila rahlo slabost, ampak je minila, ko sem pojedla kosilo. do Tomaževiča pa ne bom šla, no, razen če bo on na UZ. zdaj imam krvni test, potem UZ in če bo vse ok, mojo nadaljno nosečnost vodi moja osebna G. Tomaževič je bil pa samo moj G v neplodnostni ambulanti. kako je bilo na smučanju? v sredo se bom pa maximalno potrudila, da se vidiva.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 18:06:56
|
|
|
|
mojškra
|
BAGUŠKA-mene je najbolj bolela inekcija, punkcija ne tako zelo, malce bolj neprijetno. Je pa res, da sem jaz cel čas na inekcijah zaradi hrbtenice-katera me še zdaj ful boli. Imela sem 7 celic in upam da se je katera oplodila. V sredo ob 11h izvem. Upam na najbolje. To je moj prvo postopek in prvo upanje.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 18:16:22
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-sva še na smučanju, sampo danes je snežilo, deževalo, tako, da sva bolj notri, sicer imava namen do petka, ampak bova vidla kakšno bo vreme, če bo jutri dež greva v sredo tako v lj in v primeru bednega vremena kr domov, bova vidla jutri kako bo, sva pa včeraj smučala v podkorenu pa je bilo super samo moje misli so nore, v službi dobim v ponedeljek eno, ko jo moram v zelo kratkem času naučiti, saj računam na hormone okoli 10. 3 in pol tako naprej.... zate sem full vesela, kdaj pa boš ti v sredu na gineku?se mi je kr upanje povečalo, čeprav ni rečeno? kaj pa si ti imela sploh pri tomaževiču, sploh kak uz, ali samo prvi pregled, jaz se želim dogovoriti, če mi naredi on transfer, če bo prišlo do njega, je rekel, da mi lahko punkcijo tudi on naredi, ne vem bom vidla v sredo, če bo kaj boljše volje kot je bil zadnjič, se slišiva po mailu, če ne prej ko pridem domov, v sredo ali petek-pazi nase 100 na uro
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 18:36:03
|
|
|
|
ledenka
|
mišmiš še kar držim pesti
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 18:36:08
|
|
|
|
špica84
|
jona kako si mi kj.evo svojo prvo nocno sem prezivela imam se tri ampak bomo ze.danes bom vidla razpored za marec,baje imam dopust :).pa saj se malo. resnicno jona upam da se vidiva,aja 12.3 je 22 dan mojega ciklusa
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 19:08:16
|
|
|
|
spominčica
|
****umiša. Tole se je pa zdej bralo kot najbolj napeta kriminalka. Nisem bla od včeraj nič tu gori in res... uau (nisem tako aktivna tu gori, čeprav brem vas pa vsaki dan)...... Žal mi je da vama ni uspelo, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Pošiljam en koš in držim pesti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?