|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
14.1.2010 11:35:01   
liam.90
živijo, punce,...
jaz sem tudi v pričakovanju avgusta,... Trenutno sem 7 t in 5d noseča=)
PDP 28.8 2010, to je moja prva nosečnost=)user posted image
Tudi jaz bi se naročila za nuhalno, soicer nevem če že lahko in kam,... kakšen nasvet=)?

Tudi jaz imam precej težav z slabostmi, sicer vsako jutro sedaj sem se že navadila da porabim 20 min več, hrana mi je skoraj odveč, učasih pa bi še krožnik pojedla.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.1.2010 13:04:50   
NatašaC
Pa sem se prebila čez vse vaše poste. Ma ste pridne s pisanjem. Vas ne gre dohajat.
Jaz imam toliko dela v službi, da itak nimam časa tu viset. No, danes sem na bolniški, tko da je mal časa.
Sem prehlajena, precej kašljam in sem bila pri zdravnici, pa mi ne smem nič dati proti kašlju, ker sem noseča. Tako da se bolj s čaji zdravim. Mi je pa napisala bolniško za 3 dni, ma včeraj sem še šla v službo, danes sem pa vseeno doma ostala.
Jaz o nosečnosti še nočem oznanjat nikomur, sam eni kolegici sem v službi povedala. Sam ona bo tiho. Za druge bo pa še čas.
Fajn bodte, pa čim manj utrujenosti.

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.1.2010 14:26:24   
Amoss
Punce kako vas je lepo brati, sploh tiste ki poročate o pregledih in srčkih ki bijejouser posted image user posted image , tudi mi smo počasi začeli odštevati dni do pregleda ki ga imam 20. zdaj pa se že bliža in sem ful v pričakovanju in upam da ugledamo srčeka in da je vse vreduuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.1.2010 14:47:56   
modrooka sončica
Zdravo avgustovke.
Žal se danes poslavljam od vas.....bila na pregledu...na žalost nisem ugledala svojega srčka....moje upanje je umrlo ko sem legla na posteljo za UZ...čeprav sem morda globoko v sebi čutila, da nekaj ni v redu.
Me pa danes boli v trebuhu....na abrazijo pa me je zdravnica poslala v soboto - upam, da me ne bo začelo bolj boleti...

Mi katera lahko pove kako izgleda abrazija, kako to poteka....kako potem, ali je potrebno počivanje, krvaviš...?

najlepša hvala in veliko sreče vsem ostalim.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.1.2010 15:17:34   
žabica13
Modrooka sončica user posted image user posted image  mi je hudo, hudo zate in za vse naše avgustovčke ki so odšli  user posted image  (ki jih žal je preveč). Upam da upanje čimprej spet zate posije, drži se!

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.1.2010 16:39:06   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka sončica

Zdravo avgustovke.
Žal se danes poslavljam od vas.....bila na pregledu...na žalost nisem ugledala svojega srčka....moje upanje je umrlo ko sem legla na posteljo za UZ...čeprav sem morda globoko v sebi čutila, da nekaj ni v redu.
Me pa danes boli v trebuhu....na abrazijo pa me je zdravnica poslala v soboto - upam, da me ne bo začelo bolj boleti...

Mi katera lahko pove kako izgleda abrazija, kako to poteka....kako potem, ali je potrebno počivanje, krvaviš...?

najlepša hvala in veliko sreče vsem ostalim.

user posted image user posted image user posted image user posted image hudo mi je zate

abrazija je pri meni potekala tako da so me uspavali in ščistili, bolečin ni bilo, malo je čudno ko se prebujaš vendar sem odšla še isti dan domou je pa veliko psihičnega napora saj smo bile tiste z ss skupaj z tistimi z namernimi splavi, kar me pošteno motilo, jaz sem imela ss v 18 tednu tako da sem ti povedala kako je bilo takrat

