|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
19.2.2010 12:58:15   
lučka 25
mismis, navijam za tebe.

suzi, itak si že uspela, si zmagovalka, vsaj z mene.

zarja, mislim nate mučos.

gigi draga , kako si?

Vse ostale, navijam tudi za vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.2.2010 13:05:32   
MP30
Punce pozdravljene.
Danes na UZ je bilo ugotovljeno, da so vsaj 4 folikli ready to go! Tako da danes zvečer pade stopka, v nedeljo pa imam punkcijo! Malo mislite name! user posted image Obveščam v ponedejek koliko smo pridelali.
Vsem, ki ste na trnih - mislim na vas in vam držim pesi. user posted image Berem, da nekatere (Urschy) nekaj obupavate! Haloooo babe, dokler se user posted image ne prikaže v vsej svoji veličini ni kaj za obupavat in negativno razmišljat!Torej, kepp going!
Lep vikend vsem!

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.2.2010 13:46:06   
HANYBANY
Živjo punce!
Jst sm z ultrazvoka in se ni nč sploh zbudilo..., levo: ni foliklov, desno: nekaj drobnih.... v ponedeljek 22. mam spet UZ pa bomo vidli kaj naprej user posted image   skrbi me, da sploh ne bo nič user posted image user posted image   ko sem imela puregon v IUI postopku sem pridelala en sam folikel... kaj mislite, se bo še kaj zbudilo, glede na to da mi zaenkrat še ni povečala doze user posted image Grozno se počutimuser posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.2.2010 13:46:41   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Punce pozdravljene.
Danes na UZ je bilo ugotovljeno, da so vsaj 4 folikli ready to go! Tako da danes zvečer pade stopka, v nedeljo pa imam punkcijo! Malo mislite name! user posted image Obveščam v ponedejek koliko smo pridelali.
Vsem, ki ste na trnih - mislim na vas in vam držim pesi. user posted image Berem, da nekatere (Urschy) nekaj obupavate! Haloooo babe, dokler se user posted image ne prikaže v vsej svoji veličini ni kaj za obupavat in negativno razmišljat!Torej, kepp going!
Lep vikend vsem!

Čestitke za folikle in stopko....seveda bom milsila natae in ti močno močno držala pesti, da bo na punkciji čimveč lepih celic in seveda, da bo punkcija čimmanj boleča user posted image

Res smo na trnih, a upanje vedno ostaja dokler se user posted image  ne prikaže!!!

SREČNO !!! 

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.2.2010 13:48:37   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Živjo punce!
Jst sm z ultrazvoka in se ni nč sploh zbudilo..., levo: ni foliklov, desno: nekaj drobnih.... v ponedeljek 22. mam spet UZ pa bomo vidli kaj naprej user posted image   skrbi me, da sploh ne bo nič user posted image user posted image   ko sem imela puregon v IUI postopku sem pridelala en sam folikel... kaj mislite, se bo še kaj zbudilo, glede na to da mi zaenkrat še ni povečala doze user posted image Grozno se počutimuser posted image

Misli pozitivno, vem, da te skrbi, kar je popolnoma normalno. Ampak do ponedeljka bo sigurno še kak folikel zrastel !!! Držim pesti !!!! Pa še par pikapolonic za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.2.2010 13:48:39   
mismis

Živjo punce!

hanybany, kateri je bil to tvoj UZ? a prvi od začetka špikanja.
Za rast celic pa pojej kakšno jajce in spij malo piva, dokazano pripomore k rasti foliklov

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.2.2010 13:53:50   
HANYBANY
joj hvala za spodbudo, človek jo kar potrebuje user posted image

ja mišmiš, šele prvi UZ je, sam me vseeno skrbi, sej mogoče bo do ponedeljka kej več se pokazal user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.2.2010 13:56:24   
mismis

joj hvala za spodbudo, človek jo kar potrebuje user posted image

ja mišmiš, šele prvi UZ je, sam me vseeno skrbi, sej mogoče bo do ponedeljka kej več se pokazal user posted image

torej naredi tako, kot sem ti napisala, danes zvečer umešana jajca in pivo (lahko tudi brezalko), pa bo.
Mislim, da smo imele v nov. primer, ko je ena revca prišla z UZ tudi takole razočarana in objokana, ker ni bilo nič, s pomočjo te "domače" terapije je na koncu prišla do 6. celic

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.2.2010 14:03:26   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Evo, sem šla prej na wc in na papirju med tem izcedkom od prometriuma rahla krvava sluz..tako da mislim da je to to user posted image .

nhaya moja, drži se ! Kot so ti punce že povedale, ne obupat, dokler se user posted image  zares ne pokaže.
Jaz sem imela prejšnjo nedeljo, tretji dan po ET, na hlačkah tri čisto majhne svetlo rjave pikice, pa sem že mislila, da je konec....do danes pa še zmeraj nobenega drugega izcedka razen od utrogestana.
Držim pesti zate  in za vse ostale trepetalke !!!!

urshy, oglasi se kajuser posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.2.2010 14:10:33   
IVYY
mojškra, kako si odpravila danes? Čakamo

