|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
20.1.2010 13:16:32   
ooooo
pozdravljene nošečke ;)

tu še ena ki nima nobenih simptomov nosečnosti - ne slabosti, ne bolečih in napetih prsi... ene pač imamo srečo... včasih se mi kr zdi da nič ni... sicer bomo videli v ponedeljek ko imam nuhalno... upajmo da bo vse dobro ;)

fajn se mejte punce user posted image

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.1.2010 15:05:00   
cebelica81
Zadnje čase smo pa res bolj tiheuser posted image . Nič kaj se ne dogaja na forumu.

Jaz sem še v službi, že čisto brez motivacije za delo in komaj čakam, da se spokam domov. Danes grem kar točno ob štirih, ker itak ne bom več kaj pametnega naredila. Jutri pa me čaka še en naporen dan, ker imam 3 sestanke in ti čisto na drugem koncu Slovenije user posted image . Bom spet cel dan od doma.

Drugače se pa prav fajn počutim. Slabost je minila, sedaj čakam, da mine še utrujenost. In seveda komaj čakam na NS - še 8 dni.

DanijelaNeli, sporoči, kako je bilo na NS in kakšna je dr. Strah.

Preživite lep preostanek dneva - upam da sončen.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.1.2010 17:32:39   
DanijelaNeli
Eila,punce...
Malo prej sem prišla domov iz Ljubljane.
IN?

Danes sem srečna,srečna in še enkrat srečna....kot,da bi se mi odvalil kamen od srca...
Nekako sem našla ordinacijo...Res je ni težko najt,edino en mali krog sem naredila vse naokoli...
Z našo pikico je vse OK.Strahova je rekla,da so razultati naravnost fantastični.Res lepo pregleda vse otrokove organe in okončine,izmeri,pokaže,glavo isto tako.Nuhalno imam izvrstno 1.6mm,Trisomy 21= 1 : 15093
Noter sta šla z mano oba moja user posted image ,Neli je kar gledala ekran z Ultrazvokom,...glede spola nas je pustila pa pod vprašajem,čeprav nam je dvakrat namignila katerega spola je.Še v italijanščini je povedala po ovinkih,...še prej pa me je vprašala če razumem italjanskouser posted image

Ta Dr. pa je res ena faca in predvsem to cenim,ker je res profesionalna v tem.
Če me katera vpraša kam naj gre na NS,ji bom 100% priporočila njo.user posted image

Rok pa ostane 28.07.

Lepo se mi je tudi zdelo,ko je dala moji hčerki slikico bratca/sestrice...Vzela sem pa tudi CD,ker sem hotela imet en lep spomin na mojo pikico.
Zraven mi je dala še revije Moj malček in eno super brošuro za mame,bodoče mame,...

Vsem želim eno mirno pričakovanje NS,predvsem pa same dobre rezultate NS in Trisomy-je.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.1.2010 17:33:22 >

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.1.2010 18:00:37   
pika.ana
DanijelaNeli, wow čudovita novica!! user posted image Sem kar malce čakala, da napišeš kako je bilo...user posted image

Mene čaka ns naslednji torek. Imam že kar malček firbca, priznam. Ampak vsekakor upam na najboljše...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.1.2010 18:02:39   
Zoya27
DanielaNeli, bravo za tebeuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri k njej, že tudi komaj čakam. Kaj CD si prinesla svoj, al si ga tam dobila?

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.1.2010 18:04:57   
Tinky
ČESTITKE, DanijelaNeli user posted image user posted image user posted image

Je bil cd vštet v ceno ali si mogla kej doplačat?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.1.2010 18:30:45   
DanijelaNeli
Doplačat moraš 12 evrov za CD.
Eni pravijo,da ni vreden.Meni pa ful pomenijo,ki se odlične.Pa še slikica bitja malegauser posted image .

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.1.2010 18:31:41 >

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.1.2010 19:45:36   
cebelica81
DanijelaNeli, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image . Super novice prinašaš.

