nimanorwen
|
ojla punce, jest sm čist hepi, ker dela net 2 dni zaporedoma, ne moreš vrjet! tk da se lahko celo javim, ne moreš vrjet lih sm se odkocinjevala jutr za v kopalke jao ej, sm izumla nove joga položaje pomoje tk da po en stran bo kr fajn, k ne bo več trebuščka drugač mi pa zadne par dni otrdeva na polno, me kr mou skrbi listek1 - ja vem, to o zarečenem kruhu sva midva rekla, da bova najprej kšn let sama, da užijeva status mladoporočencev, sm pa zanosila prej k v dveh mescih zakona zdej si pa sploh ne predstavlam, da ne bi bla noseča ... tk da bova mami pa ati še pred prvo obletnico si nikul nism mislna, da bom tuk hitr zanosila ... drgač se mi pa 3 zdi full lepa številka in pa super za pušenjaka torba za porodnišnico - men moj 6. čut govori, da bo prej k pa 15.8. ... tk da jo bom počas kr prpravla aisha86 - vozičke si drgač lahko ogledaš (po tanovem), majo štcuno v mariboru. tk da navali narod pa ful so prijazni. jest sm neki še za senčnik sprašvala, če ga lhk extra kupim, pa so rekli, da ja, ampak da se strehca itak fulll dol da in da priporočajo naknadno, če bom rabila ... sm prčakvala da bojo rekl, valda, to pa nujno rabte, tk da zgleda so dost fer moj nick ta nick je nastou v času triologije lord of the rings, v vilinskem jeziku (nej bi) pomeni "temna zarja". to je takratna sošolka v sredni šoli (k je bla še bl nora na te filme k jest) najdla spletno stran, k si lahko prevedu besede iz ang v ta vilinski jezik. in jest mam rada temo in zarjo (zoro) in sm ji rekla, da nej mi to dvoje skp da. ker v jeziku vilinov majo vse ženske -wen al pa -ien nakonc. npr. Arwen (k jo je liv tyler igrala) in tako naprej. mam še en nick na to foro morielleeien, k je sicer moj stalni nick povsod, sm po njem me lahko kšn firbec izsledi, zato sm kle raj nimanorwen. under cover evo, celo predavanje rada mam mou zakomplicirane nicke, ker mi je sicer ime ana in to je čist simpl, pol pa pr nickih not prnesem jest pa ful doskat razmišlam, kašna so vaša realna imena ooooo - za izpite, pa si dotrpela! sej če ti samo edn ostane, ni panike. važn, da lahko zdej v miru čakaš ... ja drgač mačji mamici ostaneta doma, pa en mucek tut, psihič sva mu dala ime, ker je total utrgan bom v ned dala kšne nove slikice gor, da boste vidle, kuk so že veliki. žabica13 - za tvojga in pa še enga za povrh za tvojga ... hvala bogu, da se ti je zdej use lepo obrnil in da maš še čist mal, pol pa ... mayci - lepu, da vsaj enmu paše tale vročina, jest kr obolevam vozička pa še nimam, v roku 10 dni ga dobim ... to je zdej zadna stvar in je že kr skrajn cajt, da sm se spravla naročit k ga dobim, prpopam slikco sebe, kako vadim ... bom kr enga plišija dala notr ročna črpalka - jest jo bom kupila po porodu, če bo treba. a je kera tuk prjazna, pa mi pove v čem je fora tega brisa? k men moja g nč ni rekla ... vsem, ki greste na morje pa želim ČIMVEČ UŽITKOV, naplavejte se še za ns, k smo doma
|