|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
17.2.2010 21:12:43   
gigi1
Tako je user posted image . Mah neki še delam in sem si vzela malo pavze in pokukala sem gor. Kako si mi ti srce?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.2.2010 21:14:13   
jona klara
gigi1- hvala ti za pomoč in informacije,

mismis-
tebe pa prosim, če veš ime te sestre, da mi ga napišeš

hvala vam punce, bom javila,ko kaj izvem, ve že imate verjetno krepke izkušnje, ko ste dale že marsikaj skozi, huda je ta naša pot do malega pikeca, ki nekatere pričaka kar čez noč, ene pa moramo dati ta hud pekel za sabo, da se nam potem enkrat, upam posreči ta sreča

lepo noč, ste me malo razvedrile

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.2.2010 21:14:59   
mismis
eh me ok, saj veš, PMS me daje z leve in z desne, pa se ne dam user posted image user posted image user posted image , pa še čakam dedca da dam pride, da ne bom več slamca, pa ti?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.2.2010 21:15:56   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mismis-

hvala vam punce, bom javila,ko kaj izvem, ve že imate verjetno krepke izkušnje, ko ste dale že marsikaj skozi, huda je ta naša pot do malega pikeca, ki nekatere pričaka kar čez noč, ene pa moramo dati ta hud pekel za sabo, da se nam potem enkrat, upam posreči ta sreča

jona klara, sem ti že napisala vse tudi telefonsko, beri moj post namenjen tebi na prejšnji strani, tisti predzadnji je namenjen temu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.2.2010 21:18:52   
gigi1

mismis-

Sestra Mira je. Je Mišmiša na prejšnji strani napisala, pa še telefonsko zraven.
Le pogumno user posted image . Upam, da tebi ne bo treba tolk dat čez kot nam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.2.2010 21:21:43   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

eh me ok, saj veš, PMS me daje z leve in z desne, pa se ne dam user posted image user posted image user posted image , pa še čakam dedca da dam pride, da ne bom več slamca, pa ti?

He, he Miša moja se spet duplirava user posted image
Morda pa ni PMS user posted image . Drržim pestke, da je vse kaj drugega user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.2.2010 21:24:55   
jona klara
mismis- res ti najlepša hvala za vse izčrpne informacije, si mi dosti pomagala, bom poklica še tja.Zaporedno št. mi je danes dala Milica, ki sem jo klicala pa jo spraševala vse te zadeve, ker mi je rekel dr. Tomaževič, da jo naj pokličem, potem me je pa ona vprašala za zaporedno št.,in je nisem imela, ona mi jo je dala in je rekla, da brez nje nisem v čakalni vrsti, evidenčno sem pa imela pa je rekla, da to ni isto, da rabim to, da čakam v vrsti, očitno tukaj govorijo doktorji eno, sestr pa delajo drugo, saj ni nič upoštevala Tomaževičevih navodil, ki mi jih je dal zanjo. bo že zdej vsaj vem na koga se naj obrnem, čeprav sem v pon. ko sem klicala, za evidenčno št., klicala na naročanje, pa se ni dalo nič zmeniti kdaj bo kaj, ne vem pa katera sestra je bila, imela je čudn glas tako malo pootročen bi rekla.....

hvala ti lepa, vso srečo želim tudi tebiuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.2.2010 21:25:36   
špica84
jona klara meni se bo postopek zavlekel dolgo v marec ker imam dolgi postopek.mogoce je to razlog res ne bi vedla.
jaz sem bila osebno pri sestri miri,ko sem sla iz sluzbe

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.2.2010 7:19:17   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kako ste kaj bodoče nosečke? Le grejte svoje pikice in nalulajte lepe pluske, navijam za vse! user posted image

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.2.2010 8:01:57   
IVYY
loremi, hvala za kavico.
Jaz se držim in upam na najboljše, znakom pa ne pripusujem več tolikšne pozornosti, ker če ne bi se mi
že zdavnaj zmešalouser posted image . Brez vseh vas ne bi zmogla to dajat skozi in zato vas imam tako rada !!!!
Kako pa kaj ti? So se izcedki umirili?

