|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.3.2010 20:06:59   
limma
Dober večer,

ploha in lumpa6, se obema opravičujem, sem malo pomešala user posted image , ampak zdaj vem user posted image
Moj bivši šef je imel pet otrok in ni mogel prehvaliti, kako je to fajn user posted image , ampak jaz sem že malo v letih za takšno številko user posted image

tinky, pri nas je enako kot pri vas, kar se tiče pospravljanja.. nič ne naredim, ko je budna, ker samo vleče ven igrače, knjige, loncev pa ne več, jo je že minilo user posted image Danes že drugi dan ni spala in sem skoraj user posted image , ker nisem res nič počivala... zdaj me pa trebuh boli user posted image Komaj čakam, da se user posted image juri zvečer vrne domov.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.3.2010 20:22:05   
Tinky
limma, kolko je stara punčka?
kaj si se odločila glede ac?

grem spat, nočko nosečke user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.3.2010 9:22:29   
žabica 22
Pozdravček nosečke user posted image
Kakšno turobno vreme je vzuni. Kako ste drugače? Berem, da se vam bušiji že kar poznajouser posted image , in da vasuser posted image že brcajo. Buši se tudi meni že pozna, brcik pa še ne čutim, včasih idino mehurčke (zvečer ko se vležem v posteljo) user posted image .
Za voziček sva midva že odločena, idino še cene loviva če bova kje ceneje dobila, šla bova pogledati še v Manfalcone, samo glede garancije me malo skrbi.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.3.2010 9:44:43   
žabica13
Dan punce!

A ste slišale vremensko napoved, spet naj bi snežilo user posted image  to zimo imam tega snega stokrat preko ušes. Pri nas je trenutno turobno in oblačno vreme, imela sem namen iti kupit trobentice za teraso, pa me je vse minilo ob novici o snegu. Ko že o rožicah, sama zelo rada "brskam" po zemlji, sadim rožice...letos me to malo skrbi, ker itak kjer zemljo za rožice narediš takoj pride kak maček in gredico uporabi za wc školjko. Mislite da je z rokavicami varno po zemlji delat? Si ne predstavljam, da si ne bi rožic uredila...

Sem se pa odločila da grem danes popoldne še do rutarja, kjer naj bi tudi imeli vozičke. Bi rada končno dobila favorita, zdaj grem že sama sebi na živce, ker med vso izbiro ne najdem kandidata. Še najbližje mojim željam je mutsy 4 rider, samo je nov drag ko hudič.

Lep dan kljub manj lepemu vremenu vam želim!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.3.2010 9:47:32   
žabica13
Aja, še glede brcik. Včeraj zvečer me je v trebuhu za sekundo kakor da mi me zarezalo, trajalo cca. sekundo, ampak ni bilo prijetno, prej celo malo boleče. In isto danes zjutraj. A mislite da je možno da so brcike?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.3.2010 9:59:19   
kai1
Dobro jutro

KAkošno vremeuser posted image   Sicer sem se že pošteno sprehodila na en hrib. Paše svež zrak. Samo, da ne bo snega in dežja.

Žabica 13, glede teh bolečin, ki jih opisuješ, to po mojem niso brcike. Meni se to dogaja že nekaj časa, pa tudi pri 1.user posted image  se mi je. Bolečine je zelo neporijetna, občutek hje tak, kot bi te nekdo z nožem zarezal. Pa občasnao, sploh ponoče, se nekaj časa, minutka, ne morem popolnoma stegnit. Takrat mi je G rekla, da se maternica razteguje in da ni nič hudega. Jaz takrat kak magnesol popijem, pa imam občutek, da je boljše.
Glede tistega linka, voziček, ki si ga mi namenila, ga pa ne morem odpret, saj mi javlja napako. Bom pogledala še na kakšnem drugem računalniku.

Na bolniški bom še do konca tedan.
Danes pa še G pregled.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.3.2010 10:12:29   
žabica13
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.3.2010 10:13:50   
žabica13
evo te slikice so zate, kai, ker niso mogla odpret strani

to je komplet (podvozje, košara, športni del, jajčka, torba), vse skupaj je 399 eur

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.3.2010 10:17:49   
žabica13
 za kai še podatki o vozičku
TRES je inovativen otroški voziček s kombiniranim sistemom.
Sestavljen je iz:

lupinice oziroma otroškega avtosedeža skupine 0+,
košare za dojenčke od rojstva do približno 6 mesecev,
športnega dela vozička,
prostorne torbe za shranjevanje različnih potrebščin.

