|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
19.1.2010 9:31:11   
žabica 22
Dobro Jutro user posted image ,
cebelica81 sem zelo vesela zate, da si dobila novega ginekologa user posted image .
Jaz imam v čet. pregled pri G in upam da bo vse ok, poslušali naj bi srček.
Ali katera ve če dobiš na 1.uz tudi slikico?
Kaj so vam delali na 1 UZ?Zelo me ferbec matra, mi G ničesar ni povedala kaj bo delala razen to da bomo srček poslušali.Še eno jutro brez jutranje slabosti.user posted image

Čim lepši dan vam želim user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.1.2010 9:37:58   
sasa36
Men je na 1.UZ tudi samo srček poslušala,pa zmerla je user posted image pikico,če ustreza izračunanemu PDP.Pa tudi slikico mi je dala,pa kri in urin so mi pregledali.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.1.2010 9:40:37   
cebelica81
žabica 22, v katerem tednu pa si? Verjetno je od tega odvisno, kaj vse te čaka na pregledu.

Jaz sem bila v 9. tednu na urgenci in sem dobila sliko (takrat se je lepo videl srček in glavica, ostalo pa ne), v 11. tednu pa pri svoji G in mi je ni dala (tudi pokazala ni kaj dosti). Sicer res nisem rekla med pregledom, ker sem videla da jo printa, samo jo je potem dala v kartoteko in je rekla, da jo rabi.

No še isti dan sem bila ponovno na urgenci in sem spet dobila slikco, tako da imam zdaj doma že dve in se zelo lepo vidi, kako user posted image raste. Na urgenci sva potem spet videla svojega user posted image , pokazali so nama rokice in nogice, pa kako se premika.

Predlagam, da rečeš za slikco še med pregledom, pa ti jo bo skoraj zagotovo dala.

Neposredna povezava do sporočila: 628
19.1.2010 9:41:30   
DanijelaNeli
Jutro...
Pri nas na Primorskem pa je tak lep sonček...
Ta malo sem peljla v vrtec,šla na eno kavico s kolegico in domov.
Potem pa grem tudi jaz k zmaju...kot je rekla Čebelica.Sem vesela ker si dobila Likarja,ker je res kapo dol zdravnik. A si dobila brez problemov? Dej napiši mi na ZS njegovo številko oz. številko ordinacije.
Jutri imam jaz NS dr.Strah,pa ti lahko sporoim kako in kaj je.
Saša...smo na istem,veš.Jaz se tudi tako počutim.Je res en tak čuden feeling,ki ti ga ne znam opisat.
Ampak,moremo razmišljat pozitivno in se ne obremenjevat z negativnimi mislimi,s katerimi škodimo našim pikicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste gledale kaj tista oblačila od Popka...tiste hecne majice v pričakovanju?Jaz nisem mogla,da si nisem naročila...ker so res scenske. Viola top z napisom PRIDEM JULIJA

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.1.2010 10:02:23   
žabica 22
Jaz sem mogla dati kri in urin 11 dni pred drugim pregledom to pomeni da sem jo dala 11.1.,zej bom pa vidla če je vse ok.
cebelica sem 10.tednu.jaz upam da jo bo dala ker ta moja g je kokr vetr zapiha enkrat je supr drugič pa tko tko.
Vam sporočim kako je bilo.user posted image
DanijelaNeli meni se je zadnič zgodilo to, ko sm prišla v zaro so imeli ene fuul hude nosečniške hlače in se njim nisem mogla upreti in sem si jih kupila user posted image še čistoo prehitro ampak upam, da si jih bom lahko ublekla takrat ko jih bom mogla ublečt user posted image .Komaj čakam da se mi bo buši bol vidu user posted image in da ga bom lahko ponosno kazala
user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.1.2010 10:28:50   
DanijelaNeli
Ja,tako je ...ko si moreš neki kupit za svojo dušo... http://www.popek.si