Bebbiii....stiskam pesti !!!!! Čimveč lepih celic danes na punkciji !!!user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara...upam, da boš danes se po telefonu uspela zmenit za postopek. Kot so ti predlagale mismis in suzi, ti kar povej glede problema v službi, ti gredo zelo na roko. Srečno !!!

Ostale sotrpinke, kako ste kaj?

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.2.2010 8:09:58   
palcica_

palčica-jaz sem tudi v soboto dobila odgovor od konzilija, v ponedeljek sem klicala za evidenčno št, koliko jo imaš ti ia na kaj vpliva ta številka, kaj pa za poredno št. imaš? ne vem zakaj niso meni rekli, da grem v nalednjem ciklusu b postopek, tako kot tebi in špici, meni je samo rekla, da naj marca ali aprila kličem za datum ne vel+mn kdaj se bo začelo po logiki bi tudi jaz morala v marcu začeti s horoni glede na to da sem zdaj dobila odgovor iz konzilija, ne zastopim vsak reče drugače, ampak ponavadi so punce takoj po konziliju začele v naslednjem ciklusu s hormoni, meni pa pravijo, da ne vejo kdaj bo.Ničl ne vem ne vem na koga se naj obrnem, tom aževič mi je rekel nej pokličem milico in se zmenim, da pridem po hormone, ona pa je rekla, da ne ve kdaj bom lahko, da so se jim vrste poaljšale in mi je ponujala postopek brez hormonov pri bokalovi že za v ponedeljek ker je v neki raziskovalni nalogi, k njej že ne grem, v tem primeru pa sem lahko če ne uspe že v marcu na vrsti pri tomaževiču, sicer ne ve kdaj, moj šef pa že iše novo, ki bi me naj nadomestila, jaz pa ne vem jdaj bo kaj, koga naj vprašam? PUNCE POMAGAJTE, KAKO JE BILO PRI VAS?SEM OBUPANA , mi je žal, da nisem šla v maribor, baje se tam lažje kaj pogovoriš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara - saj jaz tudi ne vem točno kako grejo stvari. Sem prav tako zmedena kot ti. Moja ev. št. je 79. Sem klicala v ponedeljek zjutraj, pošto sem prav tako dobila v ponedeljek. Meni je rekla, da naj pokličem enkrat marca, ko dobim menstruacijo, ampak ker jo imam za dobit prav zadnje dni v februarju sem jo prosila če lahko takrat, pa je neki premišljala potem pa je rekla da lahko. Sej potem sploh ne vem kako potekajo stvari, al grem takoj v postopek al šele z marčevsko M, pojma nimam. Sem pa se odločla da ne bom nič forcirala. Ko bo pa bo. Jaz sploh ne vem kakšen postopek bom imela. Vem samo da bom imela 3 ampule Menopurja.

No drug teden dobim M in takrat pokličem v LJ in se dogovorim kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.2.2010 8:48:57   
Reby
Bebiii - navijamo zate. Čim manj bolečo punkcijo in lepe celice ti želim user posted image  user posted image  user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.2.2010 9:01:40   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bebiii - navijamo zate. Čim manj bolečo punkcijo in lepe celice ti želim user posted image  user posted image  user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  BEBII upam da je že konec in da je bilo uspešno!!!

Žiži kje si mi ti, si vredu???