Tres je zelo
okreten in lahko vodljiv voziček. Opremljen je s priročno košarico, v katero lahko odložite dodatno prtljago (igrače in podobno), ki jo vaš malček potrebuje na sprehodu. Poskrbljeno je tudi za udobje staršev, saj ima Tres možnost tristopenjske prilagodljivosti višine ročaja.

Sprednja kolesa so vrtljiva
in imajo možnost blokade vrtenja. Voziček je opremljen z nožno pedalko z zavoro
na zadnjih kolesih.

Tres ima
dvojni sistem zapiranja vozička,
s čimer je zagotovljena dodatna varnost pri zlaganju.

V kompletu sta tudi
zimska vreča in
dežno pregrinjalo.

LUPINICA (avtosedež skupine 0+, do največ 13 kg)
ima anatomsko oblikovan sedež, ki je zasnovan tako, da nudi otroku večjo varnost. Vsebuje dodatno podlogo za novorojenčke, ki omogoča stabilnejše in udobnejše ležanje. Za varnost je poskrbljeno
z varnostnim pasom s 3-točkovnim zapenjanjem.

Lupinico lahko prav tako kot košaro, enostavno pritrdite na osnovo vozička. Uporabite jo lahko tudi kot zibelko. Opremljena je s priročnim senčnikom,
ki lahko služi kot zaščita pred soncem in drugimi zunanjimi vplivi (veter, blaži močnejše zvoke … ).

KOŠARA,
je opremljena s sistemom, ki vam omogoča enostavno in lahko polaganje na osnovo vozička in njeno hitro snemanje iz njega. Otroka lahko pustite spati in ga s pomočjo oblazinjenega ročaja, ki je, ko je košara na vozičku, skrit pod senčnik, enostavno in udobno odnesete kar spečega v košari.

Poskrbljeno je tudi za večjo
stabilnost košare
na vozičku, saj ima le-ta dodatnima vodila na spodnjem delu, ki se pripnejo na osnovno vozička.

Košara vozička ima
zračno dno in vzglavnik nastavljiv
na 3 višine. Možnost dviga ležalnega dela vam bo omogočila, da boste vašega otroka lahko dlje časa vozili v košari, saj bo tudi iz nje imel čudovit razgled.

SEDALNI DEL vozička ima možnost obračanja.
Vaš otrok lahko gleda proti vam ali pa radovedno zre v svet pred sabo – odvisno od vašega in njegovega počutja.

Opremljen je s
senčnikom,
ki ga enostavno potegnete naprej in s tem zaščitite otroka pred soncem in drugimi zunanjimi vplivi.

Da pa vam ne bo onemogočen pogled na vašega malčka, ima senčnik tudi
dve stranski okni in okno zgoraj, ki je zračno in ga lahko po potrebi tudi
zasenčite.

Sedalni del otroškega vozička TRES ima možnost uravnavanja naklona naslonjala za hrbet in naslonjala za noge (vaš otrok bo v njem lahko tudi ležal). Opremljen je z varnostnim pasom s 5-točkovnim zapenjanjem.

TORBO z naramnico enostavno pripnete na voziček. Njena notranjost je opremljena s številnimi praktičnimi predali. Vsebuje tudi podlogo za previjanje.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.3.2010 10:20:22   
kai1
žabica 13, najlepša hvala za podatke in slike.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.3.2010 10:23:43   
žabica13
barve pa so poleg rdeče, in sivo zelene še temno modra in oranžno siva. Brez zamere ker sem tu zdaj en kup postov nasula

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.3.2010 10:28:21   
žabica13
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.3.2010 10:28:32   
uurshika
žabica, dobr da si jih,..

ker svaka čast tistim katere ste že odločene kateri voziček boste kupile,..

Ker jest sem pa prov zbegana zdej zaradi teh vozičkov,... pred mercatorjem bom enga vzela user posted image user posted image user posted image ,...

