|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
5.3.2010 15:08:25   
sky77
tinky po moje je boljše če mu narediš inhalacije. Ker naša P odsvetuje dajanje kakršnih koli sirupov, ker ponavadi samo podaljšujejo vse skupaj. Če že, dam jaz en domač zvarek. Narežeš eno čebulo in jo daš v med (cca 1 dcl) in kuhaš toliko časa da postekleni. Potem pa vse skupaj precediš skozi gazo in daš večkrat dnevno (ni omejitve). Seveda pa to velja za otročke starejše od 1. leta.

ste dobile zs vse do strani 50. Tiste ki niste dobile, pa kar povejte. Pošljem

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
5.3.2010 20:19:43   
aandrejka
sky, tudi meni prosim link,
hvala , andrejka

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.3.2010 21:54:23   
NatašaC
Pozdravček vsem!
Danes pa ni ravno tak dan, da bi mi bil po volji. Včeraj sva z najmlajšim pristala v bolnici, ker ima pljučnico. Nekje do treh danes je bil na infuziji in kisiku in je samo spal. Ko so pa odklopili, pa čisto drug, norel, se igral, bil spet nasmejan. Sej je ok tukaj, sam ni to to. Raje bi se doma crkljala. Pa tak vstop v trideseta. ma bo že. Sam da mali ozdravi.
Tinky - mi Slezovega sirupa porabimo kar precej. Kaj pa vem, po moje mal pomaga. Je pa res, da ne vem kako hudo bi bilo, če ga ne bi pil. Škodit ne more. Inhalacije so pa tut tko tko. Včeraj jih je moj malemu dajal celo dopoldne, pa ni neki pomagalo. Takrat, ko je res hudo, mi prespimo v kuhinji na kavču, na štedilnik pa damo velik lonec vode, vanj pa žajbelj ipd. In potem pustimo, da počasi izpareva. To pa definitivno pomaga, če zrak v prostoru ni suh.
Lep vikend vsem. Jaz upam, da bo predvsem čimbolj zdrav.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.3.2010 7:47:57   
sky77
jutro

Naša noč je bila bolj tako tako. Ampak zunaj je pa sonček user posted image

joj nataša nič ti nisem fovš za bolnico in na žalost vem kako izgleda ko si zdrav zaprt med štirimi stenami. Upam da se tamalček kmalu tako pozdravi, da bosta šla lahko domov. In če sem prav zastopila VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

AANDREJKA IMAŠ ZS

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.3.2010 8:23:47   
žabica13
NatašaC vama s sinkom želim da se čimprej vrneta domov, in da se čimprej pozdravi! Tebi pa VSE NAJBOLJŠE user posted image  Če sem prav razumela!

Pri nas je  - 7 bilo zjutraj, nekaj me grlo matra in čiham, upam da ne bo šlo naprej. So zoprni tej prehodi vremena, en dan zunaj 13 C, čez 2 dni pa - 7 C. Sama od sebe sem se zbudila že ob 6.30 kar je zame prav čudno, saj moram imeti vedno 2 uro naštimane, da sploh oči odprem.

Lep sonček sije zunaj, upam da se bo vsaj malo ogrelo. Lepo preživite to soboto!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.3.2010 8:36:43   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sky77
Ampak zunaj je pa sonček user posted image

joj nataša nič ti nisem fovš za bolnico in na žalost vem kako izgleda ko si zdrav zaprt med štirimi stenami. Upam da se tamalček kmalu tako pozdravi, da bosta šla lahko domov. In če sem prav zastopila VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

Ja, Nataša res vse najboljše za okroglico (smo si izmislili) in hitro domov na tortico user posted image  in user posted image !

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
6.3.2010 9:33:43   
nimanorwen
Vse najboljše, Nataša, še od mene! vse najnajnajnajnajnaj, pa le glej, da boš kej dobrga pojedla user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.3.2010 13:40:25   
sky77
tiste ki ste se do sedaj prijavile na forum, sem že pofočkala

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.3.2010 16:46:08   
Biona
Sky tudi jaz prosim za link, lahko kar na
bmmb2107@gmail.com.

Lep vikend vsem

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.3.2010 17:38:36   
sky77
biona si že včeraj dobila zs

(odgovor članu Biona)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.3.2010 8:14:44   
kai1
Nataša, sicer z malo zamude,
Vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.3.2010 10:10:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Nataša, sicer z malo zamude,
Vse najboljšeuser posted image

ŠE OD MENEuser posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.3.2010 13:21:58   
lumpa6
za seznam pdp so mi popravili na 26.8, to je moja 7 nosečnost, doma imam 5 otrok, 2 punci in 3 fante, stara sem 37 let

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.3.2010 20:25:54   
NatašaC
Pozdrav vsem!
Hvala za voščila. Ja, ste prav razbrale. Sem spremenila prvo cifro pri svojih letih. Pa ni bil najlepši dan.
Danes je lepši, ker smo spet doma. A je mali še na antibiotiku in jaz na bolniški. Ma sam da je razigran in vesel in da je začel jesti. Sam da gre na bolje. Ker na vseh tistih cevkah ga ni bilo prav nič prijetno gledati.
Lep teden vsem!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.3.2010 6:50:00   
lumpa6
user posted image vse naj naj za dan ženauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.3.2010 8:25:16   
žabica 22
Dobro jutro srečke nosečke user posted image

Drage žene, mame: Ob prazniku dneva žena vam želim lepo praznovanje in čim več lepih pozornosti in nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je lep dan vzunej, sam je pa tok mrzlo brrr pa še piha, a ste slišale to da naj bi baje do četrtka spet po malem snežilouser posted image .
NatašaC  vse najboljše user posted image z zamudo. user posted image
Kako ste drugače? Kako bušiji? Jaz imam že par dni krčeuser posted image in pijem magnezijeve tablete.(tako so mi zanič user posted image , sem že mislila, da sem se jih rešila pa vidim da ne). Pa tako me čisto vspodaj boli buši k da bi me kdo z nožem rezu. Ima katera podobne težave? Če kihnem me boli, če zakašlam...user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.3.2010 8:41:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

Dobro jutro srečke nosečke user posted image

Drage žene, mame: Ob prazniku dneva žena vam želim lepo praznovanje in čim več lepih pozornosti in nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste drugače? Kako bušiji?

