|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
16.2.2010 14:41:16   
Barbara31
Pozravljene,

Danes sem imela punkcijo. Sestre in zdravnica so rekle da česa takega pa še ne. Meni se je zdelo, kot da me nekdo reže znotraj. Bolečine so bile tako močne ,da nisem mogla zdržat. Moj mož me je čakal zunaj in ga je skoraj kap, ko je slišal kako sem tulila. Ampak nisem mogla bit tih. Kaj takega pa še ne.
V glavnem ven so potegnili 9 celic ...notri pa naj bi jih ostalo še vsaj 5. Zaradi bolečin so postopek prenehali.
Upam da bo kakšen uspel in da bom v nedeljo imela transfer.

LP

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.2.2010 14:42:04   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

skuštrana suzi komaj čakam novičke, če že greješ pikice! user posted image user posted image

BEBIII naj bodo pa tokrat celice manj številčne in kvalitetnejše, se lepo oplodijo in ostanejo pri tebi, veš kolk navijam! user posted image user posted image
lastovka79 čudovito, čestitke in vso srečo naprej! user posted image user posted image user posted image

Seznamček trepetalk je pa že dolg in nej bodo sami pluski! user posted image user posted image  user posted image

Jaz imam pa za sabo NS, obe pikici sta ok, povečanega tveganja za DS ni, jeeej, edin ena pikica je premajhna (49 mm), druga je velka 61 mm in je treba zdej to spremljat, kaj se dogaja. Izcedki me pa še kar morijo.

Vsem vsem želim lep dan, čimbolj mirne živce trepetalkam in vso srečo!

Ooooo supeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Loremi, tako sem vesela zate, sej veš da smo si po velikosti različni, ga bo že dohitelauser posted image Lepo počivaj in ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.2.2010 14:50:22   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Dobro jutro vsem! Za nekatere je že dobro, od drugih pa še čakamo potrditev! BEBIII nobene panike okoli "samo" treh folikelčkov! Tudi jaz sem v obeh dosedanjih postopkih imela "samo" tri, pa tudi pri Rešu, pa tudi sem slišala čisto enako pripombo od njega, pa se je izkazalo, da so  ravno "samo" ti trije folikelčki dobitna kombinacija! V 1. poiskusu se je oplodil eden in bil ful lep, v 2. poiskusu pa celo 2, ki sta bila menda tudi zelo lepa. Sicer žal ni nobenemu uspelo ostati pri meni, ampak bom poiskušala zanikati tvoj podpis - V tretjo gre rado NI RES, da JE RES! Pa spet imam za 1x "samo" tri folikelčke, enega večjega in dva drobižka! Torej, ni panike OK? Danes dobro opravi!
Ostalim danes veliko dobre volje!

Hvala za vzpodbudne besedeuser posted image  Itak, da bo, tudi tebi želim vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lastovka79, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridemo kmalu za tabouser posted image

Gospodarica, naj bo debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srerendipity, hvala za tako luškeno in srčkasto stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.2.2010 15:47:02   
Anonimen
Barbara, žal mi je, da je bila punkcija boleča. user posted image user posted image user posted image Vem kako je to, ker imam sama isto ful boleče punkcije! Če si na GK ti predlagam, da se naslednjič zmeniš za dr. Drobniča, ker je najbolj nežen od vseh.

Aja, pa še moje novičke: grejem eno blastocisto in eno morulo! user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem vam povedat kak kamen se mi je odvalil od srca, ko so mi povedali, da ET bo! Zjutraj sem se ob 7.30 naslikala v laboratoriju in so mi to rekli. Kasneje sem zvedla, da dr. Dja ne bo, ker ga ni, zato sem čakala prof. Tomaževiča do 13.30. Ampak mislim, da se je splačalo! Je bil pa tud sam ET precej neprijeten, ker imam ful zvit MV in nikakor ni šlo - sm bila ene 10 minut na stolu, 2x me je uščipnil (BTW: zakaj to nardijo??).. Ampak glavno, da bo.

