|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
4.3.2010 20:40:01   
žabica 22
Tinky čestitam za zdravo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
4.3.2010 21:17:09   
sasa36
TINKY-iz srca ti čestitam in sem full vesela za tebe.Jaz pa še kar čakam na rezultate!!!!!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.3.2010 8:06:32   
žabica 22
Jutro srečke nosečke user posted image
sasa36 tudi ti boš slišala, da nosiš zdravega user posted image . Verjemi. Še vedno držim pesti zate.
Zoya kaj pa je narobe s to G? Kakšen paper ti je dala za podpisat???? Jaz bi v takem primeru šla rajši privat. Zamenjej jo po porodu, ker to pa res nikamor ne pelje.
žabica češne pa jagode mmmmmmmmm.user posted image Jagode sem si zadič kupila k so se mi tok zaluštale in sem celo košarico sama pojedla user posted image .
nimanorwen
držim pesti, da narediš izpit! Ta tvoja profesorica je pa zelo prijazna nimam besed. Jaz bi ji že kaj na lep in pikanten način povedala nazaj. Samo če je idina za ta izpit pol ni fino govoriti dokler ne narediš.

Kje ste ostale srečke nosečke? Ene so se kar izgubile jih že nekaj časa ni bilo gor.
Spet počasi snegec pada user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.3.2010 8:14:28   
sky77
ojla

Joj souser posted image tolk pišete, da vas komaj dohajam brat. Za kaj napisat pa ponavadi zjutraj zmanjka časa. Popoldne me pa tamalčka okupirata. Zvečer pa tako samo še dol padem.

Me je pa včeraj nekaj zvijalo, tako da sem popila 2 tableti magnezija. Zgodaj se je tole začelo, prezgodaj.

Joj kolk sem vam fouš za tale šoping vozičkov in opreme. Mi namreč vse že imamo. Voziček je star 4 leta, pa je razen obledela barve še vedno kot nov. Pa smo naredili čuda kilometrov z njim. Marelo pa tudi že imamo, tako da user posted image Še cunjic nimam kaj za kupovat ker jih imamo res preveč (še za ene tri otročke user posted image ). No mogoče kompletek za iz porodnišnice, če bom kje dobila kaj v oranžni barvi. Pa ne me vprašat od kje oranžna, ker ne vem. Za splol pa tako ne bomo vprašali. Imamo že parček, tako da nam je vseeno

Zdaj pa šibam v službo. Sem že začela z uvajanjem moje naslednice user posted image

p.s. če katero zanima, avgustovke iz mame smo naredile zaseben forum, na katerem lahko sodelujejo samo registrirani člani. Javite se vse zainteresirane, da vam pošljem link in navodilo kako se registrirat.

byby

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.3.2010 8:41:57   
nimanorwen
jutro punce...

joj mene tale vreme ubija, čist sm brezvoljna ... pa drgač obožujem zimo sm tole ni za nikamr, kle pr ns je sama megla...

drugač pa vozički - učer sm bluzila po netu in sm najdla čist totalno hude vozičkeuser posted image in sm se čist zalubila user posted image vtipkejte v google lux4kids...men so čist hudi, dost pocen...men je všeč model king. pa tuk so leeeeepiuser posted image čeprou po eni strani bi dala več dnarja k nameravava imet 3 otroke...sm ne vem, preplačvat firmo se mi zdi brezveze...
žabica22 - ja, sej sm ji rekla nazaj, da me zanima, če tut stres pa adrenalin dobr deneta otroku. je bla pol sm tih. bo že - nekkuser posted image

tinky - čestitke še od mene! zdej pa uživej na polnouser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.3.2010 8:45:24   
novamami

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

p.s. če katero zanima, avgustovke iz mame smo naredile zaseben forum, na katerem lahko sodelujejo samo registrirani člani. Javite se vse zainteresirane, da vam pošljem link in navodilo kako se registrirat.

byby

Hej Sky, kakšen forum je naredil kdo? Mi ni čisto jasno, sem pa seveda zainteresirana. Zaseben forum pomeni, da ga vidijo in berejo samo člani, če sem prav zastopila? Pošlji link, lahko na ZS.