Naj dan poseben bo za vas,mladenke brhke in ženice,prešerno voščim vam na glas,
poklonim travniške cvetlice.
Lepota vaša je in čar,
cvetočih barvnih lepotic,
toplina skrčka naj bo dar
in dnevi vaši brez bodic. Jaz sem sicer super! Dobila sem posebno lepo darilo na predvečer praznika: eno brciko!!! Upam, Žabica 22, da te bolečine čimprej minejo.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.3.2010 8:49:29   
anchy82
Lumpa6...hvala za tako lep šopek, ki si nam ga poslala za današnji naš praznik!
Mene je moj dragi že ob pol sedmih preseneto z vrtnicouser posted image user posted image Ja, ni kej...je res pozoren user posted image

Js sem pa spet ful prehlajena. Me tokrat kr prsni koš boli - zdaj pa ne vem al je to od kašlja ali je kej hujšegauser posted image . K zdravniku pa ne grem še. Jutri imam pri svojmu G tretji pregleduser posted image Komaj čakam, da vidim našega otročka, pa srčeka poslušam, pa še za morfologijo izvem kdaj jo bom imela....JEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image
Moj buši je že večji, ampak še lahko nosim hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Res pa je, da sem že od prej bolj okrogla, tako da.... joj, kaka bom spet poleti. Ampak za otročka bom vse dala skoz. Sam da bo zdrav, pa da bo vse tako kot mora biti!user posted image

Me pa tudi kdaj pa kdaj mal štihne v spodnjem delu trebuha...jutri vprašam kaj bi to bilo. Tako da bom napisala. Zdaj dolžim sicer ta user posted image prehlad.

Nč, grem, da malo pospravim po stanovanju, Vita je že v vrtecu, tako da lahko kaj naredim v miru. Pridne bodte, pa pazite nase!user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.3.2010 9:25:13   
novamami
Dobro jutro punce!

Vsem želim vesel praznik in veliko lepih trenutkov z vašimi najdražjimi.

Tiste, ki ste 1. user posted image a je katera od vas že začutila kakšne premike v trebuščku al še ne? Jaz sem sicer nekaj začutila, ampak nisem prepričana da bi to bilo to. Moj trebušček je že kar napihnjen.

Včeraj sva z mojim dragim možem poslušala srčka z AS in se je tako lepo slišalo, da sem se skoraj zjokala od sreče. Sem vam prav mogla povedat. No jaz imam pa v četrtek 3. pregled, predvidevam, da bo čisto rutinski, poslušanje srčka in kakšno preverjanje lege maternice. Upam pa, da mi bo kaj povedala glede morfologije, saj naslednji pregled, bi lahko bil že tisti ta pravi. ;)

Lepo se imejte

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.3.2010 11:10:59   
žabica13
user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.3.2010 11:18:30   
žabica13
Punce lep dan žena vam želim!

Naj vas vaši dragi čimbolj razvajajo in prinesejo kakšno rožico! Eno virtualno vam pošilajam!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.3.2010 11:25:29   
žabica13
hermy tebi pa čestitke za brciko! user posted image user posted image user posted image

tiste ki vas mučijo kakšne težave da se čimprej pocajtate in da boste kmalu spet polne energije! Tiste ki imate preglede pa držimo pesti da boste videle pikice kako veselo telovadijo po bušiju! Še eno vprašanje, kako se vam zdi ideja če bi na naš seznam dodale datume morfologij ali pa npr. preglede v marcu in aprilu?

Jaz sem pa tudi nekaj bolana. ne sicer dosti ampak nisem taprava. Je bil na obisku ta vikend od mojega sine od prej (10 let) in je prišel nekaj bolan. Smo zboleli vsi, moj dragi, jaz in še tast. Pri meni je tako da mi jest nič ne paše, bili me trebuh, pa mraz me trese, glava me bli. Upam da čimprej mine.

Žabica22 mene tudi mučijo takšni krči kot tebe, in kot si napisala najhuje je pri kihanju, kašljanju. Kot bi me nekdo z nožem zarezal zaboli. Verjetno se maternica razteza.

No, lepo praznujte!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.3.2010 11:38:04   
sky77
Vesel dan žena user posted image user posted image

Se vas je že kar nekaj pofočkalo na novi forum. Čakamo še ostale user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.3.2010 11:40:02   
novamami

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Še eno vprašanje, kako se vam zdi ideja če bi na naš seznam dodale datume morfologij ali pa npr. preglede v marcu in aprilu?

Jaz se strinjam s tem, da dodamo datume morfologij in pregledov v mesecu.

Obe Žabici upam, da se kmalu nehajo tile vajini neprijetni krči. Tudi mene malo mučijo, vendar ni tako hudo kot pri vaju. Hermy čestitke za brciko! user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.3.2010 12:31:07   
uršula83
Jaz še ne čutim brcik. Tudi v 1. nosečnosti sem jih šele pri 23 polnih tednih.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......