Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 19:50:38
|
|
|
|
Fargesia
|
urshy, (slikcooo) mismis, stiiiiiiiiiiiiiskaaaaaaaaaaaaaam pestkeeeeeeeeeee!!!! grelke, držim pesti za vse vas! da vse pluske nalulate, pa da bi bla beta odlična!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 19:50:48
|
|
|
|
D0aisy
|
BaguSka in nhaya-hvala!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 19:52:17
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka uh.. nc ne najdem o Dipherlinu.. kot da nebi obstaju matr!? Aha najdla! Dipherelin se napise pravilno. Hvala za pomoc - se 1x.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:07:34
|
|
|
|
Urshy78
|
nhaya, joj, kako mi je žal res škoda no kaj pa če se je res samo ena pikica poslovila? joj, jaz še kar upam... med enim in drugim postopkom je pa priporočljivo imeti 3 mesece pauze.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:09:19
|
|
|
|
Urshy78
|
Fargesia, veš kok bi rada slikco napopala sem, pa ne morem fotoaparat pa dobim šele drug teden...grr!!! da bi pa poslala iz gsm na mail, rabim pa neko kodo, ki bi jo dobila na mobitelovem centru...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:17:47
|
|
|
|
baguSka
|
Punce jaz mam pa se eno vprasanje (za tiste, ki mate ze kaksen transfer za sabo), in sicer: ali moras takoj po koncanem transferju ustat? Ali lahko lezis se kaksnih 15 minutk? Danes sem namrec brala, da so delali raziskave in so ugotovili, da je full vec punc, ki so po transferju lezale se vsaj 15 minut zanosilo, kot tistih, ki so takoj vstale. Pa me zanima kako je s tem, ce zelis po transferju se malo odlezat? Al te kar takoj nazenejo?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:29:58
|
|
|
|
Urshy78
|
baguska, po ET se takoj vstane in se preseli v sobo zraven, kjer so postelje in odležiš cca pol urce..govorim za GK LJ.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:38:44
|
|
|
|
baguSka
|
Aha.. no, jaz bom mela transfer v Postojni, kot vem.. In tam v clanku prou pise, da ni fajn vstajat oz cimmanj sprehajanja ipd.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:46:24
|
|
|
|
CLAUDY11
|
HOJ baguska v Postojni po transferu takoj vstaneš in greš domov!!!!!! po punkciji pa tudi z razliko da te še pošlje v italijo po prometrijum!!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 20:51:49
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 HOJ baguska v Postojni po transferu takoj vstaneš in greš domov!!!!!! po punkciji pa tudi z razliko da te še pošlje v italijo po prometrijum!!!! jojjjj.. pa sej nic cudnega, da je potem tolk manj moznosti za uspesnost!! a se da vsaj zahtevat lezanje po transferju?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 21:12:43
|
|
|
|
CLAUDY11
|
POJMA NIMAM!!!nas je šibal na 5 minut ven!!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 21:13:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
BaguSka, ležanje po ET ti nič ne pomaga, ti ne more past dol, jaz ti svetujem da ne vprašaš Reša za ležanje, ker ti bo še kakšno odbrusil nazaj-žal tak je! Jaz sem v GLJ 3-krat imela ET sem ležala po pol ure in vseeno mi ni pomagalo Ti se kr sprosti in verjami da se bo obdržalo Nočko vsem!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 21:20:16
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mismis držim pesti kot NORA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navijam tudi za vse ostale, naj vam vsem uspe! js tut, js tut pija, krščen matiček, kako si? je odločitev že padla? kaj novega? vaga dela? mišonkica, je vse po "starem"? belina laufa? PMS še kar prisoten? uf, tole je za popi*dit napeto, komaj čakam sredo, to je že čez 3 dni !!! jiiiihaaa! lana, tukaj sprašujem al v torek dihamo?? naj lizika še malo počaka, no... drgač pa, nisem še pozabila, hi-hi, ho-ho, hi-hi, ...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 21:40:40
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BaguSka, ležanje po ET ti nič ne pomaga, ti ne more past dol, jaz ti svetujem da ne vprašaš Reša za ležanje, ker ti bo še kakšno odbrusil nazaj-žal tak je! Jaz sem v GLJ 3-krat imela ET sem ležala po pol ure in vseeno mi ni pomagalo Ti se kr sprosti in verjami da se bo obdržalo Nočko vsem! ja no, pac vecja moznost je.. po raziskavah sodec! in ne vem zakaj nebi probala, ce s tem lahko kvecjemu kaj pridobim? sicer pa nebi sprasevala dr.Resa, ampak bi rajsi kaksno sestro tam ali nekoga drugega pac.. njegove izjave so mi pa itak hudomusne vse prej kot drugo..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 21:58:25
|
|
|
|
ella.
