|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
3.3.2010 16:19:09   
žabica13
jaz sem pa danes čisto "vozičkasto" razpoložena. Prejle sem bila v rutarju in mislim da ste se nekatere o Peg Perego GT3 kiwi pogovarjale. V informacijo da je v rutarju trnutno v akciji, iz cca. 550 mislim da na 450 je znižan.

O imenih pa se pri nas še ne pogovarjamo preveč, bom verjetno počakala na morfologijo, da vidimo ali bomo imeli fanta al pupo, čeprav verjetno je bolje imeti tudi za tisti spol, ki ti ga ne napovejo kakšno rezervno ime, za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.3.2010 17:07:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
Imena za vaše user posted image imate že izbrane oz. so že katera v ožjem izboru?

Mi imamo za fantka izbrano že zelo dolgo (kmalu po tem, ko sva se spoznala), za punčko smo pa tisti dan, ko sem sanjala o deklici, ki sem jo avgusta že vozila v vozičku in ker ni imela imena, sem ji kar pupa rekla. In sem sklicala nujni hišni svet, ki je nato odločil. Tako, da to je rešeno, če si ne premislimo...kar pa zaenkrat ni videti, ker se o detecih pogovarjamo že kar z imeni. 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.3.2010 19:13:33   
kai1
čer

Bila sem na pregledu, vse ok. Videla sem našo pikico in tudi njenuser posted image
Morfologijo, pa imam 31.3.

Žabica13, hvala za vse informacije.

Imena, za deklico imamo že določeno, za fantka se pa še odločamo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.3.2010 20:44:04   
mayci
Hmm, imena...user posted image No, midva z dragim sva izbrala za vsak spol po dve imeni in se bova potem še naknadno odločila, katero bo tisto pravo. Imamo še čas....pa upamo, da na morfologiji vidimo, kdo se skriva v trebuščku.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.3.2010 22:44:45   
Biona
Imena: pred nosečnostjo sem naju videla s punčko, od nosečnosti naprej pa čutim, da je fantek, zato imava nekaj imen po mojem izboru (moj je naredil selekcijo), ko se otrok rodi, pa se morda porodi novo ime ob pogledu nanj. Vem pa, da ne bova pustila otroka brez imena, to mi v porodnišnicah ni všeč, ko prideš h komu na obisk, pa na kakšni tablici piše ...punčka/fantek. Da toliko mesecev nisi našel imena in zaradi neodločnosti ne daš imena otroku,...?

Vozički: mene je bila groza teh vozičkov (pa še prva nosečnost), moj je jasno sporočil, da se v opremo za otroka ne bo mešal, naj pa bo vse kvalitetno in funkcionalno, pa naj ne nabavljam prehitro :-),...., pa sem si rekla, neg. stresa si zaradi vozička, niti druge opreme ne dovolim med nosečnostjo,...., zapisala sem si vse sprejemljive oz. potrebne funkcionalnosti/karakteristike vozička na list (max. teža, udobnost, varnost za otroka, širina, dolžina glede na vrata/dvigala/prtljažnike avtomobilov, kakšna kolesa-glede na terene, po katerih bo voziček najpogosteje vožen, velikost košare, kakšno mora biti naslonjalo za noge, roke, kombinirana košara/športni del, ročaj v enem, ročaj nastavljiv po višini, kakšne zavore, fiksiranje koles, ga je mogoče voziti v obe smeri brez, da odklopiš in fizično dviguješ/obračaš košaro ali športni del, so tekstilni deli pralni, velik senčnik/strehica, ki se dobro manipulira, se ga da voziti od o do vsaj 2 ali celo 3 let, kvaliteta materiala tekstilnega dela vozička, kvaliteta ogrodja,  pomembnost izgleda, robustnost,.....). Ko sem si to razčistila in zapisala kaj od naštetega v oklepaju mi je pomembno in kakšno mora biti, sem pregledala ponudbo na spletu, izvedla selekcijo. Tako smo kupili Peg Perego Uno.

Morfologija: sedaj smo v 15.tednu, ko bom izvedela za termin morfologije pri svojem ginek., si bom vzporedno s tem terminom rezervirala termin za morfologijo pri Dr. Miglarju (ena je vprašala, če gre katera tudi k njemu,...).