Lp,

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.3.2010 10:13:49   
kai1
ojla

Tinky, čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image

Nimanorwen, sem pogledala vozičke. Zelo so luškani, pa tudi ugodni.
Držim pesti, da naslednjič uspešno opraviš izpite.

Novamami, tudi jaz bi prosila link na zs.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.3.2010 10:41:00   
Tinky
Hvala za čestitke!user posted image

Teo ima verjetno laringitis, ponoči je full lajajoče kašljal. Sem klicala P in zaenkrat mu moram dajat inhalacije, če ne bo boljše pa ga peljem se pokazat.
Je pa danes tečen kot user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.3.2010 11:10:42   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

byby

Hej Sky, kakšen forum je naredil kdo? Mi ni čisto jasno, sem pa seveda zainteresirana. Zaseben forum pomeni, da ga vidijo in berejo samo člani, če sem prav zastopila? Pošlji link, lahko na ZS.

Lp,

forum sem odprla jaz na željo avgustovk iz mama foruma. In ja, to pomeni, da lahko berejo samo tisti ki so registrirani. In to pomeni res sproščen čvek user posted image Drugače pa nekatere že sodelujejo na obeh forumih.

Vam bom  popoldne poslala zs z navodili. vsem. Če katera ne dobi, naj mi javi

< Sporočilo je popravil sky77 -- 5.3.2010 11:11:19 >

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.3.2010 11:11:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

TINKY-iz srca ti čestitam in sem full vesela za tebe.

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.3.2010 11:24:05   
Ploha
hrana: če je le mogoče si privoščim sirov burek...zame najbolšega imajo v samo eni trgovini, ki pa jo drugače nimam v bližini, razen ko grem k mami, takrat pa si ga vedno privoščim....drugače pa junk food user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.3.2010 11:46:03   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

hrana: če je le mogoče si privoščim sirov burek...zame najbolšega imajo v samo eni trgovini, ki pa jo drugače nimam v bližini, razen ko grem k mami, takrat pa si ga vedno privoščim....drugače pa junk food user posted image

jaaaaaaaaa, sirov burek, mnajmiiiuser posted image
pa kitajsko hrano bi tudi skozi jedla

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.3.2010 11:47:47   
Tinky
saša, ti pa še par dni potrpi, danes je že dva tedna od tvoje ac, rezultat bo pa itak ok

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.3.2010 11:51:48   
Tinky
sky, tudi meni prosim link, hvala

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.3.2010 12:02:52   
žabica13
tinky upam da tvoj sinko čimprej ozdravi!

sky tudi jaz bi prosila za link do foruma user posted image

danes pa grem kupit prve nosečniške hlače. Je moj dragi tako odredil, ko je videl da ne morem nobenih hlač razen pajkic več oblečt. Mi je rekel da tu pri nas na vasi se bodo še te vaške ženičke zgražale če bom cel čas v pajkah naokrog hodila user posted image  kar je verjetno res. No, saj ne gre za to, si pa res želim spet imet kavbojke ki mi bodo prav! grem v C&A in H&M popoldne, potem pa še na čvek k prijateljici. Prej se pa utapljam v urejanju vpisovanja faktur v računalnik za mojega. Bljak, čeprav sem si sama izbrala ekonomsko šolo mi je tooo tako dolgočasno in mukotrpno delo. Sicer ga imam še vedno raje kot moje vikend delo - strežbo, ki mi je bilo pred nosečnostjo prav luštno, zdaj pa mi je vsakič muka.

