|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
18.1.2010 11:30:45   
žabica13
Anonimna jaz jemljem eutirox, isto 75 mg. Meni se je priznam že zgodilo da sem ga pozabila vzet, ampak sem nato počakala do naslednjega jutra. Mislim da zaradi enega dneva ne bi smela biti kaka panika, je pa pri eutiroxu pomembno da ga na tešče vzameš. Jaz bi raje počakala kot da pride do predoziranja, najbolje da se na tvojega osebnega zdravnika obneš in vprašaš če si v dvomih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.1.2010 11:52:59   
cebelica81
žabiva 13, ginekologa na žalost še nisem dobila. danes moram ponovno poklicati v postojno, če ne bo sreče pa še v leonišče - tam želijo imeti napotnico, ki mi je moja G noče dati. Verjamem, da bom nekje uspešna. Trenutno se ne sekiram, ker je naslednji pregled šele v februarju (razen NS, ki jo imava konec meseca).

Čas pa res zelo hitro teče. Mimo je že 11. tednov. Umirila se je slabost, utrujena tudi nisem več tako zelo. Sedaj se torej začenja luštni del nosečnostiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.1.2010 11:57:45   
žabica 22
Živjo user posted image , kako ste?

Hvala lepa za tako lep sprejem na foromu. user posted image

Držim pesti za vse tiste ki imate preglede ta teden in srčno upam da da bo z vašimi malimi pikicami vse o.k.
Pri meni je že 10. teden v teku in na srečo sem preživela prvi dan brez jutranje slabosti user posted image .

Lepo se s/mejčkite user posted image .

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.1.2010 12:40:41   
DanijelaNeli
OOj!
Kako ste v takem lepem vremenu?
Jaz sem počutim super... Ta malo sem peljala v vrtec,zdaj pa čakam,da bo iz pečice gotovo kosilo.Danes sem naredila ene fine koščke piščanca v marinadi,in malda mini krompirček in zelenjava,zraven pa eno skledo mix solate.
Vsake toliko kaj pospravim,pobrišem...ma ni sile.Ker bo treba itak kmalu generalko naredit.Alergična- ma ne dobesedno sem na prah po površinah,in tla sesam vsak dan.Dala sem sušit en stroj,zdaj čakam drugega in sem vesela,da se bo vse lepo posušilo oziroma dobilo zrak in sonček.Ker sem bila že štufa tega prekladanja cunj po hiši.Grdo mi je to,ker se ne prav posušijo,trdo rata,in tudi zasmrdijo..predvsem pa uničiš cunje!Treba izkoristi sonček..tako in drugače...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.1.2010 12:46:28   
mali sloncek

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image
-miska333,1.user posted image ,NS 21.01.

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image

06.08.

07.08.

08.08.  

-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
-cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 28.01.
-anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NP in NS 26.01.

10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

-ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
-sky77,Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 25.01,NP 24.02.

12.08.
-NatašaC,29,poročena,Litija-Treb/Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  
 -kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NS 3.2.

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image

18.08.
-aandrejka, 25let, zunajzakon. ,1.user posted image  , NS 9.2 
-hermy1,44,zunajzakon.,5.user posted image ,3.user posted image ,NS 3.2.

19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , NS 11.2.2010
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image

-mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregled 19.01.

21.08.

22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image

26.08.

27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.

28.08.
-liam.90,1.user posted image ,

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image

30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.

31.08.

+miska08+zlatolaska+embo=3user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =48

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

< Sporočilo je popravil mali sloncek -- 18.1.2010 12:47:12 >

LP, mali slonček

(odgovor članu aandrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
18.1.2010 13:06:53   
irma78
En lep pozdrav vsem skupaj!

Kako ste?

