|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
16.2.2010 6:24:50   
Rakica_80
user posted image

Dobro jutro želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.2.2010 6:34:28   
Rakica_80
Ja ja, sem nazaj iz LJ, situacija pa je sledeča, no ne preveč dobra, ampak jaz sem bila pripravljena na to, glede na to, da par foliklčkov, ki sem jih imela, so zelo počasi rastli...
Reš: JA TO PA NI DOBRO,SLABO STE REAGIRALA NA KRATEK POSTOPEK!user posted image .
Imam, 3 vodilne folikle, vodilni je 19 mm in dva malo manjša, ostali, ki jih je bilo kr nekaj pa so še zelo mičkeni, tako da iz teh ne bo nič.
Danes pade stopka-Preginyl 10.000
in v četrtek punkcija 18.02.
Sedaj pa z najbolj pozitivnimi misli naprejuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.2.2010 6:36:27   
Rakica_80
Suzi, mislim nate in sem sigurna da boš čez par urc že grela user posted image user posted image  sončka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se slišimo-pišemouser posted image  kasneje!
Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1278
16.2.2010 7:44:40   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

bebiii......tako se govori.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.2.2010 8:12:00   
Urshy78
dobro jutro user posted image

Reby, saj smo dogovorjene, da bomo teste delale šele 12. dan po ET, ker prej se tudi meni zdi brezveze.
glede znakov se pa priznam, preveč obremenjujemo user posted image sej se bomo poboljšale user posted image

suzy, mislim nate in držim pestke user posted image

Bebii, tudi iz treh foliklčkov se lahko razvijejo zelo lepe celice, saj sama veš. tako je, čim bolj pozitivna moraš biti user posted image

ostale, kako ste?

jaz še vedno čisto prehlajena, ampak mam v službi toliko dela, da si ne morem privoščiti bolniške..user posted image

lep dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.2.2010 8:38:06   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja ja, sem nazaj iz LJ, situacija pa je sledeča, no ne preveč dobra, ampak jaz sem bila pripravljena na to, glede na to, da par foliklčkov, ki sem jih imela, so zelo počasi rastli...
Reš: JA TO PA NI DOBRO,SLABO STE REAGIRALA NA KRATEK POSTOPEK!user posted image .
Imam, 3 vodilne folikle, vodilni je 19 mm in dva malo manjša, ostali, ki jih je bilo kr nekaj pa so še zelo mičkeni, tako da iz teh ne bo nič.
Danes pade stopka-Preginyl 10.000

vse bo dobro, boš videla, ti 3 folikli bodo imeli super lepe celiceuser posted image
Ostani še naprej tako pozitivna in močna !!!!!
Super za stopkouser posted image user posted image

se slišimo!
RTM !!!!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.2.2010 8:41:24   
IVYY
Suzi, držim pesti in čakam na super novico, ko boš sporočila, da greješ kar user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.2.2010 8:47:36   
MP30
Dobro jutro vsem! Za nekatere je že dobro, od drugih pa še čakamo potrditev! BEBIII nobene panike okoli "samo" treh folikelčkov! Tudi jaz sem v obeh dosedanjih postopkih imela "samo" tri, pa tudi pri Rešu, pa tudi sem slišala čisto enako pripombo od njega, pa se je izkazalo, da so  ravno "samo" ti trije folikelčki dobitna kombinacija! V 1. poiskusu se je oplodil eden in bil ful lep, v 2. poiskusu pa celo 2, ki sta bila menda tudi zelo lepa. Sicer žal ni nobenemu uspelo ostati pri meni, ampak bom poiskušala zanikati tvoj podpis - V tretjo gre rado NI RES, da JE RES! Pa spet imam za 1x "samo" tri folikelčke, enega večjega in dva drobižka! Torej, ni panike OK? Danes dobro opravi!
Ostalim danes veliko dobre volje!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.2.2010 9:11:15   
Anonimen
Bebi, če lahko vprašam: koliko foliklov si imela pa v postopkih v Ljubljani? In katera zdravila si imela? Hvala. 

Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.2.2010 10:20:57   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

kako ste kaj???

BEBIII, mogoče bo tole slaba tolažba, ampak...se spomniš mojega tretjega postopka in kako sem bila razočarana, da sem pridelala samo 4. celice, nato pa so mi ustavili blastocisto in morulo? No pa se tudi spomniš izid tega postopka. Kar hočem povedati je to, da poanvadi se zgodi, da nam uspe zanositi ravno v tistem postopku, v katerem smo najslabše reagirale. YOU GO GIRL user posted image user posted image user posted image

Suzika, nestrpno čakam na tvoje novičke user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.2.2010 11:26:53   
lastovka79
Pozdravljene soborke,

da se Vam po dolgem, dooooolgeeeeem času zopet malo javim. Po oktobrskem "spodrsljaju", mogoče se katera še spomne, ko žal tudi v tretje ni uspelo, sem imela 31.01. transfer z zamrznjenčki. Moram Vam priznati, da niti nisem imela sedaj kaj dosti upanja, ker je bila ovulacija šele 17.dan ciklusa in so mi rekli, da če tisti dan ne bo, potem verjetno ni ovulatorni mesec. No, ovulacijo sem imela in transfer sem imela 6.dan po ovulaciji, saj so bili zarodki stari 6 dni. Takoj po transferju me je kar naprej nekaj špikalo, bolelo,... v glavnem, pričakovala sem že 2.dan po transferju menstruacijo. To se je nadaljevalo in ker nisem imela nobenih drugih znakov, sem glede na to, da je bil postopek z zamrznjenčki in je verjetnost zanositve manjša kot s svežimi zarodki, že možu napovedala, da po vsej verjetnosti tudi tokrat nič ne bo. Zaradi vsega tega se tudi nisem nič javljala pri vas. Toda čudež se je zgodil, menstruacije ni bilo in 12.02. sem imela krvni test in bil je pozitiven, 12.dan po transferju. Sedaj imam prvi UZ 26.02.

Zato punce, nikoli ne obupat, ker se čudeži še dogajajo!
To sem Vam morala povedati za vzpodbudo.

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.2.2010 11:27:28   
gospodarica
najprej en lep sončen pozdrav(pri nas je sonce:),ka pa pri vas)
v glavnem, dolgo se vam nisem oglasila, sem se odločila, da naredim malo premora od foruma.
danes sem se odločila, da vam povem sledeče:
prvega februarja sva z mojim štartala z petim postopkom. na prvem UZ sem bila zelo razočarana,saj sem pridelala samo tri folikle. reš mi je rekel, da je to zelo slabo, da ne mora verjeti....(v tretjem postopku sem imela isto terapijo in pridelala toliko foliklov, da smo dobili na koncu 11 celic)
skratka v petek 12 februarja sem imela punkcijo,pridelala samo tri celice. za valentinovo sem imela ET....povedat vam ne moram kako me je bilo strah,skoz sem imela v mislih,da se nobena celica ni oplodila:(
pridem v ordinacijo in reš:slečte se hitro!!!
v tistem trenutku se mi je kamen odvalil od srca:)oplodila se je ena celica in po besedah reša mlajšega in starejšega:) je bil lep zarodek,glede na to da je bil ET tretji dan.
test nosečnosti imam 28 februarja...upam na najboljše....čeprav me je še vedno strah,kaj bo....rada bi končno zagledala plusek....preveč se bojim ponovnega razočaranja.

vsem skupaj lep pozdravček.....vse ki trepetate za plusek skupaj z mano močno držim pesti,tiste ki pa ste še v postopku,pa vso srečo...čim več foliklov in oplojenih celic:)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.2.2010 11:30:05   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka79