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.2.2010 15:22:28   
Urshy78
urshy se javlja na raport user posted image user posted image user posted image

nhaya, mislim, da še ne rabiš zganjat panike, sploh če se je krvavitev umirila. čisto možno je, da je bila vgnezditvena krvavitev.

ivyy, kako si ti? vse ok, si še naprej tako pozitivna? pridna user posted image

Bebiii, mislim na tvojo celico.

mismis, pa tvoje počutje, vse štima??

mojškra, čakamo novičke.

pri meni stanje nespremenjeno. user posted image zaenkrat še ni, včeraj sem se že zjokala, tako da tudi če pride, me ne more več presenetiti, sem pripravljena na njo. bom pa toliko bolj vesela, če je ne bom dočakala. me pa že tri dni zvija, kot da jo bom vsak čas dobila, opravljam kontrolo redno na wc user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.2.2010 15:25:15   
Urshy78
kdaj pa naj bi ponavadi prišla M po ET, od česa je to odvisno?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.2.2010 15:59:01   
mismis
Urshy, moji znaki so podobni tvojim, torej tudi mene že tri dni zvija oz. imam krče. Ostali pms znaki so se bolj ali manj umirili.

Jaz sem jo dosedaj v vseh postopkih (skupaj 7.) dobila tam nekje 9. oz 10. dan po ET, razen v prvem postopku z zamrznjenčki, ko se me presenetila na 12. dan.

Vsem ostalim trepetalkam pa želim veliko, veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.2.2010 16:03:08   
Urshy78
mismis, hvala za tole informacijo. če je v nedeljo ne dočakam bo itak padel test, da bom vsaj vedela pri sem.
držim pesti, da ti uspe, 7 je pravljično število, naj ti prinese srečo user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.2.2010 18:04:41   
IVYY
urshy, sem prav vesela, da si se oglasila. Ma kakšna menstruacija, je ne bo, boš videla !!!
Tudi mene je zvijalo kot da jo bom dobila že od 2. dne ET pa potem so se stvari umirile.
Zdaj razen občasnega špikanja v maternici ne čutim nobenih PMS znakov.
Komaj čakam na nedeljo, ko boš nalulala + !!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.2.2010 18:45:50   
Anonimen
hany bany, nikar ne skrbi, folikli bodo že zrastli. jaz imam vedno na začetku ciklusa ogromno drobnih foliklov, ki potem nikamor ne zrastejo. In se vedno špikam ful dolgo, ampak na koncu le pridem do cilja. user posted image

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.2.2010 19:08:40   
Anonimen
Do kdaj se pa naj bi jemal aspirin?? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.2.2010 19:10:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

do pozitivnega testa ali do prihoda...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.2.2010 19:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

do pozitivnega testa ali do prihoda...

Hvala. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.2.2010 20:12:00   
špica84
eto jaz sem bila danes na gk in imam prevzem zdravil 12.3

drgac sm pa danes tecko dobla

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.2.2010 20:35:38   
jona klara
mismis-hvala ti za informacije zadnjič glede mire, ter kam naj pokličem, tokrat mire ni bilo sem pa dobila Gino na telefon, tudi je bila prijazna, rekla je da naj marca, ko dobim M pokličem in prevzamem hormone, upam, da bo res tako, da me ne bodo potem odslovili, ker sem že šefu najavila da me konec marca ni več zdaj grem za 1 teden na smučanje, potem pa že nastopi moja pomoč v službi, upam, da bom res začela marca, ker drugače me šef fenta, pa saj če nekaj rečejo rečejo upam, da se bodo tega držali grm pa v sredo k Tomaževiču na posvet in bom vseeno poiskala to sestro miro ali gino, da še 1 krat preverim, če bo to držalo, očitno sem imela PREJ nesrečo s komunikacijo sester, da so me vse 3 po vrsti tako odslovile, nad Milico sem pa itak razočarana, ker mi je ponujala dr.Bokalovo v naravnemciklusu, da to je moja možnost, ker ona dela raziskovalno naLogo, sicer še dolgo ne bom na vrsti, me je razočarala

urshy, ivyy-držta se , bodita optimistični, samo še par dni pa bomo ploskaleuser posted image user posted image user posted image - mora uspeti, upam za vaju, urshy a si še bolana a si bolje?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.2.2010 20:39:56   
mismis
jona klara, če ti je sestra rekla, da boš v marcu prevzela zdravila, bo to že držalo. Zdaj pa samo še navijamo, da bo tečka čimprej prišla.

Me pa veseli, da se je vse uredilo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.2.2010 20:40:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

eto jaz sem bila danes na gk in imam prevzem zdravil 12.3

drgac sm pa danes tecko dobla

torej si že v nizkem štartu user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.2.2010 20:46:59   
špica84
ja itak

se dopust sem marca dobla ceprav je sefica tarnala da sm neodgovorna da ji to skoraj zadnmji dan pridem.

pa povedala sm ji v pondeljek user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.2.2010 20:53:21   
jona klara
špica-me veseli zate, upam, da bova nekje blizu z začetkom postopka, samo, da se začne, čeprav nas čaka marsikaj, kar si še predstavljamo ne da bo hudo, bolelo, živci trpeli ampak je treba dati skozi, če želimo enkrat do cilja tako težko pričakovanega

mismis- tudi zate upam, da končno uspe, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?