Meni je tako grozno, ko je spet ponedeljek in ker moram spet toliko časa čepeti v službi, namesto, da bi mi malo po sprehodih hodila, pa malo hišo pospravljala (vikend je namreč kot ponavadi prehitro minil). Pa še vedno me daje celodnevna utrujenost, tako da nisem, od številnih stvari, ki sem jih imela v planu, narediti skoraj nič. Vsaj slabo mi je malenkost manj, pa vsa sem na trnih glede jutrišnjega pregleda pri G. Resnično upam, da bo vse OK in da bom tudi jaz ugledala user posted image .

Med vikendi se jaz bolj malo oglašam, ker računalnika sploh prižgem ne, ker sem itak že v službi cele dneve pred računalnikom, pa čim več časa raje preživim z mojim sončkom. Moti me edino to vreme v LJ, ki je tako turobno in depresivno, da ni čudno da imam še manj volje kot ponavadi.

Modrooka sončnica, tebi pa iskreno sožalje, pa želim ti, da čimprej ugledaš spet kakšen +.

Vsem novinkam pa voščim eno veselo dobrodošlico. Je fajn brati, da dobivamo še kakšne nove članice.

Lepo se imejte!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.1.2010 13:09:13   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

žabiva 13, ginekologa na žalost še nisem dobila. danes moram ponovno poklicati v postojno, če ne bo sreče pa še v leonišče - tam želijo imeti napotnico, ki mi je moja G noče dati. Verjamem, da bom nekje uspešna. Trenutno se ne sekiram, ker je naslednji pregled šele v februarju (razen NS, ki jo imava konec meseca).

Čas pa res zelo hitro teče. Mimo je že 11. tednov. Umirila se je slabost, utrujena tudi nisem več tako zelo. Sedaj se torej začenja luštni del nosečnostiuser posted image .

Napotnico za Leonišče? Prvič slišim. Ko sem jaz pred kakšnimi 5 leti prišla k njim, ni bilo nič potrebno imet.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.1.2010 13:35:00   
cebelica81

Napotnico za Leonišče? Prvič slišim. Ko sem jaz pred kakšnimi 5 leti prišla k njim, ni bilo nič potrebno imet.

Tako pravijo, ker sem bila že na prvem pregledu. Nekaj v zvezi z zavarovalnico - naj bi krili stroške tistemu, kamor greš na prvi pregled. Moram še malo pozanimati kako je s tem, potem jih ponovno pokličem. Zdaj čakam še odgovor iz Postojne.

Drugače je pa danes tudi pri nas en tak lep sončen dan. Prav užitek pogledati skozi okno po dolgem času oblačnega vremena. Prav rada bi šla malo ven. Upam, da danes zdravnica reče, da angine ni več user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.1.2010 13:52:18   
žabica13
cebelica81 meni tudi ni treba imeti napotnice, je pa res da sem morala prvi pregled plačat. Probaj se če ne gre drugače zmenit tako, da je kakor  prvi pregled zdaj in ga plačaš, potem pa imaš mir.

DanijelaNeli tvoje kosilo se sliši prav božansko, njami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
18.1.2010 14:55:33   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

cebelica81 meni tudi ni treba imeti napotnice, je pa res da sem morala prvi pregled plačat. Probaj se če ne gre drugače zmenit tako, da je kakor  prvi pregled zdaj in ga plačaš, potem pa imaš mir.

DanijelaNeli tvoje kosilo se sliši prav božansko, njami user posted image

Jaz tudi mislim, da na tak način bi lahko prišla do G na Leonišču, če ne boš nič dobila v Postojni.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.1.2010 15:07:31   
cebelica81
Hvala vama za nasvet. Jih bom jutri ponovno poklicala in upam, da uspešno:)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 611
18.1.2010 18:17:23   
DanijelaNeli
No,zdaj sem rešila...sem dobila med.sestro v Kopru...eno in edino,ki je dobra na ginekološkem.Rekla mi je naj se jutri zglasim pri mojem G.
Mi je rekla,da bi mi mogla že tista G.ki je bla v petek,odpret bolniško,ker sem v takem stanju.
Tle se zdravstveno osebje čudi eden drugemu!

