|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
17.2.2010 8:12:13   
palcica_
Dobro jutro!

No zame ni prav najbolje, saj sem včeraj zbolela in sem se vsa "zamašena" zbudila v nov dan.
Zdaj pa me mal skrbi. Drug teden bi mogla dobit menstruacijo in moram poklicat v LJ za postopek. Če si kaj prehlajen moraš verjetno počakat še en ciklus za začetek ne???

Sam saj sploh ne razumem kako zdaj začnem. A zdaj 1 dan menstruacije že začnem s postopkom, al grem zdaj sam na UZ in potem šele z naslednjim ciklusom začnemo z inekcijami?? Res mi ni jasno zakaj mi niso povedali kakšen postopek bom imela. Kdo sploh to določi - komisija al ginekolog na UZ??

No lep dan želim.

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.2.2010 8:12:49   
Anonimen

user posted image

AKTUALNO  

Sreda, 17.02.
miklarom - UZ

Četrtek, 18.02.
BEBIII - punkcija
MP30 - UZ

Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
nhaya greje user posted image user posted image  test 24.02.
Mismis greje user posted image user posted image  test 25.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02.
gospodarica greje user posted image  test 28.02.
Teja K. greje user posted image  test 01.03. (?)
skuštrana suzi greje user posted image user posted image test 3.3.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

sem mogla popravit, da vidim kako zgleda moje ime na seznamu trepetalk. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.2.2010 8:13:08   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj?

Skuštranka, kaj ne moreš spati, da že tako zgodaj pohajaš tukaj okoli user posted image user posted image . Tvoje ime prav lepo zgleda na seznamu trepetalkuser posted image

palcica_ če si samo malo prehlajena načeloma ne vpliva na začetek postopka. Glede vrste postopka, ponavadi ti ga določi tvoj izbrani G za neplodnost. Običajno je tako, če je z obema s partnerjem vse ok, torej niso v igri kakšne endiometrize, slab spermiogram,... dajo ženske v kratek postopek, da ne obremenijo telo preveč s hormoni, pa še igrajo na ženskih lasten ciklus.
Če pa je karkoli narobe z enim od boeh, gresta pa v dolg postopek. Vendar to ni pravilo, včasih si teli naši G to predstavljajo po svoje

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.2.2010 8:17:18 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.2.2010 8:16:17   
Anonimen
palčica, nikar ne skrbi zaradi prehlada. Do drugega tedna bo že minil, če pa ne, pa tudi nič hudega. user posted image

mismis, ja, sploh ne morem spat. user posted image Kadar moram v službo bi tooook spala, zdej sem pa že od četrtka doma in vstajam ob 7ih. user posted image Kako si ti?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.2.2010 8:18:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, ja, sploh ne morem spat. user posted image Kadar moram v službo bi tooook spala, zdej sem pa že od četrtka doma in vstajam ob 7ih. user posted image Kako si ti?

mi ok, sem v službi pa se na hitro švercam tukaj gor user posted image user posted image user posted image . Glede dece, se pa poskušam čimmanj obremenjevati s tem, itak če mi sedaj ne rata, gremo v marcu/aprilu še po zadnjega zamrznjenčka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.2.2010 8:20:38   
Anonimen
aja, si že v službi.. jaz sem še doma ta teden, pol bom pa tud šla v službo, ker mi je doma tok dolgčas, sploh zato k popoldne nikamor ne morem. user posted image Ja, sej obremenjevat se je pa itak brezveze, ker kar je pač je. Ni tko?user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.2.2010 8:25:00   
S*
Dobro jutro!

Kakšne lepe novičke so bile včeraj user posted image   user posted image   user posted image

SS lepo grej obe user posted image   user posted image  in začetek marca nalulaj en debel +.
Drugače pa je mene Reš tudi namatral na tazadnjem ETZju in me ščipal in se matral, pa godrnjal, na koncu pa zvalil vse skuoaj na moje Kg. Meni je bilo full neprijetno in bolelo me je, popoldan pa sem krvavela, samo me je že on opozoril, da me je celo razril in da naj se ne ustrašim krvi.

loremi, sem mislila nate včeraj in na tvoje pikice. Samo da so vredu, tamala pikica pa bo že zrasla ima še kar nekaj časa da dohiti taveliko.

Vse grelke, še slab teden pa bodo + začeli deževeti user posted image   user posted image   user posted image , navijam za vse skupaj in za vsako posebej.

palčica prehlad ne vpliva na začetek postopka, tako da se kar pocajtaj, potem pa v akcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.2.2010 8:26:13   
IVYY
potem pa bo dr.Šalamon, ker sem že slišala, da je grozna! Bebiii lahko potrdi

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.2.2010 8:26:36   
Urshy78
dobro jutro. jaz sem ostala skoraj brez glasu, bo moj vesel, ker bom malo tiho user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi že od sedmih zjutraj pokonci. pa nespečnost me muči že cel teden, se zbudim okoli dveh in potem razmišljam o znakih itd..meša se mi že user posted image

me pa jajčniki skoraj nič več ne bolijo. prsa tudi nič, edino malo trša mam kot ponavadi, to je pa tudi vse. napihnjena pa postanem šele čez dan...

pa ponoči se mi je sanjalo da sem zagledala plusek..kaj bi dala da bi se sanje uresničile...

kako ste ostale????