Grem jaz se odpravit še prej pa kavico spit z mojim user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 631
19.1.2010 11:39:15   
sasa36
Majčke so res carske.Jaz še počakam do petka,da je na NS vse o.k,potem pa si eno sigurno nabavim.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.1.2010 12:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Ja,tako je ...ko si moreš neki kupit za svojo dušo... http://www.popek.si

Jaz pa še kr ne upam razmišljat o tem. So mi te majčke sicer všeč, ampak da bi jih pa kupovala, pa ne vem. Mogoče. Sama moram bit namreč v službi res strogo poslovno oblečena, tak da bom itak mogla kr nekaj denarja dat v to da bom zrihtana in "poslovna". Za doma pa bom imela svoje trenirke in majce, oblekice, sploh poleti ne bo problem, če bo doma tud kaj trebuščka ven gledalo. user posted image

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
19.1.2010 12:42:52   
Tinky
Jaz sem si v prvi nosečnosti kupila 3 majčke z napisom PRIDEM JULIJA, ki sicer zdej ne pridejo v poštev, ma jih bom vseeno nosila
user posted image
Mi je pa full dobra una na kateri piše, PRISEŽEM, DA NISEM OD POŠTARJA user posted image

Sem si pa v Popku kupila eno "svečano" dala za njo uko z glave, ker sem jo mela namen oblečt za taščinih 50 let, pa sem pol ugotovila, da sem v njej kot ena stara nona.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.1.2010 14:26:24   
DanijelaNeli
Dan...sončen dan...
Jaz sem prišla ravno s Kopra.Je bla taka gužva,da te kap.
Mislim,da sem bla kar zadnja na vrsti,ker sem bila samo za pogovor.Nisem se potrebovala nič pripravljat.
Ginekolog mi je brezproblemov dal bolniško in sam je rekel,da bi mi mogel dat že takrat ko je videl,da nosim nizko in,ker imam takšno delo s tem pa veliko dejavnikov tveganja.
Vprašal me je za UZ,če sem ga imela v petek pri dohtarci,sem mu odgovorila,da ne zato mi ga je danes naredil...in je rekel,da je vse OK in,da miga.Ful je zrastel...68mm.Spet pod PDP na sliki piše 27.7. vedno drugače..
Ma sem vesela,samo,da je vse OK!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 635
19.1.2010 14:27:31   
DanijelaNeli
Mi je pa full dobra una na kateri piše, PRISEŽEM, DA NISEM OD POŠTARJA user posted image

Te pa nisem videla...dobra fora! A tudi od Popka?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.1.2010 14:46:58   
Tinky

Te pa nisem videla...dobra fora! A tudi od Popka?

jap

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 637
19.1.2010 14:49:37   
Tinky

Dan...sončen dan...
Mislim,da sem bla kar zadnja na vrsti,ker sem bila samo za pogovor.Nisem se potrebovala nič pripravljat.
Ginekolog mi je brezproblemov dal bolniško in sam je rekel,da bi mi mogel dat že takrat ko je videl,da nosim nizko in,ker imam takšno delo s tem pa veliko dejavnikov tveganja.
Vprašal me je za UZ,če sem ga imela v petek pri dohtarci,sem mu odgovorila,da ne zato mi ga je danes naredil...in je rekel,da je vse OK in,da miga.Ful je zrastel...68mm.Spet pod PDP na sliki piše 27.7. vedno drugače..

ma glede PDP, moja G pravi, da se dokončen datum določi na NS

si mu omenila, da ga boš menjala? si vzela karton?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 638
19.1.2010 15:38:01   
cebelica81

Dan...sončen dan...

DanijelaNeli, kaj pa delaš (ne vem če si že omenila)? Imaš veliko fizičnega dela? Jaz sem v pisarni, tako da bom pomoje delala kar do zadnjega.  Mučili me bodo pomoje samo sestanki in poslovne poti, ko sem cele dneve na terenu.