Jaz grem naslednji teden in zdaj pa res komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 658
20.1.2010 20:29:23   
DanijelaNeli
Je treba malo potresti srečo med druge Avgustovčke...
Sem enostavno vesela,ker se je lepo izteklo vse skupaj...jaz na bolniški,z malo pikico vse super,Neli je zdrava in vesela,moj user posted image pa je tudi dobil delo pri drugi firmi,kjer se nekaj  več dela in dobi poplačano.Tako,da ne bo krize z ojroti...user posted image
Treba delat in ne gledat v luft,da bo samo padlo oziroma živet na račun drugih.Sem videla pri 1. nosečnosti oziroma rojstvu koliko košta.Pa sem samo jaz delala,moj je bil na bolniški dolga leta...no,pol je začel delat.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.1.2010 20:30:09 >

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.1.2010 22:04:53   
pika.ana
super, same top novice!! user posted image

a lahko prosim poveš koliko cca so stroški? meni se nič ne sanja...

Neposredna povezava do sporočila: 660
21.1.2010 8:51:12   
Amoss
drage so user posted image , mi smo imeli včeraj prvi pregled pri G.
Uz nismo delali saj sem bila v petek na urgenci in so pogledali plodek in je vse ok zaenkrat tako imam naslednji UZ 12.2.
Me je pa G kr malo prestrašila in v vsem strahu ob novici nisem vprašala kaj sploh to pomeni, torej po CR sem imela abortus in takrat se je G ki ga je opravljal strgal maternični vrat da sem bila šivana in sedaj naj bi tu nastale zarastline in to je to kar mene tako boli in me je G takoj dala v bolniško rekla je naj mirujem da mi želi vso sredčo in upa da se user posted image obdrži.Mi je bilo tako hudo da sploh nisem nič več vprašala.Ne vem kaj naj bi to pomenilo in kako lahko te zarastline vplivajo na user posted image .Naslednji pregled imam čez 1 mesec, vmes imam uz in NS pri moji G.
Zdaj pa bom vprašala še Pušenjaka da vidim kaj naj bi te zarastline pomenileuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.1.2010 8:53:00   
Amoss
Pika ana glede stroškov je tako da je vse tudi odvisno od tvojih želj, če se zadovoljiš z malo nižjimi cenovnimi razredi bo manj, pa odvisno je če že kaj imaš, če nimaš čisto nič se pripravi na nekje 1500 navzgor (odvisno od želj in kvalitete stvari ki jih boš kupila)

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.1.2010 9:16:23   
sasa36
DanijelaNeli-ČESTITKE-sem full vesela.Upam,da vas tudi jaz jutri razveselim s podobnimi novicami,ker imam jutri NS pri dr.Strahovi in me je pošteno strah.
Držite pesti.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.1.2010 9:40:59   
žabica 22
Čav user posted image
DanijelaNeli sem zelo vesela zate in za tvojega user posted image da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image .Mi lahko prosim poveš koliko stane NS pri dr.Strahovi?
Sem zelo vesela vaših lepih novičk.user posted image

Jaz sem ravnokar od G in moram povedat da user posted image oduser posted image bije in smo veliki 36 mmuser posted image pdp naj bi se spremenil na 13.8.2010 samo moram počakati še na NS kaj bodo rekli tam.Na žalost sem zelo malo vidla user posted image , ker je imela čudno nastavljen ekran, sem pa dobila dve slikici.user posted image
Mojmu user posted image pa je pokazala obe rokici in nogici, baje je user posted image pomahal/a je rekla sestrauser posted image .
Držim pesti za vse tiste, ki imate še NS in UZ da bo z vašimi malimi pikicami vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 664
21.1.2010 9:41:09   
DanijelaNeli
Lepv sončen pozdrav s Primorske...

Amoss...ti kar počivaj,če ti je tako naročeno.user posted image

Saša...vse bo OK,le pozitivno razmišljaj.Ko boš jutri videla svojo pikico in bitje srčka,boš najsrečnejša.

Jaz sem tudi zdaj v tej nosečnosti toliko prebrala o vsem od A do Ž.Ker je neverjetno kako pozabiš pa samo od dveh-treh let nazaj.Ampak ko samo malo prebereš,si že noter in veš vse.
Pika.ana...res je odvisno kaj že imaš/kaj dobiš...odvisno pa je tudi v kakšen cenovni razred se nameravamo spustit.

Če misliš kupovat od vozička,lupinice,košare,ležalnika,stolčka za hranjenje,previjalne mize,posteljice-koška,...pa do oblačil se res nebere tudi preko 2000 ojrov.Je pa res,da dobiš cunjice,kompletke,skratka oblačila tudi zelo poceni in kvalitetna.Veliko se nabere rudi tistih malenkosti...malih potrebščin...