Aja, test pa 3.3.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.2.2010 15:48:18   
Anonimen
aja, Bebiii, super za stopko!! Pa ni hudič, da se tud pri 3 foliklih ne najde par celic. Poglej mene - foliklov je bilo 7, celic pa 10! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.2.2010 15:49:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Barbara, žal mi je, da je bila punkcija boleča. user posted image user posted image user posted image Vem kako je to, ker imam sama isto ful boleče punkcije! Če si na GK ti predlagam, da se naslednjič zmeniš za dr. Drobniča, ker je najbolj nežen od vseh.

Aja, pa še moje novičke: grejem eno blastocisto in eno morulo! user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem vam povedat kak kamen se mi je odvalil od srca, ko so mi povedali, da ET bo! Zjutraj sem se ob 7.30 naslikala v laboratoriju in so mi to rekli. Kasneje sem zvedla, da dr. Dja ne bo, ker ga ni, zato sem čakala prof. Tomaževiča do 13.30. Ampak mislim, da se je splačalo! Je bil pa tud sam ET precej neprijeten, ker imam ful zvit MV in nikakor ni šlo - sm bila ene 10 minut na stolu, 2x me je uščipnil (BTW: zakaj to nardijo??).. Ampak glavno, da bo.

Aja, test pa 3.3.

Jeeeeeeeeeessssssss, kaj sem ti reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj lepo počivaj in noge v luftuser posted image 3.3. pa ti želim da zagledaš debel plusekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.2.2010 15:52:24   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

aja, Bebiii, super za stopko!! Pa ni hudič, da se tud pri 3 foliklih ne najde par celic. Poglej mene - foliklov je bilo 7, celic pa 10! user posted image

Da nisi ti kej čarala, da ti je prišlo iz 7 na 10user posted image user posted image user posted image Dej še kakšen prah vrži nameuser posted image
Drugače, sem zelo vesela zate, da ti je končno ratalo priti do ETuser posted image
Ti pošiljam pike poke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.2.2010 15:53:21   
MP30
user posted image user posted image user posted image ja super, same super novičke v tem popoldnevu! Sem ful vesela za vse vas!user posted image user posted image user posted image
Lastovka79, Gospodarica, Skuštrana suzi! Bravo! Ful navijam za vas!
Loremi - sem čakala tole dobro novico! Super, se veselim s teboj!
Barbara31, ojej. je pa sedaj za teboj in ti bo poplačano z lepimi user posted image !
BEBIII - kako je šlo na izpitu? V četrtek držim pesti. Pa upam, da bo Reš izjavil: Ja poglej no, se je pa še kar nekaj foliklov pokazalo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.2.2010 16:07:33   
Urshy78
oo, kakšne lepe novičke jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image

lastovka, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

gospodarica, skrbno čuvaj svojo pikico.

loremi, super, da je s pikicama vse ok, kar tako naprej

barbara, ojoj, to je moglo bit pa fejst boleče user posted image držim pesti, da se oplodi čimveč celic.

suzy, pa to mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeee, saj sem vedla, da boš zmagala, super user posted image user posted image
zdaj pa pridno grej pikici in lepo počivaj.

jaz sem dokončno zbolela, tako da do nadaljnega ostajam doma user posted image me pa tako jajčniki bolijo, da na trenutke komaj hodim, ko pa zakašljam imam pa občutek, da mi jih bo razneslo user posted image ali je to normalno???

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.2.2010 16:10:56   
Anonimen
uf, sem vedela, da sem nekaj pozabila: loremi, iskrene čestitke za super opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tista manjša pikica je pa pač user posted image in itak ni tako velika kot je bratec. user posted image Saj veš, da ne zgleda, da bo malčica večja in močnejša.

pa hvala za čestitke!