Neposredna povezava do sporočila: 556
14.1.2010 17:35:24   
arruba
Modrooka sončica zelo zelo hudo mi je zate in za tvojega malega user posted image
Je res tako, kot je napisala malo nazaj ena druga, da je hudo že samo brat tako žalostne  poste...kaj pa to šele preživljat..
mislim, da vse držimo s tabo in ti pošiljamo največ pozitivne energije, kar je lahko!! naj ti kmalu posije sonček!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.1.2010 17:42:39   
miska08
modrooka sončica, tudi meni je tako žal zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj že ne bo konec slabih novic!? Jaz še tudi čakam na prvi pregled in ne znam povedat, v kakem strahu sem...
Za mano je že tudi en ss, bilo je lani, res huda preizkušnja. Vendar sem si kar hitro opomogla, pač se moraš sprijaznit, da je že tako prav...
Samega posega naj te ne bo strah, zjutraj te sprejmejo, biti moraš tešča, ob sprejemu ti vzamejo kri, potem greš v sobo in počakaš da si na vrsti. Potem se sprehodiš do operacijske, se namestiš na mizo oz. stol in že ti vbrizgajo uspavalo. Čez kakšne pol ure te pa že zbudijo iz spanca, ki je bil za mene po petih dneh čakanja na poseg verjetno najbolj sladek. Edino kar te boli, je srček... Pozno popoldan pa te že pošljejo domov. Dobiš pa seveda tablete proti bolečinam, ker nekaj dni moraš res samo počivat. Lahko se pojavijo bolečine, ko se vse skupaj krči, sploh če si pokonci. Čez mesec dni pa že lahko začnešuser posted image na novi bebici.
Upam, da daš vse to čimprej skoz, poskusi mislit pozitivno in verjemi, da bo prišel tudi tvoj trenutek, ko boš povila svojouser posted image . Držimo pesti, da se zgodi čimprej.

Neposredna povezava do sporočila: 558
14.1.2010 18:45:58   
uršula83
Pri meni je abrazija potekala podobno kot pri drugih, se pravi, prideš tešča, potem sem jaz od 8 do 14 čakala da je bil tisti kirurg al kdorkol pač frej, dali so me na oddelek in sem pač ležala-to je bil najhujši del, ker sem imela čas premišljevat. Čakale smo vse. Potem pa so nas šopal na hitr not u operacijsko. Se vsedeš na ginekološk stol, zaspiš, po 5 minutah se začneš prebujat in je vse za tabo. Potem moraš še odležat par urc (ene 3 ure minimalno), potem greš domov če ni nič posebnega. Uglaunem ni grozn, morm pa povedat, da sem tut sama hitr prebolela, pač se sprijazniš. Sej naslednjič je blo pa vse ok, morš pozitivno v to it, in si govorit, da to velik žensk da čez in da je tkole zgodaj v 1. trimesečju še najbolj enostavn.

Aja pa še to, mene ni nič bolel, nič tablet, nič, kot da neb blo nič, le krvavela sm kr ene 12 dni (naj bi max. 10 se mi zdi), se pa čiščenje šteje kot 1. dan menstruacije če sm si prou zapomnla.

< Sporočilo je popravil uršula83 -- 14.1.2010 18:47:34 >

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.1.2010 20:40:19   
hanna80
Punce prosim če me odstranite s seznama!! Jutri grem na čiščenje.

Vsem skupaj želim čim lepšo in mirno nosečnost in zdrave bebice! Za vse bo enkrat posijal sonček!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.1.2010 21:32:55   
DanijelaNeli
Dober večer...
Spet so me šokirale slabe novice...Kr ne morem verjet...Žal mi je Hanna,žal mi je Modorooka sončica,...žal mi je za vaju in vajine user posted image .

Dobrodošle nove Avgustovke...in obenem želim,da bi vam nosečnost potekala brez problemov in da bi bila cela nosečnost kot se šika.user posted image

Jaz sem danes klicala dol v ambulanto,ampak mi je ena prijazna sestra povedala,da moj G dela samo v torkih dopoldne.
Klicala pa sem zaradi bolečin v spodnji medenici-sramne kosti,pa križ me boli za crknit.In to je zaradi mojega dela,ker sem 8 ur na nogah in potem so lahko same komplikacije.Še posebno zdaj me je strah,ker sem komaj v 12tednu in ni še siguren plod,da bi se obdržal.
Tako mislim,da sem danes tudi zadnjilč delala in v torek grem na bolniško.

Se vrnem spet potem,..mogče uredim seznam,...ali pa naj ga katera druga,...Jaz sem crknjena...

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.1.2010 21:39:09   
modrooka sončica
drage nosečke....hvala vam za vzpodbudne besede. Je težko ko to doživiš, pa čeprav veš, da ima vse nek svoj namen....

Hanna80 jaz se še odločam ali na grem na čiščenje jutri ali v soboto. Zdravnica mi je namreč rekla, da naj grem v soboto, ker je takrat dežurna en fajn dohtarca...mene pa malo boli v trebuhu in ne vem kako se odločit. Če si v lj, morda jutri postaneva sotrpinki. Pa srečno in pogumno potem naprej.