Nočka vsem

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.3.2010 8:17:44   
žabica 22
Jutro user posted image
No kakor kaže bomo res imeli še malo snega- opazujem čez okno kako med dežjem sem ter tja naletava počasi snegec user posted image .
žabica jaz sem bila tudi včeraj v rutarju in sem šla pogledati PP voziček, samo midva bova vzela komplet, drugače se ga pa splača vzeti če ne boste zraven kupovali košare in jajčka. Je kar poceni. Drugače sva pa še pogledala druge stvari pa imajo kar navite cene.
Imena: midva sva se na začetku neki pregovarjala glede imen, sam sva prav hitro zaklučlauser posted image , tko da za punčko imava ime za fantka pa še ne oz. jaz ga imam samo njemu ni nevem kaj všeč. Čeprav sem imela na začetku občutek da bova dobila punčko me je zdaj ta občutek zapustu oz. me je prevzev občutek za fantka. Upam da, bova vidla kaj se skriva med nogicami na morfologiji user posted image .
Punce v katerem tednu ste naročene na morfologijo?? A boste šle k svojemu G ali privat?

(odgovor članu Biona)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.3.2010 8:25:39   
uurshika
živjo user posted image ,.

vidim da ste pri imenih,.. no pri nas je bilo tudi že zeloooo veliko govora in pregovarjanja o imenu,. namreč smo 4 kandidati, kateri smo dajali predloge,. a smo se na koncu odločili, da če bo fantek bo NIK, in če bo punčka bo NIKA.. preprosto in jedrnato,..

KAI1 morfologijo imava na isti dan,..
ŽABICA 22 jo bo kar moja ginekologinja naredila,..

lep, nažalost snežni pozdrav,...

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.3.2010 8:39:42   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: uurshika
živjo user posted image ,.

vidim da ste pri imenih,.. no pri nas je bilo tudi že zeloooo veliko govora in pregovarjanja o imenu,. namreč smo 4 kandidati, kateri smo dajali predloge,.
KAI1 morfologijo imava na isti dan,..
ŽABICA 22 jo bo kar moja ginekologinja naredila,..

lep, nažalost snežni pozdrav,...

Tudi pri nas se moramo štirje strinjat glede imen,...In za fantka hčerama ni ravno všeč, zato navijata za punčko. Čeprav, ko sem rekla, da mogoče bo res pupa, sta bili kar malo razočarani. 
Morfologijo mi bo delala kar moja G, kdaj pa še ne vem, naslednji pregled imam 19.3., pa bo povedala - kje je še to user posted image .
Pri nas je snegec že kar priden,...je že vse belo, SPET!

(odgovor članu uurshika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.3.2010 8:45:52   
Tinky
Jutro

Naša pupa bo Maja. Če bi bil Teo punčka bi bila Gaja, tko da smo zdej samo črko zamenjali user posted image
Že v prvo sva se tik tak zmenila gled imena, ni blo nekega pretiranega fajtanja user posted image

Na morfologijo sem naročena v 20t1d, opravila mi jo bo moja ginekologinja in jo imam 15.3. Samoplačniško ne bom več hodila, niti na 3D ne.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.3.2010 9:25:55   
Zoya27
Pozdravljene,

tudi tukaj sneži...user posted image

Morfologijo imam pri 21tednih, delala pa mi jo bo moja G. Sma se pa odločila, da grema samoplačniško še na 3D, to pa predvsem zato, ker imam "smotano" G, ki ne pusti, da bi bil mož zraven pri morfologijiuser posted image user posted image user posted image

Glede imen se še nisva čisto odločila, se mi zdi, da nekako oba čakama na morfologijo, da slišima, kaj bo, punčka ali fantek. Čeprav ne glede na napoved, boma izbrala obe imeni,.... nikoli se ne veuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.3.2010 10:28:34   
nimanorwen
živjo, punce,

končno se vam spet javlja ubogi zaprašeni študent...spet nism nrdila, vrgla me je, že drugič, na zadnjem delu izpita. in vse, jovo na novo zdej. tk da bom mela zdej 4 v enem tednu junija. a ni to za znort???user posted image user posted image tk da bodte vesele, da ste v službi, res.

drugač pa Zoya27, maš pa res smotano ginekologinjo. men je moja sama rekla, da lahko pride zravn, še predn sm vprašala. se mi je tuk lepu zdejuser posted image a drugač si zadovolna z njo? k če nisi, raj zamenej. k nima pravice, da to reče (se mi zdi). mislim, da nikjer ni zakonsko določen, da ne bi smeu bit zravn.

