|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
18.2.2010 11:00:49   
loremi
user posted image

AKTUALNO  

Četrtek, 18.02.
BEBIII - punkcija
MP30 - UZ

Petek, 19.02.
mojškra - punkcija

Sobota, 20.02.
BEBIII - ET

Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
nhaya greje user posted image user posted image  test 24.02.
Mismis greje user posted image user posted image  test 25.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02.
gospodarica greje user posted image  test 28.02.
Teja K. greje user posted image  test 01.03. (?)
skuštrana suzi greje user posted image user posted image test 3.3.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.2.2010 11:10:30   
MP30
Pozdravljene! Najprej user posted image BEBIII, no evo, to je to!
Moje poročilo današnjega UZ: levo - 1 vodilni 18mm dva manjša, desno - en večji 14mm, en manjši, endometrij 9-tka! Naj vam povem, da na torkovem UZ na desni strani ni bilo videti še nobenega folikla, danes pa sta dva! Jutri imam ponovni UZ, je rekel dr.R, če lahko naj le pridem, da ne bomo kaj zamudili! Seveda pridem, z lahkoto, za naše user posted image vse!
Držim pestke za vse! lep dan!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.2.2010 11:29:59   
špica84
lepo to mp30.

pr men se pa teckasta ze zelo lepo napoveduje,me tko ze dva dni trebuh boli.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.2.2010 11:44:07   
D0aisy
Zdravo.

Se vam lahko pridružim. Z zaročencem se trudiva že dve leti, sedaj pa sva v prvem IVF postopku pri dr. Rešu. V torek sem začela jemati Diphereline, vendar jih jemljem samo vsak drugi dan, tako, da se bom danes prvič poskusila pičiti sama. Ima še kakšna takšno izkušnjo, da jemlje Dipherelin pred user posted image  le vsak drugi dan? Reš pravi, da naj jemljem vsak drugi dan na začetku nato pa vsak dan, da ne bo user posted image  preveč zamujala.
Če ne pa za vse držim pestke, da vam uspe. Vidim da nekatere (nhaya, skuštrana suzi, Ushy78, IVYY,..) že čakate na test user posted image . Upam, da vam uspe.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.2.2010 11:48:49   
baguSka
ojojjjj kok vas je.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drzim pesti za VSE VAS!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.2.2010 11:54:50   
baguSka
DOaisy - imas ZS.user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.2.2010 12:02:15   
Urshy78
Bebii, držim pesti, da se bo ta celica razvila v lepo blastocisto user posted image user posted image

jaz pa mislim oz sem skoraj prepričana, da upanja zame več ni. prsa so uplahnela, trebuh tudi ni več napet, ko sem si danes vstavila utrogestan, sem začutila, da imam MV ful nizko, tako da...za par dni se bom verjetno umaknila od tukaj, da v miru pričakam user posted image .

za ostale trepetalke pa navijam sto na uro user posted image user posted image user posted image

RVM user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.2.2010 12:37:07   
Anonimen
urshy, ne obupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dokler ne  priteče, je še vedno upanje. 

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.2.2010 12:49:35   
rina79
Pozdravljene,če smem bi se vam pridružila.Pri meni je prvi neuspel poskususer posted image in sedaj me zanima če moram za naslednjega tudi čakat konzilij?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.2.2010 12:55:15   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Bebii, držim pesti, da se bo ta celica razvila v lepo blastocisto user posted image user posted image

jaz pa mislim oz sem skoraj prepričana, da upanja zame več ni. prsa so uplahnela, trebuh tudi ni več napet, ko sem si danes vstavila utrogestan, sem začutila, da imam MV ful nizko, tako da...za par dni se bom verjetno umaknila od tukaj, da v miru pričakam user posted image .

za ostale trepetalke pa navijam sto na uro user posted image user posted image user posted image

RVM user posted image

Joj, kako te bom tepla !!! Ne obupaj mi prosim te.  MV se tudi v nosečnosti spusti nizko, da zavaruje otročičke v maternici !!!
Glede trebuha in prsi pa tudi ne skrbi. Itak so nas prsa zdaj bolela oziroma bila "povečana" zaradi
štopke (ki je v telesu tudi do 10 dni), utrogestana in vseh ostalih hormonov, ki smo jih jemale.
Prsa se v nosečnosti začnejo "čutiti" v 4-6. tednu. Tako je bilo vsaj pri meni v 1.nosečnosti.
Drži se, mislim nate in držim pesti.

