|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
22.2.2010 14:29:55   
nhaya
Ja Urshy,sem prej delala Cb, pa ni pluseka..čeprav moj vztraja da ga v sredo še enkrat nrdim user posted image ..sam verjetn bi danse že pokazalo, ker je že 12. dan..

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.2.2010 14:34:13   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Pozdravljene punce,
prav vesela sem ko vidim tukaj dobre novice user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje. Sedaj sem na Menopurju - v sredo imam ponovni UZ. A je to normalno da me ful špika v jajčnikih? Komaj sedim, komaj hodim,... A lahko kaj vzamem proti bolečinam. Bolečine so tako kot pri ta user posted image .

Hvala vam za odgovore in lep dan vam želim!!
m.

To je normalno pri Menopurju, ker ti rastejo folikliuser posted image  

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.2.2010 14:43:58   
nhaya
A ktera ve, a moram jst zdej Rešu javit, da nam ni uspelo? (ker pr njemu pač delaš test samo doma)..
Katero M greš spet lahko v postopek? Če se ta sedaj šteje kot prva, a potem tretjo ali četrto?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.2.2010 15:12:35   
MP30
Nhaya, Rešu po tlefonu javi, da ni uspelo, pa kar prašaj, kdaj lahko ponovno začneš. Če si imela stimuliran postopek, boš po vsej verjetnosti morala počakati 3 cikluse, vključno s tem. Če imaš kaj pingotov, je pa verjetno zadeva drugačna.
Mogoče katera ve kako je v primeru, da ne uspe, pa imaš pingote? Kako potem izgleda situacija? Ješ kakšna zdravila, se špikaš,... akdaj greš po pingote,...? Kakršnekoli izkušnje zaželjene! LP

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.2.2010 15:14:26   
mismis
No ljubice moje, da ne boste jutri predolgo čakale na moje lepe novičke, vam kar danes povem, da jih ne bo...

Moja lepa user posted image  se je odločila, da je bilo dosti z@****ncije in mi poslala opozorilni signal v obliki izcedka, tako da mislim da je to, to.
Tudi mi smo prišli do konca, sicer ne srečnega, ampak zdaj vsaj vemo na čem sem in si lahko privoščim tudi kakšnega hajnija.

Pa ne biti preveč žalostne, po tolikih porazih jaz sploh ne vem več, ali naj se smejem ali jokam, eh bo že.

Držte se, mi gremo pa naprej, marca po zadnjega pingvina, potem bomo pa videli...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.2.2010 15:34:17   
Anonimen
mismis, jaz še vedno držim pesti!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.2.2010 15:43:09   
lučka 25
mismis, nimam besed. user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.2.2010 15:51:01   
loremi
mismis kaj to berem user posted image  user posted image  ne noooo ma nej gre vse skup v .... draga moja, glavo pokonci, me imamo pestk in želja še na pretek in ni vrag, da upajmo že naslednjič tebi sreča potrka na vrata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.2.2010 15:55:00   
Rakica_80
Pa sej ne moreš verjet, mismisu moj, kaj ne bi še malo počakala? Sej veš sama, da dokler se ne vlije je še upanja.
Vseeno te bom objemčkala, danes sem res full žalostna zaradi takih novicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.2.2010 15:57:42   
Tanja_Jes
Mišmiš...ne, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemtiš, pa saj ne more biti res...sej vem da je malo upanja, ampak vseeno, lahko da je lažni izcedek...dej bodi še mal pozitivna pls... mislim nate skoz...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.2.2010 16:10:02   
miklarom

Evo mene nazaj iz UZ - ja in situacija je sledeča

pri meni pa je takole bilo danes na 10 dan od user posted image , endometrij - 9 , ;  desno veliki od 12 -14mm, desno pa 10 - 12 mm, DR. je rekel da se je že začelo nekaj dogajati, če pa se bo dogajalo do konca pa ne ve, in bomo videli, dal mi je danes ovulacijske teste za 6.dni in si moram vsako jutri narediti test in ko b o na testu obarvano pozitivna črtica pa takoj pokličem gor in grem po pingota. , če pa se ne bi pa potem ponoviti vajo pri naslednjem ciklusu s tabletkami. Upam, da bo že sedaj uspešno in ne bo treba ponavljati user posted image   

mismis - ne  se mi hecat dokler se čist ne ulije je še možnost, držim pesti zate da bo pri tebi tako in da se ti ne ulije. M islim nate evo mal pika pok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII -  srce moje evo mene , kako si mi ti, se ti je zdaj umirilo. Ti mi samo lepo počivaj in čuvaj svojo pikico pa bo kmalu velik +. RTM