|
Punce, živjo, se malo vrivam na temo, na kateri nisem aktivna in to samo zato, da pošljem en velik cmokec naši Urshy,skatero navijamože kar nekaj časa in je tko fajn punca, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se ji bo uresničila njena največja želja in zdaj sem tooooooook vesela, da komaj čakam, da jo spet kaj vidim!!!! Megahepi zate!!!!! Urshy,go girl!!!!!!!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 22:41:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BaguSka, ležanje po ET ti nič ne pomaga, ti ne more past dol, jaz ti svetujem da ne vprašaš Reša za ležanje, ker ti bo še kakšno odbrusil nazaj-žal tak je! Jaz sem v GLJ 3-krat imela ET sem ležala po pol ure in vseeno mi ni pomagalo Ti se kr sprosti in verjami da se bo obdržalo Nočko vsem! ja no, pac vecja moznost je.. po raziskavah sodec! in ne vem zakaj nebi probala, ce s tem lahko kvecjemu kaj pridobim? sicer pa nebi sprasevala dr.Resa, ampak bi rajsi kaksno sestro tam ali nekoga drugega pac.. njegove izjave so mi pa itak hudomusne vse prej kot drugo.. Tam ni nobene sestre je samo on in biolog. Imaš pa prav,zakaj ne vprašat-nič nimaš za zgubit Jaz ti samo svojo izkušnjo govorim, znala pa mi boš povedat, kako je bilo Kdaj pa imaš ET?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 22:46:52
|
|
|
|
miklarom
|
urshy- čestitke za plusek
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 22:48:24
|
|
|
|
Reby
|
mismisu - navijamo zate, vsi, pa še 4 tačke Urshy - čestitke za plusek in srečno Bebiii - super za 1 pikico, vidiš, ta je ziher zmagovalna Pija, Noki, miklca, SS - helou baguska - če ti je usojeno, da se prime, se bo, pa če greš po ET tut v diskač Ata je pa zakon.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 7:49:39
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Go girls! Navijam! mismis kako gre? skuštrana suzi, bebiii mislim za vaju! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 7:50:49
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Punce, živjo, se malo vrivam na temo, na kateri nisem aktivna in to samo zato, da pošljem en velik cmokec naši Urshy,skatero navijamože kar nekaj časa in je tko fajn punca, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se ji bo uresničila njena največja želja in zdaj sem tooooooook vesela, da komaj čakam, da jo spet kaj vidim!!!! Megahepi zate!!!!! Urshy,go girl!!!!!!!!!! ooo, moja Ellica tvoj sms me je pa zjutri čist presenetu kako si me pa zvohala a veš da ostalim babncam sploh še nisem povedala, čakam na sredo, da grem na krvnega. kako si ti? joj dej mormo se kej vidt zdej ko bo bolj toplo vreme, obvezno!!! lep dan
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 7:58:47
|
|
|
|
špica84
|
jona po mojem dobis zdravila.pr men je pa tako da sem ze v postopku,ki je dolgi in se verjetno zacnem spikat okol 12.3 tko da se boma zihr srecale
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 8:00:59
|
|
|
|
S*
|
Urshy čestitke resnično iz srca. Sem ti rekla jaz, ko smo se neuspešno pomikale iz meseca v mesec med čakajočimi na +, da se bova midve skupaj preselile na drugi forum . Nihaya Vse ostale grelke, ki lulate ta teden držim pesti za vas. Jaz sem pa zanič ko...včeraj se je mojim slabostim pridružilo bruhanje in tudi danes sem ko ožeta cunja, mah vse bomo potrpele za naše . Lep začetek tedna vam želim!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 8:07:28
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro se od mene tut jaz sem ko cunja,komaj cakam da vidim postlo urshy cestitam ti upam da kmalu v gosjem redu pridemo za tabo
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 8:11:56
|
|
|
|
Urshy78
|
zdaj sem še v službi lulala na CB in mi je pokazal močen plus ponoči sem spala dve uri, tisoč misli mi je rojilo po glavi.. res, vse skupaj se mi zdi tako nemogoče, še ne dojemam. zdaj počakam v sredo na krvnega, potem se bom pa tresla do UZ in upala, da bo vse ok. nhaya, kakšno je stanje? se je krvavitev umirila? jaz imam še zmeraj malo upanja zate. ivvy, kje se skrivaš? kako si? boš jutri lulala?? lep dan vsem hvala vsem za čestitke, ne vem kaj bi brez vas
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.2.2010 8:14:27
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Punce, živjo, se malo vrivam na temo, na kateri nisem aktivna in to samo zato, da pošljem en velik cmokec naši Urshy,skatero navijamože kar nekaj časa in je tko fajn punca, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se ji bo uresničila njena največja želja in zdaj sem tooooooook vesela, da komaj čakam, da jo spet kaj vidim!!!! Megahepi zate!!!!! Urshy,go girl!!!!!!!!!! ooo, moja Ellica tvoj sms me je pa zjutri čist presenetu kako si me pa zvohala a veš da ostalim babncam sploh še nisem povedala, čakam na sredo, da grem na krvnega. kako si ti? joj dej mormo se kej vidt zdej ko bo bolj toplo vreme, obvezno!!! lep dan Urshy!!!! A tkole si nam ti hotela do srede zamolčat tako lepo novičko Pikica od srca ti čestitam za plusek in verjemi, da je to TO!!! ellica kje si ti, te pogrešamo... Objemček obema s tamalčkom in upam, da se kmalu kaj vidimo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?