Od Neli sobica je nared,mislim s pleskanjem.Tako,da je treba samo sestavit.Nekako sem si provizorično že zložila v mislih...Tako,da me čaka drugi teden to,..najbolj pa me matrajo cunje,ker bi jih rada lepo sortirala v njeno omaro,mala omarica pa bo od user posted image poleg previjalne...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.1.2010 9:43:17 >

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.1.2010 9:42:45   
DanijelaNeli
Žabica...NS stane 60 evrov.CD pa 12 evrov.
Jaz sem dala kar 75,sem jima pustila za kavico.

Neposredna povezava do sporočila: 666
21.1.2010 9:50:11   
DanijelaNeli
Zdaj sem gledala kakšne lepo čeveljce imajo v trgovini Mala Maša...crtkane stvari,res.Meni se res dopadejo vsi po vrsti. Mi je včšeč,ker imajo res od malih številkic pa do 29.

...http://www.malamasa.si

Neposredna povezava do sporočila: 667
21.1.2010 9:54:55   
DanijelaNeli
Zdaj se odpravimo z Neli in gremo v trgovino...Mi je naročila naj ji skuham joto.Tako,da je treba it..Se slišimo kaj potem...

Neposredna povezava do sporočila: 668
21.1.2010 10:54:17   
kai1
ojla

Vas kar redno bere, ampak časa  za pisanje, pa žal ni.

Sem imela prejšnji teden 2. pregled in je vse ok. NS imam 3.2. in že komaj čakam.
Kot berem bo šlak kar velika večina na NS k dr. Strahovi, ali je bila katera na Ns oz. gre k dr. Jerman- Kačičevi? To je sicer moja G in se mi je ona ponudila, da mi jo naredi.

DanijelaNeli,bravo za odličen rezultatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
21.1.2010 11:04:42   
lumpa6
oj

jaz sem pa dobila datum za amiocintezo, jo imam 16.3, ns pa 10.2, slabosti ni več, komaj verjamem da semuser posted image

mož je na službenem potovanju, sin bolan tko da ni časa pisat samo brat

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.1.2010 12:35:34   
pika.ana
Amoss in Danijelaneli, hvala za oceno! nekako tako sem si približno predstavljala, ja...mah bo že nekako. 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.1.2010 12:42:53   
Tinky
Ma 2 jurja za nakup opreme in oblačil za dojenčka? Mamma mia, sej moraš imet kar nekaj pod palcem, če si ga hočeš "privoščit". Še dobro, da sem 3/4 stvari dobila in sem v prvi nosečnosti kupila samo športni del vozička, previjalno in posteljco.

Z možem sva se odločila, da ne glede na rezultat NS, bova šla na amniocentezo. Če bo rezultat "slab", bom šla že na biopsijo horionskih resic, če bo pa "dober", grem na amniocentezo v 16. tednu.

Zjutraj sem bila v laboratoriju, kjer sem dala urin za uritest, upam da bo tokrat izvid ok. Sem pa tako utrujena, da je joj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.1.2010 12:56:49   
DanijelaNeli
Tinky...sej ne rečem,da vsak toliko porabi?Samo malo poglej kakšne so na primer cene posteljic,pa jogijev,pa če imaš za kupit voziček 3 v 1,previjalne,...malenkosti tudi stanejo,ker se naberejo...
Če hočeš prišparat kupiš npr.rabljen voziček,ne leseno previjalno,prenosno posteljico+jogi,...
Je vse odvisno kaj hočeš imet...

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.1.2010 13:01:28   
Tinky
Ja, sej štekam, ma samo hočem rečt, kako je vse drago. Sam da omeniš dojenčka, cena takoj poskoči. Sej vidim, kako so cene poskočle sam od leta 2008. Za posteljco od Lip Poljčane sem dala v redni ceni mislim da 110 eur, zdej je pod 150 eur ne dobiš, previjalna je bla 159 eur, zdej je 230.
Noroooo!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 674
21.1.2010 14:09:41   
žabica 22
DanijelaNeli hvala za odgovor.Zanima me če bo šla katera v Dravlje na NS, ker vidim da se cene malo razlikujejo. V Dravljah so mi rekli pregled + cd 75eur

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?