žabica13, čist si me navdušla z vozičkom! tisim, k si slikce gor napopala...a ma kera izkušnje s tem TRES vozičkom? pa še cenovno je ugoden. k ne bi dajala glih 800 eur k je sm ena plača pr bajt.

brcik še nč ne čutim. itak sm bla zdele 2 tedna tuk živčna zrd tega izpita, da sm čutila sm živceuser posted image k zdej sm v 17.tednu in bi mogla najbrž že čutit počas ane? bom pozorna zdej. ena je sprašvala za morfologijo, jest jo mam v 20. tednu. upam, upam, da se bo vidu spol. glede imen mava ful probleme, nikakor se ne morva uskladituser posted image tk da neki je sicer izbranga, sm to je res taka stvar, k se morta oba strinjat, ne neki na prbližn.

lepo se imejte, nej vas tale snegc nč v slabo volo ne sprav, sej bo hitr zginuuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.3.2010 10:51:44   
Zoya27
v prvi nosečnosti (G v Izoli), je tudi meni sama rekla, naj pride mož zraven na morfologijo, zato sma bila še toliko bolj oba razočarana, ko sem morala tukaj v Celju prav podpisat, da ga ne bo zraven.user posted image Seveda sma bila oba razočarana in ko sem prišla domov od G, sem 2 tedna klicarila okrog, da bi pač G zamenjala. na žalost jih večina ne sprejema novih pacientk, tam ko pa jih, so mi pa rekli, da ne sprejemajo sredi nosečnosti. tak da so rekli, da mi bo ta G vodila nosečnost do konca, potem pa lahko brez problema pridem...user posted image Tudi na splošno mi ni najbolj všeč, ni ravno "topel" človek in se mi zdi da me to zdaj v nosečnosti še bolj moti....user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.3.2010 11:14:28   
novamami
Ja boga Zoya27!

Kaj si pa mogla podpisovat, da dragega ne bo zraven, mislim, na podlagi česa ti je to tvoja G dala za podpisat. Pri meni je bilo tako, da ko sem šla prvič na pregled (za potrditev nosečnosti) tudi ni dovolila, da je moj mož zraven. Pa sem rekla o.k., mogoče ima slabe izkušnje glede prvih pregledov in prisotnosti partnerjev. No, drugi pregled sem šla sama, ker sem imela eno izredno krvavitev na začetku in sem šla na pregled sama med službo. Na NS je bil dragi zraven, sem bila v LJ. porodnišnici, ni bilo ne duha ne sluha o tem, da nebi smel zraven. Zdele me je pa kar malo strah, imam drugi teden tretji pregled pri moji, bomo najbrž samo srčka poslušali, ampak bi vseeno rada, da je moj zraven. No, drugače te pa kar razumem kako se počutiš pri svoji G, ker tudi moja ni ravno najbolj prijazna zdravnica. Sploh ne razumem, včasih ni bila takšna, zdej je pa tole kr neki, se mi zdi kot da ji je vse odveč. Upam, da se bo dalo zdržat čez nosečnost, če pa ne, bomo pa zamenjali, če bo možno. user posted image

Kdaj in kje bom imela morfologijo še ne vem, javim drugi teden, bom mogoče kaj več vedela.

Vreme, ja tako je, kaj čmo, bo že minilo.

Vozički: midva sva imela enega ogledanega, vendar sva si potem premislila, torej sva še vedno na lovu. user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.3.2010 11:32:23   
žabica13
Snežni pozdrav!

Uf, danes zjutraj pa me je kar malo šokiral tale sneg, čeprav so ga napovedovali. Pa ravno včeraj sem si kupila trobentice/primule za teraso. So že končale v stanovanju prej kot v enem dnevu user posted image  upam  da bo čimprej konec te zime, vam ne znam povedat kakooo zelooooooooooo sem jo letos sita. Komaj čakam da bo pomlad, pa maj in češnje, jagode, sonček user posted image

nimanorwen mi je žal zaradi izpita user posted image  predves zato, da se boš morala zdaj še enkrat junija živcirat. A moraš vse še enkrat delat, ustno in pisno? Ja tale tres se tudi meni zdi ugoden, ker ima vse. Glede izkušenj - morda ga ima kakšna primorka, ki ga je v italiji kupila, v sloveniji je pa zgleda na novo. Bi ga bilo kar vredno videt, jaz sem se glede koles zanimala po mailu in so mi napisali da če se predhodno dogovoriš po mailu je možno ga videt tudi čez vikend (v kočevju).

zoja to se mi pa ne zdi prav da moža ne pusti zraven na morfologijo, to je le tak dogodek, ki ga ponavadi oba komaj čakata! Meni jo bo moja ginekologinja delala, v ljubljanski porodnišnici, za datum se bova zmenile na naslednjem pregledu, 23.3, ko bom nosečka 18 tednov. Komaj čakam user posted image

Imena, imena, imena....uf, uf, uf, malo čakam na morfologijo in da vidimo če bo naš user posted image  še tako sramežljiv in ne bo hotel pokazati kaj je kot na nuhalni. Za punčko je edino ki se obema zaenkrat dopade Gaja, meni je ful lepo še Neli samo mojemu ni. Za fantka pa je meni noro všeč Gal, kar mojemu spet ni, malo manj mi je všeč David, kar je k sreči všeč obema. Mojemu je sicer še Denis všeč, to pa meni ne potegne.

