Biona
|
Imena: pred nosečnostjo sem naju videla s punčko, od nosečnosti naprej pa čutim, da je fantek, zato imava nekaj imen po mojem izboru (moj je naredil selekcijo), ko se otrok rodi, pa se morda porodi novo ime ob pogledu nanj. Vem pa, da ne bova pustila otroka brez imena, to mi v porodnišnicah ni všeč, ko prideš h komu na obisk, pa na kakšni tablici piše ...punčka/fantek. Da toliko mesecev nisi našel imena in zaradi neodločnosti ne daš imena otroku,...? Vozički: mene je bila groza teh vozičkov (pa še prva nosečnost), moj je jasno sporočil, da se v opremo za otroka ne bo mešal, naj pa bo vse kvalitetno in funkcionalno, pa naj ne nabavljam prehitro :-),...., pa sem si rekla, neg. stresa si zaradi vozička, niti druge opreme ne dovolim med nosečnostjo,...., zapisala sem si vse sprejemljive oz. potrebne funkcionalnosti/karakteristike vozička na list (max. teža, udobnost, varnost za otroka, širina, dolžina glede na vrata/dvigala/prtljažnike avtomobilov, kakšna kolesa-glede na terene, po katerih bo voziček najpogosteje vožen, velikost košare, kakšno mora biti naslonjalo za noge, roke, kombinirana košara/športni del, ročaj v enem, ročaj nastavljiv po višini, kakšne zavore, fiksiranje koles, ga je mogoče voziti v obe smeri brez, da odklopiš in fizično dviguješ/obračaš košaro ali športni del, so tekstilni deli pralni, velik senčnik/strehica, ki se dobro manipulira, se ga da voziti od o do vsaj 2 ali celo 3 let, kvaliteta materiala tekstilnega dela vozička, kvaliteta ogrodja, pomembnost izgleda, robustnost,.....). Ko sem si to razčistila in zapisala kaj od naštetega v oklepaju mi je pomembno in kakšno mora biti, sem pregledala ponudbo na spletu, izvedla selekcijo. Tako smo kupili Peg Perego Uno. Morfologija: sedaj smo v 15.tednu, ko bom izvedela za termin morfologije pri svojem ginek., si bom vzporedno s tem terminom rezervirala termin za morfologijo pri Dr. Miglarju (ena je vprašala, če gre katera tudi k njemu,...). Nočka vsem
|