Ooo, kako je tvoj user posted image že velik. Si skoraj 14 dni pred mano. Samo da je vse OK user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 639
19.1.2010 16:57:17   
miska08
Naj še jaz povem svojo veselo novičko. Danes sem bila na prvem pregledu v 8t5d, vidla srčka, pikica pa pridno raste. Dobila sem že materinsko knjižico, slikico, v začetku februarja pa že imam materinsko šolo - eno predavanje o negi zob, prehrani in telovadbi nosečnic. Gre mogoče katera od vas tudi na to predavanje, me zanima če se splača it, glede na to da je v dopoldanskem času in bom morala spet dobit fraj v službi?
Zaenkrat sem ful pomirjena, jutri pa dobim še datum ns.

Nekatere ste pisale, da ste na prvem uz že poslušale srčka, meni pa ga je samo pokazala, še to tako na hitro... Ali je mogoče da se v 9t še ne sliši??

Neposredna povezava do sporočila: 640
19.1.2010 17:34:09   
3Sonček3
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pozdravljene user posted image .

Moja nosečnost se počasi bliža koncu, zato sm se odločla da bom prodala Angel sound, ker ga resnično več ne potrebujem. Tako da če bi ga katera rada imela naj mi pošlje ZS, pa se bomo naprej zmenile. Cena novega je 70€, js ga bom prodala za 35€ + stroški poštnine, lahko ga pa tut osebno prevzamete, če ste kje blizu, pa vam ni odveč kakšen izletek. Uglavnm želim vam lepo nosečnost s čim manj težavicami in da vam čimprej mine čas do trenutka ko boste prvič zagledale svoje male user posted image .

Prodano

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.1.2010 18:00:10   
žabica 22
Pozdravljena miska08. Midva sva bila na takšnem predavanju v Lj.meni se je kar dopadlo zelo veliko stvari ti povejo glede cele nosečnosti, na katere znake je treba biti pozoren na katere ne.Dobiš veliko papirjev za prebrati glede hrane,baby book,alkohola,cigaretov,NS,.....Meni ni bilo žal da sem šla.user posted image
Naj bi se sam je spet odvisno od G jaz ga bom komaj v čet.poslušala srček pa niti enega UZ nisem še imela do sedaj sem pa v 10t.

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.1.2010 19:13:25   
miska08
IZVIRNO SPOROČILO: mali sloncek

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image
-miska333,1.user posted image ,NS 21.01.

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image

06.08.

07.08.

08.08.  

-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
-cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 28.01.
-anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NP in NS 26.01.

10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

-ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
-sky77,Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 25.01,NP 24.02.

12.08.
-NatašaC,29,poročena,Litija-Treb/Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  
 -kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NS 3.2.

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image

18.08.
-aandrejka, 25let, zunajzakon. ,1.user posted image  , NS 9.2 
-hermy1,44,zunajzakon.,5.user posted image ,3.user posted image ,NS 3.2.

19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , NS 11.2.2010
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image

-mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregled 19.01.

21.08.

22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image

26.08.

27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor

28.08.
-liam.90,1.user posted image ,

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image

30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =48

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Avgustke 2010
19.1.2010 20:48:32   
žabica13

Vam še v tretje probam pisat, ker mi je že dvakrat ob oddaji posta napisalo error :-( Upam da bo tokrat šlo, zato bom poprejšnje romane skrajšala.

Cebelica81 super da si dobila novega ginekologa, DanijelaNeli zate sem pa vesela da si na bolniški. Čuvaj pikico in srečno jutri na nuhalni! Joj, jaz imam do nuhalne še 3 tedne, moj zadnji pregled je bil 06.1., do nuhalne pa nimam nobenega pregleda. Meni se zdi to takooo dolga doba, doba ko nič ne vem kaj se dogaja z mojo pikico, ne vem če pridno raste, ji lepo bije srček – ja jaz imam že 3 tedne pred nuhalno en mali cmok v grlu. Mene malo skrbi ker mi nič slabo ne dela, edini znak ki me opozarja na pikico je da me občasno špika v spodnjem delu trebuha. Ali je še katera ki ji nič slabosti ne dela?