Včeraj sem pa sem doživela eno bolj zoprnih bolečin v nosečnosti do zdaj. Sem že ležala v postelji, ko sem nenadoma kihnila. Aučččč, kako je to v trebuhu zarezalo, kot bi me en z nožem po trebuhu. Tako da zdaj vem, da ko ležim moram zelooooo pazit kako kiham.

Nič, delo čaka, že včeraj sem preveč po netu bluzila, in bila z mislimi večinoma pri vozičkih. Danes moram pa še kaj bolj konstruktivnega razmišljat user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.3.2010 11:48:55   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: žabica1

Včeraj sem pa sem doživela eno bolj zoprnih bolečin v nosečnosti do zdaj. Sem že ležala v postelji, ko sem nenadoma kihnila. Aučččč, kako je to v trebuhu zarezalo, kot bi me en z nožem po trebuhu. Tako da zdaj vem, da ko ležim moram zelooooo pazit kako kiham.

No to se meni dogaja med vsakim kihanjem, boli skor tko ku uni ta srednje močni popadki, ful zoprn. Pomaga če se primem za trebuh med kihanjem.
V prvi nosečnosti se mi to ni dogajal.

Glede imena pa midva še nisva odločena, tut pr ta prvem sva se zadnji dan zmenila, če pa bi rodila še malo bolj čez rok, bi se sigurno še premislila. Ker sva skozi nosečnost kar nekajkrat zamenjala ime. Se mi zdi, da sva dobro izbrala prvič, tko da se ne bojim, da ne bi tudi tokrat user posted image

Glede voza, imamo quinny speedy (srednje zadovoljna, ima kar nekaj pomanjkljivosti in še 1x ga ne bi kupila), potem pa imamo še eno izi marelo za šopinge in tko za na hitr. Mislim da bo to zadostovalo. Če bi imela preveč denarja bi si sigurno umislila še kak nov voz, ampak mislim da bi to bilo že pretiravanje. 

Za tiste, ki pa ga kupujete, napište v google IMPLAST BOLDER, tam imajo meni osebno lepe, funkcionalne in cenovno sprejemljive vozeke. Če bi kupvala bi se najbrž odločla za kej tazga.

Nč grem kosil dokončat. Če se že kej ne žge.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.3.2010 12:17:27   
nimanorwen
zoya27 - po nosečnosti res zamenej, ja. k to, da si mogla še podpisat, je pa res noro! že tko so tipi full prikrajšani v celotni nosečnosti, ker so bolj v vlogi opazovalca al kk nej rečem in še tiste redke šanse, k so lhk zravn, da ne smejo bit user posted image ...ne vem no. čist nečloveško. si sploh ne predstavljam, da bi h enmu antipatičnemu človeku hodila. k nosečnost pa ginekologija je res taka stvar, da je res pomenbna simpatija.
žabica13, ja vse še enkratuser posted image prvič nism nrdila pisnega, drugič ta 1. ustnega, zdej me je (ista pfor, ma vsazga ustnga druga) vrgla na 2. ustnem. tk da zdej sm sprobala vse variante in moram narest naslednič. zdej sm ugotpovila, da mam na isti dan 2 roka. grozauser posted image in veste kaj mi je rekla, k me je vrgla? je vidla, da sm noseča in prav "no, kolegica, le pridte še enkrat, sm brala, da je za otroka dobr, da študirate."user posted image 1 mesc sm študirala pol pa taka izjava. groza res. zdej bom pa nehala s tem izpitom smetit. hvala za sočutjeuser posted image
a voziček majo pa samo v kočevju za videt? jao ej. sm si glih tazga zbrala, k je redkost zgledauser posted image bom vidla še čez ene 2, 3 mesce kk pa kaj. mi je pa res ful ušeč.