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.2.2010 16:15:59   
Barbara31
Punkcijo sem mela v stari porodnišnici. Sem hotela Drobniča, pa so mi rekli da je na smučanju, zato me je mela ena mlada zdravnica. Se mi je zdela čist brez občutka. Kako ste ostale z bolniško po punkciji...meni je dala do konca tedna. Ali naj ostanem... ker jaz sem mislila že jutri it v službo.

za vse ki grejeteuser posted image user posted image ...želim vam, da se vsem ursniči želja.

Pozravček

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.2.2010 16:16:59   
Anonimen
barbara, a ti si bla s kratkimi lasmi? K si ležala potem na tisti stranski postelji? Se spomnim ene.

(odgovor članu Barbara31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.2.2010 16:27:06   
nhaya
Suzy user posted image user posted image ..dobrodošla med trepetalke, ki gnezdimo user posted image

Urshy ti pa sam veliko čajčka pa počivat..Drugače pa tudi mene bolijo jajčniki in imam skoz občutek kot da se bo vsak hip ulilouser posted image .

Ivyy kako si pa ti kaj?

Barbara upam da je bolečina že popustila..mene je tudi precej bolelo, samo mi je dal potem ata Reš protibolečinsko in je kmalu popustilo..Sedaj pa samo pozitivno razmišljaj in čakaj na svoje pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.2.2010 18:01:55   
BarbiG
Suziuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa lepo žuli levi bok in čez 14 dni nalulaj plusek.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.2.2010 18:14:18   
mismis
Skuštranka, to mi delaj, sem vedela, da se bo pozitiva obrestovala user posted image user posted image user posted image

Barbara, žal mi je, da si imela bolečo punkcijo, upam da bo tvoja bolečina poplačana s pluskom.

BEBIII, seveda je možno, da rata iz 7.foliklov 10. celic, namreč ne merijo ti vseh folkiklov, tistih ta malih običajno ne pišejo na list, vendar pa ti mali folikli po stop inekciji zrastejo.

Urshy, nimaš kaj, če si zbolela, moraš ostati doma in še naprej kavčati. Glede tvojih bolečih jajčnikov, sicer ne vem koliko celic si imela, ampak a je možno, da si fasala kakšno hiperco (mogoče samo blažjo obliko), če je to to, moraš veliko piti.

nhaya, nič panike delati, če imaš občutek da se bo ulilo, to še ne pomeni, da se bo res.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.2.2010 18:34:12   
jona klara
palčica in špica-tudi jaz dobila evidenčno št, rekle so naj pokličem enkrat aprila za datum, ne vem zakaj niso meni rekle, da naj kličem v naslednji M za hormone tako kot vama, sestra bila tečna, imam mild postopekuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.2.2010 18:38:19   
Urshy78
mismis, imela sem 6 celic, od tega sta se 2 oplodile. verjetno imam res blažjo obliko hiperce, ampak se da vse preživeti user posted image hvala za nasvet, bom veliko pila, saj to že tako ali tako premalo..grem hitro spit kozarec vode user posted image

jona klara, a šele aprila moraš poklicati user posted image user posted image sem pa res pričakovala, da boš marca že v postopku user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.2.2010 18:49:38   
Anonimen
Kaj je zdej desni al levi bok?? user posted image Ena mi tko napiše, ena kontra. user posted image user posted image

Aja, še eno vprašanje: prejle sem mela eno tako "tkivo" 1x0,5 cm - a je to od tistega, kar je odščipnil? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.2.2010 18:53:46   
jona klara
ampak tomaževič mi je rekel, da naj že kr jutri pokličem milico, za hormone in se zmeni, da kaj one sestre tam nekaj težijo,
urshi-imaš mail

