|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
21.2.2010 19:50:38   
Fargesia
urshy, user posted image user posted image user posted image user posted image  (slikcooo)

mismis, stiiiiiiiiiiiiiskaaaaaaaaaaaaaam pestkeeeeeeeeeee!!!!

grelke, držim pesti za vse vas! da vse pluske nalulate, pa da bi bla beta odlična!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.2.2010 19:50:48   
D0aisy
BaguSka in nhaya-hvala!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.2.2010 19:52:17   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

uh.. nc ne najdem o Dipherlinu.. kot da nebi obstaju matr!?user posted image

Aha najdla! Dipherelin se napise pravilno.user posted image
Hvala za pomoc - se 1x.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.2.2010 20:07:34   
Urshy78
nhaya, joj, kako mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res škoda no user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če se je res samo ena pikica poslovila? joj, jaz še kar upam...

med enim in drugim postopkom je pa priporočljivo imeti 3 mesece pauze.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.2.2010 20:09:19   
Urshy78
Fargesia, veš kok bi rada slikco napopala sem, pa ne morem user posted image user posted image
fotoaparat pa dobim šele drug teden...grr!!!
da bi pa poslala iz gsm na mail, rabim pa neko kodo, ki bi jo dobila na mobitelovem centru...user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.2.2010 20:17:47   
baguSka
Punce jaz mam pa se eno vprasanje (za tiste, ki mate ze kaksen transfer za sabo), in sicer: ali moras takoj po koncanem transferju ustat? Ali lahko lezis se kaksnih 15 minutk? Danes sem namrec brala, da so delali raziskave in so ugotovili, da je full vec punc, ki so po transferju lezale se vsaj 15 minut zanosilo, kot tistih, ki so takoj vstale.user posted image Pa me zanima kako je s tem, ce zelis po transferju se malo odlezat? Al te kar takoj nazenejo?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.2.2010 20:29:58   
Urshy78
baguska, po ET se takoj vstane in se preseli v sobo zraven, kjer so postelje in odležiš  cca pol urce..govorim za GK LJ. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.2.2010 20:38:44   
baguSka
Aha.. no, jaz bom mela transfer v Postojni, kot vem.. In tam v clanku prou pise, da ni fajn vstajat oz cimmanj sprehajanja ipd.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.2.2010 20:46:24   
CLAUDY11
HOJ baguska  v Postojni po transferu takoj vstaneš in greš domov!!!!!! po punkciji pa tudi z razliko da te še pošlje v italijo po prometrijum!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.2.2010 20:51:49   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

HOJ baguska  v Postojni po transferu takoj vstaneš in greš domov!!!!!! po punkciji pa tudi z razliko da te še pošlje v italijo po prometrijum!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jojjjj.. pa sej nic cudnega, da je potem tolk manj moznosti za uspesnost!!user posted image user posted image

a se da vsaj zahtevat lezanje po transferju?user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.2.2010 21:12:43   
CLAUDY11
POJMA NIMAM!!!nas je šibal na 5 minut ven!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.2.2010 21:13:12   
Rakica_80
BaguSka, ležanje po ET ti nič ne pomaga, ti ne more past dol, jaz ti svetujem da ne vprašaš Reša za ležanje, ker ti bo še kakšno odbrusil nazaj-žal tak je!
Jaz sem v GLJ 3-krat imela ET sem ležala po pol ure in vseeno mi ni pomagalouser posted image
Ti se kr sprosti in verjami da se bo obdržalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko vsem!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.2.2010 21:20:16   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mismis držim pesti kot NORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navijam tudi za vse ostale, naj vam vsem uspe!

js tut, js tut user posted image user posted image user posted image

pija, krščen matiček, kako si? je odločitev že padla? kaj novega? vaga dela? user posted image

mišonkica, je vse po "starem"? belina laufa? PMS še kar prisoten? uf, tole je za popi*dit napeto, komaj čakam sredo, to je že čez 3 dni !!!user posted image user posted image user posted image  jiiiihaaa!

lana, tukaj sprašujem al v torek dihamo?? naj lizika še malo počaka, no...  drgač pa, nisem še pozabila, hi-hi, ho-ho, hi-hi, ...

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.2.2010 21:40:40   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BaguSka, ležanje po ET ti nič ne pomaga, ti ne more past dol, jaz ti svetujem da ne vprašaš Reša za ležanje, ker ti bo še kakšno odbrusil nazaj-žal tak je!
Jaz sem v GLJ 3-krat imela ET sem ležala po pol ure in vseeno mi ni pomagalouser posted image
Ti se kr sprosti in verjami da se bo obdržalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, pac vecja moznost je.. po raziskavah sodec! in ne vem zakaj nebi probala, ce s tem lahko kvecjemu kaj pridobim?

sicer pa nebi sprasevala dr.Resa, ampak bi rajsi kaksno sestro tam ali nekoga drugega pac.. njegove izjave so mi pa itak hudomusne vse prej kot drugo.. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.2.2010 21:58:25   
ella.
Punce, živjo, se malo vrivam na temo, na kateri nisem aktivna in to samo zato, da pošljem en velik cmokec naši Urshy,skatero navijamože kar nekaj časa in je tko fajn punca, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se ji bo uresničila njena največja želja in zdaj sem tooooooook vesela, da komaj čakam, da jo spet kaj vidim!!!! Megahepi zate!!!!!