100 % sem bla odločena da bom vzela chicco trio s, ampak sem ga včeraj videla v živo,.. ojojoooooj,..user posted image user posted image

lp

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.3.2010 10:46:17   
hermy1
Dan,
vidim, da ste že čisto v vozičkih...no, jaz si že tudi ogledujem, berem komentarje, gledam po cesti...zaenkrat imam nekaj izbranih favoritov, ni pa še končnega. Sem pa prepričala dragega, da bova šla na en izlet v Molfancone, ne da bi ga kupila, ampak, da bi v miru malo pogledala. Sem videla, da imajo tam vse na kupu, pa bo lažje, Žabica 13 in Tinky hvala za pomoč.
Jaz tudi čakam brcike, danes sem polnih 16t user posted image user posted image user posted image ! Ker sem "razpujsana" - izjava moje hčere in ker imam težave z zaprtjem, nisem čisto sigurno, da nisem že kaj "pravega" čutila, ne da bi vedela. No, ko bo dovolj značilno, bom že vedela user posted image .

Ja, danes še nič od sončka user posted image ...upam, da res ne bo snega...smo se te dni že razvadile, kajne?!

Žabica13, z rokavicami po zemlji delat je povsem varno, če so tiste debele gospodinjske, tako, da le uredi lepe rožice user posted image ! Jaz jih imam tudi rada.

(odgovor članu uurshika)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.3.2010 10:51:39   
kai1
Žabica 13, a se ga da kje vodeti, ali je samo naročilo prek spleta?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.3.2010 11:14:55   
NatašaC
Pozdravček vsem!
Pa smo spet doma, moj najmlajši je bolan. Bom najbrž kar dopust pisala, ker šefu sem prejšnji teden povedala, da me drugo šolsko leto ne bo in je bil malo šokiran. Ma se bo že moral sprijazniti. Zdaj ve že kar nekaj ljudi, sam moji starši pa še ne, ker še nismo imeli prilike iti na primorsko. Najprej pokvarjen avto, potem moji bolni, zdaj pa tut bolj slabo kaže, ker je moj mali zakuhal. in gre teden naokoli.
Glede vozičkov, košar in lupinic. Pri prvih dveh sem imela majhen avto in neprimeren voziček, tako da sta bila veliko v lupinici, pa jima nič ne manjka. Sploh pa koliko jaz vem zdravniki priporočajo to lego. Moji kolegici so celo svetovali, naj ga ima čim več v lupinici, ker se je obračal nazaj. Pa tudi ko nosiš malčke, naj bi jih nosil in pestoval v takem položaju. Tako da meni košara ni obveza. Bomo videli. Upam, da mi uspe voziček si sposoditi od kolegice.

mene pa zanima, a je katera imela kdaj ponoči trenutke, ko jo je zelo zeblo. Pri meni se je to dogajalo pri drugem, zdaj pa se mi je tudi že enkrat zgodilo. Zbudim se sredi noči, zelo me zebe, z zobni šklepetam, se tresem kot nora. Se pokrijem s čimer se da in poskusim zaspati. In čez 5min kot da ne bi bilo nič. Kot en šok.

žabica13 - po moje to niso brce, ker le-te niso boleče

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.3.2010 11:22:31   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: NatašaC
mene pa zanima, a je katera imela kdaj ponoči trenutke, ko jo je zelo zeblo. Pri meni se je to dogajalo pri drugem, zdaj pa se mi je tudi že enkrat zgodilo. Zbudim se sredi noči, zelo me zebe, z zobni šklepetam, se tresem kot nora. Se pokrijem s čimer se da in poskusim zaspati. In čez 5min kot da ne bi bilo nič. Kot en šok.

Tega pa še nisem doživela...da me je bilo vroče, to mi je v vsaki nosečnosti, mrzlica pa me ni tresla. Ko sem bila noseča čez zimo, je to kar pasalo, ker sem sicer zmrzlijvka,...kako bo pa sedaj, poleti...bomo pa šele videli user posted image ?!
NatašaC, če hitro mine, se ni preveč za sekirat,...razen kar je zoprno.

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.3.2010 12:24:19   
Bacek
Ker jest sem pa prov zbegana zdej zaradi teh vozičkov,... pred mercatorjem bom enga vzela user posted image user posted image user posted image ,...