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.2.2010 19:03:34   
Urshy78
suzy, ti malo menjaj položaje, pa ne moreš sfalit user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.2.2010 20:50:28   
bernarda84
lep pozdrav vsem skupaj!
včeraj sem dobila M tak da začnem v nedeljo z jemanjem tablet.še vedno se nisem odločila al naj začnem jemat folno kislino al ne.ali ima mogoče katera kakšne izkušnje z matičnim mlečkom?po mojem bo to še najbolj naravni način.polno glavo imam vseh informacij in glede na to da je to moj prvi postopek me je kar malo strah teh inekcij in vsega.

verjamem da nam bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.2.2010 20:57:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bernarda84

lep pozdrav vsem skupaj!
včeraj sem dobila M tak da začnem v nedeljo z jemanjem tablet.še vedno se nisem odločila al naj začnem jemat folno kislino al ne.ali ima mogoče katera kakšne izkušnje z matičnim mlečkom?po mojem bo to še najbolj naravni način.polno glavo imam vseh informacij in glede na to da je to moj prvi postopek me je kar malo strah teh inekcij in vsega.

verjamem da nam bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bernarda, folno kislino obvezno jemlji, je zelo pomembna za zarodek (če se vgnezdi), ker se mu s njeno pomočjo pravilno tvori hrbtenjača (preprečuje okvare kot so npr. spina bifida), matični mleček je koristen za kvaliteto celic, jaz ga začnem vedno jemati 3. mesece pred postopkom, jemljem pa svežega, ki ga kupim v Medexu, lahko pa tudi jemlješ kapsule ali fiolece.

Predvidevam, da je to tvoj prvi postopek, morda je res še najbolje, da ne jemlješ nobenih dodatkov, namreč moje mnenje je takšno, če ti je namenjeno, ti bo uspelo. Za inekcije pa ne skrbi, prve tri dni se boš malo lovila, potem boš pa ratala profesionalec

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bernarda84)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.2.2010 21:53:15   
špica84
jst sem malo "veze# uporabila.ma sj jst mam dolg postopek in bo to zelo dolgo 

Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.2.2010 7:56:32   
IVYY

user posted image user posted image   

Suzi...joj, kako sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image  Lepo grej tvoji dve pikici in da mi nalulaš 3.3 debel plus !!!
Meni ni ratalo skozi ležat samo na desnem boku, pa sem kar menjala malo položaj.
Tisto pa je sigurno od tega, ker ti je uščipnil MV.

Urshy, ubožca moja, dosti čajčkov pa limone in lepo počivaj. Za službo pa se ne obremenjuj, ker ni vredno!

Nhaya, saj ne vem več, kaj me boli....če sem pozorna imam občutek, da me boli vseuser posted image , ko se pa spozabim, pa ne čutim ničesar....v glavnem mene jajčniki ne bolijo, špika me vsako toliko v maternici, imam tak topel občutek v trebuhu in tudi v nožnici, prsa me na dotik bolijo (še posebej občutljive so bradavice) in pekoč občutek imam tudi v prsih...včeraj sem 2x bila prepričana, da se je vlilo, pa nič...naj tako ostane še vsaj za dobro leto user posted image

Loremi, super, da je bilo na NS vse v redu. Otroci pa itak nadoknadijo vse, ko se rodijo. Tudi moja soseda je rodila dvojčke, eden je skozi zaostajal v razvoju in bil dosti manjši že v maternici, vendar se je pri letu in pol vse normaliziralo. Sedaj se mi zdi, da prekaša svojega bratca. Tako, da kar pozitivno misli in vse bo v redu. Barbara, žal mi je za bolečo punkcijo. Vem, kako jeuser posted image . Zdaj čimveč počivaj, da boš pripravljena na ET.Kaj mogoče ti je punkcijo delala dr. Korošec (ima blond lase, mlada je)? Vsem ostalim pa tudi en velik objem !!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.2.2010 8:01:15   
Anonimen
Jutro.

IVyy, Barbara, jaz sem včeraj videla dr. Šalamon na punkcijah, ne dr. Korošec. user posted image

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.