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.2.2010 8:27:43   
mismis
Ti kar uživaj doma, saj sem bila jaz tudi doma od ET, pa še 5. dni po tem. Pa ne ves čas ležati, pejta s kužonom malo ven, seveda če je tako priden, da te ne po potegnil, ker je gibanje dobro za prekrvavitev, posledično s tem lažje pride do vgnezditve.

Saj veš kako to gre, če ves čas ležiš, kri ne ciirkulira tako hitro, kot če se malo gibaš.

Jaz sem preležala samo na dan ET-ja, pa še to ne cel dan, glede na to, da sem takoj po ET skakala po trgovinah, naslednjih dan sva ša pa s kužonom že na sprehod, pa ti povem, da je prav pasalo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.2.2010 8:32:33   
Anonimen
mismis, ja, s pesjanarjam bo itak treba ven. user posted image Privezanega pa tako nimam, ker greva v gozd, da se tam zdivja. user posted image Včeraj pa tud jaz nisem veliko ležala. Najprej na kavico, pol uležt za 20 minut, pa na lignje, pa parkrat sem letela k vratom k so maškare prišle. Skratka bolj malo sem ležala, razen zvečer.

Sicer vgnezditev je tako ali tako bila včeraj ali danes, ne? Potem je pa itak vseeno kaj delaš. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.2.2010 8:36:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Sicer vgnezditev je tako ali tako bila včeraj ali danes, ne? Potem je pa itak vseeno kaj delaš. user posted image

Pravijo, da je vgnezditev lahko od dneva ET do tri dni po ET-ju, vendar ne vzami tega za suho zlato, lahko pride tudi do kasnejše vgnezditve. Saj pri meni je v 3. postopku prišlo do kasnejše, mislim da je bila celo 13. dan, glede na to, da je bila na 17. dan na krvnem testu beta tako nizka.

Ampak saj veš, kako jaz pravim, če ti je namenjeno tole bitjece, bo ostalo pri tebi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
17.2.2010 8:38:10   
mismis
Urshy, resnično se probaj skulirati in odmisliti vse skupaj, sedaj ko si doma glej TV, kakšne DVD-je, bere knjige, uglavnom zaposli se. Vem, da si full želiš, verjami vse si, ampak bolj kot boš tuhtala o tem, slabše bo, namreč že sama misel na to in iskanje znakov te spravlja v stres in to pa sigurno ni dobro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
17.2.2010 8:42:08   
Urshy78
mismis, hval za nasvet. se dobro zavedam tega, ampak psiha dela svoje user posted image
še "dobro" da je moj tut zbolel, tako da bova lahko kaj počela skupaj, da se malo odklopim od tega.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
17.2.2010 8:44:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mismis, hval za nasvet. se dobro zavedam tega, ampak psiha dela svoje user posted image
še "dobro" da je moj tut zbolel, tako da bova lahko kaj počela skupaj, da se malo odklopim od tega.

no vidiš, v vsaki stvari je nekaj dobrega, kot kaže se vidva gresta v zdravju in bolezni user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
17.2.2010 8:54:56   
Urshy78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
17.2.2010 9:03:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Saj pri meni je v 3. postopku prišlo do kasnejše, mislim da je bila celo 13. dan, glede na to, da je bila na 17. dan na krvnem testu beta tako nizka.

Uf, to si pa nisem mislila. user posted image user posted image Ja, točno tako.. če je namenjeno je, če ne pa pač ni. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
17.2.2010 9:05:05   
Rakica_80
Sreda, 17.02.
miklarom - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zlata moja, lepo opravi in javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVYY, ja Šalomon je živi brezobčutniuser posted image user posted image user posted image user posted image - meni osebno!
Priporočam Dr.Duser posted image , jah no, če vam ga Mismis odstopi, to pa morate njo vprašatuser posted image user posted image user posted image -ko mi je punktiral, sem mislila, da mi še ni niti začel delatuser posted image

Kako ste drugače? Meni je danes prvi dan, ki čutim boleče jajčnikeuser posted image user posted image user posted image ....končno se je tudi meni začelo kaj dogajatuser posted image
Drugače šibam v Trst po Prometrium, pa si tipkamo kasneje.
IVYY, hvala za caffeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.2.2010 9:28:06   
špica84
mene daje pms da se mi bo strgal jajcniki me bolijo kot da niso moji.drgac pa super.

popoldan sibam delat.potem cez vikend nocne pa smo pregural nocne za ta mesec

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.2.2010 10:28:39   
Inana
Samo da vam sporočim, da ni prišlo do transferja in me lahko daste s seznama. Šok, ampak gremo naprej z dvignjeno glavo ... Držim pesti za vse vas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.2.2010 10:38:08   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Samo da vam sporočim, da ni prišlo do transferja in me lahko daste s seznama. Šok, ampak gremo naprej z dvignjeno glavo ... Držim pesti za vse vas! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image drži se.....in tako je prav....glavo gor in v nove boje

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.2.2010 11:00:01   
Urshy78
Inana user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
17.2.2010 11:56:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Inana user posted image user posted image user posted image user posted image

...drži se, žal mi je za vsako posebej...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
17.2.2010 12:06:40   
vrtnica.m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
17.2.2010 12:11:39   
mismis

joj Inana, to je pa res žalostna novička user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?