Do petka vas verjetno ne bom nič brala, ker grem jutri na primorski sonček malo, na obisk k noni. Upam da bo v petek za prebrat čimveč lepih novičk.

Čuvajte svoje pikice in imejte se zelo, zelo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.1.2010 23:42:42   
BarbaraGS
Zivjo spet se oglasam in okrat uradno. Imela sem prvi UZ in vse je vredu, tako, da sem vesela nosecka.
Zdaj pa se nekaj podatkov za dodat in spremenit: porocena, Lj ziveca, druga nosecnost, enega otrocka ze imam in rok uradno imam 22.8.

lp in se beremo zdaj bolj redno

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.1.2010 9:40:41   
irma78
Živjo mamice,

se vam oglašam z veselo novico.

Sem bila včeraj končno na prvem pregledu in se je srček lepo videl (poslušala ga žal nisem), tako da je vse OK. Rok imam še vedno 22.8., naslednji pregled šele 26.2., na NS sem se pa tudi naročila in jo imam 10.2.

Sem prav vesela, da je zaenkrat vse super in malo pomirjena. Drugače mi je pa slabo še vedno kot pri norcih, kakšnih dvakrat na dan tudi bruham, da o utrujenosti ne govorim. Sem to povedala svoji G, pa me noče dat na bolniško, ker pravi, naj najprej ves dopust porabim. Sedaj pa ne vem kaj bom naredila. Sem imela v planu ves lanski dopust, ki ga imam še 19 dni, in letošnjega do konca prišparat, kar bi pomenilo, da bi lahko že junija zaključila z službo. No ja, bo treba premisliti.

Čebelica, tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za novega G, DanijelaNeli tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljen pregled in bolniško. Aja, pa BarbaraGS tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vesele novice na UZ.

Pa lep dan vsem!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.1.2010 10:21:08   
DanijelaNeli
Katera mi je zadnjič točno opisala pot do Dr.Strahove?

Okvirno vem kam...samo nisem 100procentna...

Neposredna povezava do sporočila: 647
20.1.2010 10:34:19   
sasa36
Na strani od dr.Strah imaš točn zemljevid.Javi se kako boš opravila.Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
20.1.2010 10:36:27   
cebelica81

Katera mi je zadnjič točno opisala pot do Dr.Strahove?

Okvirno vem kam...samo nisem 100procentna...

Ne vem, katera ti je opisovala pot, ima pa dr. Strah zelo dober zemljevid na svojem spletnem mestu. Povezavo ti pošljem na ZS.

Drugače pa greš z avtoceste na odcepu Domžale. Takoj z avtoceste zaviješ desno, potem pa na prvem semaforju (takoj ko si čez nadvoz) levo. Pelješ ves čas naravnost do velikega Mercator centra na desni. V križišču za Mercator centrom (ne tistem, ki vodi jo MCja, ampak naslednjem) zaviješ levo, nato pa takoj desno med bloke. Tam se nahajajo. Lahko parkiraš tudi pred MCjem. Najlažje boš našla, če si pogledaš zemljevid na njihovi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 649
20.1.2010 11:05:39   
mali sloncek

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image
-miska333,1.user posted image ,NS 21.01.

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image

06.08.

07.08.

08.08.  

-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
-cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 28.01.
-anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NP in NS 26.01.

10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

-ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
-sky77,Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 25.01,NP 24.02.

12.08.
-NatašaC,29,poročena,Litija-Treb/Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  
 -kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NS 3.2.

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image

18.08.
-aandrejka, 25let, zunajzakon. ,1.user posted image  , NS 9.2 
-hermy1,44,zunajzakon.,5.user posted image ,3.user posted image ,NS 3.2.

19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , NS 11.2.2010
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image

-mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image , NS 5.2.2010, pregled 17.2.2010

21.08.

22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image

26.08.

27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor

28.08.
-liam.90,1.user posted image ,

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image

30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =48

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

LP, mali slonček

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?