jona klara
|
fargesia- hvala za pojasnilo mismis-tudi tebi hvala za tako natančno pojasnilo, saj mene ne skrbi za februar, dala mi je vedeti, da sploh ne ve kdaj bom, sem razumela kot, da še par mesecev mosgoče ne, tomaževič pa kar pravi naj mi milic ada hormon e, h komu ste pa ve šle za hormone, oz. kje ste se to dogovorile pri sestri za naročanje, kamur moraqš klicati, da dobiš evid. številko ali pri milici? kaj pomeni evid. številka in kaj zaporedna, zaporedno imam 112, kaj to pomeni, da jih je še toliko pred mano ali kaj?jst bom še že do marca, samo ni enostavno, ker me šef vsak dan sprašuje kdaj bo, kok mi to ne morejo povedati, ker že išče novo, se edina zaposlena, ona naj bi začela marca, ne bi blo pa fajn, da še pri meni recimo ne bi se nič odvilo 2 meseca, bi mislil, da se delam norce z njega, ker bi moral 2 plačevati. glupo, da se moraš ob vseh teh skrbeh še s službo sekirati in usklajevati, sem že nervozna, mislim, da se mi lahko zmeša, ali ponavadi nobena po odobritvi konzilija ne čaka še 2 meseca ali več, ali se tudi to zgodi?, kajti špica in palčica sta isti dan klicale ter dobili pošto, pa so obema rekli naj v naslednji M kličeta za hormone, a ni čudno, da pri meni pa čisto drugače, čeprav je med mano in špico samopar številk razlike v evid. št?kot da se je vse spravilo name, že na izvide od hormonov sem čakala 1 mesec, ki jih vse dobijo v parih dneh? s kom naj komuniciram na kliniki, da bom res kaj zvedela, četudi bo v maju, samo, da b i vedela kateri mesec, joj sem zatežila, hvala vam za pomoč, veliko pomeni, ko imaš občutek, da si čisto sam.....