Pozdravljene soborke,

da se Vam po dolgem, dooooolgeeeeem času zopet malo javim. Po oktobrskem "spodrsljaju", mogoče se katera še spomne, ko žal tudi v tretje ni uspelo, sem imela 31.01. transfer z zamrznjenčki. Moram Vam priznati, da niti nisem imela sedaj kaj dosti upanja, ker je bila ovulacija šele 17.dan ciklusa in so mi rekli, da če tisti dan ne bo, potem verjetno ni ovulatorni mesec. No, ovulacijo sem imela in transfer sem imela 6.dan po ovulaciji, saj so bili zarodki stari 6 dni. Takoj po transferju me je kar naprej nekaj špikalo, bolelo,... v glavnem, pričakovala sem že 2.dan po transferju menstruacijo. To se je nadaljevalo in ker nisem imela nobenih drugih znakov, sem glede na to, da je bil postopek z zamrznjenčki in je verjetnost zanositve manjša kot s svežimi zarodki, že možu napovedala, da po vsej verjetnosti tudi tokrat nič ne bo. Zaradi vsega tega se tudi nisem nič javljala pri vas. Toda čudež se je zgodil, menstruacije ni bilo in 12.02. sem imela krvni test in bil je pozitiven, 12.dan po transferju. Sedaj imam prvi UZ 26.02.

lastovka....čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj se pridi pa čimprej pofočkat še na nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.2.2010 11:33:15   
bit
gospodarica.....super....in čimbolj mirno....dočakaj konec meseca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.2.2010 11:35:37   
S*

Pozdravljene soborke,

Lastovka iskrene čestitke! Midve imava popolnoma isto zgodbo. Moj ICSI se je v lanskem oktobru tudi klavrno končal im tudi sama sem se malo odmaknila od RRja. 30.1 pa sem imela ETZ in 11.2. pozitiven test. UZ pa imam 25.2.
Sem bla pa tudi sama prepričana da ne bo uspelo, ker Reš skozi poudarja da so zamrznjenčki glavni dobitek na lotu. No očitno sta bili ta mesec vsaj dve sedmici user posted image   user posted image   user posted image .
Kako si sedaj, imaš že kaj znakov???

Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.2.2010 11:53:59   
lastovka79
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Pozdravljene soborke,

Lastovka iskrene čestitke! Midve imava popolnoma isto zgodbo. Moj ICSI se je v lanskem oktobru tudi klavrno končal im tudi sama sem se malo odmaknila od RRja. 30.1 pa sem imela ETZ in 11.2. pozitiven test. UZ pa imam 25.2.
Sem bla pa tudi sama prepričana da ne bo uspelo, ker Reš skozi poudarja da so zamrznjenčki glavni dobitek na lotu. No očitno sta bili ta mesec vsaj dve sedmici user posted image   user posted image   user posted image .
Kako si sedaj, imaš že kaj znakov???

Znake začenjam počasi pridobivati, od tega da me prsi bolijo za pouser posted image dit, do tega, da sem nonstop lačna, ampak resno nonstop, tako da če bo šlo tako naprej, čez 3 mesece tudi čez vrata ne bom več šlauser posted image user posted image user posted image . In kako si ti?

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.2.2010 12:09:17   
IVYY

Pozdravljene soborke,

Č E S T I T K E  ! ! !user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že  2. dan po ET imela občutek, da se pripravlja menstruacija in še danes, ko je 5. dan imam na trenutnke isti občutek. Me niti ne toliko zvija, ampak vsako toliko špika v maternici in občutek, da se mi je vlilo, je kar velikokrat čez dan prisoten. 
Tudi jaz sem že mojemu povedala, da se bojim, da ni nič in to že takoj 2. dan, pa mi je rekel, naj ne obupam.
Hvala za tvojo zgodbo, ki mi je v veliko vzpodbudo, da ne smem še obupati.

