NatašaC
|
Da se vam še jaz malo oglasim. Včeraj sem bila na dolgem potepu po živalskem vrtu, ker sem mojima sončkoma to obljubljala že nekaj časa, da bomo naredili, ko bom mela dopust in onadva počitnice. Pa smo s seboj vzeli še njunega bratranca, ki je star 7 in smo se meli prov luštno. Smo bli pa noter od 10 do 15 in smo se kar nahodili. Tako na izi. Še dobro, da je toliko sence tam in nam ni bilo preveč vroče. Listek1, dobra si, da te nič ne gane, ker maš že določen dan D. Meni vem da se je pri drugem, ko sem bila naročena na datum, tako vleklo, ker sem upala, da bom dobila svoje popadke prej in ne bo treba na CR. Zdaj pa tudi jaz čakam, kdaj grem na PDC, da dobim datum. Mi je pa moja G rekla, da mi bo napisala napotnico za Pušenjaka, ker sem rekla, da bi rada njega. Bomo vidli, če bo uspelo. Zdaj ga tako ali tako baje ni, pa nimam kam hodit k njemu na kake preglede. Pa itak je drgač vse ok. Sam upam, da ne bodo hoteli mi delat CR prehitro. Ker je moja G rekla, da mogoče že v začetku avgusta. Pa ne vem zakaj še ne bi takrat. Tut zato, ker bosta moja sončka še doma in še ne bosta začela z vrtcem. Bomo videli. Bo kar bo. Glede datuma poroda je pa itak tako, da zdaj sploh ne vem kdaj ga mam. Za CSD mi je napisala 12.08., ker sem tako želela, sam po UZ je rekla, da je 18. 08., tokrat je pa rekla, da bo enkrat tam vsem. Tako da nič ne vem. Baje pa spet lahko pričakujem okrog 3500g težko dete, kot sta bla prva dva. Ma bomo vidli. Pripravljeno nimam še skoraj nič, vse še čaka za oprat in pripravit. Kaj pa vem, se mi kar nikamor ne mudi. Počasi pospravljam stanovanje, drgač pa uživam z mojima sončkoma. Punce, glede nabav raznih črpalk ipd. - ne prehitevajte, ker vse šare, ki jo reklamirajo, mogoče sploh ne boste rabile. Jaz sem oba dojila (prvega sicer na pol 13 mesecev, pol je lavfal Aptamil), drugega polno do 2 leta, pa nisem enkrat uporabla črpalke. Tako da je nimam. Če bi jo rabla, bi poslala mojga v nabavo takrat. Vem da so ene kupovale čudo stvari, sploh prvič, potem pa ugotovila, da jih niti v roke niso prijele. Tako da ne mečite denarja prehitro skozi okno. Sicer pa tudi v P (vsaj Lj) lahko hodiš tja na črpanje. Enako velja za razna mazila in kremice, ne si delat zaloge, ker ne veste, kaj bo vašemu dojenčku pašalo. Jaz mam mislim da celo oblek trenutno bolj malo (moram še presortirat), ker zimsko vse odpade, pa ne mislim ne vem kaj kupovat. Bomo pa bolj pogosto prali oz. mogoče bom prosila svakinjo, če mi še kaj posodi. Tako ali tako malčki vse tako hitro prerastejo, da ne vem zakaj bi si delala nepotrebne stroške. Tudi za naprej oblek ne kupujem veliko, ker jih precej dobim, za doma sta pa moja fanta tut v roza, pa jo ravno tako umažeta kot če bi mela novo modro. Sm se mal načvekala. Pejmo delat, dokler spita. Fajn bodte!
|