Mi končujemo sobico za našo Neli.Ravno zdaj imam doma enega frenda,ki pleska.Dve stene imam oranžne dve pa modre barve.Sem naredila plan kako bo s postavitvijo pohišva.Študiram,da bi dala še previjalno noter za user posted image ko bo čas,pa še poličke na zid.
Na začetku bom imela itak premičen košek za user posted image ,tako da bo malo tu,malo tam...

Žabica
,....lahko rečem,da je kosilo res blo super.Sem sita še zdaj.Pa nisem full pojedla.Jaz sem itak ful od zelenjave... In tudi zato mi je res čudno,kako imam lahko slabo kri,če jem vsak dan zelenjavo pa sadje. Nisi več pameten...
Pri prvi nosečnosti pa je blo itak isto.
Čebelica...javi kako si rešila!

Neposredna povezava do sporočila: 612
18.1.2010 18:32:25   
Tinky
Evo mene.
Vse je ok, mali je velik že 48 mm, vsi organi vidni, v ponedeljek me čaka še NS.
Sem pa dobila skoraj živčni zlom,i, naročena sem bila ob 11,na vrsto sem prišla pa ob 13:15!!!!!user posted image user posted image
Imam pa full bakterij v urinu in moram dat še enkrat urin, da mi naredijo uritest, to je baje zato, ker nisem dala sredinskega curka. Če se bo pa izkazalo, da je res neki narobe, bom naslednjič dobila antibiotik.

Po končanem UZ sem šla še v baby center, kjer sem kupila ene par malenskoti in v Hervis in budala jaz, sem med probanjem trenirke pozabila vrečko baby centra v kabini. In to sem se spomnila ene par ur kasneje.
Sem hitro klicala v trgovino in še dobro, da so vrečo našli in jo dali na stran user posted image user posted image user posted image

Sem full utrujena, Teo je že postelji, tako da grem počasi pod tuš in spat!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.1.2010 18:34:45   
Tinky
DanijelaNeli, si klicala v Postojno in se prepisala k Merlotu?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.1.2010 18:47:02   
DanijelaNeli
Tinky....Jutri kličem v Postojno,ko odpravim v Kopru.
O  ste pa zgodnji s spanjem.user posted image Neli ni šans,da bi šla že zdaj spat. Zdaj se igramo zdravnike...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.1.2010 18:55:36   
Tinky
Teo hodi vsak dan tako zgodaj spat, že kot dojenček si je naredil tak ritem in mu pač sledimo. Kar se spanja tiče je full priden, gre spat ob 18:30-19:00 in spi do 8:00. Pa po kosilu ob 12:30 pa spi do 14:30.

Pa javi kako boš opravila jutri. Kdaj pa imaš za it h g?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 616
18.1.2010 19:06:32   
3Sonček3
Pozdravljene user posted image .

Moja nosečnost se počasi bliža koncu, zato sm se odločla da bom prodala Angel sound, ker ga resnično več ne potrebujem. Tako da če bi ga katera rada imela naj mi pošlje ZS, pa se bomo naprej zmenile. Cena novega je 70€, js ga bom prodala za 35€ + stroški poštnine, lahko ga pa tut osebno prevzamete, če ste kje blizu, pa vam ni odveč kakšen izletek. Uglavnm želim vam lepo nosečnost s čim manj težavicami in da vam čimprej mine čas do trenutka ko boste prvič zagledale svoje male user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.1.2010 20:53:59   
DanijelaNeli
Alora,dol imam za bit okoli 12.ure.Tako,da peljem ta malo v vrtec potem pa grem domov kaj naredit in pospravit potem pa v Koper.
SKo končam si morem it kupit en komplet kozarcev,ker nimam enega več popoldnega kompleta.Včeraj sem razbila dva kozarca,da nes pa eno šalico za latte machiatto. Pravijo,da je za srečo. Potem pa bi mogla imet jaz altro ke srečo!user posted image

Tinky...pol ima super ritem,res.Koliko je star?Sem že pozabila ko si enkrat napisala.Moja gre kot jo piči...čeprav jo hitro navadim na en ritem...npr.ko sem delala samo zjutraj je zvečer hodila normalno spat,ko pa sem delala popoldne in me ni blo domov je imela katastrofalen urnik.Zdaj ko bo šla v novo sobico jo bom probala navadit,da bi hodila sama ob 20h spat.Ampak,spet bo poletje, daljši dnevi,in potem bo user posted image in bo vse drugače...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.1.2010 8:04:24   
cebelica81
Dobro jutro souser posted image .