Tebi pa iz srca še enkrat česitke in super lepo nosečnost ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.2.2010 12:11:18   
IVYY
gospodarica, lepo grej svojo pikico in naj te konec meseca dočaka super lepa novička!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.2.2010 12:36:14   
S*
Lastovka tudi mene bolijo prsi za user posted image . Prejšnji teden mi je bilo čez cel dan slabo, sedaj pa mi je samo še malo zjutraj. Drugače pa še kar ne dojamem, da sem user posted image in najraje bi delala test vsak drugi dan user posted image   user posted image   user posted image . Se mi zdi da punce tukaj samo čakamo in čakamo. Najprej kdaj se bo začel postopek in kako bomo reagirale, nato čakamo punkcijo in koliko bo foliklov, pa spet mučno čakanje na ET in skrbi če ta le bo. Po Etju 14 dni čakanja na test, vsako minuto preverjš take in drugačne znake...user posted image  in če končno zagledaš +, se začne spet z nova... čakanje na beto, pa čakanje na prvi UZ, nuhalno... Skratka totalna vojna za živčke je to.

SS čakamo novičke, upam da že greješ user posted image   user posted image
Vse ostale, ki že grejete pa user posted image   user posted image   user posted image  gremo do konca in potem naprej...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.2.2010 13:45:33   
Serendipity
Hej ljepotice - vam  bom (po predlogu naše lube mišmiške) eno pikapoko za srečo zalimala:

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.2.2010 14:34:06   
loremi
user posted image

AKTUALNO  

Torek, 16.02.
skuštrana suzi - ET
BEBIII - UZ

Sreda, 17.02.
miklarom - UZ

Četrtek, 18.02.
BEBIII - punkcija
MP30 - UZ

Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
nhaya greje user posted image user posted image  test 24.02.
Mismis greje user posted image user posted image  test 25.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02.
gospodarica greje user posted image  test 28.02.
Teja K. greje user posted image  test 01.03. (?)

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.2.2010 14:34:09   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bebi, če lahko vprašam: koliko foliklov si imela pa v postopkih v Ljubljani? In katera zdravila si imela? Hvala. 

Jaz sem imela v enem in v drugem jajčniku več kot 25 foliklov, pridelala sem 18 lepih celic od teh so se samo 3 oplodile. Imela pa sem delno punkcijo in lažjo hiperco, zdravila pa sem jemala Superfact in Menopuruser posted image  Vsi trije ET neuspešni-žaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.2.2010 14:38:47   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj,

kako ste kaj???

BEBIII, mogoče bo tole slaba tolažba, ampak...se spomniš mojega tretjega postopka in kako sem bila razočarana, da sem pridelala samo 4. celice, nato pa so mi ustavili blastocisto in morulo? No pa se tudi spomniš izid tega postopka. Kar hočem povedati je to, da poanvadi se zgodi, da nam uspe zanositi ravno v tistem postopku, v katerem smo najslabše reagirale. YOU GO GIRL user posted image user posted image user posted image

Suzika, nestrpno čakam na tvoje novičke user posted image user posted image

Ja, se strinjam s teboj, itak da sem pozitivno nastrojenauser posted image Če ti povem po resnici, kot da nisem v nobenem postopku, nič ne čutim niti nimam stranskih učinkov,maaaaa kako je to dobrouser posted image
Drugače mislim vedno pozitivno!user posted image
Lav juuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.2.2010 14:39:04   
loremi
skuštrana suzi komaj čakam novičke, če že greješ pikice! user posted image user posted image

BEBIII naj bodo pa tokrat celice manj številčne in kvalitetnejše, se lepo oplodijo in ostanejo pri tebi, veš kolk navijam! user posted image user posted image
lastovka79 čudovito, čestitke in vso srečo naprej! user posted image user posted image user posted image

Seznamček trepetalk je pa že dolg in nej bodo sami pluski! user posted image user posted image  user posted image

Jaz imam pa za sabo NS, obe pikici sta ok, povečanega tveganja za DS ni, jeeej, edin ena pikica je premajhna (49 mm), druga je velka 61 mm in je treba zdej to spremljat, kaj se dogaja. Izcedki me pa še kar morijo.

Vsem vsem želim lep dan, čimbolj mirne živce trepetalkam in vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.2.2010 14:40:12   
Rakica_80
Loremi, če se ne motim, si imela danes pregled? Kako kaže? Itak da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.