Urshy,go girl!!!!!!!!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.2.2010 22:41:35   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

ja no, pac vecja moznost je.. po raziskavah sodec! in ne vem zakaj nebi probala, ce s tem lahko kvecjemu kaj pridobim?

sicer pa nebi sprasevala dr.Resa, ampak bi rajsi kaksno sestro tam ali nekoga drugega pac.. njegove izjave so mi pa itak hudomusne vse prej kot drugo.. user posted image

Tam ni nobene sestre je samo on in biolog. Imaš pa prav,zakaj ne vprašat-nič nimaš za zgubituser posted image Jaz ti samo svojo izkušnjo govorim, znala pa mi boš povedat, kako je bilouser posted image Kdaj pa imaš ET?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.2.2010 22:46:52   
miklarom
urshy- user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za  plusek

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.2.2010 22:48:24   
Reby
mismisu - navijamo zate, vsi, pa še 4 tačke user posted image
Urshy - čestitke za plusek in srečno user posted image
Bebiii - super za 1 pikico, vidiš, ta je ziher zmagovalna user posted image
Pija, Noki, miklca, SS - helou user posted image
baguska - če ti je usojeno, da se prime, se bo, pa če greš po ET tut v diskač user posted image  Ata je pa zakon.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.2.2010 7:49:39   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Go girls! Navijam! user posted image user posted image

mismis kako gre? user posted image
skuštrana suzi, bebiii mislim za vaju! user posted image

Lep  dan želim vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.2.2010 7:50:49   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Punce, živjo, se malo vrivam na temo, na kateri nisem aktivna in to samo zato, da pošljem en velik cmokec naši Urshy,skatero navijamože kar nekaj časa in je tko fajn punca, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se ji bo uresničila njena največja želja in zdaj sem tooooooook vesela, da komaj čakam, da jo spet kaj vidim!!!! Megahepi zate!!!!!

Urshy,go girl!!!!!!!!!!

ooo, moja Ellica user posted image user posted image user posted image
tvoj sms me je pa zjutri čist presenetu user posted image kako si me pa zvohala user posted image user posted image
a veš da ostalim babncam sploh še nisem povedala, čakam na sredo, da grem na krvnega. kako si ti? joj dej mormo se kej vidt zdej ko bo bolj toplo vreme, obvezno!!! lep dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.2.2010 7:58:47   
špica84
jona po mojem dobis zdravila.pr men je pa tako da sem ze v postopku,ki je dolgi in se verjetno zacnem spikat okol 12.3 tko da se boma zihr srecale

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.2.2010 8:00:59   
S*
Urshy user posted image   user posted image   user posted image  čestitke resnično iz srca. Sem ti rekla jaz, ko smo se neuspešno pomikale iz meseca v mesec med čakajočimi na +, da se bova midve skupaj preselile na drugi forum user posted image   user posted image   user posted image .

Nihaya user posted image user posted image user posted image

Vse ostale grelke, ki lulate ta teden user posted image   user posted image   user posted image  držim pesti za vas.

Jaz sem pa zanič ko...včeraj se je mojim slabostim pridružilo bruhanje in tudi danes sem ko ožeta cunja, mah vse bomo potrpele za naše user posted image .

Lep začetek tedna vam želim!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.2.2010 8:07:28   
špica84
dobro jutro se od mene
tut jaz sem ko cunja,komaj cakam da vidim postlo

urshy cestitam ti upam da kmalu v gosjem redu pridemo za tabo user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.2.2010 8:11:56   
Urshy78
zdaj sem še v službi lulala na CB in mi je pokazal močen plus user posted image user posted image
ponoči sem spala dve uri, tisoč misli mi je rojilo po glavi..user posted image

res, vse skupaj se mi zdi tako nemogoče, še ne dojemam. zdaj počakam v sredo na krvnega, potem se bom pa tresla do UZ in upala, da bo vse ok.

nhaya, kakšno je stanje? se je krvavitev umirila? jaz imam še zmeraj malo upanja zate.

ivvy, kje se skrivaš? kako si? boš jutri lulala??

lep dan vsem user posted image

hvala vsem za čestitke, ne vem kaj bi brez vas user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.2.2010 8:14:27   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Urshy,go girl!!!!!!!!!!

ooo, moja Ellica user posted image user posted image user posted image
tvoj sms me je pa zjutri čist presenetu user posted image kako si me pa zvohala user posted image user posted image
a veš da ostalim babncam sploh še nisem povedala, čakam na sredo, da grem na krvnega. kako si ti? joj dej mormo se kej vidt zdej ko bo bolj toplo vreme, obvezno!!! lep dan user posted image

Urshy!!!! A tkole si nam ti hotela do srede zamolčat tako lepo novičkouser posted image Pikica od srca ti čestitam za plusek in verjemi, da je to TO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ellica kje si ti, te pogrešamo... Objemček obema s tamalčkom in upam, da se kmalu kaj vidimouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?