Loremi - ma tebe pa res zafrkavajo ti izcedki, upam da se ti bodo kmalu umirili in naj pikice lepo rastejo.

Zarja1 - kje pa se ti skrivaš te full pogrešam, kaj dogaja s tabouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.2.2010 16:17:48   
cukica
Mismis nemorem verjet berem vsak dan forum in danes to,...kaj naj ti rečem sem brez besed,...drži se in vse smo s teboj,...ko končno že upam,da ti je ratalo pa  to,...ma nemorem verjet,....rti
Bebiii držim pesti zate in misli pozitivno,...rti
Urshy tebi pa iskrene čestitke za plusek,...
IVYY in nhaya user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.2.2010 16:20:06   
sonček33
Mismis, ne bom obupala, dokler se ne vlije. Mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.2.2010 16:35:26   
Anonimen
Pozdravljene!
Koliko od vas je kaj prakticiralo prehranska priporočila, ki so napisana v napotkih za IVF/ICSI...
ALi pa če poznate katero, ki se je držala tega in ji je uspelo?

Kaj pa tiste, ki vam je uspelo, ste kaj posebnega počele, jedle, se česa izogibale?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.2.2010 17:09:58   
mlinčka
Mišmiša, nisem nič posebi pisala pa vendar ves čas držala pesti in mislila nate. Kar se mene tiče, ne verjamem, dokler mi z negativnim testom al pa negativnim izvidom bete ne pomahaš pred nosom user posted image ! Če pa res ni uspelo, pa se ti z veseljem pridružim pri hajniju - v mislih ali pa v živo! Drži se!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.2.2010 17:21:04   
Urshy78
nhaya, a minus je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, pa ne no, pa tako sem bila prepričana da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak jst bom vseeno držala pesti, dokler ne sporočiš da se ti je vlila...

take novičke me pa ful razžalostijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna, jaz se glede hrane nisem kaj dosti pazila, jedla sem tisto, kar mi je pasalo, seveda v normalnih količinah.
sem pa tri mesece pila krvomočnico, ta mesec sem jedla kapsule Maca (hvala Grethy user posted image ), jemala sem centramed mami in pila E vitamin v olju..mogoče so te stvari kaj pripomogle k uspehu..no, škodile mi definitvino niso user posted image

se moram pa pohvaliti, da sem od ET pa do danes skadila samo 3 cigarete, pa še te zato, ker sem bila prepričana, da mi ni uspelo. in od danes naprej sem  nekadilka, čeprav sem kadila skoraj 17 let user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 22.2.2010 17:24:53 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.2.2010 17:45:59   
mojškra
Vrtnica-ja seveda lahko vzameš (lekadol lahko vzameš, tudi ketonal če je bolečina prehuda).

Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.2.2010 17:53:16   
jona klara
urshy-sem zelo vesela zate, kako noro občutje moraš čutiti v sebi, si kar predstavljam, a po novem si pa nekadilka?misliš da ti bo uspelo ?kaj pa znake kake druge že čutiš?zdaj pa boš mirno spala, kdaj pa moraš do tomaževiča, DA MU POVEŠ OZ,DA TE PREGLEDA?PAPA,fajn spančkite vsi 4