Ostalim pa...hvala še enkrat in verjemite, vse bo dobro.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.1.2010 21:49:03   
DanijelaNeli

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image
-miska333,1.user posted image ,NS 21.01.

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image

06.08.

07.08.

08.08.  

-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
-cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 28.01.
-anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NP in NS 26.01.

10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

-ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
-sky77,Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 25.01,NP 24.02.

12.08.
-NatašaC,29,poročena,Litija-Treb/Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  
 -kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NS 3.2.

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image

18.08.
-aandrejka,user posted image user posted image
-hermy1,44,zunajzakon.,5.user posted image ,3.user posted image ,NS 3.2.

19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , NS 11.2.2010
-mali slonček,pregled in UZ 4.1.,user posted image user posted image
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image

-mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 19.01.

21.08.

22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image

26.08.

27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.

28.08.
-liam.90,1.user posted image ,

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image

30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.

31.08.

+miska08+zlatolaska+embo=3user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =48

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 14.1.2010 21:51:01 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.1.2010 21:59:15   
kai1
Pozdravljeneuser posted image

Hanna in mdrooka sončica,žal mi je za vajini pikiciuser posted image user posted image user posted image

DanijelaNeli, če te zelo boli sramna kost ti priporočam, da si kupiš nosečniški pas, ki se ga nosi tudi za te težave. Fiksiraš ga čez sredino riti in čez s. kost. Iz lastnih izkušenj ti povem ,da pomaga. Sicer sem pa jaz takrat tudi obiskala fizioterapevtko v P,ki mi ga je priporočala, napotnico ti da ginekologinja, ta pa mi je dala zelo veliko praktičnih navodil.

Sedaj pa v posteljo, sem poplonoma izžeta

nočka

Neposredna povezava do sporočila: 564
15.1.2010 8:20:59   
DanijelaNeli
Dobro jutro...
Midve z Neli smo že pokonci,...danes ni hotla it v vrtec.Tako,da bomo doma...edino v trgovino se morem odpravit,pa malo peglat...
Kuhano oziroma pečeno že imam,lazanjo od včeraj.Mogoče skuham samo še eno zelenjavno mineštrico.
KAI...veš,da imam te probleme,ko več časa stojim na nogah.In to je v službi.Doma se že vsedeš,tam pa bolj malo.Ampak sem si tudi sama kriva,ker bi se lahko dosti krat vsedla ko npr.stojim.

Ta mala mi da miru,da ji dam neki na YouTube--Gasilce od Don Juanuser posted image

Oo zdaj smo se najedle medu in margerine na kruhu,...zdaj pa dalje...

Ena me je vprašala,zdaj nevem katera,zakaj ne bom kupila lupinice in košare?O to pa zato,ker imam lupinico od Chiccota od Neli,košare pa ne bom potrebovala ker ima GT3 od 0+,pa še super vrečo oziroma zaščito ima.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 565
15.1.2010 8:43:08   
Amoss
Joj punce modrooka sončnica in Hana 80 hudi mi je za obe zelouser posted image user posted image user posted image , z vsako takšno novico me stisne v srčku kako je z mojimuser posted image , upam da mu bije srček in da raste, ko bi že vsaj prej imela pregled da bi se malo pomirila.Groozno je to čakanje na prvi pregled.user posted image user posted image user posted image
Ali je še katera naročena na pregled tako pozno kot jaz v 11t? Upam lahko samo da je vse v reduuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 566
15.1.2010 8:51:15   
Anonimen
Hanna80 in modrooka sončica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se javila samo enkrat in to čisto na začetku (Hanna80, naj bi imele PDP na isti dan).  Ker sem 1.1. opazila par drobnih kapljic krvi sem 3.1. (ob ponovitvi) šla na urgenco na pregled in je takrat bilo vse ok. Zdaj v sredo pa srčka več ni bilo... včeraj sem šla na abrazijo in je zdaj že vse za mano. Ostala je samo ena praznina... Nič skrbet in pejta čimprej opravit s tem, ker se mi zdi da drugače človek preveč trpi. Čas bo pocelil rane, spomin bo pa ostal.

Kmalu bomo spet skupaj v novem pričakovanju (ko vaju srečam, bom vam povedala katera sem, zaenkrat raje ostanem v varnem objemu anonimnosti).

