palcica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara palčica-jaz sem tudi v soboto dobila odgovor od konzilija, v ponedeljek sem klicala za evidenčno št, koliko jo imaš ti ia na kaj vpliva ta številka, kaj pa za poredno št. imaš? ne vem zakaj niso meni rekli, da grem v nalednjem ciklusu b postopek, tako kot tebi in špici, meni je samo rekla, da naj marca ali aprila kličem za datum ne vel+mn kdaj se bo začelo po logiki bi tudi jaz morala v marcu začeti s horoni glede na to da sem zdaj dobila odgovor iz konzilija, ne zastopim vsak reče drugače, ampak ponavadi so punce takoj po konziliju začele v naslednjem ciklusu s hormoni, meni pa pravijo, da ne vejo kdaj bo.Ničl ne vem ne vem na koga se naj obrnem, tom aževič mi je rekel nej pokličem milico in se zmenim, da pridem po hormone, ona pa je rekla, da ne ve kdaj bom lahko, da so se jim vrste poaljšale in mi je ponujala postopek brez hormonov pri bokalovi že za v ponedeljek ker je v neki raziskovalni nalogi, k njej že ne grem, v tem primeru pa sem lahko če ne uspe že v marcu na vrsti pri tomaževiču, sicer ne ve kdaj, moj šef pa že iše novo, ki bi me naj nadomestila, jaz pa ne vem jdaj bo kaj, koga naj vprašam? PUNCE POMAGAJTE, KAKO JE BILO PRI VAS?SEM OBUPANA , mi je žal, da nisem šla v maribor, baje se tam lažje kaj pogovoriš. jona klara - saj jaz tudi ne vem točno kako grejo stvari. Sem prav tako zmedena kot ti. Moja ev. št. je 79. Sem klicala v ponedeljek zjutraj, pošto sem prav tako dobila v ponedeljek. Meni je rekla, da naj pokličem enkrat marca, ko dobim menstruacijo, ampak ker jo imam za dobit prav zadnje dni v februarju sem jo prosila če lahko takrat, pa je neki premišljala potem pa je rekla da lahko. Sej potem sploh ne vem kako potekajo stvari, al grem takoj v postopek al šele z marčevsko M, pojma nimam. Sem pa se odločla da ne bom nič forcirala. Ko bo pa bo. Jaz sploh ne vem kakšen postopek bom imela. Vem samo da bom imela 3 ampule Menopurja. No drug teden dobim M in takrat pokličem v LJ in se dogovorim kako naprej.
|