|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
18.2.2010 20:33:07   
D0aisy
nhaya mogoče imaš pa vgnezditveno krvavitev. Ne obupaj prehitro!

Jaz sem si dala danes svojo prvo špikico, so se mi roke ful tresle, ampak nekako je šlo, s tem da je nekaj tekočine vseeno ostalo v vijali.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.2.2010 6:00:55   
nhaya
D0aisy mislim da je za vgnezditveno prepozno, ker je bil včeraj moj 9. dan po ET..tako da....
Lahko samo čakam kaj bo..ker potem zvečer ni bilo nič več, sedaj zjutraj pa tudi ne..ampak čutim pa, da se nekaj dogaja...

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.2.2010 6:56:36   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

nhaya 9. dan še ni prepozno za vgnezditveno krvavitev! Zarodek se lahko mislim da tja nekje do 10. ali celo 12. dneva vgnezdi. Dokler se ne ulije, je še upanje in tko misli naprej!

Trepetalke naše, za vse navijam!

Goldy hvala za slikice user posted image .

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.2.2010 8:17:15   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

nhaya, tebi želim povedati samo to, da počakaj še malo, namreč tebi je Reš vstavil zarodke na 3. dan, te zarodki še malo potujejo po maternici, ker morajo najprej dozoreti v blastociste (prej se ne morejo vgnezditi), ta preobrazba naj bi se zgodila nekje 5. dan. Zato na GK LJ delajo vsem ET-je šele 5. dan.

Tako, da še nič ni izgubljeno, dokler se ne ulije je vedno upanje

Gloria, joj kako lep fantih je tale vaš Nik, pa prav lep levček je bil user posted image user posted image

D0aisy, čestitke za prvo špiko, zdaj si pa naša user posted image user posted image user posted image

Loremi, kako si mi ti? a je kaj bolje glede izcedkov

MP30, bomo držale pestke zate, da bo čimveč foliklov

mojškra, uspešno punkcijo danes želim user posted image user posted image user posted image

Miklarom, pustimo se presenetiti, če sem pa res user posted image , te pa že čakam, saj veš ponavljava lansko zgodbo, le da tokrat hočeva obe srečen konec

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.2.2010 8:21:27 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.2.2010 8:28:49   
palcica_
Dobro jutro!

Drug teden pričakujem M in odločila sem se, da ne bom klicala v LJ ampak da bom šla kar osebno tja. Me pa zanima če katera ve, kam se morem javit? V katero pisarno? Evidenčno št. že imam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.2.2010 8:33:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Dobro jutro!

Drug teden pričakujem M in odločila sem se, da ne bom klicala v LJ ampak da bom šla kar osebno tja. Me pa zanima če katera ve, kam se morem javit? V katero pisarno? Evidenčno št. že imam.

predvidevam, da si namenjena do sestre Mire, da določita začetek postopka oz. da ti pove, kateri dan se moraš zglasiti pri sestri Milici.

No potem greš v staro porodnišnico, tam v veliki avli zaviješ skozi nihaja vrata mimo avtomatov s pijačo in hrano, takoj za temi vrati zaviješ desno in prideš v prostor, ki bo zihr že poln žensk, ki bodo čakale na UZ. Tam v tem prostoru ima pisarno sestra Mira, tako da vse tiste čakajoče tam najprej vprašaj, če katera čaka za k Miri, da ne boš za brezveze čakala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.2.2010 8:56:26   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, kako si mi ti? a je kaj bolje glede izcedkov

Ma nč, še kr skoz jih imam. user posted image  Si mislim, ok, nej bodo, sam da mi nebi kakšne neprijetne zadeve zakuhal, važn da bi srečno prišla do konca.
Kako si ti? Navijaaaaaam! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.2.2010 9:26:12   
Rakica_80
Drage moje, sem vas prišla na hitro pozdravit in vsem zaželet prijeten dan.user posted image
Ne morem biti dolgo za računalnikom, kot veste sem imelauser posted image punkcijo( kasneje vam povem podrobno)samo da na kratko povem, da nemorem ne sr** ne na vodo it........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sedaj pa mi držite pesti, ker grem pulit zob,samo še to mi je trebauser posted image
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.2.2010 9:39:18   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

D0aisy mislim da je za vgnezditveno prepozno, ker je bil včeraj moj 9. dan po ET..tako da....
Lahko samo čakam kaj bo..ker potem zvečer ni bilo nič več, sedaj zjutraj pa tudi ne..ampak čutim pa, da se nekaj dogaja...

jaz sem imela na 8. in 9.dan tkole...pol se je pa ustavilo...

Bebiii, drži se!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.2.2010 9:53:37   
loremi
BEBIII ti božica no user posted image  user posted image user posted image , nej te zdele dobr zadrogirajo, da ne bo tko hudo še na puljenju zoba pa naj potem če je le možn čimanj boli! Drži se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.2.2010 10:26:40   
Amethiste
@nhaya: Sama sem na istem, transfer sem imela na 5. dan, danes, teden dni od transferja pa se mi je začel pojavljati rjav izsedek, malo je bilo tudi krvi z nekim "delčkom". Tko da mislim da je konec upanja.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.2.2010 10:39:00   
mismis
Amethiste, upam da to res ne pomeni konca, vendar naj te opozorim, da izcedki vsekakor ne pomenijo konca, poznamo primere punc, ki so kljub izcedkom noseče, kar poglej našo Loremi. Torej, dokler se ne ulije, je še vedno upanje. Še sploh, ker so se tebi tile izcedki začeli kar zgodaj, mogoče je pa vgnezditvena