Ostalim pa želim, da bo vse potekalo brez težav. Da boste v kratkem začutile metuljče in božale trebuščke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se in uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 567
15.1.2010 8:57:47   
biba77
Hana in modrooka - zelo mi je žal. user posted image

Punce, meni je že "smešno", ampak moja dva moška sta spet oba zbolela.user posted image user posted image user posted image Mojega boli grlo (za Silvestrovo je dobil dvojno dozo antibiotikov zaradi angine), tamali pa spet kašlja, gosto šmrka in pravi, da ga glava boli. user posted image Pa, jutri mislimo na smučanje za en teden? user posted image

Sicer pa, NatašaC, en domači recept, ki nosečnicam ne škodi in POMAGA 100% proti kašlju:
Kupi črno redkev, ji odreži rob in izdolbi za malo več kot eno malo žličko. Pazi, da je ne prebodeš. Zvečer daj noter eno žličko meda in pusti čez noč. Zjutraj bo iz redkvinega soka in meda tak "sirup". Spij ga in ponovno daj noter med, pusti do večera,... Eno redkev lahko uporabljaš par dni (dokler ni suha). Meni je full pomagalo.

Meni je še kar slabo... No, malo boljše je, ampak bruham vseeno vsak dan.

Naš tamali na youtube najraje gleda uvodno pesem od telebajskov ali špico od čokolina.

Sicer so pa moji podatki za tabelo:
1.8.
biba77
, 32, poročena, okolica Mb, KG 0, 2.user posted image , nasl. pregled 28.1., NS 31.1.

Lep dan vsem,
b77

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 568
15.1.2010 8:59:29   
Anonimen
modrooka sončnica in Hana 80 žal mi je. user posted image user posted image  Upam, da čimprej spet ugledata pozitivne testke in poročata o novi user posted image .

jaz sem iz pregleda....srček se je videl. Sem pa očitno dosti manj noseča kot sem sprva mislila, tako da sem skoraj prepričana, da se bom selila v september. Upam, da bo vse OK. Za zdaj sem pomirjena, 27. pa na pregled k svoji G in upam, da bo mala pikica hitro napredovala v veliko "piko".

Pozdrav,

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
15.1.2010 9:40:02   
modrooka sončica
Živjo!
Čeprav nekako ne spadam več sem, se vseeno še oglašam....jutri grem na abrazijo...današji dan bi najraje prespala, da bo jutri kmalu tu in bo to za mano. Že tako ne maram bolnic - ko sem bila na histeroskopiji, sem bila tako živčna, da mi še kri ni hotla tečt, ko so mi jo vzeli :) - potem pa še ta poseg....joj joj, no potem bo vsaj življenje lahko teklo dalje.
Sama tole izgubo nekoliko lažje prenašam, ker imam doma že enega sončka, vem, da je za tiste, ki bi prvič postale mamice, tak dogodek veliko težji. Vseeno pa je na nek način odšel en delček mene.
Morda se vam zdim čudna...ampak morda mi je bila ta izkušnja poslana z nekim namenom....kakšnim sicer ne vem? Upam le, da bo naslednja nosečnost potekala v redu in da bomo imeli še kakega razgrajačka oz princesko :).

Vsem še enkrat hvala za vzpodbudo, tiste ki doživljamo podobno zgodbo, čutim z vami in držim pesti, da kmalu uspe, ostalim v veselem pričakovanju pa želim res res veliko lepega in srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
15.1.2010 10:29:03   
cebelica81
modrooka sončnica in Hana 80  za vaju in vajine . Držim pesti, da bosta imeli čim prej zdrave pikice.

Mi smo bili včeraj spet na urgenci. Že drugič. Očitno bodo krvavitve stalnica v tej nosečnosti . Upam samo, da me ne bodo ves čas mučile.

Po drugi strani se je pa vse lepo izšlo. Če je bil 1. pregled pri G katastrofa - zvedela nič, mož ni sme biti zraven, je bilo na urgenci popolnoma drugače. Zdravnica nama je vse povedala, vse razložila, pokazala nogice in rokice. je pa že zdaj tako živahen, da ga skoraj ni mogla zmeriti . Očitno bomo imeli razgrajača (-čico) . Me je popolnoma pomirila, tako da danes bolj pomirjena iščem novega G. Upam, da bo kaj sreče, ker k temu zmaju ne grem več!!!