Upam, da ste lepo začele nov dan. Pri nas v Ljubljani je vse megleno, ampak glede na to, da sem po dolgem času spet v službi, se počutim odlično.

Danes me spet čaka borba za novega G, tako da bo pestro tudi s te strani. Še dobro, da bom 2 uri sama v pisarni in bom lahko v miru klicala in se dogovarjala. Večina sodelavcev (razen direktorja) namreč še ne ve da sem noseča.

Preživite lep, miren dan.

Neposredna povezava do sporočila: 619
19.1.2010 8:45:01   
sasa36
Dobro jutro souser posted image !
Tudi pri nas na celjskem je zelo megleno,čeprav se nekaj trudi posijati sonček.Mogoče mu pa celo uspe-upam.Prav tako želim,da tudi vam vsak dan sije sonček.
Jaz imam v petek NS v Domžalah in me je full strah.Saj ne vem ravno zakaj ampak v podzavesti me vseeno gloda en črviček.A se katera tudi počuti tako?

Neposredna povezava do sporočila: 620
19.1.2010 8:55:30   
Anonimen
Dobro jutro!

No tu v centru Lj (zraven Prešerca) pa malce sneg naletava. user posted image user posted image  I love it!!!

Drugače pa še vedno lahko pojamram o jutranjih slabostih. Obvezno vsako jutro bruham user posted image , slabo mi je skoz vse dan, ampak vse preživim samo, da user posted image  pridno raste v trebuščku. Še 8 dni do naslednjega pregleda, kjer upam, da ugotovijo, da je zrastel in da je srček še vedno viden in veselo tikataka. No potem ko izvem, da je vse OK, se Vam pa razkrijem. Sicer dvomim, da me poznate (sem pa na forumu aktivna že od l.2005), pa vseeno večno tudi ne moram biti anonimna user posted image .

Šibam delat, čeprav ni ne volje, ne motivacije.

LP

anonimna user posted image

(odgovor članu sasa36)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
19.1.2010 8:59:56   
cebelica81
Sasa36 te popolnoma razumem, kako se počutiš. Sama sem nekaj dni po pregledu mirna, potem pa spet nemirna, ker ne vem kaj se dogaja user posted image . Prav neugodno je, ker ga sedaj še ne moremo čutiti in se potem ves čas sprašuješ, kako je,...

A NS imaš pri dr. Strahovi? Prosim sporoči, kako bo šlo, kakšna je,... Jaz imam NP pri njej in sicer 28.1. Komaj čakam da spet vidim user posted image .

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.1.2010 9:12:23   
cebelica81
No, sedaj sem pa trenutno najsrečnejša user posted image . Dobila novega G v Postojni. In sicer dr. Likar-ja. Pregled imam 1.3., kar pomeni, da moram še na en pregled k mojemu zmaju, potem pa ne več user posted image user posted image user posted image .

Hvala vsem za pomoč in nasvete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
19.1.2010 9:23:04   
sasa36
Mal me mika,da bi spet mal poskusla z Angelsoundom,pa se bojim,da bom še bolj prestrašena,če ne bom nič slišala-sicer pa zdaj vstopam že v 13 teden-mogoče bi pa šlo?
Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 624
19.1.2010 9:30:05   
Tinky
sasa, sem noseča teden več kot ti, pa sem prejšnji teden slišala srček. Je pa res, da sem se "mučila" ene pol ure in našla sem ga tik nad sramno kostjo in to za par sekund.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?