IVYY
|
Suzi...joj, kako sem vesela zate Lepo grej tvoji dve pikici in da mi nalulaš 3.3 debel plus !!! Meni ni ratalo skozi ležat samo na desnem boku, pa sem kar menjala malo položaj. Tisto pa je sigurno od tega, ker ti je uščipnil MV. Urshy, ubožca moja, dosti čajčkov pa limone in lepo počivaj. Za službo pa se ne obremenjuj, ker ni vredno! Nhaya, saj ne vem več, kaj me boli....če sem pozorna imam občutek, da me boli vse , ko se pa spozabim, pa ne čutim ničesar....v glavnem mene jajčniki ne bolijo, špika me vsako toliko v maternici, imam tak topel občutek v trebuhu in tudi v nožnici, prsa me na dotik bolijo (še posebej občutljive so bradavice) in pekoč občutek imam tudi v prsih...včeraj sem 2x bila prepričana, da se je vlilo, pa nič...naj tako ostane še vsaj za dobro leto Loremi, super, da je bilo na NS vse v redu. Otroci pa itak nadoknadijo vse, ko se rodijo. Tudi moja soseda je rodila dvojčke, eden je skozi zaostajal v razvoju in bil dosti manjši že v maternici, vendar se je pri letu in pol vse normaliziralo. Sedaj se mi zdi, da prekaša svojega bratca. Tako, da kar pozitivno misli in vse bo v redu. Barbara, žal mi je za bolečo punkcijo. Vem, kako je . Zdaj čimveč počivaj, da boš pripravljena na ET.Kaj mogoče ti je punkcijo delala dr. Korošec (ima blond lase, mlada je)? Vsem ostalim pa tudi en velik objem !!!