Amoss, jaz sem imela pregled v 11. tednu (včeraj). Če imaš dobro G je ful vredu. Že gledaš nogice, rokice, pa malček se že premika. Čisto nekaj drugega kot v npr. 9. tednu (takrat sva bila tudi na urgenici in je bila pikica še čisto primeru - razen srčka). Upam, da boš čim prej dočakala pregled, ker te čisto razumem, kako težko je čakati

Vsem želim en lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 571
15.1.2010 17:45:14   
NatašaC
Res je žalostno prihajat na ta forum in brat. Sočustvujem z vsemi. Začne še mene skrbeti. Čeprav o tem, da sem noseča, sploh nimam časa razmišljat, vse to je še nekje daleč, edino kar mi je nekako jasno, da mi septembra ne bo treba spet v službo. Prej bom pa itak vsa dopust pokoristila.
Drugače pa še ne razmišljam o vsem skupaj, enostavno pustim času čas.
Počutim se ok, sam ta prehlad me daje. Saj se izboljšuje, sam je pa res, da sem notri in da ne menjavam zraka. V ponedeljek nazaj v službo, tam bom res videla, kako bo.
biba77 - to foro s črno redkvico sem zvedla par dni nazaj. zadnjič ko sta bila malčka bolna, smo probali, pa nisem mela filinga, da neki grozno pomaga. kaj pa vem. mogoče spet probam.
Miren vikend želim vsem! 

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 572
15.1.2010 21:13:46   
DanijelaNeli
Res je žalostno brati take novice... Kaj se je za en user posted image spravil nad nami Avgustovkami?!
Meni je tudi zelo hudo za vsemi user posted image

Jaz sem se javila zadnjič,da je vse Ok s pregledom. Včeraj sem klicala v ambulanto,ker sem imela še enkrat izcedek in to mi ne zgleda več normalno.Vedno ko sem pod naporom,oziroma na nogah. Sestra ene druge ginekologinje s katero sem se pogovarjala po telefonu,mi je rekla,naj počiva in naj ne zdvigujem bremen.
Ker moj G dela samo v torkih je rekla,naj se v primeru,da bi spet krvavela-oziroma sploh ni kri (rjav),naj se nemudoma pojavim tam. Če ne pa ne,na jse danes popoldne oglasim po telefonu in povem moje stanje,ter ,da bi se naročila za torek,naslednji teden.
Danes pa me je ta prijazna medicinska sestra poklicala in rekla,da je gledala po kartonu in videla izvide iz laboratorija.Ful me je ustrašila,ker je rekla,da ni dobro in naj pridem dol.Pol ni blo tako hugo...
Sprejela me je ginekologinja,in je rekla,da je so v urinu bakterije,kri pa mi manjkajo krvna telesca-nevem katera-sem pozabla. Isto sem imela v prvi nosečnosti.
Rekla mi je da morem veliko piti in jesti železo.
Pol sem ji obrazložila kaj in kako.Napisala je obvestilo mojemu G.In se šesama čudila,kako pozno me je naročil,šele 16.2.
Dobila sem Dobrosten...2x/1tbl.

V torek bom šla spet k mojemu G,da mi da bolniško in pogleda kako in kaj.Upam,da je vse OK.Zadnjič mi ni nič rekel,da bi videl kaj narobe...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.1.2010 21:15:07 >

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 573
16.1.2010 8:25:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

naj se še jaz javim, sem imela danes kontrolni uz, vse je okuser posted image user posted image user posted image , samo kasnejša zanositeu za 3 tedne, NS imam 10.2. takrat bom imela tudi določen pdp ker se po zadnjem dnevu menstruacije ne ujema, zgleda da imam kasnejše ovulacije, tko da bom izgleda zgodnja septemberka

Lumpa tudi jaz sem imela včeraj UZ. In sem šele v 5 tednu. Tako da sem tudi 3 teden kasneje zanosila. Se je pa srček že lepo videl. Jaz imam pregled čez 11 dni na NS se pa še nisem naročala. Kakšne si imela pa kaj M cikle? Moji so bili dolgi od 30-40 dni.

anonimna user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
16.1.2010 8:37:20   
Tinky
Vsaka grda novica me tako spravi iz tira in me tako razžalosti, da mi iz ust vzame vsako besedo. Punce, žal mi je za vsako od vas user posted image user posted image

DanijelaNeli, ko sem v prvi nosečnosti imela rjav izcedek me je ginekologinja sprejela na oddelek in sem tam odležala en teden. Kot prvo mi je sploh naredila uz, da je vidla, če je vse ok, ker vsaka krvavitev, vsak rjav izcedek v nosečnosti ni normalen.
Me čudi, da te niso poslali na urgenco v Izolo.
Držimo pesti, da je vse ok user posted image

Lepo soboto vam želim

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?