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.2.2010 13:05:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: rina79

Pozdravljene,če smem bi se vam pridružila.Pri meni je prvi neuspel poskususer posted image in sedaj me zanima če moram za naslednjega tudi čakat konzilij?

če si na GK LJ ne čakaš več potrditve konzilija. Samo v primer, da ti spremenijo postopek (npr. iz IVF v ICSI), te dajo ponovno na konzilij.

Ti kar lepo pokliči na naročanje in se naroči na razgovor s tvojim izbranim G za neplodnost, itak boš morala čakati 3. mesece nov postopek, razen če imaš zamrznjenčke.
Potem pa pokliči še sestro Miro, da ti dodeli zaporedno številko, da boš imela že vse pripravljeno, ko boš šla ponovno v postopek

pa še user posted image user posted image user posted image , upam da te ni preveč prizadelo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu rina79)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.2.2010 13:08:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

RVM user posted image

Joj, kako te bom tepla !!! Ne obupaj mi prosim te.  MV se tudi v nosečnosti spusti nizko, da zavaruje otročičke v maternici !!!
Glede trebuha in prsi pa tudi ne skrbi. Itak so nas prsa zdaj bolela oziroma bila "povečana" zaradi
štopke (ki je v telesu tudi do 10 dni), utrogestana in vseh ostalih hormonov, ki smo jih jemale.
Prsa se v nosečnosti začnejo "čutiti" v 4-6. tednu. Tako je bilo vsaj pri meni v 1.nosečnosti.
Drži se, mislim nate in držim pesti.

se kar podpišem pod Ivvy, nikar obupavati še, te bomo s šibo po nagi riti. Ivvy ima tudi prav glede prsi, prej so bile polne, ker ti je stopka in utragestan povečal hormone v telesu, pa saj veš kako pravijo, da se pravi znaki nosečnosti pojavijo šele po izostali M.

Poglej mene tudi daje pms, imam vse znake od glavobola, bolečine v križu, krčev, občutka da bo ravnokar pritekla,...pa še vedno upam in tako bom nadaljevala, dokler ne bo vse jasno.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.2.2010 13:18:00   
rina79
Ma najlepša hvalauser posted image .Ja mi je blo malo hudo,ma saj sem se komaj lotilauser posted image Po vsem prebranem vas prav občudujem.Sem pri dr. Bokalovi-vsaj mislimuser posted image saj sem samo enkrat bila v stiku z njo.Punkcijo me je imela dr.Korošec, ET pa dr.Zorn.Zamrznjenčkov pa nimam,imela sem sedem celic od tega 3 oplojene,ostala pa je samo ena.Če mi lahko katera še pove na katero št. naj kličem za ponovno naročanje,sa se mi že malo blede od vseh številk.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.2.2010 13:26:28   
mismis
Seveda, ti lahko povemo, pokliči kar na spodnje številke oz. jaz jim vedno pošljem kar email, ker jih je včasih težko priklicati, na email mi pa odgovorijo v roku 24 ur.

Naročanje : pri naročanju potrebujemo ime osebnega ginekologa, datum zadnje menstruacije in po  možnosti vzrok zaradi česa prihajate oziroma diagnozo.

Osebno naročanje:
od ponedeljka do petka od 8:30 – 15 ure

Telefonsko naročanje:
od ponedeljka do petka od 8:30 – 15

tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in  ( 01 ) 231 11 63

Po elektronski pošti :
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu rina79)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.2.2010 13:58:40   
mojškra
upam da te ne boli preveč po punkciji. Čestitke za predelano celico. Držim pesti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.2.2010 14:20:11   
Anonimen
Rina, ampak glej, da boš klicala k svoji G po novo napotnico in sestro Miro za evidenčno številko! Da ne boš najprej čakala 3 mesece, da dobiš datum za posvet in novo napotnico, potem pa boš šele klicala za evidenčno, ker se bo vse zavleklo še za dva meseca, tako, si lahko pa po treh mesecih že v novem postopku.user posted image