Vsem ostalim želim lep sončen dan, čeprav je vreme tko turobno.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.2.2010 9:14:25   
mojškra
Nihče ne dela panike, jaz sem čisto skulirana. Hotela sem le povedati svoje mnenje kako je pri meni potekalo, ker sem baje med redkimi, ki dobijo reakcijo na inekcije-je pa fajn, ker sem zaradi tega prišla na kratek postopek (ali pa tudi ne??). O fajn, nisem vedela, da beležijo le velike folikle, to je dobra novica. Prav tako, pa če jih je 5, in če je vsaj eden ok, je to že napredek. No bomo videli jutri kako bo po punkciji. A mogoče ve katera, kdaj moraš vzeti tableto (za sprostitev mišič :-)"), na večer pred punkcijo ali zjutraj pred punkcijo. Očitno sem le malce zmedenauser posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.2.2010 9:17:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Nihče ne dela panike, jaz sem čisto skulirana. Hotela sem le povedati svoje mnenje kako je pri meni potekalo, ker sem baje med redkimi, ki dobijo reakcijo na inekcije-je pa fajn, ker sem zaradi tega prišla na kratek postopek (ali pa tudi ne??). O fajn, nisem vedela, da beležijo le velike folikle, to je dobra novica. Prav tako, pa če jih je 5, in če je vsaj eden ok, je to že napredek. No bomo videli jutri kako bo po punkciji. A mogoče ve katera, kdaj moraš vzeti tableto (za sprostitev mišič :-)"), na večer pred punkcijo ali zjutraj pred punkcijo. Očitno sem le malce zmedenauser posted image  

Oprosti nisem mislila na ta način, da si histerčina user posted image user posted image , mišljeno je bilo, da nikar ne bodi zaskrbljena.
Kratek postopek je čisto dober, ker ti ne zameša cikla, toliko kot dolgi postopek.
Apaurin moraš vzeti zvečer pred punkcijo.
Pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.2.2010 9:18:26   
mismis
Pa še en lep dober dan vsem skupaj

BEBIII, čakam tvoje novičke user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.2.2010 9:32:53   
Anonimen

reby, jaz sem bom kar pod tole podpisala!!!  Naj iz tistih 3 foliklov nastane 5-6 celic!!

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.2.2010 9:35:59   
Anonimen
mojškra, tudi tebi želim nebolečo punkcijo in lepe celice!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.2.2010 9:53:33   
bit

se podpišem.....bebiiii.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj hitro mine... in nja bo čim več dobrih celiluser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.2.2010 10:07:02   
mojškra
Hvala za odgovor.
Zvečer tabletka jeee. No jutri pa v akcijo za punkcijo ob 9.00 uri. Hvala za podporo-pa oprosti.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.2.2010 10:19:43   
miklarom
daaaaaaaan!

evo se vam javljam danes, včeraj sva pozno prišla nazaj v Bovec, pa še jaz sem se mal slabo počutila, me je tolk neki štihal pod rebrami, da sem tulila user posted image

moje stanje je bilo takšno ; endometrij 4,5 levo: 10 in več manjših, desno : 8 in več manjših, za peti danuser posted image pa mislim da je kar vredu, ne vem pa ne, bomo videli kako bo naprej ker imam postopek brez terapije, naslednji UZ imam pa šele v ponedeljek.

BEBIII- DRŽIM PESTKE DANES ZATE IN NEBOLEČO PUNKCIJO, TER POLNE FOLIKLE

vsem želim en lep dan, čeprav tukaj v Bovcu dežuje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.2.2010 10:37:20   
IVYY
Bebiii mi je javila, da je prestala bolečo punkcijo in pridelala 1 celico, za katero bomo
vsi držali pesti, da se oplodi in razvije v čudovito blastocisto, ki jo bo v soboto 20.2. pričakala na ET.

user posted image user posted image user posted image

Bebiii, lepo počivaj in mislim nate !!!!

Miklarom, sem ful vesela zate, da gre vse v redu. Tako naj ostane tudi naprej !user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.2.2010 10:42:15   
mismis
BEBIII, bom držala pesti, da se bo tale tvoja celica lepo oplodila in delila, da jo dobiš v soboto nazaj user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.2.2010 10:54:00   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
BEBIII, bom držala pesti, da se bo tale tvoja celica lepo oplodila in delila, da jo dobiš v soboto nazaj user posted image user posted image user posted image

Navijam tudi jaz! user posted image  user posted image user posted image

miklarom kaj te pa to matra pod rebri, nej bo hitro dobro no! In navijam zate, naj foliklčki lepo rastejo! user posted image  Lepo preživi dopust do konca in naj dež ne pokvari vsega razpoloženja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.2.2010 10:59:38   
Anonimen
Bebiii, čestitke za eno celico!! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?