mayci
|
Lep pozdravček! Najprej hvala za čestitke , smo imeli res lep dan in kar ne morem verjeti, da je od prvega poroda minilo že 5 let... nimanorwen, uf, imaš pa res že veliiko punčiko v trebuhu. Želim ti, da bo šla čez nekaj tednov brez težav ven, kljub svoji konkretnosti... Tinky, ampak tole z brisom je pa res Murphy... , no, bolje pa je imeti dva rezultata kot nobenega, a ne. Pa tile vodovodarji tudi mene včasih spravijo ob živce... Kar naenkrat zmanjka vode, brez obvestila, potem se pa znajdi, kakor se veš in znaš... Sploh, če imaš še otroka doma, je to super, ja... Zoya, upam, da posteljica normalno zdrži še teh nekaj tednov in da ne boš prehitevala...Naj bo še malo na toplem. solis, fino, da je bilo na pregledu vse ok. O nosilkah: jaz imam enega kengurujčka Chicco doma (dobila od sodelavke), vendar smo ga zlooo malo uporabljali, mogoče nekajkrat za po stanovanju in enkrat pozimi za na sprehod, sicer pa je bil naš fant v ležalniku (v stanovanju) ali v vozičku (zunaj). Mi je pa všeč ena vreča v Pikapolonici, ki se lahko potem spremeni tudi tako, da ga nosiš na boku, pripne pa se mislim da kar z zaponko na klik in je ni treba zavezovati. limma, hitro se pozdravi, pa naj bo s tvojim pikcem vse ok (mogoče ima pa samo malo bolj zaspan dan) Mushroom, ja jaz sem dobila napotnico za rešilca na zadnjem pregledu, čeprav tudi upam, da je ne bom potrebovala. uršula83, super da greste še malo na dopust, tudi v Umagu je prav luštno, mi smo bili ravno tako od četrtka do nedelje, samo že malo prej. Uživajte! Jaz sem si tudi včeraj zmerila trebušček in imam že 114 cm obsega.. (pri 1. nosečnosti sem imela 112 v 37. tednu, potem se mi je pa spustil in se je obseg zmanjšal na 109, potem smo pa že zibali...). Sem pa dobila prvi dve striji pod popokom... No, ja, saj nič čudnega, če je pa tako ogromen buši . Zdaj pa počasi grem, gremo po kolo za rojstnodnevno darilo za našega navihanca, ki ga že zelo težko čaka. Se tipkamo!