100 % sem bla odločena da bom vzela chicco trio s, ampak sem ga včeraj videla v živo,.. ojojoooooj,..user posted image user posted image

lp

user posted image user posted image user posted image Jaz sem se pri izbiri najprej lotila estetskega vidika: npr. niso mi všeč dvojna mala koleščka (Peg Perego style), potem ti novi športni vozički (kot jih je Žabica13 nalepila), pa potem ti moderni, ko so prav visoko pozicionirani, pa čudna kolesa spredaj,... user posted image user posted image In tako se je izbira manjšala. Pa ne zanimajo me kompleti, ker lupinica bo druga, tko da ... kar nekaj vozičkov odpade.
Potem pa dalje, brskanje po netu, čekiranje strani in hitro najdeš favorita. Zdaj ga moram pa samo še v živo videt in verjamem, da bom samo še bolj navdušena. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bacek -- 3.3.2010 12:25:03 >

(odgovor članu uurshika)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.3.2010 12:34:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Bacek

Potem pa dalje, brskanje po netu, čekiranje strani in hitro najdeš favorita. Zdaj ga moram pa samo še v živo videt in verjamem, da bom samo še bolj navdušena. user posted image user posted image

In potem ga boš predstavila še nam, firbčkam, kajne user posted image  user posted image  user posted image ?!

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
3.3.2010 14:08:33   
Bacek
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Bacek

In potem ga boš predstavila še nam, firbčkam, kajne user posted image  user posted image  user posted image ?!

user posted image user posted image user posted image Sem ga že tokrat omenila, da bom rekla če mi kar mal reklamo plačajo. user posted image user posted image
Ko sem iskala pred letom za kolegico vozičke (no mal sem jih gledala, pa brala forum RR), sem našla večinoma pozitivna mnenja, tako da sem bila še pred user posted image odločena kaj bova kupla. Moj se pa tud strinja z izbiro (itak nema prava glasanja user posted image user posted image ) Edino za barvo ne vem, ker jo izbiraš po katalogu, vprašanje če jo imajo za pokazat. AMpak, itak nisem tok "aklah", da bi se prav fejst sekirala. Važno da bo moder in da bo pupa (če bo) imela komplekse zaradi te barve, kot rad reče moj. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.3.2010 14:55:28   
kamelija
Hojla, vse user posted image . Danes sem imela pregled, sicer ne UZ ampak je samo srčka poslušal. In slišat je bil vse OKuser posted image .
NatašaC tudi jaz imam dneve, ko se nikakor ne morem ogreti, posebej zvečer, ko se utrujena uležem. Pa si nataknem še štunfke in če ne pomaga še topel čaj ali kakav. Ponavadi zaleže, če pa še to ne pa pokličem možeka v posteljo - je kot pečuser posted image .

Moram reči, da so tile vozički cela znanost. Včeraj sem šla malo v BC pogledat in sem še bolj zmedena. Mojemu se dopade Quinny frestyle X3, taki malo bolj športen 3 kolesnik. Meni se zdi edino, da je sedalo mal ozko. Vsekakor vidim, da bo tole cel projektuser posted image

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.3.2010 15:50:42   
Tinky
Jaz imam pa kontra probleme, namreč meni je non stop toplo. Ponoči spim v spodnji majici in hlačkah, mož pa v pidžami in se trese od mraza user posted image , ker preden greva spat, moram obvezno še zluftat sobo.
Ne vem kako bo poleti, verjetno se mi bo zmešalo.
Letos bo treba klimo nabavit, ker mi bo mož sicer dal odpoved user posted image

Zdej sta moja dva moška šla ven na zrak, da lahko v miru kaj naredim, jaz pa namesto po sesalec, hop za računalnik user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.3.2010 15:53:27   
Tinky
Imena za vaše user posted image imate že izbrane oz. so že katera v ožjem izboru?

< Sporočilo je popravil Tinky -- 3.3.2010 15:55:44 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.3.2010 16:02:41   
žabica13
kai včeraj sem jih kontaktirala po mailu glede koles, in kje se da voziček videt, pri nas (je italijanski drugače) je zaenkrat le v kočevju ga možno videt, ti kar mail pošiljam če te bo zanimalo ga videt. So mi pa napisali da po dogovoru se ga da videt tudi med vikendom

info@fp-trgovina.si

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.3.2010 16:13:50   
Bacek
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Imena za vaše user posted image imate že izbrane oz. so že katera v ožjem izboru?

Bomo počakali na zadnje mesece. user posted image user posted image
Moj se nekako še ni pripravljen o tem pogovarjat, jaz pa tud še nimam nobenih idej. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......