mismis-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti, še vedno upaj, saj še ni prave menstruacije, mogoče je to le izcedek, vem kako ti mora biti, mogoče pa te še preseneti?!upam, kateri tvoj postopek pa je to? oz. kaj je vzrok tvojih teđžav, sej si sigurno že napisala, ampak ne vem-drži se,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.2.2010 17:59:19   
mojškra
mismis-ej ful mi je žal, da ti ni uspelo. Včasih se nam zdi, da ni pravice na tem svetu, in se venomer sprašujemo zakaj ravno jaz? V bistvu pa nikoli nisi sam in ugotoviš da je vse skupaj eno veliko trpljenje skozi katerega moramo skupaj-žal je tako. Vsako razočaranje nas potre, in ko že imaš končno neko upanje, ko to upanje čuvaš iz srca, potem pa se ti zalomi-takrat si žalosten in takrat je dobro da jočeš na ves glas. Verjemi, da vsaka stvar, pa naj bo že tako boleča, ima nek pomen-le upanje ne smeš izgubiti.l Ko izgubiš upanje, ko prenehaš sanjati, izgubiš vse. Vem da sem se razgovorila, in da nobena od nas v tistem trenutku ne razmišlja tako, pa vendar bo posijalo sonce tudi zate.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.2.2010 18:04:12   
Urshy78
jona klara, saj boš tudi ti kmalu na mojem mestu, boš videla user posted image

mislim, da s cigareti ne bo nobenih problemov, imam močno voljo, tako da me sploh ne skrbi user posted image

razen šraufanja v trebuhu in rahlo  bolečih prsi nimam še nobenih drugih znakov. sem pa prej začutila rahlo slabost, ampak je minila, ko sem pojedla kosilo.

do Tomaževiča pa ne bom šla, no, razen če bo on na UZ. zdaj imam krvni test, potem UZ in če bo vse ok, mojo nadaljno nosečnost vodi moja osebna G. Tomaževič je bil pa samo moj G v neplodnostni ambulanti.

kako je bilo na smučanju? v sredo se bom pa maximalno potrudila, da se vidiva.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.2.2010 18:06:56   
mojškra
BAGUŠKA-mene je najbolj bolela inekcija, punkcija ne tako zelo, malce bolj neprijetno. Je pa res, da sem jaz cel čas na inekcijah zaradi hrbtenice-katera me še zdaj ful boli. Imela sem 7 celic in upam da se je katera oplodila. V sredo ob 11h izvem. Upam na najbolje. To je moj prvo postopek in prvo upanje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.2.2010 18:16:22   
jona klara
urshy-sva še na smučanju, sampo danes je snežilo, deževalo, tako, da sva bolj notri, sicer imava namen do petka, ampak bova vidla kakšno bo vreme, če bo jutri dež greva v sredo tako v lj in v primeru bednega vremena kr domov, bova vidla jutri kako bo, sva pa včeraj smučala v podkorenu pa je bilo super samo moje misli so nore, v službi dobim v ponedeljek eno, ko jo moram v zelo kratkem času naučiti, saj računam na hormone okoli 10. 3 in pol tako naprej....

zate sem full vesela, kdaj pa boš ti v sredu na gineku?se mi je kr upanje povečalo, čeprav ni rečeno?
kaj pa si ti imela sploh pri tomaževiču, sploh kak uz, ali samo prvi pregled, jaz se želim dogovoriti, če mi naredi on transfer, če bo prišlo do njega, je rekel, da mi lahko punkcijo tudi on naredi, ne vem bom vidla v sredo, če bo kaj boljše volje kot je bil zadnjič, se slišiva po mailu, če ne prej ko pridem domov, v sredo ali petek-pazi nase  100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.2.2010 18:36:03   
ledenka
mišmiš user posted image še kar držim pesti user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.2.2010 18:36:08   
špica84
jona kako si mi kj.evo svojo prvo nocno sem prezivela imam se tri ampak bomo ze.danes bom vidla razpored za marec,baje imam dopust :).pa saj se malo.

resnicno jona upam da se vidiva,aja 12.3 je 22 dan mojega ciklusa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.2.2010 19:08:16   
spominčica
****umiša. Tole se je pa zdej bralo kot najbolj napeta kriminalka. Nisem bla od včeraj nič tu gori in res... uau (nisem tako aktivna tu gori, čeprav brem vas pa vsaki dan)...... Žal mi je da vama ni uspelo, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Pošiljam en košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?