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.2.2010 14:29:04   
mismis
Skuštranka, a si noseča? user posted image user posted image user posted image , si Rini napisala enako kot jaz, samo da je moj prvi post, ki se nanaša na to malo višje gor user posted image

pa ne vem, če sem jaz naši Mikli sploh čestitala za začetek postopka, mogoče sem tudi jaz user posted image  user posted image user posted image user posted image
Uglavnom, Mikli mislim nate in držim pestke...user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.2.2010 14:43:49   
Anonimen
mismisuser posted image user posted image user posted image a, pa veš, da sem brala kaj si napisala?? Ampak očitno pozabila. user posted image  user posted image   Eh, ne vem če je sam nosečnost tole. Je lahko tud blond barva...user posted image

Še eno vprašanje: a vam tud tale utropizderaj tok ven teče? Js si vstavim, pa ležim vsaj eno uro ali dve, ampak ga mam vseeno 3/4 na sp. hlačkah. Pa čist mokre. user posted image  

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.2.2010 14:47:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismisuser posted image user posted image user posted image a, pa veš, da sem brala kaj si napisala?? Ampak očitno pozabila. user posted image  user posted image   Eh, ne vem če je sam nosečnost tole. Je lahko tud blond barva...user posted image

Še eno vprašanje: a vam tud tale utropizderaj tok ven teče? Js si vstavim, pa ležim vsaj eno uro ali dve, ampak ga mam vseeno 3/4 na sp. hlačkah. Pa čist mokre. user posted image  

seveda teče, ampak ne skrbi, telo ga ima dovolj, ker itak začne samo proizvajati progesteron po ovulaciji, tale utrogestan je samo podpora za primer, če ga ne bi telo proizvajalo samo dosti.
Jaz sploh ne ležim več, ker itak ko sem v službi nimam kje, razen na mizi, ležati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.2.2010 15:59:11   
miklarom
mismis - seveda si user posted image , sploh ne dvomi v touser posted image

Loremi
- ma pojma nimam kaj to je sam me full krči grabijo, pa saj danes je že malo boljeuser posted image

BEBIII- še tukaj naj se ti ta celica lepo deli in naj te v soboto pričaka in naj bo zmagovalna, mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iuser posted image

IVYY - kako si mi kaj? lepo čuvaš svoje pikice, kdaj pade testek, mislim nate

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.2.2010 17:24:57   
IVYY
miklarom, sem še kar v redu, občasno me špikanje v maternici malo vrže iz tira, a potem si rečem, dokler ne priteče, je še zmeraj upanje.
Test bom delala doma v torek 23.2, na krvnega pa grem v Lj 26.2-upam, da pridem do tjauser posted image
Tudi jaz mislim močno nate in prosim angelčke naj te tokrat končno obdarijo s srečo.

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.2.2010 17:40:13   
gloria
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

....pupike moje po dolgem času mal stimulacije za vas....rada vas imam in vsak dan mislim na moje borke... zelo,zelo vas  pogrešam.....

< Sporočilo je popravil gloria -- 18.2.2010 17:45:57 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.2.2010 17:47:37   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Skuštranka, a si noseča? user posted image user posted image user posted image , si Rini napisala enako kot jaz, samo da je moj prvi post, ki se nanaša na to malo višje gor user posted image

pa ne vem, če sem jaz naši Mikli sploh čestitala za začetek postopka, mogoče sem tudi jaz user posted image  user posted image user posted image user posted image
Uglavnom, Mikli mislim nate in držim pestke...user posted image user posted image user posted image

...ob srca ti želim da si user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.2.2010 19:03:35   
nhaya
Evo, sem šla prej na wc in na papirju med tem izcedkom od prometriuma rahla krvava sluz..tako da mislim da je to to user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.2.2010 19:38:19   
BarbiG
Miklarom, čestitam za začetek postopka. držim pesti, da se tokrat srečno konča.

Drgač pa punce, ne iskat simptomov, ker so enaki znakom za prihod user posted image . Jaz sem imela vse znake za njen prihod od drugega dne po ET-ju in sem bila prepričana, da je vsega konec. Zato sem šla po enem tednu nazaj v službo. Pa sem 9-ti dan po transferju ugledala plusek in zdaj sem v 17-tem tednu nosečnosti z enojajčnima dvojčkoma. Ne obupajte, poskušajte razmišljati pozitivno, čeprav vem, kako težko je to.

Držim pesti za vsako posebej, da na koncu te poti zagleda plusek. Vidim pa, da bo naslednji teden veliko lulanja. Pričakujem same pluske, ker vas na nosečkah že težko pričakujemo.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?