imena - obema nama je všeč zoja in pa neža, zoja vodiuser posted image , men je pa še laura sm moj noče slišat...fantki joj to je komplikacija...trenutno vodi nikolaj (ne nik, niko ampak prou nikolaj) pa izak. mojmu je ful všeč še aleksej k men ni tuk, men je ful všeč domen pa daniel k mojmu ni...stvari variirajo usak tedn. na konc bo pa neki xuser posted image

aja a mate drugač kšne posebne prehranjevalne navade? vam kej extra paše/ne paše? men nč ne paše, samo taka hrana, ki je sicer res SPLOH ne jem - mcdonalds pa kruh in pašteta, k je sicer nism jedla že par let pa kruha tut bl neuser posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.3.2010 13:23:39   
sasa36
ZOYA 27-Katero G pa imaš? Jaz sem tudi v Celju,pa nisem imela nikoli  problema ko je bil moj zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.3.2010 13:30:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen
imena - obema nama je všeč zoja in pa neža, zoja vodiuser posted image ,
aja a mate drugač kšne posebne prehranjevalne navade? vam kej extra paše/ne paše? men nč ne paše, samo taka hrana, ki je sicer res SPLOH ne jem - mcdonalds pa kruh in pašteta, k je sicer nism jedla že par let pa kruha tut bl neuser posted image

Mi imamo prvo hči Nejo, pa jo kličemo kar Neži user posted image ! Zoja je tudi meni všeč, pa mojemu ni user posted image !
Posebne prehranjevalne navade...grozno, ves hladilnik in še kaj poleg, vse kar je! Do treh tednov nazaj je še šlo, zdaj se mi pa zdi, da imam volčjo lakoto...sam gledam, kaj bi jedla user posted image !!! Bo treba nehat in to čimprej! 

Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.3.2010 14:26:14   
Zoya27
dr. Gašperlin Dovnik Darja user posted image

definitivno jo bom po nosečnosti zamenjala

Kar se hrane tiče, pa se je meni sedaj stanje izboljšalo, sicer še vedno mi dišijo hamburgerji, pomfi in take reči, ampak hvala bogu vsaj nisem več non stop lačna, kot prve tri mesece.

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.3.2010 15:52:20   
Tinky
Moram zakričat celemu svetu!!!

Zdej me je klicala Brezigarjeva iz centra Medgen. Me je skoraj kap, ker je danes šele 9. dan po amniocentezi!

Imeli bomo zdravo pupo !!!

< Sporočilo je popravil Tinky -- 4.3.2010 16:01:01 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.3.2010 15:58:28   
novamami
Ja čestitke Tinky, sem zelo vesela zate. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le mirno uživaj svojo nosečnost. Jaz pa grem na predavanja, se tipkamo jutri! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.3.2010 16:04:05   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Moram zakričat celemu svetu!!!

Zdej me je klicala Brezigarjeva iz centra Medgen. Me je skoraj kap, ker je danes šele 9. dan po amniocentezi!

Imeli bomo zdravo pupo !!!

Super novica!!! Pol bo res parček user posted image

Pr nas pa če nuhalna drži dva lumpija! user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.3.2010 16:40:06   
žabica13
Tinky čestitke za zravo punčko! user posted image user posted image user posted image

nimanorwen tale profesorica, pa nimam besed! Meni bi verjetno čisto usta zaprlo ob taki butasti izjavi! Si napisala da so ti tisti vozički tres všeč, da boš imela več podatkov ime firme je Foppapedretti, sem malo pogledala na italijanske spletne strani in tam se kar prodajajo, pri nas so pa kakor zgleda na novo. Tudi pri njih so cene še malo nižje, tam od 370 EUR za komplet naprej, verjetno bi se jih v kakšnem trstu zagotovo dalo videt v kakšni trgovini. Evo zate še link direkt do italijanske strani, kjer je še več slikic, in tudi drugi modeli. Sem pa gledala imajo tudi krasne otroške sobice, samo te so pa drage.

http://www.foppapedretti.it/it/technology/

Sem pa gledala na spleto stran trgovine "tUTTO PER IL BAMBINO", mONFALCONE, in imajo res ene akcije, npr. trio jajček, šp. del in košara od chicco za 299 EUR, tako da v Italijo bom definitivno šla gledat, itak moram naslednji teden v Gorico in jo imam pred nosom. Aja, še akcija...

http://www.tuttoperilbambino.it/Offerta%201.html

Spet z vozički nalagam user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.3.2010 18:30:55   
Zoya27
Čestitke Tinky za zdravo pupo user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.3.2010 18:45:19   
hermy1
Iskrene čestitke za pupo, Tinky!!!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......