Loremi, eh kaj čem ti reči, mi se bojujejo s PMS in močno upamo, da to ne pomeni napoved česa grdega.  Saj sem se v mislih že naštimala, da bomo imeli enega oktoberčka user posted image , tako da zaenkrat se še držim, bo pa tale prihajajoči vikend odločilen, jutri je tudi moj prvi dan novega ciklusa, upam da me kaj ne preseneti user posted image . Za tvoje izcedke, pa tudi jaz upam, da ne pomenijo kaj slabega user posted image user posted image

BEBIII, drži se danes na puljenju

Zarja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.2.2010 11:07:34   
Anonimen
mismis, držim pesti zate, saj veš!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.2.2010 11:13:33   
Amethiste
Kaj se pa zgodi s celicami, ki ti jih ne poberejo ven med punkcijo? Meni so jih namreč nekaj pustili in niso spunktirali vseh? Kako se te "izločijo"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.2.2010 11:21:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Amethiste

Kaj se pa zgodi s celicami, ki ti jih ne poberejo ven med punkcijo? Meni so jih namreč nekaj pustili in niso spunktirali vseh? Kako se te "izločijo"?

folikli še naprej rastejo, dokler ne počijo, potem so šele celice. Najprej kar je pomembno vedeti, da sploh ni nujno, da je v vsakem foliklu celica. V primeru, da pa je celica, pa mislim, da kroži po jajcevodih in na koncu sama od sebe propade, seveda če se ne oplodi in vgnezdi. Glede na to, da nam pa v postopku IVF odvsetujejo spolne odnose, mislim da ni prav veliko možnosti za oploditev.

a ja, glede izločitve, po moje se sploh ne izločijo, temveč se same od sebe razgradijo v telesu, saj so itak del nas in so čisto naravne.

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.2.2010 11:22:23 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.2.2010 11:22:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, držim pesti zate, saj veš!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

vem, vem,...jaz tudi zate user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.2.2010 11:23:06   
sonček33
Mismis kako si? Počutje? Kako kužon?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.2.2010 11:23:50   
sonček33
Miklarom, navijam. Zmerej.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.2.2010 11:26:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis kako si? Počutje? Kako kužon?

o Sonček, boš danes kaj sijala, da bova imela s kužonom popoldne lep sprehod user posted image
me pa drugače v redu, malo me daje pms, pa živčki ker je ta vikend "ta kritičen", drugače pa skušam res čimmanj misliti na to.
Kužon je priden, jutri gre po špikico proti steklini, si predstavljaš kako se že veseli user posted image user posted image user posted image , ampak bo pa danes tolk bolj vesel, ker ga bo tale mismis celega počesala, da bo šel lep k stricu zdravniku

Kako sta vidva? Mali L., je priden?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.2.2010 11:27:01   
Luna28
Pozdravljena dekleta,
prosila bi vas z pomoc in nasvet;
po 3. IUI imam jutri prvic punkcijo. Pred sabo imam Naklofen duo in Nalgesin forte. Ne vem, kaj je priporocljivo in kdaj naj jih vzamem? Ze danes zvecer + jutri pred punkcijo? Le jutri zjutraj? Koliko?
Upam, da mi bo vase mnenje pomagalo pri odlocitvi.
Hvala in prijeten vikend vam zelim in naj se nam uresnicijo zelje.
.)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.2.2010 11:29:21   
sonček33
Saj sijem :) ... tale vikend naj gre s svetlobno hitrostjo mimo (no zate, za nas pa lepo počasi :) ma jaz navijam tko fejst

Kužon pa k Doktorju, praviš. Le očedi ga, če bo kakšna psica tamuser posted image

Lovro spi spanje pravičnega. Mami pa neta, čeprav je v kuhinji bomba...pa še kje drugje tudiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.2.2010 11:33:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Luna28

Pozdravljena dekleta,
prosila bi vas z pomoc in nasvet;
po 3. IUI imam jutri prvic punkcijo. Pred sabo imam Naklofen duo in Nalgesin forte. Ne vem, kaj je priporocljivo in kdaj naj jih vzamem? Ze danes zvecer + jutri pred punkcijo? Le jutri zjutraj? Koliko?
Upam, da mi bo vase mnenje pomagalo pri odlocitvi.
Hvala in prijeten vikend vam zelim in naj se nam uresnicijo zelje.
.)

kje pa imaš punkcijo, ali na GK LJ?
no, če jo imaš na GK LJ ne rabiš jemati nič, ker dobiš zjutraj pred punkcijo inekcijo ketonala, pa mislim da še tablete ketonal (jaz jih ponavadi ne vzamem).

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.2.2010 11:35:23   
mismis
Ma kaj sijem, pri nas v LJ je taka megla user posted image user posted image user posted image

Lovro je priden, da spi, jaz bi tudi zdajle eno kitico odspala, se mi zdi, da bo treba kavo skuhati.
Za bombo se pa ne sekiraj, za pospravljanje je še čas.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.2.2010 11:37:50   
Luna28
Mismis - punkcijo imam v Postojni. So mi rekli, naj kaj vzamem, jaz pa se sele sedaj ukvarjam s tem.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.2.2010 11:41:01   
Amethiste
Jest bi ti svetovala Naklofen, eno uro pred punkcijo, ker tam ne dobiš nič.

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?