Glede hrane, jaz sem postala ko kaka kamela, toliko vode namreč spijem. Bi pila vodo non stop. Podnevi, ponoči, če 2 uri ne pijem se počutim kot sahara. Hrana pa sploh nimam ekstra želj, razen kiwiji mi nenormalno pašejo, včeraj sem 3 ogromne pojedla, še dobro da se še sama nisem v kiwi spremenila user posted image . No, pa goveja župca mi zelo paše, kar mi prej nikoli ne, na splošno ne maram juh, zdaj mi je pa goveja zakon!

Lepo bodite!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.3.2010 12:17:24   
žabica13
Še to, kdaj imate plan začet hodit v tečaj "priprava za porod". V LJ porodnišnici se navadno začnejo okrog prvega v mesecu, tako da moj plan zaenkrat je da začnem v juniju, julij so dopusti, pa lahko že kaj preseneti

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.3.2010 12:21:12   
Tinky
žabica13, jaz sicer ne bom šla, ker sem bila v prvi user posted image , ampak kot si sama rekla, boljše prej kot kasneje, da te user posted image ne preseneti.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.3.2010 12:36:59   
hermy1
Jaz bom pa še videla, verjetno tudi junij, čeprav takrat so že kakšni dopusti...mogoče bi rajši maj...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.3.2010 12:54:04   
žabica 22
Jaz bom šla v juniju, samo ne vem še ali v porodnišnico ali v Zd, mi je sestra rekla da so zadna predavanja v juniju potem pa nič do septembra. Samo se mi čudno zdi, da v zd ker kolikor vem baje hodijo v porodnišnico. Ali katera kaj ve o tem? Da me ne bodo spet povlekli za nos user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.3.2010 13:00:28   
žabica 22
Sky jaz bi tudi imela link.

Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.3.2010 13:05:57   
žabica13
žabica22 v porodnišnici bodo predavanja tudi v juliju in avgustu, tako je rekla babica ki te tečaje vodi na tečaju za zgodnjo nosečnost. Je pa res, da drugod v jul in avg. teh tečajev baje ni, in potem se vsi zgrinjajo v porodnišnico v poletnih mesecih (7-8). V porodnišnici so tudi 3-je termini, en dopoldanski, en ob 16 se mi zdi in en okrog 18 ali 19. Tako da je fajn, izbereš tistega ki ti najbolj ustreza

Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.3.2010 13:22:06   
sky77
tako, nekatere imate že zs (sem pregledala in poslala vsem ki sem ji našla do strani 54). Mogoče je katera dobila celo 2x user posted image

Ostale dobite zs zvečer

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
5.3.2010 13:25:28   
hermy1

tako, nekatere imate že zs (sem pregledala in poslala vsem ki sem ji našla do strani 54). Mogoče je katera dobila celo 2x user posted image

Ostale dobite zs zvečer

dobila in to samo enkrat...sicer pa...bolje dvakrat kot nobenkrat!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.3.2010 13:55:25   
limma
tinky, čestitke za zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Teo hitro zdrav user posted image
Ti bom poslala ZS.

sky, tudi jaz te prosim za link z navodili. Hvala user posted image

sasa36, držim pesti še zate, da čim prej izveš veselo novico user posted image

posebna hrana, meni se vsak večer zlušta pizze user posted image in če se mi da, že popoldan naredim testo, drugače jo pa mož kupi ali pa vzameva kakšno iz skrinje user posted image Kilogrami se mi še nepoznajo, tako da ni problema user posted image
Ne vem pa, kaj naj danes kuhamuser posted image Hčerka je izbirčna, da je joj... bi jedla samo pašto (belo), sadje, jogurt, svež korenček, občasno juhico in se že skoraj neha.... tako, da je lahko spet pizza user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.3.2010 14:23:07   
Tinky
mamice, rabim pomoč. A katera od vas daje otročkom Slezov sirup? Pomaga?
Bi ga Teikotu dala zvečer, preden gre spat, da mu umiri grd suh kašelj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......